کد خبر: ۵۹۴۳۳
تعداد نظرات: ۱۱ نظر
تاریخ انتشار: ۵۹ : ۱۸ - ۲۹ فروردين ۱۳۹۱

اعلام جرم استانداری تهران علیه شهرداری

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

معاون عمرانی استاندار تهران گفت: از دادستان تهران درخواست خواهیم كرد علیه شهرداری تهران كه موجب وارد شدن هزاران میلیارد ریال خسارت بر اثر ورود سیلاب اخیر به مترو شده است، اعلام جرم كند.

'محمدرضا محمودی' بعدازظهر سه شنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: حادثه یاد شده كه بر اثر سهل انگاری مدیریت شهری رخ داد، طبق برآوردهای انجام شده، هزاران میلیارد ریال خسارت بر جای گذاشته است.
 
به گزارش خبرنگار ایرنا، ‌روز 27 فروردین در اثر بارش شدید باران، ‌رودخانه 'میان رود' در مسیر مترو تهران - كرج طغیان كرد و با شكسته شدن دیواره كاذب كارگاه مترو كه در آن محل واقع شده، آب به درون ایستگاه های خط چهار شبكه مترو وارد شد.
 
محمودی اظهار داشت: وارد آمدن خسارت فراوان به مترو تهران، ‌توسعه مترو را دو سال به عقب بازگرداند كه مجبوریم تا مدت های زیادی خسارات وارده را جبران كنیم .
 
معاون استاندار تهران تاكید كرد: شهرداری تهران با توجه به سهل انگاری خود در مدیریت شهری و در انتصاب های سیاسی مدیران خود از جمله در حوزه خدمات شهری (معاون سابق خدمات شهری) ،‌ حق ندارد از بودجه ای كه از سر سفره مردم برداشت می شود، این خسارات ها را جبران كند.
 
وی بطور جدی از شهردار تهران خواست پنج مدیر اصلی و بی كفایت خود را در حوزه های مهم و كلیدی شهر تودیع كند و در انتصاب مدیران خود دقت بیشتری به خرج دهد.
 
معاون استاندار اظهار داشت: باید از شهردار تهران پرسید معاون خدمات شهری سابق او در حوزه خدمات شهری و لایروبی مسیل ها چرا اقدامی نكرده بود تا مردم مجبور نباشند تاوان این خسارت ها را بازپس دهند؟
 
معاون استاندار تهران با اشاره به بازدید از ایستگاههای سیلاب زده در خط چهار مترو، علت این حادثه را متاثر از دو عامل اصلی برشمرد و تاكید كرد: در این بازدید متوجه شدیم تاكنون لایرویی از مسیل ها صورت نگرفته است؛ در حالی كه میلیاردها تومان بودجه صرف ساخت و احداث این مسیل ها شده تا بتوانیم مانع وقوع و ورود سیلاب احتمالی به مترو شویم.
 
وی ادامه داد: چنانچه ایمن سازی لازم برای ساخت دیواره مترو در ایستگاه ارم سبز در خط چهار انجام شده بود، سیلاب به درون مترو راه نمی یافت.
 
معاون استاندار در پاسخ به این پرسش كه استاندار تهران و دیگر نمایندگان دستگاههای دولتی در مدیریت این بحران آیا به شهرداری تهران كمكی كرده اند یا خیر؟ گفت: در تمام مراحل استانداری و برخی دستگاه ها مانند وزارت نیرو، ‌ارتش، ‌سازمان آب و ... حضور داشتند و ضمن بازدید، از هر نوع كمكی به شهرداری تهران از قبیل در اختیار گذاشتن پمپ های قوی تخلیه آب دریغ نكرده اند.
 
وی اظهارنظر برخی مسئولان شهری درباره همكاری نكردن دستگاه های دولتی و یا پاسخگو نبودن به تماس های آنان را رد كرد.
 
محمودی تاكید كرد: مدیریت بحران فقط بر تن كردن جلیقه های زیبا و سوار شدن بر خودروهای شیك و مدرن نیست!
 
