پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
با گذشت بیش از یک سال از آغاز همه گیری کرونا و طی شدن روزهای شوک اولیه، بسیاری از افراد مایلند دوباره به زندگی عادی خود بازگردند و رفتارهایی مثل مراجعه به کافی شاپ و رستوران را انجام دهند. اما رفتن به رستورانها میتواند خطرناک باشد.
به گزارش سرویس خواندنیهای انتخاب، اگرچه مراجه به رستورانها بسیار جذاب به نظر میرسد، اما رفتن به برخی رستورانها میتواند بسیار خطرناکتر از آن باشد که تصور میشود.
مراکز سربسته بدون تهویه
مراکز و رستورانهای سربسته میتوانند به دلیل تهویه نامناسب بسیار خطرناک باشند، به خصوص اگر فاقد تهویه مناسب و مواد ضدعفونی باشد، بنابراین بهتر است سعی کنید از حضور در رستوارانهای بسته خودداری کنید.
فضاهای بیرونی محصور
بسیاری از رستورانها برای آن که فضای خصوصی در محیط بیرونی ایجاد کنند، زیر چترهای پلاستیک یا چادرهای پلاستیکی و بسته میز و صندلی میچینند، اما گاهی که رستوران شلوغ میشود، خروج و ورد افراد به همین فضاهای اختصاصی که با پلاستیک محصور شده به مفهوم عدم وجود تهویه و افزایش ریسک انتقال ویروس کرونا خواهد بود.
سلف سرویسها
در دوران کرونا باید از رستورانهایی که بوفه سلف سرویس ارائه میدهند خودداری شود، پاسخ این که چرا نباید به این نوع رستورانها برویم روشن است: با حضور در این رستورانها قاشقها و ظروفی را لمس میکنید که قبل از شما دهها یا صدها نفر لمس کرده اند و این موضوع بسیار خطرناک است. در ضمن در فاصله اندک از دیگر افرادی که احتمالا ماسک ندارند، غذا میکشید و میخورید.
رستورانهایی در مراکز شهر
تقریبا همه ما میدانیم که هر ج تراکم جمعیت بالاتر باشد، احتمال شیوع کرونا بیشتر است، بنابراین بهتر است سعی کنیم از حضور در رستورانهای شلوغ مرکز جمعیت جدا خودداری کنیم.