پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : امروزه در دنیای زیبایی از صنعت غذا و مواد غذایی مختلف هم بهره میبرند. یکی از این مواد غذایی فوق العاده غله کینواست.
تحقیقات نشان داده است که پروتئینهای این غله مورد علاقه، باعث حفاظت و مراقبت از مو و پوست میشوند.
خواص کینوا برای پوست
*مقادیر بالای انواع ویتامین های B موجود در کینوا به کاهش ملانین در پوست کمک می کند و باعث درمان لکههای تیره پوست میشود.
* ویتامین A موجود در کینوا با کاهش چربی پوست به درمان آکنه و جوش صورت کمک میکند.
*مقادیر بالای ویتامین B3 موجود در کینوا به درمان قرمزی و التهاب ناشی از آکنه و جوش صورت کمک میکند.
*مقادیر بالای آنتی اکسیدانها، ویتامین A و ریبوفلاوین موجود در کینوا با افزایش الاستیسیته پوست به درمان چین و چروک و جوان سازی پوست صورت کمک میکند.
*مقادیر بالای پروتئین موجود در کینوا با افزایش تولید کلاژن برای جوان سازی پوست صورت مفید است.
طرز تهیه یک ماسک با کینوا
توجه : پیش از مصرف هرگونه ماسک روی صورت و نواحی حساس بدن، با مالیدن مقداری کمی از آن روی پوست دست خود به مدت حداقل 20 دقیقه، از نداشتن حساسیت به آن اطمینان حاصل کنید.
مواد لازم
نصف فنجان کینوا (سفید یا سه رنگ)
یک فنجان آب
یک سوم فنجان ماست ارگانیکیک
قاشق چایخوری عسل
طرز تهیه
ابتدا کینوا را در آب کمی خیس کنید. سپس در یک تابه حاوی یک فنجان آب بریزید و اجازه دهید بجوشد. پس از به جوش آمدن حرارت را کم کنید و روی آن را بپوشانید و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. پس از آن تابه را از روی حرارت بردارید و به مدت ۵ دقیقه صبر کنید. سپس در آن را بردارید و ۵ تا ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا خنک شود.توجه: می توانید کینوا را یک روز قبل آماده کنید و در یخچال بگذارید ،سپس برای تهیه ماسک از آن استفاده کنید.
کینوای خنک شده را با ماست و عسل مخلوط کنید. این ماسک لایه بردار میتواند هم برای صورت و هم برای پوست بدن مورد استفاده قرار گیرد. با این ماسک پوست خود را ماساژ دهید ،سپس با آب ولرم یا گرم شست و شو دهید.نکته: ماسک تهیه شده را می توان به مدت دو روز در یخچال نگهداری و مجدد از آن استفاده کرد. در تهیه این مطلب از سایت oabکمک گرفته شده است.
روزنامه خراسان