پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : وزرای خارجه اعضای شورای همکاری خلیج فارس جلسه ای فوق العاده، به منظور بررسی سفر احمدی نژاد به جزیره ابوموسی برگزار کردند.
به گزارش سرویس بین الملل انتخاب، در بیانیه شورای همکاری خلیح فارس آمده است: "ما قویا سفر رئیس جمهور ایران به ابوموسی را که اقدامی تحریک امیز و نقض اشکار حاکمیت امارات بر جزایر سه گانه است را محکوم می کنیم"
در ادامه این بیانیه آمده است: "هر گونه تجاوز به حاکمیت و یا دخالت در امور کشورهای عضو شورا، تجاوز و حمله به کشورهای شورا و دخالت در امور آنها محسوب می شود"
در بیانیه شورای همکاری خلیح فارس آمده است: "ما از ایران می خواهیم که به اشغال سه جزیره امارات پایان دهد و به درخواست های این کشور برای حل صلح امیز این مسئله از طریق مذاکره یا دادگاه بین المللی پاسخ دهد"
در ادامه این بیانیه، وزاری شورای همکاری "از تمام اقدامات آتی امارات برای بازپس گیری حاکمیت و حقوق این کشور حمایت کردند"
در پایان این بیانیه آمده است: "سفر احمدی نژاد به ابوموسی، حقایق تاریخی و حقوقی را که بر حاکمیت امارات بر جزایر صحه می گذارد، تغییر نمی دهد"
اين آرم كمي تحريف شده
چون توي آرم اصليشون بجاي فارسي كلمه العربيه اومده
ایرانیا برن نظر بدن :: بخش نظرات سایت وزارت خارجه امارات:
http://www.mofa.gov.ae/Mofa/portal/51688f24-9da5-4bbe-a524-a1d91efdef66.aspx
http://www.mofa.gov.ae/Mofa/Uploads/Banners/67_pdf.pdf
شما اگر برای حاکمیت یک کشور عربی دلتون میسوزه دنبال حاکمیتش هستید بروید فلسطین تون رو پس بگیرید نابغه ها ..........