پنجشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۱ | Thursday, 11 August 2022
  • ارتباط با انتخاب
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیک
  • |
  • نظرسنجی
پنجشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۱ | Thursday, 11 August 2022
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
جستجو
ویدئو جدیدترین اخبار پربیننده ترین
لایو خبر عکس خواندنی ها اخبار ویژه
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • ارتباط با انتخاب
  • پیوندها
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • مجله الکترونیک
  • نظرسنجی
  • آرشیو
ویدیو / شعرخوانی پراحساس هوشنگ ابتهاج در دانشگاه مریلند در حومه شهر واشنگتن

ویدیو / شعرخوانی پراحساس هوشنگ ابتهاج در دانشگاه مریلند در حومه شهر واشنگتن

ویدیویی از جمع آوری دکورهای «خندوانه»

ویدیویی از جمع آوری دکورهای «خندوانه»

ویدیو / سرقت پراید توسط یک پسر نوجوان در اهواز مقابل دوربین

ویدیو / سرقت پراید توسط یک پسر نوجوان در اهواز مقابل دوربین

ویدیو /  سیل فیروزکوه به خیابان‌های باریک روستای جلیزجند و جاده قدیم رسید

ویدیو / سیل فیروزکوه به خیابان‌های باریک روستای جلیزجند و جاده قدیم رسید

ویدیو / صدای شورای شهر هم از زاکانی در آمد: شهر ول است آقا! ول!

ویدیو / صدای شورای شهر هم از زاکانی در آمد: شهر ول است آقا! ول!

ویدیو  / داستان بحران موشکی کوبا؛ وقتی دنیا یک قدم تا جنگ اتمی فاصله داشت‌ + زیرنویس فارسی

ویدیو / داستان بحران موشکی کوبا؛ وقتی دنیا یک قدم تا جنگ اتمی فاصله داشت‌ + زیرنویس فارسی

کد خبر: ۵۹۱۹۹۱
تاریخ انتشار: ۱۷ : ۱۴ - ۰۴ دی ۱۳۹۹
سیاست >> سیاست داخلی
پ

وزیر کشور: اجازه برگزاری هیچ مراسمی که مستلزم تجمع افراد است داده نخواهد شد

فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا بر ارایه ارزیابی دقیق وزارت بهداشت از روند اجرای طرح شهید سلیمانی تاکید کرد و گفت: باتوجه به شرایط فعلی شیوع کرونا در کشور اجازه برگزاری هیچ برنامه یا مراسمی که مستلزم تجمع افراد است، داده نمی‌شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

عبدالرضا رحمانی‌فضلی در نشست مشترک قرارگاه عملیاتی با دبیران کمیته های اطلاع رسانی، حمل ونقل عمومی، بهداشت و درمان و تدارکات و پشتیبانی ستاد ملی مقابله با کرونا که در محل وزارت کشور برگزار شد، پس از استماع گزارش کمیته ها و طرح دیدگاه و نظرات اعضا، افزود: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی متولی طرح شهید سلیمانی است، این وزارتخانه به عنوان متولی طرح شهید سلیمانی ارزیابی منتقدانه از اجرای این طرح انجام دهد تا کاستی و موانع پیش رو جمع بندی و رفع شود.

وی افزود: تمامی کمیته های ذیل ستاد نیز  بایستی گزارش عملکرد خود را تهیه و تا دو هفته دیگر در جلسه قرارگاه ارایه کنند.

فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا با یادآووری فشار مضاعفی که در هفته‌های گذشته، با اوج گرفتن میزان مبتلایان به کرونا در کشور بر کادر درمانی و پزشکی وارد شد، از برنامه های وزارت بهداشت برای تشویق و تقدیر از پرستاران و کادر درمان از جمله با اعطای مرخصی تشویقی و  همچنین اورهال کردن بیمارستان ها، حمایت کرد.

رحمانی فضلی با بیان این که مبنای تصمیم گیری‌ها در کشور وضعیت شهرها است که از سوی وزارت بهداشت به صورت هفتگی اعلام می شود، خاطرنشان کرد: هیچ مراسمی در کشور خارج از دستورالعمل طرح هوشمند مدیریت کرونا اجرا نمی شود و براساس دستورالعمل این طرح درخصوص هر برنامه یا مراسم مناسبتی تصمیم گیری می شود.

وی افزود: براین اساس و باتوجه به شرایط فعلی شیوع کرونا در کشور اجازه برگزاری هیچ برنامه یا مراسمی که مستلزم تجمع افراد است داده نخواهد شد.

وی مجددا بر استفاده همگان از ماسک، ضدعفونی کننده ها و رعایت فاصله گذاری اجتماعی برای صیانت از سلامت جامعه تاکید کرد و گفت: رسانه ها باید به صورت مستمر به بیان این موضوع بپردازند و ضمن تبلیغات گسترده، مردم را به رعایت بیش از پیش پروتکلهای بهداشتی دعوت کنند.

فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد مقابله با کرونا همچنین بر لزوم ساماندهی آمار و اطلاعات مرتبط با کرونا در یک سامانه مشخص با متولی گری وزارت بهداشت تاکید کرد.

وی در این نشست همچنین از تلاش و ایثارگری کادر درمانی کشور اعم از پزشکان، پرستاران و سایر عوامل و دست اندرکاران مراکز درمانی کشور، مدیران دانشگاه های علوم پزشکی، دکتر علیرضا رئیسی و سایر معاونین و مدیران و تلاشگران وزارت بهداشت و وزیر بهداشت، تقدیر و تشکر کرد.

