شنبه ۰۹ اسفند ۱۳۹۹ | Saturday, 27 February 2021
  • ارتباط با انتخاب
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیک
  • |
  • نظرسنجی
شنبه ۰۹ اسفند ۱۳۹۹ | Saturday, 27 February 2021
  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
جستجو
ویدئو جدیدترین اخبار پربیننده ترین
لایو خبر عکس خواندنی ها اخبار ویژه
  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • ارتباط با انتخاب
  • پیوندها
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • مجله الکترونیک
  • نظرسنجی
  • آرشیو
ویدیو / چرا نباید از عوارض واکسن کرونا نگران باشیم؟ + زیرنویس فارسی

ویدیو / چرا نباید از عوارض واکسن کرونا نگران باشیم؟ + زیرنویس فارسی

ویدیو / خودروها مدفون شده در برف سنگین روسیه

ویدیو / خودروها مدفون شده در برف سنگین روسیه

ویدیو / گل رضاییان بهترین ضربه آزاد لیگ قهرمانان آسیا شد

ویدیو / گل رضاییان بهترین ضربه آزاد لیگ قهرمانان آسیا شد

ویدیو / آخرین مجسمه دیکتاتور اسپانیا زنجیر به گردن از میان مردم رفت

ویدیو / آخرین مجسمه دیکتاتور اسپانیا زنجیر به گردن از میان مردم رفت

ویدیو / تصادف زنجیره‌ای کامیون‌های حمل موشک اس-۴۰۰ روسیه

ویدیو / تصادف زنجیره‌ای کامیون‌های حمل موشک اس-۴۰۰ روسیه

ویدیو / آغاز تزریق واکسن به سالمندان کهریزک / وزیر بهداشت: واکسیناسیون برای این قشر رایگان است

ویدیو / آغاز تزریق واکسن به سالمندان کهریزک / وزیر بهداشت: واکسیناسیون برای این قشر رایگان است

کد خبر: ۵۹۷۳۹۹
تاریخ انتشار: ۱۳ : ۱۴ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۹
سلامت >> پزشکی
پ

وزیر بهداشت: نگران بازگشت موج سهمگین بیماری کرونا هستیم

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در صورت رعایت نشدن پروتکل‌های بهداشتی در کشور ، نگران بازگشت طوفان موج سهمگین کرونا هستیم.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در صورت رعایت نشدن پروتکل‌های بهداشتی در کشور ، نگران بازگشت طوفان موج سهمگین کرونا هستیم.

دکتر سعید نمکی روز پنجشنبه در نشست ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا در بندرعباس اظهار داشت: رابطه تنگاتنگی بین رعایت پروتکل ها و پیروزی بر بیماری کرونا و رعایت نشدن پروتکل‌ها و شکست در برابر این غول سنگینی است که با زجر و شکنجه کارد درمان بدست آمده است و لذا فعالان نظام سلامت زمانی که فوج سفرها به هرمزگان را می‌بینند نگران می‌شوند.

وی ادامه داد: می‌دانیم مردم خسته شده و نیازمند مسافرت اند و کاسب‌ها به درآمد و بهبود شرایط اقتصادی نیاز دارند بنابراین اگر هرچه زودتر بتوانیم بیماری را مهار و کنترل کنیم خدمت بیشتری به گردش چرخ های اقتصاد ملی و آرامش روانی جامعه کرده‌ایم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: اگر همه رستوران‌ها باز باشند اما قتل عام ناشی از بیماری کرونا وجود داشته باشد کسی پا به رستوران نمی‌گذارد.

دکتر نمکی افزود: علاوه بر سفرها شاهد برگزاری برخی مراسم‌ها بودیم که برگزاری آن‌ها با پروتکل‌های کنترل و مقابله با بیماری کرونا همخوانی نداشت.

وی بیان داشت: ایران بیش از ۱۰ کشور اروپایی وسعت اقلیم و تنوع ژنتیکی بسیاری دارد که اگر این ویروس در ژن مختلف بچرخد آثار مختلفی برجای می‌گذارد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: اگر همکاران ما هوشمندانه با این ویروس مقابله نمی‌کردند آتش این بیماری تمام شمال کشور را فرا می‌گرفت.

دکتر نمکی اشاره کرد: ۱۰ شهر قرمز در مازندران در حال نارنجی شدن هستند که این حاصل هوشمندی نظام سلامت و کسانی است که به ما در این مسیر کمک می‌کنند.

