سه‌شنبه ۰۷ بهمن ۱۳۹۹ | Tuesday, 26 January 2021
  • ارتباط با انتخاب
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیک
  • |
  • نظرسنجی
سه‌شنبه ۰۷ بهمن ۱۳۹۹ | Tuesday, 26 January 2021
  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
جستجو
ویدئو جدیدترین اخبار پربیننده ترین
لایو خبر عکس خواندنی ها اخبار ویژه
  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • ارتباط با انتخاب
  • پیوندها
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • مجله الکترونیک
  • نظرسنجی
  • آرشیو
ویدیو / حمله به پلیس با گلوله‌های برفی⁣ در مسکو

ویدیو / حمله به پلیس با گلوله‌های برفی⁣ در مسکو

ویدیو / زنگنه، وزیر نفت: نفتکش توقیف شده ایرانی توسط اندونزی حامل نفت بود

ویدیو / زنگنه، وزیر نفت: نفتکش توقیف شده ایرانی توسط اندونزی حامل نفت بود

ویدیوی جدید از لحظه درگیری فیزیکی علی‌اصغر عنابستانی، نماینده مجلس با سرباز راهور

ویدیوی جدید از لحظه درگیری فیزیکی علی‌اصغر عنابستانی، نماینده مجلس با سرباز راهور

ویدیو / اظهارات یک سال پیش ویلیام برنز؛ جنگ با ایران فاجعه خواهد بود + زیرنویس فارسی

ویدیو / اظهارات یک سال پیش ویلیام برنز؛ جنگ با ایران فاجعه خواهد بود + زیرنویس فارسی

ویدیو /  افتتاح بلندترین تاب جهان در دبی

ویدیو / افتتاح بلندترین تاب جهان در دبی

ویدیو / ظاهر شدن ترامپ با پلیس مخفی در زمین گلف

ویدیو / ظاهر شدن ترامپ با پلیس مخفی در زمین گلف

کد خبر: ۵۹۳۸۸۱
تاریخ انتشار: ۳۷ : ۱۱ - ۱۴ دی ۱۳۹۹
سیاست >> سیاست داخلی
پ

سردار نقدی: در ۳۰ سال گذشته ۱۷ میلیارد دلار در منطقه هزینه کرده‌ایم

سردار نقدی با تاکید بر اینکه آمریکا برای نجات اسرائیل و اهداف استکباری خود داعش را ایجاد کرد، یادآور شد: آن‌ها در ۳۰ سال گذشته ۷ هزار میلیارد دلار در منطقه هزینه کردند در حالی که جمهوری اسلامی ایران در این مدت ۱۷ میلیارد دلار برای همه فعالیت هایش از جمله دیپلماسی، کار فرهنگی و دفاعی در منطقه هزینه کرده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه حتما انتقام سردار سلیمانی گرفته خواهد شد گفت: حداقل آن این است که آمریکا باید از منطقه برود و می‌رود و امروز مجاهدان منطقه خود را آماده کرده‌اند.

به گزارش «انتخاب» به نقل از میزان، سردار «محمدرضا نقدی» با حضور در برنامه نگاه یک گفت: با نیم نگاهی به تاریخ حادثه ترور سردار سلیمانی و شرایط منطقه در آن زمان در می‌یابیم که آمریکایی‌ها برنامه گسترده‌ای را پس از شکست‌های سیاسی خود در تحکیم موقعیت تروریست‌های داعش دنبال می‌کردند تا کشور‌های منطقه را درگیر زنجیره‌ای از درگیری‌ها و بحران‌های داخلی همچون فشار اقتصادی و تحریم کنند.

معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: آمریکایی‌ها در راه رسیدن به اهداف خود در منطقه، عده‌ای را در عراق تربیت و آموزش داده بودند تا در مسیر شرایط لیبرال دموکرات در عراق و لبنان گام برداشته و حاضر شوند، آن‌ها با شدت بخشیدن به بحران‌های اقتصادی در منطقه به عنوان اعتراض به دولت‌های مخالف آمریکا، گروه آموزش دیده لیبرال دموکرات خود را به صحنه آوردند و اوضاع کشور‌های منطقه را ناپایدار کردند، اما در این میان کسی که می‌توانست چنین شرایطی را با یک حرکت دیپلماسی جهادی بر هم بزند و شکست بدهد شخصیت ممتاز سردار سلیمانی بود، زیرا او با تمام جریان‌های بزرگ سیاسی در کشور‌های منطقه ارتباط عمیق و وسیعی داشت و آن‌ها نیز اعتماد بالایی به او داشتند.

معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: آمریکایی‌ها قصد داشتند با حذف سردار سلیمانی، این مداخله صورت نگیرد، اما این ترور سبب شد تا این مسئله به شکل ناگهانی از بین برود؛ سردار سلیمانی باید مدت‌ها تلاش می‌کرد تا این مسئله را جمع کند، اما خون او سبب شد که یکباره این توطئه در منطقه برچیده شود و شاید این مکر خدا بود.

سردار نقدی در خصوص تناقض گویی‌های مقامات امریکایی در توجیه ترور سردار سلیمانی نیز بیان داشت: این تناقض‌گویی‌ها و دروغ گویی‌ها همیشه وجود داشته، موضوع حمله به سفارت بغداد، خیلی پیش پا افتاده‌تر از آن است که نیاز به مداخله شهید سلیمانی داشته باشد، حتی سه رده پایین‌تر از ایشان هم می‌توانستند برای این عملیات برنامه ریزی کنند و از نظر نظامی هم خیلی امر مهمی نبود که ایشان بخواهد چنین کاری انجام دهد لذا حمله به سفارت آمریکا در بغداد، تهمت و بهانه‌ای نچسب برای توجیه اقدامشان بود.