بابک دین پرست دبیر قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا نیز در ابتدای این نشست گزارشی از روند پیگیری ها و اجرای مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا از سوی کمیته های این ستاد ارائه کرد و گفت: در چهار نشست قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا، ۵۰ مصوبه ابلاغ شده است که عمده مصوبات اجرایی شده است.  

وی به جلسه مشترک قرارگاه با کمیته حمل و نقل عمومی اشاره کرد و افزود: در این جلسه، مجموعا ۱۱ مصوبه داشتیم که همه اجرایی شده است.

دبیر قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا همچنین با بیان این که در نشست مشترک قرارگاه با استانداران و شهرداران کلانشهر، ۲۳ محور از مهم ترین موضوعات و مشکلات استانداران وشهرداران ارایه شد، افزود: از مجموع این ۲۳ بند مصوبات، کمیته های امنیتی، انتظامی و حمل و نقل، به ۱۱ بند پاسخ داده اند و ۱۲ بند باقیمانده نیز پیگیری و تعیین تکلیف می شود.  

دین پرست ادامه داد: با توجه برخی اعتراضات مبنی بر وجود ازدحام در میادین میوه و تره بار، در ابلاغیه ای به استانها برای نظارت استانداران بر این موضوع تاکید شد که پس از ابلاغیه، گزارشی مبنی بر تداوم شرایط منفی ازدحام ها در واحدهای عرضه کالاهای اساسی و میادین میوه و تره بار واصل نشده است.

دبیر قرارگاه عملیاتی همچنین گزارشی از وضعیت مرزهای زمینی کشور ارائه کرد و گفت: روند تجارت و صادرات طبق روال معمول و البته با رعایت پروتکل های بهداشتی انجام می شود.  

در ادامه این نشست آدم نژاد معاون وزیر راه و شهرسازی و دبیر کمیته حمل ونقل ستاد ملی مقابله با کرونا ضمن ارایه گزارشی از اقدامات این کمیته گفت: در تمامی مرزها دستگاه ضد عفونی کننده قرار داده شده است که در دنیا بی سابقه است. همچنین اتباع غیرایرانی و مسافرین باید برای ورود به کشور تست PCR داشته باشند که این تست باید تا ۷۲ ساعت پیش از ورود کشور انجام شده باشد.  

وی با یادآوری این که گزارش کمیته حمل ونقل به صورت روزانه به ستاد و کمیته های ذیل آن ارسال می شود، اظهار کرد: از آغاز طرح هوشمند محدودیتهای کرونا، ۵۱ میلیون استعلام وضعیت سلامت مسافران برای صدور بلیط گرفته شده است که بیشترین میزان استعلام در کل کشور است و از این میان ۲هزار و ۷۴۰ بلیط نیز بازگشت داده شده است.

جمالی نژاد معاون عمرانی وزیر کشور هم از تعامل مستمر با استانداران و الزام استانها به رعایت پروتکلها در پایانه های مسافربری خبر داد و گفت: در این راستا بازدیدها و بازرسی های سرزده انجام شده، نواقص شناسایی و نسبت به رفع آنها اقدام شده است.

وی با اشاره تخصیص ۱۰۰ میلیارد تومان یارانه بلیط از سوی سازمان برنامه و بودجه گفت این مبلغ به تدریج پرداخت خواهد شد.

معاون عمرانی وزیر کشور با اشاره به پیگیری مصوبه ستاد ملی کرونا مبنی بر تامین ۵ هزار دستگاه اتوبوس ناوگان درونشهری، گفت: اقدامات اولیه انجام شده است و به زودی این اتوبوسها تامین خواهد شد. همچنین پیشنهاد تهیه هزار دستگاه اتوبوس برای شهرداری های تهران و تبریز علاوه بر مصوبه مذکور داده شده است، که درحال پیگیری است.  

رییس سازمان شهرداری ها و دهیاری همچنین از الزام شهرداری ها و استانداری ها برای حفظ ناوگان حمل ونقل عمومی خبر داد و تصریح کرد: پیگیری های اولیه برای انتشار اوراق مشارکت ناوگان حمل و نقل عمومی انجام شده است.  

جمالی نژاد همچنین به طرح ارائه ۶ میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه به تاکسی داران اشاره کرد و گفت: موانعی برای ارائه ضمانت از سوی تاکسیداران وجود داشت که با رایزنی های انجام شده، این موانع برطرف شد و همه تاکسی دارانی که در این طرح ثبت نام کرده اند، می توانند از این تسهیلات بهره مند شوند.  

علیرضا رئیسی معاون وزارت بهداشت و درمان و رئیس کمیته بهداشت و درمان ستاد ملی مقابله با کرونا هم در این نشست، از کاهش یک سوم حجم مراجعان سرپایی به مراکز درمانی خبر داد و گفت: موارد مثبت ابتلا به بیماری کرونا در کشور بسیار کاهش یافته است.  

وی افزود: با اجرای طرح ملی غربالگری از تک تک خانه ها به صورت تلفنی یا حضوری غربالگری انجام می گیرد که درصورت نیاز در منزل از افراد رپید تست یا تست سریع گرفته می شود.

رئیسی تاکید کرد: با افزایش تعداد تستهای روزانه دیگر شکایتی از تاخیر در انجام یا اعلام نتیجه تستها نداریم.  

وی تصریح کرد: تاکید بر این است که از مبتلایان تست اصلی pcr گرفته شود اما برای اطرافیان بیمار و کسانی که در خانه تست می دهد از رپید تست ها یا تست سریع استفاده شود.  

