کد خبر: ۶۱۶۵۵
تاریخ انتشار: ۴۱ : ۰۴ - ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۱

اعتراض شديد رويانيان به ممنوعيت استفاده از دروازه‌بان‌هاي خارجي

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : مديرعامل باشگاه پرسپوليس با انتقاد شديد از تصميم سازمان ليگ مبني بر ممنوعيت استفاده از دروازه‌بانان خارجي گفت: «آقايان اگر به دنبال استفاده از سرمايه ايراني هستيد سرمربي تيم ملي را ايراني انتخاب کنيد.»

محمد رويانيان پس از اعلام ممنوعيت حضور دروازه‌بانان خارجي براي فصل آينده در ليگ برتر و ليگ يک که از سوي بهروان سرپرست سازمان ليگ اعلام شده، گفت: «به اين تصميم به شدت معترضيم چون اين کار تاثير خوبي در فوتبال ما ندارد و دست برخي تيم‌ها را مي‌بندد.»

وي با اشاره به اين که دليل اين تصميم، نام‌گذاري سال جاري به نام «سال توليد ملي، حمايت از سرمايه و کار ايراني» اعلام شده عنوان کرد: «اگر دنبال حمايت از سرمايه ايراني هستيد، سرمربي تيم ملي را ايراني کنيد. برخي‌ها اين موضوع را به فرمايشات مقام معظم رهبري ارتباط مي‌دهند که به نظرم سخت در اشتباه هستند چراکه سطح فرمايشات رهبر فرزانه انقلاب را نبايد تا اين حد پايين آورد.»
نظرات بینندگان
captcha