کد خبر: ۶۱۷۶۸۲
تاریخ انتشار: ۰۲ : ۰۰ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۰

یادداشت‌های محمدعلی فروغی، پنج‌شنبه ۲۳ اردی‌بهشت ۱۲۹۹؛ دکتر کمبو می‌گفت خوب است یک تاریخ ایران به طور فلسفی بنویسی

چون امشب دکتر کمبو و خانمش را دعوت کرده‌ام با میرزا حسین‌خان عصر به منزل برگشتم و لباس عوض کرده به گران‌هوتل رفتم؛ چون محل دعوت آن‌جا بود. مهمان‌ها آمدند و شبی گذراندیم. دکتر کمبو می‌گفت خوب است یک تاریخ ایران به طور فلسفی بنویسی و من با تو در فرانسه کمک کنم و به طبع برسانیم. گفتم این در صورتی است که من در پاریس ماندنی شوم.
یادداشت‌های محمدعلی فروغی، پنج‌شنبه ۲۳ اردی‌بهشت ۱۲۹۹؛ دکتر کمبو می‌گفت خوب است یک تاریخ ایران به طور فلسفی بنویسی
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

سرویس تاریخ «انتخاب»؛ صبح به هوتل موریس رفتم و در باب تهیه راپرت راجع به مجلس مشاوره اقدامات کردم. دوسیه هنوز درست حاضر نشده بود، ترتیب آن را دادیم و ناهار به هوتل کاستیل رفته خوردیم و برگشتیم به هوتل موریس و من مقداری از راپرت را نوشتم.

چون امشب دکتر کمبو و خانمش را دعوت کرده‌ام با میرزا حسین‌خان عصر به منزل برگشتم و لباس عوض کرده به گران‌هوتل رفتم؛ چون محل دعوت آن‌جا بود. مهمان‌ها آمدند و شبی گذراندیم. دکتر کمبو می‌گفت خوب است یک تاریخ ایران به طور فلسفی بنویسی و من با تو در فرانسه کمک کنم و به طبع برسانیم. گفتم این در صورتی است که من در پاریس ماندنی شوم. مخارج ۲۲۵ فرانک شد.

 

منبع: یادداشت‌های روزانه محمدعلی فروغی، به کوشش محمدافشین وفایی و پژمان فیروزبخش، تهران: بنیاد موقوفات دکتر افشار و سخن، چاپ هفتم، ۱۳۹۸، ص ۳۷۹.

برچسب ها: محمدعلی فروغی
نظرات بینندگان
captcha