دبیر کمیته بهداشت و درمان همچنین تصریح کرد: با اعمال محدودیتها و رعایت پروتکلهای بهداشتی در هفته های گذشته، آمار بستری شدگان به شدت کاهش یافت به طوری که در تهران از هزار نفر بستری در روز به زیر ۳۰۰ نفر در روز رسیده ایم.  

 رئیسی همچنین تاکید کرد: با اینکه سیر شیوع بیماری در کشور رو به کاهش است اما باید به روندها توجه داشته باشیم و نباید با عادی انگاری موجب بروز مجدد پیک بیماری در کشور شویم. چراکه پیک گذشته بیماری فشار بسیار زیادی به کادر درمان و سلامت کشور وارد کرد.  

وی افزود: اکنون در وضعیت جدیدی قرار گرفته ایم و امیدواریم با رعایت خوب پروتکلهای بهداشتی این روند ادامه داشته باشد.

دبیرکمیته بهداشت و درمان همچنین با تقدیر از پیگیری دکتر رحمانی‌فضلی برای اجرای طرح اعمال محدودیت تردد شبانه گفت: روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور متفق القول هستند که این طرح از جمله موفق ترین طرح ها در زمینه کاهش آمار ابتلا و جلوگیری از تجمعات و دورهمی های خانوادگی بوده است.

در ادامه این نشست، ذوالفقاری دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به اجرای موفق طرح هوشمند مدیریت کرونا گفت: تاکنون چنین طرحی با این جامعیت اجرا نشده است و این طرح می‌تواند نمونه ای موفق برای ارایه به سایرین باشد.

محمد خدادی معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیر کمیته اطلاع رسانی این ستاد نیز ضمن بیان گزارشی از اقدامات این کمیته، بر ارائه گزارش هفتگی اجرای طرح هوشمند  مدیریت کرونا از سوی قرارگاه عملیاتی تاکید کرد.

تابش معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و دبیر کمیته پشتیبانی و تدارکات ستاد هم ضمن ارایه گزارش اقدامات این کمیته، از رشد فروش اینترنتی در کشور خبر داد و گفت: زیرساخت‌های لازم برای ارتباط فروشگاه های سنتی با پلتفرم های رایانه ای ایجاد می شود.  

وی با بیان این که در حال حاضر، بیش از ۸۰ میلیون ماسک در کشور داریم، گفت: با توجه به تامین نیاز داخلی و انباشت ماسک در  کشور، امکان صادرات وجود دارد.  

وی با بیان این که اقدامات بسیار خوبی در زمینه تولید دستگاههای اکسیژن ساز محقق شده است، از تحویل ۸۱ دستگاه اکسیژن ساز خبر داد و گفت: ۱۰ دستگاه دیگر در هفته آینده تحویل می شود و این روند تا رفع کامل نیاز ادامه خواهد یافت.  

در پایان این نشست نظری مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده و رییس کارگروه خانواده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا، گزارشی از پیگیری های این کارگروه ارائه کرد و گفت: تشکیل کارگروه خانواده با نمایندگانی از ۲۰ وزارتخانه و سازمان، که به تدبیر دکتر رحمانی‌فضلی اجرایی شد؛ از جزیره ای عمل کردن دستگاهها در حوزه خانواده جلوگیری کرد.

در این نشست همچنین، اجرایی شدن مصوبه الزام ارائه کارت ملی برای دریافت خدمات، اعلام شد.

لینک کوتاه
ارسال به تلگرام
بازید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
گزارش خطا
0
وب گردی
کدام بسته اینترنتی بهتر است؟!

کدام بسته اینترنتی بهتر است؟!

عادل فردوسی‌پور در مشهد پا به توپ می‌شود

عادل فردوسی‌پور در مشهد پا به توپ می‌شود

ماجرای رفاقت هوشنگ ابتهاج با اسطوره کشتی

ماجرای رفاقت هوشنگ ابتهاج با اسطوره کشتی

آزمون و جهانبخش راهی سربازی می‌شوند؟

آزمون و جهانبخش راهی سربازی می‌شوند؟

خشم اسکوچیچ علیه دو ستاره تیم ملی

خشم اسکوچیچ علیه دو ستاره تیم ملی

درخواست طلاق بخاطر رعایت نکردن پوشش مناسب توسط زن/ عروس جوان: جوری حرف می زنید که انگار بی بند و بار هستم

درخواست طلاق بخاطر رعایت نکردن پوشش مناسب توسط زن/ عروس جوان: جوری حرف می زنید که انگار بی بند و بار هستم

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر:
رپورتاژ / تریبون 2
تصاویر
۱/۴
۱/۴
تصاویر: «نان پوشی»؛ نذری مادرانه برای فرزندان

تصاویر: «نان پوشی»؛ نذری مادرانه برای فرزندان

۲/۴
تصاویر: حضور گردشگران خارجی در آیین‌های محرم یزد

تصاویر: حضور گردشگران خارجی در آیین‌های محرم یزد

۳/۴
تصاویر: اجتماع عظیم «یوم الزینب» در زنجان

تصاویر: اجتماع عظیم «یوم الزینب» در زنجان

۴/۴
تصاویر: رقابت‌های پاراشنای معلولان بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی ۲۰۲۱ در قونیه

تصاویر: رقابت‌های پاراشنای معلولان بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی ۲۰۲۱ در قونیه

خرید و فروش بیتکوین
ببینید!