وی گفت: اتفاق بزرگی رقم خورد و در روزهایی که مردم کشورهای قدرتمند براثر بیماری کرونا قتل عام می‌شدند و مرگ های بالا را در کشورهای آمریکا و آلمان شاهد بودیم جمهوری اسلامی ایران به مرگ حدود ۸۰ نفر رسید.

به گفته وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی، جمهوری اسلامی ایران با دست‌های بسته در این اقیانوس بسته شنا کرد و با وجود محدودیت های توانست مسیر خود را ادامه دهد.

تلقیح واکسن تا قبل از ۲۲ بهمن

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص واکسن کرونا هم بیان داشت: ساخت واکسن ایران به خوبی پیش می‌رود و دومین گروه اجازه کار بالینی گرفتند.

دکتر نمکی ادامه داد: فرآیند انتقال دانش فنی تولید واکسن کرونا از کشور کوبا که واکسن هپاییت را هم با آن می‌سازیم درحال تکمیل است.

وی گفت: مرحله دوم آزمایش بالینی این واکسن بر روی انسان در خارج از کشور درحال اتمام است و مرحله سوم آزمایش بالینی آن بر روی انسان را در پاستور آغاز خواهیم کرد و در اوایل بهار آینده می توان این واکسن را تولید کنیم.

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی خاطر نشان کرد: اما قبل از اینکه واکسن ایرانی چه در پاستور، چه در رازی و چه در بنیاد برکت آماده استفاده عمومی شود، واردات واکسن برای گروه های آسیب پذیر از منابع مطمئن آغاز خواهد شد.

دکتر نمکی بیان داشت: این مژده را به مردم می دهیم که قراردادها به اتمام رسید و علاوه بر واکسن کواکس که با حمایت رییس جمهوری منابع آن تامین و پرداخت شد و به توصیه مکرری که داشتند به اندازه کافی برای گروه های آسیب پذیر و تلقیح زودتر واکسن منابع تامین شده است، امیدواریم تا قبل از ۲۲ بهمن تلیقح واکسن به گروه های آسیب پذیر آغاز شود.

مسایل با نگاه دلسوزانه در ستاد ملی کرونا مطرح می شود

وی با اشاره به حاشیه های ایجاد پیرامون سخنان معاون خود در یکی از نشست‌های ستاد ملی کرونا ابراز داشت: در ستاد ملی کرونا به دلیل اینکه روسای دانشگاه‌ها و استانداران با آن مرتبط اند با نگاه کارشناسی و دلسوزانه مطالبی مطرح می‌کنیم.

وی بیان داشت:‌ دکتر رییسی مطالبی را با نگاه دلسوزانه مطرح کردند، همکارانم جز احترام به شعائر انقلاب اسلام، نظام و مبانی آن دیدگاهی ندارند و معاون مربوطه در همه نشست‌ها از همه استان‌های کشور با دلسوزی با نگاه کارشناسی سخن می‌گوید و قرار نیست زنده پخش شود واگر مسایل را در آن نشست‌ها با هم مطرح نکنیم کجا مطرح کنیم.

دکتر نمکی اشاره کرد: این عزیزانی که در کنار من هستند ۱۲ ماه است نتوانستند یک شب راحت با خانواده‌هایشان باشند و تمام مدت در صحنه حضور داشته و جز دلسوزی برای مردم مملکت چیزی در ذهن ندارند، مخلص مردم و خدمتگزار کوچک این سرزمین هستیم و برای تدارک صندلی جهت آینده نیامده ایم.

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی عنوان کرد: به نیت اهانت نیامده‌ایم به‌خصوص شهری که سمبل شهر خون و قیام این کشور است و جز احترام و عزت و سربلندی مردم چیز دیگری را طلب نمی‌کنیم.

وی تاکید کرد: حق داریم انتظار داشته باشیم پروتکل‌ها رعایت شود و نشکند تا بار جدیدی بر مردم این سرزمین تحمیل نشود، در اردی‌بهشت ماه بارها گفتم مردم مراقب باشید تا در دقیقه ۹۰ گل نخوریم، همچنان باید پروتکل ها را رعایت کنیم.

رشد اقتصادی مثبت در زمان کرونا معجزه است

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: رشد منفی کشورهای مقتدر اقتصادی جهان را در زمان شیوع بیماری کرونا شاهدیم اما کشور جمهوری اسلامی ایران در این زمان در حال حرکت به سمت رشد مثبت اقتصادی است.

