کد خبر: ۵۹۳۶۸
تعداد نظرات: ۶ نظر
تاریخ انتشار: ۰۱ : ۱۲ - ۲۹ فروردين ۱۳۹۱

آموزش 6 زبان خارجی در مدارس/ خروج از انحصار زبان انگلیسی

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
دبیر شورای عالی آموزش و پرورش از اجرای مصوبه ای مبنی بر آموزش 6 زبان خارجی در مدارس خبر داد و گفت: این زبان ها طبق تشخیص آموزش و پرورش در مدارس مورد نظر آموزش داده می‌شود.

مهدی نوید ادهم در گفتگو با مهر با بیان این مطلب افزود: طبق مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش زبان های آلمانی، ایتالیایی، اسپانیایی، روسی و فرانسوی در مدارس مورد نیاز آموزش و پرورش و بر اساس نیاز و تقاضا آموزش داده می شود.

وی افزود: تولید متون و مواد درسی این زبان ها به سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی واگذارشده و اجرای آن نیز به عهده آموزش و پرورش است که آنها می توانند در مناطقی که نیاز و تقاضا در این زمینه وجود دارد آموزش های خود را در هر یک از زبان های مطرح شده آغاز کنند.
 
نوید ادهم هدف از این مصوبه را خروج از انحصار زبان انگلیسی دانست و افزود: تدریس این زبان ها مانند زبان انگلیسی از پایه اول راهنمایی آغاز و تا دوره پیش دانشگاهی ادامه دارد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۳۶ - ۱۳۹۱/۰۱/۲۹
0
7
حالا نه خیلی همین زبان انگلیسی از پسش بر اومدن میخوان 6 تا دیگه هم درس بدن تو رو خودا بگید تو نظام اموزشی ما مساعل خیلی مهمتری هم هستند به قران برید ببینید از بین فارغ التحصیلان نظام اموزشی ما حتی 1 درصد هم میتونن 5 دقیقه انگلیسی حرف بزنن یا نه؟
کوروش
|
UNITED STATES
|
۱۲:۵۸ - ۱۳۹۱/۰۱/۲۹
0
4
شما همون انگلیسی درس بدین بسه ..................
ج-ح
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۳۱ - ۱۳۹۱/۰۱/۲۹
0
6
فکر کنم روسی وچینی از همه مهمتر و بهتره!!
حمید
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۴:۳۷ - ۱۳۹۱/۰۱/۲۹
0
5
همون زبان انگلیسی و درست و کاربردی یاد بدن بقیه پیش کش!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۵:۳۲ - ۱۳۹۱/۰۱/۲۹
0
2
طرح بسيار خوبي است اما با توجه به نياز دنيا به زبان چيني شايد بهتر بود به اين زبان هم توجه مي شد.
اميدوارم سازمان پژوهش بتواند مواد آموزشي مناسبي براي اين زبان ها فراهم كند و همان طور كه قرار است آموزش درس زبان متحول شود و كتاب هاي خوبي براي آن در حال تهيه است به ساير زبان ها هم توجه بشود.
گويشوران زبان هاي چيني و اسپانيولي در حال حاضر حتي از انگليسي هم بيشتر است.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۰:۰۷ - ۱۳۹۱/۰۱/۲۹
0
3
شما همان انگلیسی را به نحو احسن با متدهای روز دنیا به محصلین اموزش بدین بقیه زبانها پیشکش
نظرات بینندگان