معاون استاندار در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینكه آیا مسئولیت مدیریت یكپارچه شهر تهران را می توان به شهرداری تهران سپرد؟ گفت: آزمون حادثه اخیر ثابت كرد كه این كار به صلاح هیچكس نیست.
فولاد ایرانیان
آموزشگاه آرایشگری سرای نمونه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۳
علي
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۹:۴۶ - ۱۳۹۱/۰۱/۲۹
3
27
جناب آقاي ..... معاون محترم استاندار تهران ! مثل اينكه فراموش كرده ايد كه متروي شهر مشهد در روز افتتاح آن ، پر از آب بود ! آيا استانداري خراسان رضوي عليه شهرداري مشهد اعلام جرم كرد؟!!!!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۰:۴۹ - ۱۳۹۱/۰۱/۲۹
1
31
...آیا ساختن شبکه فاضلاب و جمع آوری آب های سطحی کار شهرداری است؟!!!! اگر هست شرکت آب و فاضلاب تهران را به شهرداری تحویل دهید!
پاسخ ها
مصطفائی
| IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF |
۲۲:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۱/۳۰
شرکت آب و فاضلاب زیر مجموعه وزارت نیروست که میبایست خروجی هایی برای دفع فاضلاب در سطوح پائین تحویل شهرداری داده باشد که ختما کم کاری کرده.
ما مردم تهران از دولت شکایت داریم.
امید
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۱:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۱/۲۹
1
25
آقا ماشااله ، دم شما گرم، خسارتهای که شما به کشور زدید را چه کسی می ستاند!!!؟؟حداقل آن یکی دو تا سد اخیر که در کرمان و ....شکست و کلی به مردم عادی خسارت زد
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۱:۲۴ - ۱۳۹۱/۰۱/۲۹
2
15
شاید حالا بعضی ها با دم شان گردو میشکنند !!!
ناشناس
|
GERMANY
|
۲۱:۳۹ - ۱۳۹۱/۰۱/۲۹
1
7
انتخاب میبینی داریم میوفتیم به جون هم روز به روزم داره شدیدتر میشه اون حرفایی که زدم خیلی هاشم نزدم
بی بی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۲:۱۸ - ۱۳۹۱/۰۱/۲۹
1
24
ای بابا سد می شکنه ...اما هیشکی نمی گه اموال مردم..
حالا این جا بیت المال می شه دست اویز.. همه چیززاین مملکت سیاسی شده... همه چیز
پاسخ ها
ناشناس
| UNITED STATES |
۰۱:۰۸ - ۱۳۹۱/۰۱/۳۰
مونوریل هم از اموال مردم بود. چر اون موقع صداتون در نیامد؟
خوش خیال
| IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF |
۲۲:۲۳ - ۱۳۹۱/۰۱/۳۰
بی بی جان به اینگونه افاضات معاون استاندار میگویند فرار به جلو .
اینها خودشان میدانند شرکت آب و فاضلاب در این باب مجرم است لذا برای اینکه وزارت نیرو و دولت زیر سئوال نرود این حرف را زده.
شما زیاد هم به دل نگیر این را هم بگذار بغل دست هزاران حرف و حرف و حرف دیگر دولت از جمله 2.5 میلیون شغل حرفی مرحمتی حضرات
تهامی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۳:۵۰ - ۱۳۹۱/۰۱/۲۹
2
21
معاون عمرانی استاندار تهران گفت: از دادستان تهران درخواست خواهیم كرد علیه شهرداری تهران كه موجب وارد شدن هزاران میلیارد ریال خسارت بر اثر ورود سیلاب اخیر به مترو شده است، اعلام جرم كند.
جناب معاون استانداری یک سئوال...آیا فقط شما حق شکایت دارید و یا ملت هم محق به شکایت از دولتمردان هستند.
برای مثال اگر مردم از شخص شما و یا کسانی که معلوم نیست در عرض هفت سال چه بلایی بر سر بیش از 700 میلیارد دلار آورده شاکی باشند باید این شکایت را به که برند،
ناشناس
|
UNITED STATES
|
۰۱:۱۲ - ۱۳۹۱/۰۱/۳۰
1
20
عیب نداره بابا جان از اون سه هزار میلیارد این خسارت رو جبران کنید. یا اشکالی نداره , اگر مترو نداریم , در عوض مونوریل داریم!!
پدر جان اونقدر که خیال می کنید مردم ساده نیستند.
نظرات بینندگان