دکتر نمکی افزود: اینکه در آلومنیوم المهدی شاهد افزایش ۱۰۰ درصدی افزایش تولید آن هم در زمان شیوع بیماری کرونا هستیم یک معجزه است که با رعایت مردم و دلسوزی نظام سلامت بدست آمده است.

وی خاطر نشان کرد: سربازان نظام سلامت به مانند سربازان دوران دفاع مقدس به فعالان اقتصادی گفتند ما هستیم و شما نگران نباشید و امروز آن سربازان نگران افتادن کشور که به ورطه جدید در بیماری کرونا هستند.

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی خاطر نشان کرد: ۴۰ طرح در بخش زیرساخت های نظام سلامت در اوج گرفتاری‌های ناشی از کرونا در هرمزگان با حمایت استاندار و سایر مسوولان اجرایی این استان که یکی از محروم ترین مناطق مملکت است به بهره برداری رسید.

وزیر بهداشت به منظور بهره برداری از ۳۰ طرح بهداشتی و درمانی به ارزش افزون بر ۲ هزاز و ۳۷۲ میلیارد و ۶۹۸ ریالو شرکت در ستاد ملی مبارزه با کرونا چهارشنبه شب وارد هرمزگان شد.

این طرح‌ها به صورت همزمان در شهرستان‌های بندرعباس، میناب، بشاگرد، قشم، سیریک و جاسک به بهره‌برداری رسید.
استاندار هرمزگان اظهارداشت: اورژانس بزرگ بیمارستان شهید محمدی، اتاق عمل بیمارستان کودکان، بخش بستری و CT بیمارستان کودکان، پایگاه سلامت سجادیه، مرکز جامع سلامت خونسرخ و پایگاه اورژانس دهنو از طرح‌های قابل افتتاح در شهرستان بندرعباس است.
همچنین در این روز طرح LDR مرکز تخصصی زنان و زایمان بیمارستان، افتتاح اورژانس بیمارستان حضرت ابوالفضل (ع)، افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت روستایی سرمست، افتتاح رسمی مرکز درمان بستر توکهور و هشتبندی و افتتاح سه واحد محل زیست پزشک و ماما سرمست در شهرستان میناب به بهره برداری رسید.
افتتاح شبکه بهداشت و درمان، افتتاح بخش تالاسمی بیمارستان و بهره برداری از اورژانس بازسازی شده از طرح‌های بهداشتی درمانی در سیریک است.


افتتاح پنج خانه بهداشت در روستاهای گوروی، درکاه، موردان، اوهکن و کور و افتتاح بخش تالاسمی در شهرستان بشاگرد و همچنین افتتاح چهار واحد منازل متخصصان و ۱۰ واحد منازل پزشکان در قشم از دیگر طرح‌های افتتاحی با حضور وزیر بهداشت می‌باشد.

ایرنا 

لینک کوتاه
ارسال به تلگرام
بازید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
گزارش خطا
0
وب گردی
کدام بسته اینترنتی بهتر است؟!

کدام بسته اینترنتی بهتر است؟!

 تصاویر حیرت‌انگیز ناسا از «مریخ»

تصاویر حیرت‌انگیز ناسا از «مریخ»

 نکات جالبی که درباره مغز نمی‌دانید

نکات جالبی که درباره مغز نمی‌دانید

 گریم جالب طناز طباطبایی در فیلمی که هشت سال توقیف بود

گریم جالب طناز طباطبایی در فیلمی که هشت سال توقیف بود

 قدیمی‌ترین عکس هوایی تهران!

قدیمی‌ترین عکس هوایی تهران!

 ۸ عادت سمی که شما را از شادی محروم می کنند

۸ عادت سمی که شما را از شادی محروم می کنند

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر:
تصاویر
۱/۴
۱/۴
تصاویر: رقابت‌های پایانی چوگان قهرمانی کشور

تصاویر: رقابت‌های پایانی چوگان قهرمانی کشور

۲/۴
تصاویر: معماری و طبیعت زمستانی روستاهای اطراف سنندج

تصاویر: معماری و طبیعت زمستانی روستاهای اطراف سنندج

۳/۴
تصاویر: سوز سرمای شبانه بر کالبد شهر سی سخت

تصاویر: سوز سرمای شبانه بر کالبد شهر سی سخت

۴/۴
تصاویر: برف و شکوفه‌های بادام

تصاویر: برف و شکوفه‌های بادام

ببینید!

