پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
یک متخصص تغذیه گفت: برای حفظ سلامتی بدن، باید تا حد ممکن از خوردن میوههای سردخانهای پرهیز کنیم.
میوههای نگهداری شده در سردخانهها به ویژه مرکبات که برای فصل بهار در انبارها نگهداری میشود در طولانی مدت خاصیتشان را از دست میدهند.
وی ادامه داد: هنگامی که پرتقال در سردخانه نگهداری میشود، ویتامین C موجود در این میوه از بین میرود و این مسئله باعث خارج شدن خاصیت آنتیاُکسیدان آن میشود.
مرادی عنوان کرد: میوههای سردخانهای هیچ خاصیتی نداشته و فقط رنگ و لعاب دارد که در بسیاری از موارد این میوهها باعث بروز بیماریهای مختلفی میشود.
این متخصص تغذیه بیان کرد: محیط سردخانه باعث میشود آنتیاُکسیدان موجود در میوه و بهخصوص مرکبات خارج شود و این عمل زمینه ایجاد رادیکالهای آزاد را در میوه سردخانهای فراهم میکند.
وی افزود: رادیکال آزاد موجود در میوه باعث بروز سرطانهای مختلفی شده و افراد مصرف کننده را با مشکلات جدی رو به رو میکند.
مرادی تأکید کرد: برای حفظ سلامتی بدن، باید تا حد ممکن از خوردن میوههای سردخانهای پرهیز کنیم.
ایسنا