پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : براساس تحقيقات انجام شده ترس جدا شدن افراد از تلفنهاي همراه خود رو به رشد است به طوريکه ممکن است فوبيايي که از آن با عنوان "Nomophobia” ياد ميکنند به بزرگترين ترس جهان تبديل شود.
به گزارش مهر، بسياري از ما هر روز از تلفتن همراه خود استفاده ميکنيم اما تعداد درحال افزايشي از افراد نسبت به اين وسيله ارتباطي خود بيش از حد حساس هستند به طوريکه 66 درصد از افرادي در يک نظرسنجي شرکت کرده اند به هراس”Nomophobia” يا ( ترس همراه نداشتن تلفن همراه) دچار هستند.
براساس تحقيقاتي که چهار سال پيش انجام شده آمار اين اختلال افزايش يافته است، چرا که چهار سال پيش تعداد افرادي که به اين فوبيا دچار بودند تنها 53 درصد بود اما اکنون آنها به 66 درصد رسيده اند.
ما روزانه به طور متوسط تلفن همراه خود را 34 بار چک ميکنيم و همواره آن را همراه خود داريم، اما ترس از گم کردن آن، تمام شدن باطري و جلوي چشم نبودن آن نشانه هايي از ابتلا به”Nomophobia” است.
شايد ناميدن اين حالت به عنوان يک نوع فوبيا يا هراس درست نباشد چرا که فوبيا معمولا به يک ترس غير منطقي گفته ميشود و در اين دنياي ارتباطي هوشمند اضطراب که هنگامي که تلفن همراهتان با شما نيست يک احساس قابل درک است، اما افرادي که همواره ميخواهند تلفن خود را همراه داشته باشند و اين وسواس فکري هر دقيقه آنها را به خود مشغول کرده دچار”Nomophobia” هستند.براساس گزارش ديلي ميل، اگر فکر ميکنيد که به هراس”Nomophobia” مبتلا هستيد بايد علائم آن را بشناسيد: عدم توانايي خاموش نگاه داشتن تلفن همراه خود، وسواس فکري بررسي تمام تماسهاي از دست رفته، نامه هاي الکترونيک و پيامک و شارژ بيش از حد تلفن از ترس تمام شدن ناگهاني باطري آن از علائمي است که ميتواند نشان دهد به اين هراس مبتلا شده ايد يا خير. در جديدترين تحقيقات انجام شده در بريتانيا يک هزار نفر شرکت کرده اند که 66 نفر آنها به اين هراس دچار هستند.