arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۶۲۰۳۹
تاریخ انتشار: ۳۹ : ۱۶ - ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۱

"تجربه" بازنشستگي ندارد

در تمام دنيا مناصبي وجود دارد كه جايگاه آن بدليل راهبردي بودن از لحاظ تصميم گيري هاي حساس و سرنوشت ساز داراي اهميت ويژه اي است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
در تمام دنيا مناصبي وجود دارد كه جايگاه آن بدليل راهبردي بودن از لحاظ تصميم گيري هاي حساس و سرنوشت ساز داراي اهميت ويژه اي است.

جمهوري اسلامي ايران نيز از اين امر مهم مستثني نبوده و تنها تفاوت اساسي آن، انتخاب افراد علاوه بر ويژگي هاي تجربه و تخصص، تسلط بر مباني و احكام دين مبين اسلام است.

از اين منظر مي توان به نهادهايي چون، مجمع تشخیص مصلحت نظام، شورای نگهبان، شوراي عالي فضاي مجازي و مسئولان ارشد  قوه قضائیه اشاره كرد كه قالب افرادي كه در آن حضور دارند طي سه دهه گذشته انقلاب داراي مسئوليت هاي اجرايي گوناگوني بوده كه در مقاطع مختلف به منظور بهره برداري آحاد مردم از اين تجربيات گرانقدر، با هوشياري و درايت رهبر فرزانه انقلاب به اين مناصب كليدي منصوب مي شوند.

به لطف فراهم بودن بستر گفتماني يك سويه، عده ای تازه به دوران رسیده كه ظرف كمتر از 12 ساعت به پست هاي حساس دولتي دست يافته و مي يابند با بيان مطالبي نسنجيده و ناپخته، صاحب نظران و بزرگان نظام را كه سرد و گرم چشیده روزگارند، زير سوال برده و پا را از اين فراتر گذاشته و پیشنهاد کناره گیری يا بازنشستگي آنان را زمزمه می کنند. اين در حاليست که رهبر کبیر انقلاب وجود هر يك از آنها را حلال مشكلات و معضلات نظام در مراحل سخت و دشوار می داند. بیم آن می رود كه اگر امروز عكس العمل و پاسخي در خور اين حتاكي داده نشود فردا این روند توهین و حرمت شکنی در مورد اشخاص دیگر هم ادامه يابد. اشاعه اين فكر كه، نگهداشتن افراد سالخورده در نظام حكومتي صلاح نيست، زهري را به پيكر نظام تزريق مي نمايد كه در صورت عدم پيشگيري، آسيب هاي جدي به جامعه وارد خواهد كرد.

اين در حالي است كه شخصيت هايي چون آیت الله هاشمی رفسنجانی با توجه به کسب تجارب فراوان در منصب هاي انتخابي از سوي مردم و انتصابي از سوي امام راحل و رهبر فرزانه انقلاب از جمله عضويت در شورای انقلاب، سرپرستي وزارت کشور، ریاست مجلس شورای اسلامی، فرماندهی جنگ، ریاست جمهوری، كه هم اكنون عهده دار مسئوليت ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام شده اند با برنامه ريزي قبلي طي سال هاي اخير مورد هجوم و تخريب همه جانبه قرار گرفته اند. آيا تشخيص بازنشستگي ايشان با این همه افتخار از سوي افراد معلوم الحالي كه در انتظار صدور حكم قضايي هستند و هنوز هم ابقاي آنها در پست هاي فعلي از لحاظ قضايي در هاله ي ابهام قرار دارد، ظلم به مردم و انقلاب نیست؟ آيا تشخيص حضور يا بازنشستگي شخصيت هايي كه طي 30 سال خدمت با كوله باري از تجربه و آشنايي لازم با مسائل داخلي و خارجي بحران هاي متعددي را حل كرده اند به عهده افرادي از درون قوه مجريه است و آنرا نبايد ظلم به مردم تلقي كرد؟

به نظر مي رسد مدعيان اين امر معتقدند که باید شخصيت جوانتري عهده دار ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام گردد و مصلحت نظام را نيز در شرایط خاص و با شور و نشاط جواني تشخیص دهد!!

خدا را شكرگذاريم كه اين افراد در سال هاي پاياني عمر شريف حضرت امام (ره) به بلوغ سياسي نرسيده بودند تا بتوانند چنين فتاوايي را صادر كنند چرا كه از اين افراد بعيد نبوده و نيست كه در آينده اي نه چندان دور در خصوص مرجعيت نيز اظهار نظرهاي مشابه اي بنمايند.

امير عبدلي

نظرات بینندگان