وی همچنین درباره اینکه چرا امریکایی‌ها علنا مسئولیت این ترور را بر عهده گرفتند نیز عنوان کرد: آن‌ها تمام عواملشان را برای حذف این شهید به کار گرفته بودند و خیلی فعالیت کردند تا ایشان را از پای درآورند، اما نتوانستند و تنها راهش این بود که خودشان با ابزار و سلاح‌های خود دست به این اقدام بزنند و این هم با به کارگیری بالگرد و هواپیمای بدون سرنشین و شلیک موشک از آسمان در حالیکه تمام رادار‌ها می‌بینند و تمام دستگاه‌های شنود، اطلاعات را ضبط می‌کنند دیگر از سوی آن‌ها قابل کتمان نبود.

معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: همچنین معرفی و حذف سردار سلیمانی در آمریکا به عنوان کسی که منافع آمریکا را در منطقه به خطر انداخته، برد بزرگی برای رئیس جمهور منحوس آمریکا در آستانه انتخابات این کشور محسوب می‌شد تا بتواند محبوبیتی برای خود کسب کند.

سردار نقدی در بخش دیگری از اظهاراتش، بعد اصلی شخصیتی سردار سلیمانی را اخلاص او دانست و گفت: این شهید فقط برای رضای خدا می‌جنگید، ایشان در جبهه‌ای وارد شده بود که مورد شماتت بود، زمانی ما نمی‌توانستیم با افتخار اعلام کنیم که مدافع حرم هستیم، اما امروز با سربلندی می‌گوییم که در سوریه جنگیدیم و مدافع حرم هستیم.

وی در خصوص تبیین مولفه‌های مکتب سردار سلیمانی نیز بیان داشت: مکتب، یک بعد نظری دارد که شامل اعتقادات، باورها، اساس اندیشه و تفکر، هستی شناسی و باید‌ها و نباید‌ها می‌شود و هم ابعاد علمی و سیره عملی دارد که نباید در تعریف و بیان این دو جنبه از مکتب حاج قاسم دچار تحریف شد و برای اینکه دچار این آفت نشویم باید به همان نقطه‌ای دست بگذاریم که این شهید با زبان روشن و بیان صریح، اعتقادات و مکتبشان را مطرح کردند و این همان وصیت نامه اوست که تمام تفکر و منش خود را در اینجا خلاصه کرده است.

وی ادامه داد: فضا، فضای غبار آلودی بود و خیلی از جریانات سیاسی مخالف این حضور بودند و موضع می‌گرفتند؛ در شرایطی که سیاسیون شماتت می‌کردند و همه نظامیان هم می‌گفتند که این جنگ پیروزی ندارد، حاج قاسم سلیمانی با هواپیمایی حامل ده‌ها تن مواد منفجره و اسلحه و مهمات روی باند فرودگاهی که در محاصره دشمن بود فرود می‌آید که این اقدام نشان از اخلاص بالای ایشان و اعتقاد عمیق به ولایت بود.

معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: نگاه عمیق و دقیق رهبری به جنگ سوریه و اخلاص و اعتقاد ایشان به رهبری موجب شد که یکی از سخت‌ترین تصمیماتش را بگیرد و به میدان نبرد وارد شود، او برای اسلام و پیروزی مقاومت آبرویش را گذاشت، اما خداوند آن آبروی خرج کرده را به او برگرداند.

سردار نقدی فطرت پاک و ایستادگی در مقابل ظلم را از دیگر ویژگی‌های شخصیتی سردار سلیمانی خواند و گفت: هر انسانی که فطرت پاک خود را از دست نداده باشد این شخصیت را می‌ستاید.

معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: این شهید در وصیت نامه خود ۷ مخاطب دارد که در گفت‌وگوی این شهید با این مخاطبان، موضوع اصلی توجه به اصل ولایت فقیه است.

سردار نقدی ادامه داد: وجه نظری مکتب حاج قاسم کتاب‌های آیت الله مصباح یزدی و شهید مطهری و مکتب عملی او نیز تواضع، ساده زیستی، فداکاری، خودداری از ورود به جریانات سیاسی، چشم پوشی بر دنیا، مردم داری، دلسوزی و تواضع در برابر مردم است.

وی در بخش دیگری از اظهاراتش به بیان مقایسه دوران دفاع مقدس و نبرد در صحنه سوریه پرداخت و گفت: جنگ ما در عملیات بیت المقدس، یک جنگ کلاسیک است، اما در جنگ موصل، دیرالزور، حلب و ..، دشمن خود را میان مردم پنهان کرده بود و از ان‌ها به عنوان سپر انسانی استفاده می‌کرد لذا این جنگ بسیار سخت‌تر از جنگ کلاسیک بود، اما با این حال، شهید سلیمانی منطقه‌ای به وسعت چند برابر منطقه عملیات بیت المقدس را در شمال ل غرب عراق، آزاد کرد.

معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه ملت‌های منطقه علاقمند به جمهوری اسلامی ایران هستند و برای مقابله با دشمنان نیازمند ساماندهی پیچیده و زمان بر برای تعامل با آن‌ها نیستیم خاطر نشان کرد: همان مردمی که در ظاهر از ما دور بودند و عقبه ارتش بعث عراق را در زمان جنگ تحمیلی تشکیل می‌دادند به ما نزدیک‌تر از آمریکایی‌ها هستند.