پاسخ هوشنگ ابتهاج به سوالی درباره «مرگ»: داخلِ آدم حسابش نمی‌کنم

ویدیو / کشاورزی در لرستان بادمجان‌های بدون خریدار را به رودخانه ریخت

ویدیو / روایت مرتضی عقیلی از کارگری در آمریکا / وقتی پیتر فالک با عقیلی عکس یادگاری گرفت

ویدیو / چین؛ نجات مسافران اتوبوس توسط مامور پلیس

تماشا کنید: دارو هم دست نیافتنی می‌شود؟ / ارز ۴۲۰۰ تومانی دارو حذف شد؛ طرح جدید وزارت بهداشت چه بلایی بر سر نظام سلامت خواهد آورد؟

ویدیو / گریه‌های فرزانه فصیحی بعد از شکستن رکورد ایران

ویدیو / تصاویری جدید از شدیدترین سیل ۸۰ ساله اخیر در سئول؛ پایتخت کره زیر آب

آرشیو
خرید و فروش بیتکوین
پربازدیدها
روز هفته ماه سال

خاطره‌ی عجیب هوشنگ ابتهاج: آن مرد گفت در ۹۴ سالگی می‌میری!

هوشنگ ابتهاج (سایه) درگذشت

وصیت ابتهاج: پیکرم را زیر درخت ارغوانم به خاک بسپارید

کیهان درمورد میرحسین موسوی و بیانیه اخیرش: او پیرمردی متوهم است

پاسخ هوشنگ ابتهاج به سوالی درباره «مرگ»: داخلِ آدم حسابش نمی‌کنم

اجاره ساعتی خانه‌های مبله برای سرقت

تصاویر: «نان پوشی»؛ نذری مادرانه برای فرزندان

معاون استاندار خراسان رضوی خبر یک خبرگزاری دولتی درباره درگیری مرزی با طالبان در مرز تایباد را تکذیب کرد

خاطره‌ی عجیب هوشنگ ابتهاج: آن مرد گفت در ۹۴ سالگی می‌میری!

ویدیو / نشستن یک زن جوان روی کاپوت ماشین در حال حرکت در چالوس

ویدیو / سه ماه زندگی پرنده‌ای کوچک در موهای یک زن

ویدیو / تصاویر جدید از هالک ایرانی پیش از مبارزه جنجالی؛ مشت زدن به شکم مجری نمایش

خاطرات هاشمی رفسنجانی، ۱۵ مرداد ۱۳۷۸: سازمان انرژی اتمی می‌گوید اسرائیل نخستین سلاح اتمی اش را در سال ۱۳۶۰ آزمایش کرده

چرا نصف بیشتر کنکوری‌های مجاز، انتخاب رشته نمی‌کنند؟

تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۲ اعلام شد / سازمان سنجش: یک آزمون در تیرماه و یکی در دی ماه برگزار می‌شود / داوطلب می‌تواند در هر دو آزمون شرکت کند، ولی فقط یک نمره یکی از آنها به انتخاب خود داوطلب محاسبه می‌شود / دروس عمومی حذف می‌شود / زیرگروه‌ها حذف شده

ویدیو / لحظه وارد شدن آب هیرمند به ایران

ویدیویی وحشتناک از لحظات اولیه سیل در شهرستان استهبان فارس

خاطرات حسن روحانی، شماره ۱۰۸: با لباس نظامی درب خانه‌ی آیت الله خامنه‌ای را زدم؛ گفتند آمده اید آقا را ببرید؟

خاطرات هاشمی رفسنجانی، ۸ مرداد ۱۳۷۸: آنچه ملک عبدالله گفت و به مذاق بعضی خوش نیامد

مسیر آب در امامزاده داوود به طور قطع دستکاری شده بود / توپوگرافی این مسیر به گونه‌ای است که نباید با بارش‌های ۲۰ تا ۳۰ میلیمتری چنین حادثه‌ای رخ دهد

ویدیو / فیلمی جدید از لحظه وقوع سیل در استهبان؛ فریادهای زنان و مردان برای نجات مردم

خاطره‌ی عجیب هوشنگ ابتهاج: آن مرد گفت در ۹۴ سالگی می‌میری!

ویدیو / نشستن یک زن جوان روی کاپوت ماشین در حال حرکت در چالوس

ویدیو / سه ماه زندگی پرنده‌ای کوچک در موهای یک زن

ویدیو / این حیوان عجیب الخلقه در عراق، شیر منقرض شده آشوری است؟

سازمان جهانی بهداشت: قرنطینه امیکرون ۵ روز نیست

معاوضه شماره موبایل با آپارتمان لوکس / قیمت شماره‌های رند به ۵۰ میلیارد تومان رسید

شرط تحویل آپارتمان ۱۵۰ متری در نیاوران به رضا رویگری / مجری صداوسیما: مالک منزل گفته خانه را با چند پرستار آماده کرده‌ام؛ فقط رضا باید تنها بیاید / وقتش رسیده بگویم که چقدر به رضا ظلم شده / او مدت‌هاست که در روابط‌ش دچار مشکل شده / مو‌های رضا به طرز عجیبی سوزانده شده بود؛ به گریمور گفتم جوری درست کن که فکر کند مو دارد

تماشا کنید: خداحافظی ایران با ارس؟ / پروژه «داپ» ترکیه چگونه در سکوت منابع آبی ایران را خشک می کند؟

سیلی «ویل اسمیت» به صورت مجری اسکار به خاطر شوخی با همسرش / تصویر واکنش حاضران در سالن / گریه و عذرخواهی اسمیت پس از دریافت جایزه: عشق موجب می‌شود کارهای دیوانه‌واری انجام دهیم؛ وقتی در اوج هستی، شیطان دقیقا همان موقع سراغت می‌آید +عکس و ویدیو

