کد خبر: ۵۹۰۸۴
تاریخ انتشار: ۳۲ : ۱۱ - ۲۷ فروردين ۱۳۹۱

کاخ سفید مذاكرات استانبول را «گامي مثبت» دانست

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
كاخ سفيد مذاکرات بین ایران و گروه 5+1 درباره مسئله هسته‌ای اين كشور را «نخستین گام مثبت» دانست.

به گزارش انتخاب به نقل از رویترز، «بن رادز» معاون مشاور امنیت ملی آمریکا با استقبال از گفت‌وگوهاي استانبول، اعلام کرد که مذاکراتي كه بين ايران و شش قرت جهاني برگزار شد، گام مثبتي براي حل و فصل مسئله هسته‌اي تهران بود.

بر اساس این گزارش، ‌طرف‌هاي حاضر در ترکیه درباره برنامه هسته‌ای ایران گفت‌وگو کردند و برای ادامه مذاکرات در تاريخ ۲۳ ماه مي در بغداد به توافق رسیدند.

رادز در کنفرانس مطبوعاتی در حاشیه اجلاس سران آمریکا در کلمبیا گفت كه ایران و کشورهای ۵+۱ موضع مثبتی را در نگاه به برنامه هسته‌ای ایران نشان دادند.

وي ادامه داد: «فضای سازنده‌ای وجود داشت، ایرانی‌ها پاي میز مذاکره آمدند و درباره موضوع هسته‌ای کشورشان گفت‌وگو کردند.»

رادز همچنین تعیین ۲۳ ماه مه برای برگزاری دور جدیدی از مذاکرات بین ایران و گروه ۵+۱ را نشانه مثبت دیگری دانست.

دور قبلي مذاکرات ایران و گروه ۱+۵ ژانویه سال ۲۰۱۱ میلادی در استانبول برگزار شد.
نظرات بینندگان