سردار نقدی بیان کرد: شهید سلیمانی، گروه‌های زیادی از مردم تشکیل داد که در مبارزات شرکت می‌کردند، لذا یک جنبه این پیروزی‌ها جنبه مردانگی شجاعت و تدبیر است و بعد دیگر کاری بود که امام و رهبری با دل‌ها کردند و همه را در سیطره این حرکت بزرگ درآوردند و این نشان می‌دهد که هر کجای دنیا که زور آمریکا کنار برود مردم با ما هستند، ما عمق راهبردی بسیار بالایی در دنیا داریم که وحشت آمریکایی‌ها از ما علی رغم داشتن همه تجهیزات به همین دلیل است.

وی با تاکید بر اینکه اکنون حزب الله لبنان و مقاومت فلسطین و غزه به قدرت بازدارندگی رسیده اند گفت: حدود ۱۰ سال است که صهیونیست‌ها جرات حمله به لبنان را ندارند و در غزه نیز پس از چند ساعت از حمله توبه کردند، اما اینکه صهیونیست‌ها به برخی مناطق در سوریه حمله می‌کنند به دلیل سیاست‌های سوریه و پاسخ ندادن به این تجاوزات است که اگر پاسخ دهند، صهیونیست‌ها دیگر جرات حمله نمی‌کنند.

اشهید سلیمانی از همه ناتوانی‌ها یک توانایی بزرگ ساخت که توانست رژیم آمریکا را در منطقه شکست بدهد

معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه سردار سلیمانی مردم را به خوبی می‌شناخت و می‌دانست که می‌توان روی آن‌ها حساب باز کرد بیان داشت: او آن‌ها را به میدان آورد و از همه ناتوانی‌ها یک توانایی بزرگ ساخت که توانست رژیم آمریکا را در منطقه شکست بدهد، همبستگی جوانان منطقه در سوریه و عراق از لبنان، افغانستان، پاکستان و یمن، شوق بالای مردم منطقه را برای جهاد نشان می‌دهد و الان اراده، عشق و شور مردم منطقه برای نابودی صهیونیست‌ها در اوج خود قرار دارد.

سردار نقدی در بخش دیگری از اظهاراتش در خصوص عادی سازی روابط کشور‌های منطقه با اسرائیل نیز عنوان کرد: این را به اوج شکست تعبیر می‌کنم، پیروزی این کشور‌ها زمانی بود که می‌توانستند ظاهر خود را حفظ کنند، در حالیکه عربستان و امارات با نفوذی که در گروه‌های فلسطینی داشتند می‌توانستند از ضربه به صهیونیست‌ها جلوگیری کنند، اما اکنون خود را رسوا کرده اند و از صف فلسطینی‌ها خارج شدند که این امکان بزرگی را برای جلوگیری از حملات به صهیونیست‌ها از دست رژیم اشغالگر قدس خارج کرده است.

وی با تاکید بر اینکه همیشه برگ‌های برنده در مقابله با صهیونیست‌ها وجود دارد خاطر نشان کرد: دست‌ها پر است و آن‌ها با عکس العملی روبرو خواهند شد که برایشان غافلگیر کننده خواهد بود؛ حاج قاسم در پشت مرز‌های فلسطین جبهه بزرگی از جوانان منطقه درست کرده، آن‌ها راه را یادگرفته اند و آماده اند و اگر کار به جا‌های باریک کشیده شود، مسیر باز خواهد شد و این همان چیزی است که استکبار به شدت از آن نگران است و به دنبال مذاکره و به سازش کشیدن ما هستند.

معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بخش دیگری از اظهاراتش در خصوص حضور جمهوری اسلامی ایران در جبهه سوریه گفت: همه طیف‌های سیاسی کشور مخالف حضور ما برای مقابله با داعش بودند و اگر فرمایشات رهبری را گوش نمی‌کردیم و وارد نمی‌شدیم اکنون در همسایگی ما کشوری تشکیل شده بود که یک طرف آن به مدیترانه و طرف دیگر آن خلیج فارس بود که نفت عظیم عراق و پشتوانه کشور‌های غربی را در اختیار قرار داشت و همسایه صهیونیست‌ها بود.

وی افزود: آن‌ها داعش را به وجود آوردند تا مردم دنیا را نسبت به اسلام متنفر کنند چراکه پیش از تشکیل داعش، مردم اروپا به سرعت به سمت اسلام حرکت می‌کردند.

سردار نقدی با تاکید بر اینکه آمریکا برای نجات صهیونیست و اهداف استکباری خود داعش را ایجاد کرد، یادآور شد: آن‌ها در ۳۰ سال گذشته ۷ هزار میلیارد دلار در منطقه هزینه کردند در حالی که جمهوری اسلامی ایران در این مدت ۱۷ میلیارد دلار برای همه فعالیت هایش از جمله دیپلماسی، کار فرهنگی و دفاعی در منطقه هزینه کرده است.

وی در پایان با تاکید بر اینکه حتما انتقام سردار سلیمانی گرفته خواهد شد گفت: حداقل آن این است که آمریکا باید از منطقه برود و می‌رود و امروز مجاهدان منطقه خود را آماده کرده اند.

لینک کوتاه
ارسال به تلگرام
بازید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
گزارش خطا
0
وب گردی
 تصاویر حیرت‌انگیز ناسا از «مریخ»

تصاویر حیرت‌انگیز ناسا از «مریخ»

برندگان جوایز میلیاردی همراه اول معرفی شدند!

برندگان جوایز میلیاردی همراه اول معرفی شدند!

 نکات جالبی که درباره مغز نمی‌دانید

نکات جالبی که درباره مغز نمی‌دانید

 گریم جالب طناز طباطبایی در فیلمی که هشت سال توقیف بود

گریم جالب طناز طباطبایی در فیلمی که هشت سال توقیف بود

 قدیمی‌ترین عکس هوایی تهران!

قدیمی‌ترین عکس هوایی تهران!

