پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : روز گذشته سالن غذاخوری مجلس شورای اسلامی ، شاهد صحنه هایی زشت و زننده توسط یکی از نمایندگان و درگیری عجیب او با یک خبرنگار بود.
به گزارش عصرایران ، دیروز خبرنگار هفته نامه آسمان ، در نمازخانه مجلس شورای اسلامی ، به سراغ مهدی کوچک زاده - عضو جبهه پایداری - می رود و از او می خواهد وقتی برای مصاحبه اختصاص دهد.
کوچک زاده در پاسخ می گوید که هفته نامه آسمان را نمی شناسد و خبرنگار یک نسخه از نشریه را برای بررسی به کوچک زاده می دهد.
دقایقی بعد ، این خبرنگار برای پرسیدن نتیجه سراغ کوچک زاده را می گیرد و او را در رستوران مجلس می یابد تا در حد یک کلمه که "آیا حاضر است در فرصتی دیگر با این نشریه گفت و گو کند؟" ، از او جواب مثبت یا منفی بگیرد و بازگردد.
به روایت شاهدان عینی که در رستوران مجلس حضور داشتند، کوچک زاده از خبرنگار می پرسد که "آسمان" متعلق به کیست؟ و خبرنگار جواب می دهد که محمد قوچانی - روزنامه نگار اصلاح طلب - آن را اداره می کند.
در این لحظه ، کوچک زاده شروع به پرخاشگری می کند و حرف های رکیکی را درباره قوچانی به کار می برد و نسبت به او فحاشی می کند.
خبرنگار به کوچک زاده می گوید که شما سر میز غذا هستید و درست نیست در حضور برکت خدا این گونه دهان به فحش باز کنی و حرمت نان و غذایی که می خوری را بشکنی.
کوچک زاده با عصبانیت بیشتر جواب می دهد که به تو ربطی ندارد و خبرنگار را تهدید می کند که از مجلس بیرونش خواهد کرد.
خبرنگار هم در برابر او کم نمی آورد و می گوید: اگر شما "بیرون بنداز" بودید ، سعید مرتضوی را از دولت بیرون می انداختید.
با این سخن خبرنگار ، کوچک زاده از جایش بر می خیزد و در حالی که فریاد می کشید قوچانی از سگ مرتضوی هم کمتر است و [...] ، با خبرنگار گلاویز شده و از وسط رستوران تا دم در ، ضمن درگیری ، او را با خشونت هل می دهد.
کار که به اینجا می رسد ، بقیه نمایندگان که با تعجب و حیرت رفتار زننده همکار خود را می دیدند ، از جا بر می خیزند و به سمت آن دو می روند و نهایتاً خبرنگار را از دست کوچک زاده نجات می دهند!
اگر ایشان بزرگ زاده بودند چنین خلاف بینی را مرتکب نمی شدند چون فرمودند : رفتار ، کردار و گفتار انسان مبین ساختار درونی و شخصیتی انسان است
"زشت" و "زننده" بودنش را قبول دارم ولی "عجیب" بودنش را نه!
ادب مرد به ز دولت اوست.
فقط از خدا ميخوام به داد اين ملت برسه...
یه زمانی تو غرب میگفتند سرخ پوست خوب سرخ پوست مرده است
حالا تو اینجا هم خبرنگار خوب خبرنگار بدون خودکار و رکوردر است
آن خبرنگار می تواند پیگیری و شکایت کند.
چون دوست دشمن است شکایت کجابریم
دکتر کوچک زاده سه دوره اون هم از تهران و بین چند هزار نفر نماینده مردم شده
یا مردم مشکل دارند یا اینهایی که گول ده تا بیست نظر یک سایت با خط مشی مشخص و کاربران محدود را...
در ضمن کوچک زاده این تهمت ها را رد کرده.
آدرسش:
http://kouchakzadeh.blogfa.com/post-179.aspx
شماها چقدر بدبختید که به خبرهای نوچه های اصلاح طلبان دل خوش کرده اید
یک انسان حتی اگر مسلمان هم نباشد، اصلا با سگ قابل مقایسه نیست !