درگذشت ناگهانی بازیگر مشهور سینمای ایران/ علت فوت به روایت خبرگزاری قوه قضاییه: خودکشی

صوت / اظهارات شهره (مازیار) لرستانی درباره تغییر جنسیتش: عرفا و شرعا دیگر زن نیستم

خرید و فروش بیتکوین
خواندنی ها
ایلان ماسک نزدیک به ۷ میلیارد دلار دیگر از سهام تسلا را فروخت

ایلان ماسک نزدیک به ۷ میلیارد دلار دیگر از سهام تسلا را فروخت

۲۴ واقعیت جالب و کمتر شنیده شده در مورد سریال «بازی تاج و تخت» که نمی دانستید

۲۴ واقعیت جالب و کمتر شنیده شده در مورد سریال «بازی تاج و تخت» که نمی دانستید

گوشی‌های گران‌قیمت سامسونگ رونمایی شدند / زد فولد و زد فلیپ ۴ آماده ورود به بازار

گوشی‌های گران‌قیمت سامسونگ رونمایی شدند / زد فولد و زد فلیپ ۴ آماده ورود به بازار

اولین واکنش منتقدان به پیش درآمد «گیم اوف ترونز» / «خاندان اژدها» بهتر از بازی «تاج و تخت»؟

اولین واکنش منتقدان به پیش درآمد «گیم اوف ترونز» / «خاندان اژدها» بهتر از بازی «تاج و تخت»؟

خرید و فروش بیتکوین
آخرین اخبار مهمترین عناوین روز

یادداشت‌های علم، سه‌شنبه ۱۴ شهریور ۱۳۴۶: در هیات امنای دانشگاه تهران به وزرا گفتم شهریه‌ها را پس بدهید

تسنیم: هنوز هیچ جلسه‌ای در سطح عالی برای بررسی ایده‌های اتحادیه اروپا در تهران تشکیل نشده

ویدیو / شعرخوانی پراحساس هوشنگ ابتهاج در دانشگاه مریلند در حومه شهر واشنگتن

ویدیویی از جمع آوری دکورهای «خندوانه»

رئیسی در گفتگوی تلفنی با نخست وزیر ارمنستان: ایران هیچگونه تغییر در جغرافیای سیاسی منطقه را نمی‌پذیرد

ایلان ماسک نزدیک به ۷ میلیارد دلار دیگر از سهام تسلا را فروخت

اشرف غنی: بنا به قانون اساسی افغانستان رئیس جمهورم

۲۴ واقعیت جالب و کمتر شنیده شده در مورد سریال «بازی تاج و تخت» که نمی دانستید

دکورهای «خندوانه» جمع شد

تسنیم: هنوز هیچ جلسه‌ای در سطح عالی برای بررسی ایده‌های اتحادیه اروپا در تهران تشکیل نشده

وزارت خارجه: هماهنگی‌های لازم جهت انتقال پیکر «ابتهاج» به کشور انجام شده است

رئیسی در گفتگوی تلفنی با نخست وزیر ارمنستان: ایران هیچگونه تغییر در جغرافیای سیاسی منطقه را نمی‌پذیرد

وزیر خارجه عمان به امیرعبداللهیان: موفقیت مذاکرات احیای برجام، به نفع همه طرف‌ها است

گزارش بی‌سابقه آمریکا از ۴۸ ساعت پایانی حکومت اشرف غنی؛ خروج اضطراری از کاخ ریاست جمهوری باعث شده غنی پابرهنه به دنبال کفش‌هایش بگردد / غنی و همسرش به همراه دو مسئول دیگر در یک بالگرد سوار می‌شوند / ۲۰ تا ۲۵ نفر از تیم حفاظت سوار بر بالگرد دیگری، که به دلیل سنگینی تا آستانه سقوط پیش می‌رود / یکی از افرادی که موفق به سوار شدن نشده بالگرد را تهدید به شلیک می‌کند / هر فرد ۵ تا ۱۰ هزار دلار در جیب‌های خود داشته / ادعای سفارت روسیه مبنی بر سرقت ۱۶۹ میلیون دلار به دلیل ظرفیت کم بالگردها ممکن نبوده

سازمان تأمین‌اجتماعی: افزایش و صدور احکام جدید سایر سطوح بازنشستگان از شهریور ماه اعمال می‌شود

یک ایرانی به تلاش برای ترور جان بولتون متهم شد

طرف‌های مقابل از ما فرصت فکر کردن برای پیشنهاداتی که ارائه کرده‌ایم، خواسته‌اند / گمان می‌کنم که طرف مقابل از شرط خودشان درباره سپاه صد در صد عقب‌نشینی خواهند کرد

هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای استان تهران / آماده باش دستگاه‌های اجرایی

مقتدی صدر: پارلمان طی یک هفته منحل شود؛ در غیر این صورت اعتصاب‌کنندگان موضع دیگری را اتخاذ می‌کنند

سیل مناطقی از فیروزکوه را مجددا در بر گرفت / اعزام دو تیم ارزیاب هلال احمر استان به منطقه تنگه واشی

عضو هیئت رئیسه مجلس: براساس قانون، کالاهای اساسی باید به قیمت شهریور ۱۴۰۰ به دست مردم برسد

معاون وزارت اقتصاد: هرگونه طرح اصلاح قیمت بنزین در قالب قانون بودجه سال آینده تعیین تکلیف خواهد شد