 ۸ عادت سمی که شما را از شادی محروم می کنند

۸ عادت سمی که شما را از شادی محروم می کنند

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر:
تصاویر
۱/۴
۱/۴
تصاویر: پرواز بر فراز بام ایران

تصاویر: پرواز بر فراز بام ایران

۲/۴
تصاویر: ویدئو مپینگ آثار خوشنویسی یونسکو بر برج آزادی

تصاویر: ویدئو مپینگ آثار خوشنویسی یونسکو بر برج آزادی

۳/۴
تصاویر: درگیری پلیس هلند و معترضان به محدودیت‌های کرونایی

تصاویر: درگیری پلیس هلند و معترضان به محدودیت‌های کرونایی

۴/۴
تصاویر: دیدار خانواده دانشمند شهید محسن فخری‌زاده با مقام معظم رهبری

تصاویر: دیدار خانواده دانشمند شهید محسن فخری‌زاده با مقام معظم رهبری

ببینید!

تماشا کنید: منشأ «سیلی» کجاست؟ / سوابق نماینده ای که به صورت یک سرباز سیلی زد؛ از ریاست ستاد احمدی نژاد تا جبهه پایداری

تماشا کنید: کارت زرد اقلیت / مجلس یازدهم چگونه در یک روز دو کارت زرد به ظریف داد؟

ویدیو / روایت لعیا زنگنه از حذفیات «در پناه تو»: ۹۹ درصد بازی پارسا پیروزفر حذف شد / گفتند دختر و خواستگار در یک اتاق نباشند تلفنی صحبت کنند

ویدیو / از جهش‌های جدید کرونا چه می‌دانید؟ + زیرنویس فارسی

ویدیو / عذرخواهی رسمی سیدجواد هاشمی از مردم

ویدیو / بانوی اول آمریکا برای نیروهای گارد ملی کلوچه برد

تماشا کنید: نخستین پالس مثبت بایدن؟ / چرا چهره های ضدایرانی در آمریکا، با انتصاب احتمالی «رابرت مالی» مخالفند؟

آرشیو
پربازدیدها
روز هفته ماه سال

توکلی: غسال آیت الله مصباح یزدی ابَربدهکار بانکی است / او پیکر روحانیون سرشناس را به خانه می برد و غسل می دهد! / ۴۰ میلیارد تومان خمس را از کجا آورده است؟

جدول خاموشی مناطق مختلف تهران منتشر شد + فایل

ویدیوی جدید از لحظه درگیری فیزیکی علی‌اصغر عنابستانی، نماینده مجلس با سرباز راهور

نخستین واکنش عنابستانی بعد از ماجرای سیلی به سرباز راهوار

ادعای عنابستانی، نماینده مجلس: سرباز با باتوم به شکم من کوبید / سیلی زدن در کار نبود / دستم را روی شانه‌اش گذاشتم و هلش دادم / مردم را تحریک کردند و شیشه عقب ماشین روی سر من خرد شد / معاون عملیات راهور از من عذرخواهی مختصری کرد؛ قول داد که با سرباز و افسر خاطی برخورد کند / سردار اشتری قول داده بود مساله حل و با متخلفین برخورد شود اما سه روز بعد فیلم حادثه پخش شد / اگر از حیثیت من دفاع نکنید، بعد از این نمایندگی مجلس جز اسباب تمسخر نخواهد بود

قیمت طلا و سکه، امروز ۶ بهمن ۹۹

توضیحات تکمیلی احمد توکلی درباره غسال آیت‌الله مصباح یزدی / این خیرخواهی را بپذیرید و فریب نخورید

واکنش فرزند آیت الله مصباح یزدی به ادعای احمد توکلی در مورد غسال: اشتباه می‌کند؛ فردی که مدنظر اوست غسال حاج آقا نبوده

قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ هزار تومان کاهش یافت

فرمان اجرایی بایدن: لغو ممنوعیت مسافرتی و مهاجرتی ایرانیان

قیمت دلار، امروز ۱ بهمن ۹۹

مصوبه کمیسیون تلفیق مجلس: دولت، موظف به استخدام رسمی فرزندان ایثارگران بدون الزام به داشتن شرط سنی، تحصیل و آزمون شد

قیمت طلا و سکه، امروز ۱ بهمن ۹۹

قیمت گوشی های سامسونگ امروز 30 دی ماه

قیمت دلار، امروز ۳۰ دی ۹۹ / نرخ خرید دلار وارد کانال ۲۰ هزار تومان شد

قیمت پراید به کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان رسید

ویدیو/ کتک زدن یک زن افغانستانی توسط مامور نیروی انتظامی

خداحافظی تلفن‌های هوشمند قدیمی با واتس اپ از ۱۲ دی ماه

سحنگوی قوه قضاییه: شیرین نجفی دستگیر شده است

قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ هزار تومان کاهش یافت

فرمان اجرایی بایدن: لغو ممنوعیت مسافرتی و مهاجرتی ایرانیان

قیمت دلار، امروز ۱ بهمن ۹۹

۶ پیام فرستاده نخست وزیر عراق برای ایران

چرا ترامپ همچنان ممکن است در آخرین لحظات ریاست جمهوری اش، جنگی با ایران به راه اندازد؟

بازار خودرو سکته کرد / پژو ۲۰۶ تا ۵۲ میلیون، سمند ۱۴ میلیون، پژو ۴۰۵ تا ۱۵ میلیون و تیبا ۲۶ میلیون ارزان شد / پراید ۹۰ میلیونی هم خریدار ندارد

جو بایدن پیروز انتخابات معرفی شد / فاکس نیوز، آسوشیتدپرس، سی ان ان و ان بی سی این خبر را اعلام کرده اند / بیانیه ترامپ: نتیجه انتخابات هنوز قطعی نشده / پیشنهاد داماد ترامپ به او برای پذیرش شکست

استفتاء مهم ایت الله سیستانی در باره مراسم عزاداری امام حسین (ع)

ترامپ: ایران اگر کرم بریزد بلایی سرش می آوریم که تا حالا سابقه نداشته!