ویدیو / خبر مهم سال ۲۰۲۱ به روایت CNN +زیرنویس فارسی

ویدیو / آبشار بزرگ نیاگارا از سرما یخ زد

ویدیو / مردانی، عضو ستاد کرونا: کرونای ایرانی در راه است

ویدیو / حریرچی: هنوز نمی توان گفت موج چهارم کرونا آغاز شده

تماشا کنید: آزادی دلارهای محبوس / گزارشی از پروسه آزادسازی پول های ایران؛ آیا روند احیا برجام تسریع می شود؟

ویدیو / بیت‌کوین همچنان رکوردها را جا‌به‌جا می‌کند؟ + زیرنویس فارسی

ویدیو / درگیری عجیب در لیگ برتر فوتسال

آرشیو
پربازدیدها
روز هفته ماه سال

علم الهدی: متاسفانه زن و همسر در خانه همدیگر را با اسم کوچک صدا می‌زنند / تفاهم دولتمردان ما با آژانس خلاف قانون است؛ شما که گفتید ما حقوقدان هستیم و سرهنگ نیستیم

بایدن: پیام حمله هوایی برای ایران این بود که اعمال‌تان بی پاسخ نخواهد ماند

در انتخابات ۱۴۰۰ هیچ چهره اصلاح طلبی تایید صلاحیت نمی‌شود، حتی ظریف / اگر فرض محال تایید شود موتورسوار‌ها به خیابان‌ها می‌آیند / دولت احمدی نژاد دولت لباس شخصی‌ها بود / نمی‌دانم چرا بعد از فوت هاشمی، ولایتی از این رو به آن رو شد / شورای نگهبان تجربه مجلس فعلی را رها نمی‌کند؛ ۱۴۰۰ را هم روی همین مدل می‌روند

ابطال گواهی فوت ۹ خدمه سانچی

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: تهران تحت فشار قابل ملاحظه تحریم ها قرار دارد / گزینه ای که روی میز داریم، «عمل در برابر عمل» است

فارین پالیسی: مذاکرات ایران و آمریکا، زمین گیر می شود مگر آنکه عبدالناصر همتی، سر میز گفتگو باشد

سفر به مشهد در ایام تعطیلات نوروز ممنوع شد

تیزر تبلیغاتی سعیدمحمد: «نگهت آتشین، سخنت دلنشین»

یک مقام ارشد امنیت ملی آمریکا: رفع تحریم های ایران قطعا در راه است

افشای پیشنهاد عجیب ترامپ به رهبر کره شمالی در هانوی: اگر بخواهی می‌توانم تو را در عرض دو ساعت با هواپیمای اختصاصی رئیس جمهور آمریکا به کشورت برسانم

علم الهدی: متاسفانه زن و همسر در خانه همدیگر را با اسم کوچک صدا می‌زنند / تفاهم دولتمردان ما با آژانس خلاف قانون است؛ شما که گفتید ما حقوقدان هستیم و سرهنگ نیستیم

مردی که سلطان عمان، آرزویش را داشت / میانه روها و اصلاح‌طلبان تعهد محضری دهند که «برجام» به نام و کام اصولگرایان باشد / حضرات اصولگرا! یقه ملت را رها کنید و معیشت‌ را به گروگان نگیرید

خطوط قرمز بایدن درباره ایران کدام است؟ / چرا واکنش بایدن به حمله اربیل، به کلی متفاوت از ترامپ بود؟

عصبانیت وزیر بهداشت از پروتکل‌شکنان: شده ام جنازه جمع کن / بجای وزیر بهداشت بگذارید مدیرکل مرده شور خانه

سهمیه بنزین وانت‌ بارها تغییر کرد

قیمت طلا و سکه، امروز ۲ اسفند ۹۹

بازار خودرو سکته کرد / پژو ۲۰۶ تا ۵۲ میلیون، سمند ۱۴ میلیون، پژو ۴۰۵ تا ۱۵ میلیون و تیبا ۲۶ میلیون ارزان شد / پراید ۹۰ میلیونی هم خریدار ندارد

جو بایدن پیروز انتخابات معرفی شد / فاکس نیوز، آسوشیتدپرس، سی ان ان و ان بی سی این خبر را اعلام کرده اند / بیانیه ترامپ: نتیجه انتخابات هنوز قطعی نشده / پیشنهاد داماد ترامپ به او برای پذیرش شکست

استفتاء مهم ایت الله سیستانی در باره مراسم عزاداری امام حسین (ع)

ترامپ: ایران اگر کرم بریزد بلایی سرش می آوریم که تا حالا سابقه نداشته!