آمریکا معافیت از تحریم‌های هسته‌ای ایران را تمدید کرد / واشنگتن: این نشانه‌ای مبنی بر حصول تفاهم در بازگشت به برجام نیست

رئیس سازمان فضایی: ماهواره «خیام» ساخت روسیه است / ثبت هزینه حدود ۴۰ میلیون دلار

خاندوزی: اوایل شهریور درباره کالابرگ الکترونیکی تصمیم‌گیری می‌شود

آخرین آمار کرونا در ایران، ۱۹ مرداد ۱۴۰۱: فوت ۹۰ نفر در شبانه روز گذشته / شناسایی ۵۶۳۵ بیمار جدید کرونایی

قیمت دلار در صرافی‌های بانکی، امروز ۱۹ مرداد ۱۴۰۱

نماینده مجلس: امیرعبداللهیان در اولین فرصت به کمیسیون امنیت ملی می‌رود/ هنوز پیش نویسی از مذاکرات به مجلس نرسیده است

وزیر ارتباطات: بحث قفل کودک مطرح نیست / صرفا دسترسی به محتواهای مستهجن و غیراخلاقی یا خشونت بسیار شدید را محدود کردیم / خانواده ها بارها به ما گفته بودند که دسترسی به محتواهای ممنوع در جمهوری اسلامی به آسانی صورت نگیرد

وزیر اقتصاد: روند اقتصادی رو به بهبود است / مسیر‌های بلند مدت اقتصاد تحت کنترل است / تورم تیر ماه کاهش قابل ملاحظه‌ای نسبت به خرداد ماه داشت

محسن رضایی از بیمارستان ترخیص شد / بیمارستان مهرگان قزوین: او به کرونا مبتلا شده بود

رئیسی: یقین دارم بسیاری از مسایل، به برکت اجتماع عظیم اربعین حل خواهد شد

وضعیت جاده‌ها و راه ها، امروز ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ / جاده امام‌زاده داوود همچنان بسته /ترافیک پرحجم در ۲ مسیر

وضعیت آب و هوا، امروز ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ / آسمان بارانی در نقاط مختلف کشور/ ورود توده گرد و خاک به غرب

نخست وزیر ژاپن به دنبال ترمیم کابینه؛ کل اعضای دولت استعفا کردند / برادرِ شینزو آبه از دولت کنار گذاشته می‌شود

کیهان درمورد میرحسین موسوی و بیانیه اخیرش: او پیرمردی متوهم است

سازمان سنجش: اگر داوطلبان دارای رتبه برتر رشته‌های کم متقاضی را انتخاب کنند، به آن‌ها حقوق داده خواهد شد

امام جمعه اصفهان: به نامزد‌های انتخاباتی ایراد می‌گیرند فلان وعده را دادی، اما تا کنون انجام نشده؛ او باید به اولویت‌ها رسیدگی کند نه وعده‌های انتخاباتی

آرشیو
خرید و فروش بیتکوین
وبگردی

ماجرای رفاقت هوشنگ ابتهاج با اسطوره کشتی

عادل فردوسی‌پور در مشهد پا به توپ می‌شود

آزمون و جهانبخش راهی سربازی می‌شوند؟

خشم اسکوچیچ علیه دو ستاره تیم ملی

درخواست طلاق بخاطر رعایت نکردن پوشش مناسب توسط زن/ عروس جوان: جوری حرف می زنید که انگار بی بند و بار هستم

فلسفه بروس لی چه بود؟

فیلمی که کیومرث پوراحمد را تکان داد

طراحی سیستم بینایی منحصر به فرد با الهام از خرچنگ!

در این ساعات غذا بخورید تا لاغر شوید

کتک‌کاری اسطوره قرمزها با نامزدش

فرهاد مجیدی امارات را به هم ریخته است!

مرگ نامزد جدید کیم کارداشیان صحت دارد؟

  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"
کد خبر: ۵۹۱۹۹۱
تاریخ انتشار: ۱۷ : ۱۴ - ۰۴ دی ۱۳۹۹
سیاست >> سیاست داخلی
پ

وزیر کشور: اجازه برگزاری هیچ مراسمی که مستلزم تجمع افراد است داده نخواهد شد

فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا بر ارایه ارزیابی دقیق وزارت بهداشت از روند اجرای طرح شهید سلیمانی تاکید کرد و گفت: باتوجه به شرایط فعلی شیوع کرونا در کشور اجازه برگزاری هیچ برنامه یا مراسمی که مستلزم تجمع افراد است، داده نمی‌شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

عبدالرضا رحمانی‌فضلی در نشست مشترک قرارگاه عملیاتی با دبیران کمیته های اطلاع رسانی، حمل ونقل عمومی، بهداشت و درمان و تدارکات و پشتیبانی ستاد ملی مقابله با کرونا که در محل وزارت کشور برگزار شد، پس از استماع گزارش کمیته ها و طرح دیدگاه و نظرات اعضا، افزود: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی متولی طرح شهید سلیمانی است، این وزارتخانه به عنوان متولی طرح شهید سلیمانی ارزیابی منتقدانه از اجرای این طرح انجام دهد تا کاستی و موانع پیش رو جمع بندی و رفع شود.

وی افزود: تمامی کمیته های ذیل ستاد نیز  بایستی گزارش عملکرد خود را تهیه و تا دو هفته دیگر در جلسه قرارگاه ارایه کنند.

فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا با یادآووری فشار مضاعفی که در هفته‌های گذشته، با اوج گرفتن میزان مبتلایان به کرونا در کشور بر کادر درمانی و پزشکی وارد شد، از برنامه های وزارت بهداشت برای تشویق و تقدیر از پرستاران و کادر درمان از جمله با اعطای مرخصی تشویقی و  همچنین اورهال کردن بیمارستان ها، حمایت کرد.

رحمانی فضلی با بیان این که مبنای تصمیم گیری‌ها در کشور وضعیت شهرها است که از سوی وزارت بهداشت به صورت هفتگی اعلام می شود، خاطرنشان کرد: هیچ مراسمی در کشور خارج از دستورالعمل طرح هوشمند مدیریت کرونا اجرا نمی شود و براساس دستورالعمل این طرح درخصوص هر برنامه یا مراسم مناسبتی تصمیم گیری می شود.

وی افزود: براین اساس و باتوجه به شرایط فعلی شیوع کرونا در کشور اجازه برگزاری هیچ برنامه یا مراسمی که مستلزم تجمع افراد است داده نخواهد شد.

وی مجددا بر استفاده همگان از ماسک، ضدعفونی کننده ها و رعایت فاصله گذاری اجتماعی برای صیانت از سلامت جامعه تاکید کرد و گفت: رسانه ها باید به صورت مستمر به بیان این موضوع بپردازند و ضمن تبلیغات گسترده، مردم را به رعایت بیش از پیش پروتکلهای بهداشتی دعوت کنند.

فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد مقابله با کرونا همچنین بر لزوم ساماندهی آمار و اطلاعات مرتبط با کرونا در یک سامانه مشخص با متولی گری وزارت بهداشت تاکید کرد.

وی در این نشست همچنین از تلاش و ایثارگری کادر درمانی کشور اعم از پزشکان، پرستاران و سایر عوامل و دست اندرکاران مراکز درمانی کشور، مدیران دانشگاه های علوم پزشکی، دکتر علیرضا رئیسی و سایر معاونین و مدیران و تلاشگران وزارت بهداشت و وزیر بهداشت، تقدیر و تشکر کرد.

بابک دین پرست دبیر قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا نیز در ابتدای این نشست گزارشی از روند پیگیری ها و اجرای مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا از سوی کمیته های این ستاد ارائه کرد و گفت: در چهار نشست قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا، ۵۰ مصوبه ابلاغ شده است که عمده مصوبات اجرایی شده است.  

وی به جلسه مشترک قرارگاه با کمیته حمل و نقل عمومی اشاره کرد و افزود: در این جلسه، مجموعا ۱۱ مصوبه داشتیم که همه اجرایی شده است.

دبیر قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا همچنین با بیان این که در نشست مشترک قرارگاه با استانداران و شهرداران کلانشهر، ۲۳ محور از مهم ترین موضوعات و مشکلات استانداران وشهرداران ارایه شد، افزود: از مجموع این ۲۳ بند مصوبات، کمیته های امنیتی، انتظامی و حمل و نقل، به ۱۱ بند پاسخ داده اند و ۱۲ بند باقیمانده نیز پیگیری و تعیین تکلیف می شود.  

دین پرست ادامه داد: با توجه برخی اعتراضات مبنی بر وجود ازدحام در میادین میوه و تره بار، در ابلاغیه ای به استانها برای نظارت استانداران بر این موضوع تاکید شد که پس از ابلاغیه، گزارشی مبنی بر تداوم شرایط منفی ازدحام ها در واحدهای عرضه کالاهای اساسی و میادین میوه و تره بار واصل نشده است.

دبیر قرارگاه عملیاتی همچنین گزارشی از وضعیت مرزهای زمینی کشور ارائه کرد و گفت: روند تجارت و صادرات طبق روال معمول و البته با رعایت پروتکل های بهداشتی انجام می شود.  

در ادامه این نشست آدم نژاد معاون وزیر راه و شهرسازی و دبیر کمیته حمل ونقل ستاد ملی مقابله با کرونا ضمن ارایه گزارشی از اقدامات این کمیته گفت: در تمامی مرزها دستگاه ضد عفونی کننده قرار داده شده است که در دنیا بی سابقه است. همچنین اتباع غیرایرانی و مسافرین باید برای ورود به کشور تست PCR داشته باشند که این تست باید تا ۷۲ ساعت پیش از ورود کشور انجام شده باشد.  

وی با یادآوری این که گزارش کمیته حمل ونقل به صورت روزانه به ستاد و کمیته های ذیل آن ارسال می شود، اظهار کرد: از آغاز طرح هوشمند محدودیتهای کرونا، ۵۱ میلیون استعلام وضعیت سلامت مسافران برای صدور بلیط گرفته شده است که بیشترین میزان استعلام در کل کشور است و از این میان ۲هزار و ۷۴۰ بلیط نیز بازگشت داده شده است.

جمالی نژاد معاون عمرانی وزیر کشور هم از تعامل مستمر با استانداران و الزام استانها به رعایت پروتکلها در پایانه های مسافربری خبر داد و گفت: در این راستا بازدیدها و بازرسی های سرزده انجام شده، نواقص شناسایی و نسبت به رفع آنها اقدام شده است.

وی با اشاره تخصیص ۱۰۰ میلیارد تومان یارانه بلیط از سوی سازمان برنامه و بودجه گفت این مبلغ به تدریج پرداخت خواهد شد.