دانش‌آموز ممتاز تهرانی بعد از کنکور خودکشی کرد

جدول غیررسمی افزایش حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری / افزایش ۳۰ تا ۷۰ درصدی حقوق ها

مدیرعامل سایپا: خیال همه را از پراید راحت کردیم

ویدیو/ کتک زدن یک زن افغانستانی توسط مامور نیروی انتظامی

خواندنی ها
عادات غذایی سالم برای مبارزه با کرونا

عادات غذایی سالم برای مبارزه با کرونا

کلاهبرداری ۲ میلیون دلاری با کمک ویروس کرونا

کلاهبرداری ۲ میلیون دلاری با کمک ویروس کرونا

گوشی مقرون به صرفه و جدید برند اوپو معرفی شد

گوشی مقرون به صرفه و جدید برند اوپو معرفی شد

اگر مشکل قلبی دارید آیفون ۱۲ نخرید!

اگر مشکل قلبی دارید آیفون ۱۲ نخرید!

آخرین اخبار مهمترین عناوین روز

واکنش محمدجواد ابطحی، عضو جبهه پایداری به اظهارات توکلی درباره بدهی بانکی غسال آیت الله مصباح: وضعیت سلامتی توکلی مناسب نیست؛ نمی‌توان توقعی از او داشت / درد اصلی ممکلت و مطالبات مردم، این مسائل نیست / برخی به دنبال تخریب آیت‌الله مصباح حتی بعد از فوت ایشان هستند

عادات غذایی سالم برای مبارزه با کرونا

جمع‌آوری ۱.۲ میلیون امضا برای برکناری فرماندار کالیفرنیا

مرکل و بایدن درباره ایران گفت‌وگو کردند

پارلمان کانادا گروه آمریکایی «پسران مغرور» را در فهرست تروریستی قرار داد

برای اولین بار یک زن وزیر خزانه‌داری آمریکا شد / جنت یلن از سنا رای اعتماد گرفت

روزنامه جمهوری اسلامی: صداوسیما به دنبال روی کارآوردن مجدد جریان انحرافی است / عناصر وابسته به این جریان در مجلس هم حضور دارند / پول و امکانات کافی نیز در اختیار جریان انحرافی قرار دارد؛ آنها در تبلیغات انتخاباتی دست بالا را خواهند داشت

پرونده ترامپ برای محاکمه به سنا تحویل داده شد

یکی از افراد حادثه دیده مدرسه کانکسی دزفول جان باخت؛ او ۱۵ سال سن داشت / علت آتش سوزی صاعقه نبود

واکنش محمدجواد ابطحی، عضو جبهه پایداری به اظهارات توکلی درباره بدهی بانکی غسال آیت الله مصباح: وضعیت سلامتی توکلی مناسب نیست؛ نمی‌توان توقعی از او داشت / درد اصلی ممکلت و مطالبات مردم، این مسائل نیست / برخی به دنبال تخریب آیت‌الله مصباح حتی بعد از فوت ایشان هستند

پارلمان کانادا گروه آمریکایی «پسران مغرور» را در فهرست تروریستی قرار داد

برای اولین بار یک زن وزیر خزانه‌داری آمریکا شد / جنت یلن از سنا رای اعتماد گرفت

روزنامه جمهوری اسلامی: صداوسیما به دنبال روی کارآوردن مجدد جریان انحرافی است / عناصر وابسته به این جریان در مجلس هم حضور دارند / پول و امکانات کافی نیز در اختیار جریان انحرافی قرار دارد؛ آنها در تبلیغات انتخاباتی دست بالا را خواهند داشت

جدول خاموشی مناطق مختلف تهران منتشر شد + فایل

وزارت خزانه‌داری آمریکا معافیت موقت تحریمی برای جنبش انصارالله یمن صادر کرد

سناتور آمریکایی: فشار حداکثری ترامپ شکستی فاجعه‌بار بود / حالا جنگ‌طلب‌ها علیه ایران می‌خواهند نظراتشان درباره اعضای تیم بایدن را به او دیکته کنند

خطیب‌زاده: جنازه‌های پنج کولبر ایرانی گرفتار در بهمن در ترکیه پیدا شده و به کشور منتقل می‌شوند

توضیحات تکمیلی احمد توکلی درباره غسال آیت‌الله مصباح یزدی / این خیرخواهی را بپذیرید و فریب نخورید

عیدی امسال کارگران، ۳.۸ تا ۵.۷ میلیون تومان

میرسلیم: این چه خفتی است که می گویید اینستاگرام یک میلیون شغل در کشور آفریده است؟

دادگاه عالی آمریکا: دادخواست علیه ترامپ به اتهام سوء استفاده از قدرت مختومه اعلام شد

عراق: شش میلیارد دلار به ایران مقروض هستیم

سخنگوی صنعت برق: از فردا برق هر منطقه حداکثر ۲ ساعت قطع می‌شود / صرفه جویی شود قطعی نداریم

اسکای نیوز به نقل از پنتاگون: دولت بایدن در حال اجرای طرحی برای گفت‌و‌گوی مستقیم با تهران است

روحانی: پیامدهای گسترده تحریم‌ در بخش محیط زیست هم قابل مشاهده است؛ باید برای رفع این تحریم‌ها تلاش کنیم

مقام معظم رهبری در دیدار با خانواده شهید فخری‌زاده:‌ شهادت مزد زحمات و اخلاص کم‌نظیر او بود؛ این مقام با هیچ‌یک از مقام‌های دنیوی قابل مقایسه نیست