دانش‌آموز ممتاز تهرانی بعد از کنکور خودکشی کرد

جدول غیررسمی افزایش حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری / افزایش ۳۰ تا ۷۰ درصدی حقوق ها

مدیرعامل سایپا: خیال همه را از پراید راحت کردیم

ویدیو/ کتک زدن یک زن افغانستانی توسط مامور نیروی انتظامی

خواندنی ها
تولید خودروی الکتریکی هواوی تا پایان سال جاری میلادی

تولید خودروی الکتریکی هواوی تا پایان سال جاری میلادی

چرا باید به غذا‌ها زردچوبه بزنیم؟

چرا باید به غذا‌ها زردچوبه بزنیم؟

آیا هر روز تخم مرغ خوردن خطرناک است؟

آیا هر روز تخم مرغ خوردن خطرناک است؟

ویژگی‌های جدید توییتر معرفی شدند

ویژگی‌های جدید توییتر معرفی شدند

آخرین اخبار مهمترین عناوین روز

جان باختن دو تن از کادر درمان در خوزستان بر اثر کرونا

وضعیت جاده‌ها و راه ها، امروز ۹ اسفند ۹۹ / تردد روان در جاده‌های شمالی

قیمت سکه پارسیان، امروز ۹ اسفند ۹۹

شاخص کل بورس، امروز ۹ اسفند ماه ۹۹

مصوبه مجلس: منابع حاصل از اصلاح قیمت بنزین مشمول عوارض و مالیات نمی‌شود

پیشروی کرونا در خوزستان / اشغال ۱۰۰ درصدی تخت‌های ICU بیمارستان‌های اهواز / ۴۰ درصد نمونه‌های روزانه شرق اهواز مثبت‌اند

فواد حسین: برخی از موانع مهم برداشته شده؛ به زودی روند پرداخت بدهی عراق به ایران بر اساس مدل مورد توافق دو کشور آغاز می‌شود

شورای نگهبان: امکان جعل تعرفه انتخابات وجود ندارد / از این بابت هیچ نگرانی نداریم / وزارت کشور: انتخابات ۱۴۰۰ الکترونیکی برگزار نمی‌شود

وزیر بهداشت: باید مراقبت کرد تا در تزریق واکسن کرونا، برای کسی رانت ایجاد نشود / بسیار خرسند شدم که علمای قم از عملکرد مدیریت کرونا راضی بودند

وضعیت جاده‌ها و راه ها، امروز ۹ اسفند ۹۹ / تردد روان در جاده‌های شمالی

قیمت سکه پارسیان، امروز ۹ اسفند ۹۹

شاخص کل بورس، امروز ۹ اسفند ماه ۹۹

پیشروی کرونا در خوزستان / اشغال ۱۰۰ درصدی تخت‌های ICU بیمارستان‌های اهواز / ۴۰ درصد نمونه‌های روزانه شرق اهواز مثبت‌اند

فواد حسین: برخی از موانع مهم برداشته شده؛ به زودی روند پرداخت بدهی عراق به ایران بر اساس مدل مورد توافق دو کشور آغاز می‌شود

تعرفه واردات گوشی‌های بالای ۶۰۰ دلار از ۵ به ۱۲ درصد رسید

شهرداران بازداشتی مناطق ۲ و ۸ تهران با قرار وثیقه آزاد شدند

اخذ مالیات از تراکنش‌های بانکی بالای ۱۰ میلیون تومان تصویب نشد

وزیر ارتباطات: فیلتر تلگرام، رشد پیام‌رسان‌های داخلی را دچار وقفه کرد

قیمت دلار و یورو در بازار آزاد، امروز ۹ اسفند ۹۹

قیمت طلا و سکه، امروز ۹ اسفند ۹۹

وضعیت رنگبندی کرونایی شهرهای کشور: ۱۱ شهر قرمز، ۳۲ شهر نارنجی، ۲۵۱ شهر زرد و ۱۵۴ شهر آبی

آیت‌الله مکارم: برای کنترل کرونا از هیچ کاری دریغ نکرده‌ایم؛ برای مثال وجود فاصله در نماز جماعت درست نیست، اما امروز نمازهای جماعت را با فاصله برگزار می‌کنیم