معاون عمرانی وزیر کشور با اشاره به پیگیری مصوبه ستاد ملی کرونا مبنی بر تامین ۵ هزار دستگاه اتوبوس ناوگان درونشهری، گفت: اقدامات اولیه انجام شده است و به زودی این اتوبوسها تامین خواهد شد. همچنین پیشنهاد تهیه هزار دستگاه اتوبوس برای شهرداری های تهران و تبریز علاوه بر مصوبه مذکور داده شده است، که درحال پیگیری است.  

رییس سازمان شهرداری ها و دهیاری همچنین از الزام شهرداری ها و استانداری ها برای حفظ ناوگان حمل ونقل عمومی خبر داد و تصریح کرد: پیگیری های اولیه برای انتشار اوراق مشارکت ناوگان حمل و نقل عمومی انجام شده است.  

جمالی نژاد همچنین به طرح ارائه ۶ میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه به تاکسی داران اشاره کرد و گفت: موانعی برای ارائه ضمانت از سوی تاکسیداران وجود داشت که با رایزنی های انجام شده، این موانع برطرف شد و همه تاکسی دارانی که در این طرح ثبت نام کرده اند، می توانند از این تسهیلات بهره مند شوند.  

علیرضا رئیسی معاون وزارت بهداشت و درمان و رئیس کمیته بهداشت و درمان ستاد ملی مقابله با کرونا هم در این نشست، از کاهش یک سوم حجم مراجعان سرپایی به مراکز درمانی خبر داد و گفت: موارد مثبت ابتلا به بیماری کرونا در کشور بسیار کاهش یافته است.  

وی افزود: با اجرای طرح ملی غربالگری از تک تک خانه ها به صورت تلفنی یا حضوری غربالگری انجام می گیرد که درصورت نیاز در منزل از افراد رپید تست یا تست سریع گرفته می شود.

رئیسی تاکید کرد: با افزایش تعداد تستهای روزانه دیگر شکایتی از تاخیر در انجام یا اعلام نتیجه تستها نداریم.  

وی تصریح کرد: تاکید بر این است که از مبتلایان تست اصلی pcr گرفته شود اما برای اطرافیان بیمار و کسانی که در خانه تست می دهد از رپید تست ها یا تست سریع استفاده شود.  

دبیر کمیته بهداشت و درمان همچنین تصریح کرد: با اعمال محدودیتها و رعایت پروتکلهای بهداشتی در هفته های گذشته، آمار بستری شدگان به شدت کاهش یافت به طوری که در تهران از هزار نفر بستری در روز به زیر ۳۰۰ نفر در روز رسیده ایم.  

 رئیسی همچنین تاکید کرد: با اینکه سیر شیوع بیماری در کشور رو به کاهش است اما باید به روندها توجه داشته باشیم و نباید با عادی انگاری موجب بروز مجدد پیک بیماری در کشور شویم. چراکه پیک گذشته بیماری فشار بسیار زیادی به کادر درمان و سلامت کشور وارد کرد.  

وی افزود: اکنون در وضعیت جدیدی قرار گرفته ایم و امیدواریم با رعایت خوب پروتکلهای بهداشتی این روند ادامه داشته باشد.

دبیرکمیته بهداشت و درمان همچنین با تقدیر از پیگیری دکتر رحمانی‌فضلی برای اجرای طرح اعمال محدودیت تردد شبانه گفت: روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور متفق القول هستند که این طرح از جمله موفق ترین طرح ها در زمینه کاهش آمار ابتلا و جلوگیری از تجمعات و دورهمی های خانوادگی بوده است.

در ادامه این نشست، ذوالفقاری دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به اجرای موفق طرح هوشمند مدیریت کرونا گفت: تاکنون چنین طرحی با این جامعیت اجرا نشده است و این طرح می‌تواند نمونه ای موفق برای ارایه به سایرین باشد.

محمد خدادی معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیر کمیته اطلاع رسانی این ستاد نیز ضمن بیان گزارشی از اقدامات این کمیته، بر ارائه گزارش هفتگی اجرای طرح هوشمند  مدیریت کرونا از سوی قرارگاه عملیاتی تاکید کرد.

تابش معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و دبیر کمیته پشتیبانی و تدارکات ستاد هم ضمن ارایه گزارش اقدامات این کمیته، از رشد فروش اینترنتی در کشور خبر داد و گفت: زیرساخت‌های لازم برای ارتباط فروشگاه های سنتی با پلتفرم های رایانه ای ایجاد می شود.  

وی با بیان این که در حال حاضر، بیش از ۸۰ میلیون ماسک در کشور داریم، گفت: با توجه به تامین نیاز داخلی و انباشت ماسک در  کشور، امکان صادرات وجود دارد.  

وی با بیان این که اقدامات بسیار خوبی در زمینه تولید دستگاههای اکسیژن ساز محقق شده است، از تحویل ۸۱ دستگاه اکسیژن ساز خبر داد و گفت: ۱۰ دستگاه دیگر در هفته آینده تحویل می شود و این روند تا رفع کامل نیاز ادامه خواهد یافت.  

در پایان این نشست نظری مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده و رییس کارگروه خانواده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا، گزارشی از پیگیری های این کارگروه ارائه کرد و گفت: تشکیل کارگروه خانواده با نمایندگانی از ۲۰ وزارتخانه و سازمان، که به تدبیر دکتر رحمانی‌فضلی اجرایی شد؛ از جزیره ای عمل کردن دستگاهها در حوزه خانواده جلوگیری کرد.

در این نشست همچنین، اجرایی شدن مصوبه الزام ارائه کارت ملی برای دریافت خدمات، اعلام شد.

رومیس د
رازیانه د
ارسال به تلگرام
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"