تحلیلگران مرتبط با سیا: آمریکا ممکن است از کودتا علیه بن‌سلمان حمایت کند

استاندار تهران: پذیرش بیماران کرونایی افزایش ۶ درصدی داشته / در تعطیلات پیش رو محدودیت تردد اعمال شود

آصفری، نماینده مجلس: زنان با اصلاح قانون انتخابات می‌توانند کاندیدای ریاست جمهوری شوند

چمران: اصلاح طلبان ممکن است با کمک های تبلیغاتی که از کشورهای دیگر می‌شود به موفقیت دست پیدا کنند

زالی: تهران همچنان "زرد" است/ کرونا ضعیف نشده است

امروز نشست وزرای خارجه اروپا با محوریت برنامه هسته‌ای ایران برگزار می‌شود

جهانگیری: روش‌های فروش خودرو در چارچوب منطقی انجام شود نه به صورت قرعه کشی

قیمت دلار و یورو در بازار آزاد، امروز ۶ بهمن ۹۹

سهام عدالت، امروز ۶ بهمن ۹۹

شاخص کل بورس، امروز ۶ بهمن ۹۹

واکنش عباس عبدی به اظهارات توکلی درباره غسال آیت الله مصباح: خانه‌ای که در آن یک غسالخانه لاکچری وجود داشته باشد، دیدن دارد

وضعیت جاده‌ها و راه ها، امروز ۶ بهمن ۹۹ / انسداد مقطعی جاده چالوس/ ۹ محور اصلی و فرعی مسدود هستند

قیمت سکه پارسیان، امروز ۶ بهمن ۹۹

آرشیو
وبگردی

مرگ سه جوینده گنج در غار بابااحمد

نمایش ندادن «قاتل و وحشی» بخاطر گوش لیلا حاتمی!

آرایش زیبای نسرین مقانلو / جوانتر شد! + عکس

دستگیری زن جوان دارابی که یک شبه پولدار شده بود / به جرم خود اعتراف کرد

پشت پرده خودکشی مهران غفوریان بعد از لاغری

واکنش نقی معمولی «پایتخت» به ماجرای نماینده مجلس و سرباز

انتقادهای تند پروانه معصومی به اوضاع فعلی بازیگری/ بروند دنبال همان چشم‌سبزها و موبورها!

محاکمه دوباره زنی که شوهرش را قربانی عشق به پسرخاله کرد

عکس معروف مارادونا و مادرش

اعترافات زورگیری که به 80 زن تهرانی حمله کرده بود

بازگشت صبا راد از ترکیه به تهران + اولین عکس

بخاری نفتی زن مهابادی را سوزاند و کشت

  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"
کد خبر: ۵۹۳۸۸۱
تاریخ انتشار: ۳۷ : ۱۱ - ۱۴ دی ۱۳۹۹
سیاست >> سیاست داخلی
پ

سردار نقدی: در ۳۰ سال گذشته ۱۷ میلیارد دلار در منطقه هزینه کرده‌ایم

سردار نقدی با تاکید بر اینکه آمریکا برای نجات اسرائیل و اهداف استکباری خود داعش را ایجاد کرد، یادآور شد: آن‌ها در ۳۰ سال گذشته ۷ هزار میلیارد دلار در منطقه هزینه کردند در حالی که جمهوری اسلامی ایران در این مدت ۱۷ میلیارد دلار برای همه فعالیت هایش از جمله دیپلماسی، کار فرهنگی و دفاعی در منطقه هزینه کرده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه حتما انتقام سردار سلیمانی گرفته خواهد شد گفت: حداقل آن این است که آمریکا باید از منطقه برود و می‌رود و امروز مجاهدان منطقه خود را آماده کرده‌اند.

به گزارش «انتخاب» به نقل از میزان، سردار «محمدرضا نقدی» با حضور در برنامه نگاه یک گفت: با نیم نگاهی به تاریخ حادثه ترور سردار سلیمانی و شرایط منطقه در آن زمان در می‌یابیم که آمریکایی‌ها برنامه گسترده‌ای را پس از شکست‌های سیاسی خود در تحکیم موقعیت تروریست‌های داعش دنبال می‌کردند تا کشور‌های منطقه را درگیر زنجیره‌ای از درگیری‌ها و بحران‌های داخلی همچون فشار اقتصادی و تحریم کنند.

معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: آمریکایی‌ها در راه رسیدن به اهداف خود در منطقه، عده‌ای را در عراق تربیت و آموزش داده بودند تا در مسیر شرایط لیبرال دموکرات در عراق و لبنان گام برداشته و حاضر شوند، آن‌ها با شدت بخشیدن به بحران‌های اقتصادی در منطقه به عنوان اعتراض به دولت‌های مخالف آمریکا، گروه آموزش دیده لیبرال دموکرات خود را به صحنه آوردند و اوضاع کشور‌های منطقه را ناپایدار کردند، اما در این میان کسی که می‌توانست چنین شرایطی را با یک حرکت دیپلماسی جهادی بر هم بزند و شکست بدهد شخصیت ممتاز سردار سلیمانی بود، زیرا او با تمام جریان‌های بزرگ سیاسی در کشور‌های منطقه ارتباط عمیق و وسیعی داشت و آن‌ها نیز اعتماد بالایی به او داشتند.

معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: آمریکایی‌ها قصد داشتند با حذف سردار سلیمانی، این مداخله صورت نگیرد، اما این ترور سبب شد تا این مسئله به شکل ناگهانی از بین برود؛ سردار سلیمانی باید مدت‌ها تلاش می‌کرد تا این مسئله را جمع کند، اما خون او سبب شد که یکباره این توطئه در منطقه برچیده شود و شاید این مکر خدا بود.