معافیت مالیاتی برای حقوق‌های کمتر از ۴ میلیون تومان / مالیات پلکانی برای حقوق‌های بیشتر

ریاض: گزارش آمریکا درباره خاشقچی، حاوی نتیجه‌گیری‌هایی اهانت آمیز و نادرست درباره رهبران عربستان است؛ نمی‌توان آن را پذیرفت

روحانی: حتی اگر دچار موج چهارم کرونا هم نشویم، همه باید مراعات کنیم / این روزها، روزهای حساس‌تری نسبت به دو، سه ماه پیش است / عید امسال مشابه عید پارسال است

واکنش سخنگوی ستاد کرونا به اظهارات تبریزیان: این آقا کتاب «هاریسون» را سوزاند؛ اگر شما علمی بیشتر از کتاب هاریسون دارید بیایید آن را نقد کنید؛ البته اگر ایشان اصلا بلد باشند این کتاب را بخواند

مصوبه مجلس: جرایم رانندگی از سال آینده ۵ درصد افزایش می‌یابد

وضعیت آب و هوا، امروز ۹ اسفند ۹۹ / روند افزایشی دمای هوا تا ٣ روز آینده

نحوه محاسبه مالیات آستان قدس و ستاد اجرایی فرمان امام (ره) مشخص شد

ربیعی: دوستان اقتصادی ایران هم بدون پیوستن ما به FATF حاضر به همراهی نیستند

وزارت کشور عراق: هیچ گونه تبادل اطلاعاتی با آمریکا درباره حمله به سوریه نداشتیم

بایدن: ریاض برای تعامل با واشنگتن باید با نقض حقوق بشر مقابله کند

انگلیس: قتل خاشقچی یک «جنایت هولناک» بود /۲۰ سعودی را تحریم کرده‌ایم

تیزر تبلیغاتی سعیدمحمد: «نگهت آتشین، سخنت دلنشین»

ادعای رسانه اسرائیلی: مالک کشتی آسیب دیده در خلیج عمان، فردی نزدیک به رئیس موساد است / احتمالا ایران پشت این حادثه باشد

آمریکا یک فرد و یک نهاد سعودی را تحریم کرد

سخنگوی وزارت خارجه: حملات آمریکا به مناطقی در شرق سوریه منجر به تشدید درگیری‌های نظامی می شود

کاخ سفید: آماده مذاکره با ایران هستیم اما تحریم‌ها را کاهش نمی‌دهیم

سخنگوی کاخ سفید: گزارش قتل جمال خاشقچی امروز منتشر می‌شود

آرشیو
وبگردی

نسرین مقانلو در شهر موش‌ها +عکس

سفر بهاره رهنما به خارج از کشور در کرونا + عکس

پزشک، نوزاد را به جای هزینه زایمان مصادره کرد

عکس / سحرقریشی از دست همه عصبانی است

ابراز عشق سحر دولتشاهی به همایون شجریان + عکس

ریحانه پارسا و فانتزی شوهر سیاه پوست + عکس

خواننده محبوب ایرانی بازیگر شد + عکس

چشمان این دختر اعضای داخلی بدن انسان را می بیند + عکس

تجاوز به 2 دختر در سوپر مارکت / هر دو را برهنه کرد و فیلم گرفت

قاتل، قلب همسایه خود را پُخت

  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"
کد خبر: ۵۹۷۳۹۹
تاریخ انتشار: ۱۳ : ۱۴ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۹
سلامت >> پزشکی
پ

وزیر بهداشت: نگران بازگشت موج سهمگین بیماری کرونا هستیم

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در صورت رعایت نشدن پروتکل‌های بهداشتی در کشور ، نگران بازگشت طوفان موج سهمگین کرونا هستیم.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در صورت رعایت نشدن پروتکل‌های بهداشتی در کشور ، نگران بازگشت طوفان موج سهمگین کرونا هستیم.

دکتر سعید نمکی روز پنجشنبه در نشست ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا در بندرعباس اظهار داشت: رابطه تنگاتنگی بین رعایت پروتکل ها و پیروزی بر بیماری کرونا و رعایت نشدن پروتکل‌ها و شکست در برابر این غول سنگینی است که با زجر و شکنجه کارد درمان بدست آمده است و لذا فعالان نظام سلامت زمانی که فوج سفرها به هرمزگان را می‌بینند نگران می‌شوند.

