arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۶۳۱۱۸۴
تاریخ انتشار: ۵۸ : ۱۵ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۰

ناتو حمله به کشتی اسرائیلی را محکوم کرد

سخنگوی سازمان پیمان آتلانتیک شمالی "ناتو" روز سه شنبه بدون اشاره به اقدامات مخرب و بی ثبات کننده اعضای این نهاد نظامی در نقاط مختلف جهان، حمله به کشتی نفتکش اسرائیلی مرسر استریت را در دریای عمان، محکوم و همراهی خود با مواضع آمریکا و انگلیس در این ماجرا را اعلام کرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایرنا:  سخنگوی این نهاد نظامی گفت: ما به همراه هم پیمانانمان، حمله اخیر به کشتی "ام وی مرسر استریت" را در سواحل عمان محکوم و کشته شدن شهروندان رومانی و انگلیس را تسلیت می گوئیم.

جانشین سخنگوی ناتو افزود: آزادی کشتیرانی برای همه کشورهای هم پیمان ناتو از اهمیت بسیاری بالایی برخوردار است و باید بر اساس قوانین بین المللی رعایت شود.  

او با استناد به ادعاهای انگلیس آمریکا و رومانی مبنی بر اینکه به احتمال زیاد ایران مسئول این حادثه بوده، بدون اشاره به اقدامات بی ثبات کننده اعضای این تشکل نظامی در مناطق مختلف جهان، نسبت به آنچه وی اقدامات بی ثبات کننده ایران در منطقه نامیدف ابراز نگرانی کرد.

 

هم زمان با ادعاهای ضدایرانی لندن در همراهی با جنجال های رژیم صهیونیستی در ماجرای حادثه نفتکش مرسر استریت، تارنمای رسانه دیلی میل لندن روز سه شنبه نوشت: برخی گزارش ها از بررسی لندن برای اجرای اقدام سایبری علیه تهران است.  

حمله پنجشنبه شب به یک فروند کشتی نفتکش اسرائیلی، منجر به کشته شدن یک خدمه انگلیسی این شناور شد.  

این اتهام زنی‌ها علیه ایران در حالی بیان می شود که سعید خطیب‌زاده، سخنگوی وزارت امور خارجه در نشست خبری این هفته خود در مورد اتهامات مطرح شده از سوی رژیم صهیونیستی و آمریکا نسبت به ایران در مورد دست داشتن تهران در حمله به  نفتکش اسراییلی و تلاش این رژیم برای مطرح کردن این موضوع در شورای امنیت سازمان ملل گفت که رژیم اشغالگر قدس باید دست از این اتهام زدن های واهی بردارد و تاکید کرد که این بار اول نیست که این رژیم اشغالگر چنین اتهاماتی را متوجه کشور ما می کند.  

 روزنامه انگلیسی سان نیز نوشت انگلیس در حال همکاری با آمریکا و رژیم صهیونیستی برای تصمیم گیری درباره نحوه واکنش به این حمله و بررسی گزینه های مختلف است.  

روزنامه میرور چاپ لندن نیز به نقل از یک مقام اطلاعات نظامی سابق انگلیس مدعی شد نمی توان اجازه داد اقدامات ایران ادامه یابد و نیروهای ویژه انگلیسی نگران گروگان گیری در آب های بین المللی هستند و خود را آماده می کنند موضع سختگیرانه تری درپیش گیرند.  

این درحالیست که بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس روز دوشنبه ادعا کرد: حمله به نفتکش اسرائیلی، شاید پیامدهایی برای ایران داشته باشد. او که دولتش در گذشته هیچ یک از حملات به کشتی های ایرانی را محکوم نکرده، در ماجرای کشتی اسرائیلی از ایران خواسته مسئولیت این حمله را بپذیرد.  

سازمان بازرگانی دریایی ارتش انگلیس روز جمعه در بیانیه کوتاهی اعلام کرده بود که حمله به کشتی اسرائیلی اواخر پنجشنبه شب در شمال شرقی جزیره «مصیره» کشور عمان و در فاصله نزدیک به ۳۰۰ کیلومتری مسقط پایتخت این کشور واقع در شبه جزیره عربی رخ داده و انگیزه آن، دزدی دریایی نبوده است.  

محسن بهاروند سفیر ایران، دولت انگلیس در مورد مداخله جمهوری اسلامی در ماجرای حمله به کشتی صهیونیستی «مرسر استریت» در دریای عمان را «ناپخته و شتابزده» توصیف کرده است.  

وزیران خارجه آمریکا و انگلیس روز یکشنبه نیز در همراهی با ادعاهای رژیم صهیونیستی و بدون ارائه مدرکی درباره کشتی هدف قرار گرفته شده در دریای عمان علیه ایران اتهام زنی کردند و با انتشار بیانیه هایی و بدون ارائه مدرک، تهران را متهم به این حمله کردند.

نظرات بینندگان