سردار نقدی در خصوص تناقض گویی‌های مقامات امریکایی در توجیه ترور سردار سلیمانی نیز بیان داشت: این تناقض‌گویی‌ها و دروغ گویی‌ها همیشه وجود داشته، موضوع حمله به سفارت بغداد، خیلی پیش پا افتاده‌تر از آن است که نیاز به مداخله شهید سلیمانی داشته باشد، حتی سه رده پایین‌تر از ایشان هم می‌توانستند برای این عملیات برنامه ریزی کنند و از نظر نظامی هم خیلی امر مهمی نبود که ایشان بخواهد چنین کاری انجام دهد لذا حمله به سفارت آمریکا در بغداد، تهمت و بهانه‌ای نچسب برای توجیه اقدامشان بود.

وی همچنین درباره اینکه چرا امریکایی‌ها علنا مسئولیت این ترور را بر عهده گرفتند نیز عنوان کرد: آن‌ها تمام عواملشان را برای حذف این شهید به کار گرفته بودند و خیلی فعالیت کردند تا ایشان را از پای درآورند، اما نتوانستند و تنها راهش این بود که خودشان با ابزار و سلاح‌های خود دست به این اقدام بزنند و این هم با به کارگیری بالگرد و هواپیمای بدون سرنشین و شلیک موشک از آسمان در حالیکه تمام رادار‌ها می‌بینند و تمام دستگاه‌های شنود، اطلاعات را ضبط می‌کنند دیگر از سوی آن‌ها قابل کتمان نبود.

معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: همچنین معرفی و حذف سردار سلیمانی در آمریکا به عنوان کسی که منافع آمریکا را در منطقه به خطر انداخته، برد بزرگی برای رئیس جمهور منحوس آمریکا در آستانه انتخابات این کشور محسوب می‌شد تا بتواند محبوبیتی برای خود کسب کند.

سردار نقدی در بخش دیگری از اظهاراتش، بعد اصلی شخصیتی سردار سلیمانی را اخلاص او دانست و گفت: این شهید فقط برای رضای خدا می‌جنگید، ایشان در جبهه‌ای وارد شده بود که مورد شماتت بود، زمانی ما نمی‌توانستیم با افتخار اعلام کنیم که مدافع حرم هستیم، اما امروز با سربلندی می‌گوییم که در سوریه جنگیدیم و مدافع حرم هستیم.

وی در خصوص تبیین مولفه‌های مکتب سردار سلیمانی نیز بیان داشت: مکتب، یک بعد نظری دارد که شامل اعتقادات، باورها، اساس اندیشه و تفکر، هستی شناسی و باید‌ها و نباید‌ها می‌شود و هم ابعاد علمی و سیره عملی دارد که نباید در تعریف و بیان این دو جنبه از مکتب حاج قاسم دچار تحریف شد و برای اینکه دچار این آفت نشویم باید به همان نقطه‌ای دست بگذاریم که این شهید با زبان روشن و بیان صریح، اعتقادات و مکتبشان را مطرح کردند و این همان وصیت نامه اوست که تمام تفکر و منش خود را در اینجا خلاصه کرده است.

وی ادامه داد: فضا، فضای غبار آلودی بود و خیلی از جریانات سیاسی مخالف این حضور بودند و موضع می‌گرفتند؛ در شرایطی که سیاسیون شماتت می‌کردند و همه نظامیان هم می‌گفتند که این جنگ پیروزی ندارد، حاج قاسم سلیمانی با هواپیمایی حامل ده‌ها تن مواد منفجره و اسلحه و مهمات روی باند فرودگاهی که در محاصره دشمن بود فرود می‌آید که این اقدام نشان از اخلاص بالای ایشان و اعتقاد عمیق به ولایت بود.

معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: نگاه عمیق و دقیق رهبری به جنگ سوریه و اخلاص و اعتقاد ایشان به رهبری موجب شد که یکی از سخت‌ترین تصمیماتش را بگیرد و به میدان نبرد وارد شود، او برای اسلام و پیروزی مقاومت آبرویش را گذاشت، اما خداوند آن آبروی خرج کرده را به او برگرداند.

سردار نقدی فطرت پاک و ایستادگی در مقابل ظلم را از دیگر ویژگی‌های شخصیتی سردار سلیمانی خواند و گفت: هر انسانی که فطرت پاک خود را از دست نداده باشد این شخصیت را می‌ستاید.

معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: این شهید در وصیت نامه خود ۷ مخاطب دارد که در گفت‌وگوی این شهید با این مخاطبان، موضوع اصلی توجه به اصل ولایت فقیه است.

سردار نقدی ادامه داد: وجه نظری مکتب حاج قاسم کتاب‌های آیت الله مصباح یزدی و شهید مطهری و مکتب عملی او نیز تواضع، ساده زیستی، فداکاری، خودداری از ورود به جریانات سیاسی، چشم پوشی بر دنیا، مردم داری، دلسوزی و تواضع در برابر مردم است.

وی در بخش دیگری از اظهاراتش به بیان مقایسه دوران دفاع مقدس و نبرد در صحنه سوریه پرداخت و گفت: جنگ ما در عملیات بیت المقدس، یک جنگ کلاسیک است، اما در جنگ موصل، دیرالزور، حلب و ..، دشمن خود را میان مردم پنهان کرده بود و از ان‌ها به عنوان سپر انسانی استفاده می‌کرد لذا این جنگ بسیار سخت‌تر از جنگ کلاسیک بود، اما با این حال، شهید سلیمانی منطقه‌ای به وسعت چند برابر منطقه عملیات بیت المقدس را در شمال ل غرب عراق، آزاد کرد.

معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه ملت‌های منطقه علاقمند به جمهوری اسلامی ایران هستند و برای مقابله با دشمنان نیازمند ساماندهی پیچیده و زمان بر برای تعامل با آن‌ها نیستیم خاطر نشان کرد: همان مردمی که در ظاهر از ما دور بودند و عقبه ارتش بعث عراق را در زمان جنگ تحمیلی تشکیل می‌دادند به ما نزدیک‌تر از آمریکایی‌ها هستند.

سردار نقدی بیان کرد: شهید سلیمانی، گروه‌های زیادی از مردم تشکیل داد که در مبارزات شرکت می‌کردند، لذا یک جنبه این پیروزی‌ها جنبه مردانگی شجاعت و تدبیر است و بعد دیگر کاری بود که امام و رهبری با دل‌ها کردند و همه را در سیطره این حرکت بزرگ درآوردند و این نشان می‌دهد که هر کجای دنیا که زور آمریکا کنار برود مردم با ما هستند، ما عمق راهبردی بسیار بالایی در دنیا داریم که وحشت آمریکایی‌ها از ما علی رغم داشتن همه تجهیزات به همین دلیل است.

وی با تاکید بر اینکه اکنون حزب الله لبنان و مقاومت فلسطین و غزه به قدرت بازدارندگی رسیده اند گفت: حدود ۱۰ سال است که صهیونیست‌ها جرات حمله به لبنان را ندارند و در غزه نیز پس از چند ساعت از حمله توبه کردند، اما اینکه صهیونیست‌ها به برخی مناطق در سوریه حمله می‌کنند به دلیل سیاست‌های سوریه و پاسخ ندادن به این تجاوزات است که اگر پاسخ دهند، صهیونیست‌ها دیگر جرات حمله نمی‌کنند.

اشهید سلیمانی از همه ناتوانی‌ها یک توانایی بزرگ ساخت که توانست رژیم آمریکا را در منطقه شکست بدهد

معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه سردار سلیمانی مردم را به خوبی می‌شناخت و می‌دانست که می‌توان روی آن‌ها حساب باز کرد بیان داشت: او آن‌ها را به میدان آورد و از همه ناتوانی‌ها یک توانایی بزرگ ساخت که توانست رژیم آمریکا را در منطقه شکست بدهد، همبستگی جوانان منطقه در سوریه و عراق از لبنان، افغانستان، پاکستان و یمن، شوق بالای مردم منطقه را برای جهاد نشان می‌دهد و الان اراده، عشق و شور مردم منطقه برای نابودی صهیونیست‌ها در اوج خود قرار دارد.

سردار نقدی در بخش دیگری از اظهاراتش در خصوص عادی سازی روابط کشور‌های منطقه با اسرائیل نیز عنوان کرد: این را به اوج شکست تعبیر می‌کنم، پیروزی این کشور‌ها زمانی بود که می‌توانستند ظاهر خود را حفظ کنند، در حالیکه عربستان و امارات با نفوذی که در گروه‌های فلسطینی داشتند می‌توانستند از ضربه به صهیونیست‌ها جلوگیری کنند، اما اکنون خود را رسوا کرده اند و از صف فلسطینی‌ها خارج شدند که این امکان بزرگی را برای جلوگیری از حملات به صهیونیست‌ها از دست رژیم اشغالگر قدس خارج کرده است.

وی با تاکید بر اینکه همیشه برگ‌های برنده در مقابله با صهیونیست‌ها وجود دارد خاطر نشان کرد: دست‌ها پر است و آن‌ها با عکس العملی روبرو خواهند شد که برایشان غافلگیر کننده خواهد بود؛ حاج قاسم در پشت مرز‌های فلسطین جبهه بزرگی از جوانان منطقه درست کرده، آن‌ها راه را یادگرفته اند و آماده اند و اگر کار به جا‌های باریک کشیده شود، مسیر باز خواهد شد و این همان چیزی است که استکبار به شدت از آن نگران است و به دنبال مذاکره و به سازش کشیدن ما هستند.

معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بخش دیگری از اظهاراتش در خصوص حضور جمهوری اسلامی ایران در جبهه سوریه گفت: همه طیف‌های سیاسی کشور مخالف حضور ما برای مقابله با داعش بودند و اگر فرمایشات رهبری را گوش نمی‌کردیم و وارد نمی‌شدیم اکنون در همسایگی ما کشوری تشکیل شده بود که یک طرف آن به مدیترانه و طرف دیگر آن خلیج فارس بود که نفت عظیم عراق و پشتوانه کشور‌های غربی را در اختیار قرار داشت و همسایه صهیونیست‌ها بود.

وی افزود: آن‌ها داعش را به وجود آوردند تا مردم دنیا را نسبت به اسلام متنفر کنند چراکه پیش از تشکیل داعش، مردم اروپا به سرعت به سمت اسلام حرکت می‌کردند.

سردار نقدی با تاکید بر اینکه آمریکا برای نجات صهیونیست و اهداف استکباری خود داعش را ایجاد کرد، یادآور شد: آن‌ها در ۳۰ سال گذشته ۷ هزار میلیارد دلار در منطقه هزینه کردند در حالی که جمهوری اسلامی ایران در این مدت ۱۷ میلیارد دلار برای همه فعالیت هایش از جمله دیپلماسی، کار فرهنگی و دفاعی در منطقه هزینه کرده است.

وی در پایان با تاکید بر اینکه حتما انتقام سردار سلیمانی گرفته خواهد شد گفت: حداقل آن این است که آمریکا باید از منطقه برود و می‌رود و امروز مجاهدان منطقه خود را آماده کرده اند.

رازیانه د
رومیس د
ارسال به تلگرام
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"