وی ادامه داد: می‌دانیم مردم خسته شده و نیازمند مسافرت اند و کاسب‌ها به درآمد و بهبود شرایط اقتصادی نیاز دارند بنابراین اگر هرچه زودتر بتوانیم بیماری را مهار و کنترل کنیم خدمت بیشتری به گردش چرخ های اقتصاد ملی و آرامش روانی جامعه کرده‌ایم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: اگر همه رستوران‌ها باز باشند اما قتل عام ناشی از بیماری کرونا وجود داشته باشد کسی پا به رستوران نمی‌گذارد.

دکتر نمکی افزود: علاوه بر سفرها شاهد برگزاری برخی مراسم‌ها بودیم که برگزاری آن‌ها با پروتکل‌های کنترل و مقابله با بیماری کرونا همخوانی نداشت.

وی بیان داشت: ایران بیش از ۱۰ کشور اروپایی وسعت اقلیم و تنوع ژنتیکی بسیاری دارد که اگر این ویروس در ژن مختلف بچرخد آثار مختلفی برجای می‌گذارد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: اگر همکاران ما هوشمندانه با این ویروس مقابله نمی‌کردند آتش این بیماری تمام شمال کشور را فرا می‌گرفت.

دکتر نمکی اشاره کرد: ۱۰ شهر قرمز در مازندران در حال نارنجی شدن هستند که این حاصل هوشمندی نظام سلامت و کسانی است که به ما در این مسیر کمک می‌کنند.

وی گفت: اتفاق بزرگی رقم خورد و در روزهایی که مردم کشورهای قدرتمند براثر بیماری کرونا قتل عام می‌شدند و مرگ های بالا را در کشورهای آمریکا و آلمان شاهد بودیم جمهوری اسلامی ایران به مرگ حدود ۸۰ نفر رسید.

به گفته وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی، جمهوری اسلامی ایران با دست‌های بسته در این اقیانوس بسته شنا کرد و با وجود محدودیت های توانست مسیر خود را ادامه دهد.

تلقیح واکسن تا قبل از ۲۲ بهمن

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص واکسن کرونا هم بیان داشت: ساخت واکسن ایران به خوبی پیش می‌رود و دومین گروه اجازه کار بالینی گرفتند.

دکتر نمکی ادامه داد: فرآیند انتقال دانش فنی تولید واکسن کرونا از کشور کوبا که واکسن هپاییت را هم با آن می‌سازیم درحال تکمیل است.

وی گفت: مرحله دوم آزمایش بالینی این واکسن بر روی انسان در خارج از کشور درحال اتمام است و مرحله سوم آزمایش بالینی آن بر روی انسان را در پاستور آغاز خواهیم کرد و در اوایل بهار آینده می توان این واکسن را تولید کنیم.

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی خاطر نشان کرد: اما قبل از اینکه واکسن ایرانی چه در پاستور، چه در رازی و چه در بنیاد برکت آماده استفاده عمومی شود، واردات واکسن برای گروه های آسیب پذیر از منابع مطمئن آغاز خواهد شد.

دکتر نمکی بیان داشت: این مژده را به مردم می دهیم که قراردادها به اتمام رسید و علاوه بر واکسن کواکس که با حمایت رییس جمهوری منابع آن تامین و پرداخت شد و به توصیه مکرری که داشتند به اندازه کافی برای گروه های آسیب پذیر و تلقیح زودتر واکسن منابع تامین شده است، امیدواریم تا قبل از ۲۲ بهمن تلیقح واکسن به گروه های آسیب پذیر آغاز شود.

مسایل با نگاه دلسوزانه در ستاد ملی کرونا مطرح می شود

وی با اشاره به حاشیه های ایجاد پیرامون سخنان معاون خود در یکی از نشست‌های ستاد ملی کرونا ابراز داشت: در ستاد ملی کرونا به دلیل اینکه روسای دانشگاه‌ها و استانداران با آن مرتبط اند با نگاه کارشناسی و دلسوزانه مطالبی مطرح می‌کنیم.

وی بیان داشت:‌ دکتر رییسی مطالبی را با نگاه دلسوزانه مطرح کردند، همکارانم جز احترام به شعائر انقلاب اسلام، نظام و مبانی آن دیدگاهی ندارند و معاون مربوطه در همه نشست‌ها از همه استان‌های کشور با دلسوزی با نگاه کارشناسی سخن می‌گوید و قرار نیست زنده پخش شود واگر مسایل را در آن نشست‌ها با هم مطرح نکنیم کجا مطرح کنیم.

دکتر نمکی اشاره کرد: این عزیزانی که در کنار من هستند ۱۲ ماه است نتوانستند یک شب راحت با خانواده‌هایشان باشند و تمام مدت در صحنه حضور داشته و جز دلسوزی برای مردم مملکت چیزی در ذهن ندارند، مخلص مردم و خدمتگزار کوچک این سرزمین هستیم و برای تدارک صندلی جهت آینده نیامده ایم.

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی عنوان کرد: به نیت اهانت نیامده‌ایم به‌خصوص شهری که سمبل شهر خون و قیام این کشور است و جز احترام و عزت و سربلندی مردم چیز دیگری را طلب نمی‌کنیم.

وی تاکید کرد: حق داریم انتظار داشته باشیم پروتکل‌ها رعایت شود و نشکند تا بار جدیدی بر مردم این سرزمین تحمیل نشود، در اردی‌بهشت ماه بارها گفتم مردم مراقب باشید تا در دقیقه ۹۰ گل نخوریم، همچنان باید پروتکل ها را رعایت کنیم.

رشد اقتصادی مثبت در زمان کرونا معجزه است

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: رشد منفی کشورهای مقتدر اقتصادی جهان را در زمان شیوع بیماری کرونا شاهدیم اما کشور جمهوری اسلامی ایران در این زمان در حال حرکت به سمت رشد مثبت اقتصادی است.

دکتر نمکی افزود: اینکه در آلومنیوم المهدی شاهد افزایش ۱۰۰ درصدی افزایش تولید آن هم در زمان شیوع بیماری کرونا هستیم یک معجزه است که با رعایت مردم و دلسوزی نظام سلامت بدست آمده است.

وی خاطر نشان کرد: سربازان نظام سلامت به مانند سربازان دوران دفاع مقدس به فعالان اقتصادی گفتند ما هستیم و شما نگران نباشید و امروز آن سربازان نگران افتادن کشور که به ورطه جدید در بیماری کرونا هستند.

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی خاطر نشان کرد: ۴۰ طرح در بخش زیرساخت های نظام سلامت در اوج گرفتاری‌های ناشی از کرونا در هرمزگان با حمایت استاندار و سایر مسوولان اجرایی این استان که یکی از محروم ترین مناطق مملکت است به بهره برداری رسید.

وزیر بهداشت به منظور بهره برداری از ۳۰ طرح بهداشتی و درمانی به ارزش افزون بر ۲ هزاز و ۳۷۲ میلیارد و ۶۹۸ ریالو شرکت در ستاد ملی مبارزه با کرونا چهارشنبه شب وارد هرمزگان شد.

این طرح‌ها به صورت همزمان در شهرستان‌های بندرعباس، میناب، بشاگرد، قشم، سیریک و جاسک به بهره‌برداری رسید.
استاندار هرمزگان اظهارداشت: اورژانس بزرگ بیمارستان شهید محمدی، اتاق عمل بیمارستان کودکان، بخش بستری و CT بیمارستان کودکان، پایگاه سلامت سجادیه، مرکز جامع سلامت خونسرخ و پایگاه اورژانس دهنو از طرح‌های قابل افتتاح در شهرستان بندرعباس است.
همچنین در این روز طرح LDR مرکز تخصصی زنان و زایمان بیمارستان، افتتاح اورژانس بیمارستان حضرت ابوالفضل (ع)، افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت روستایی سرمست، افتتاح رسمی مرکز درمان بستر توکهور و هشتبندی و افتتاح سه واحد محل زیست پزشک و ماما سرمست در شهرستان میناب به بهره برداری رسید.
افتتاح شبکه بهداشت و درمان، افتتاح بخش تالاسمی بیمارستان و بهره برداری از اورژانس بازسازی شده از طرح‌های بهداشتی درمانی در سیریک است.


افتتاح پنج خانه بهداشت در روستاهای گوروی، درکاه، موردان، اوهکن و کور و افتتاح بخش تالاسمی در شهرستان بشاگرد و همچنین افتتاح چهار واحد منازل متخصصان و ۱۰ واحد منازل پزشکان در قشم از دیگر طرح‌های افتتاحی با حضور وزیر بهداشت می‌باشد.

ایرنا 

رازیانه د
رومیس د
ارسال به تلگرام
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"