کد خبر: ۶۳۳۳۱
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۳۷ : ۱۸ - ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۱

جلیلی: فردا خبرهای مهمی اعلام می کنم

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
دبیر شورای عالی امنیت ملی کشور در آستانه نشست ایران و گروه 1+5 در بغداد (سوم خردادماه) خبرهای مهمی فردا پنجشنبه در همایش اقتصاد مقاومتی در تهران اعلام خواهد کرد.

به گزارش مهر، اولین همایش ملی اقتصاد مقاومتی پنج شنبه 28 اردیبهشت ماه در دانشگاه علم و صنعت ایران با سخنرانی دکتر سعید جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی کشور برگزار می‌شود.

یک منبع آگاه اذعان کرد: دکتر جلیلی قصد دارند مسائل مهمی را در این جلسه در موضوع تحریمها و ارتباط آن با پرونده هسته‌ای و مذاکرات بغداد مطرح کند. لازم به ذکر است فاصله این همایش تا مذاکرات بغداد تنها 5 روز است.

صاحبنظران معتقدند که ابداع واژه «اقتصاد مقاومتی» از سوی رهبر معظم انقلاب و پیگیری آن از سوی اندیشمندان اقتصادی، به معنای آن است که ملت ایران قصد باج دادن به بیگانگان در برابر تحریمها را ندارد و حتی می‌خواهد در این جنگ اقتصادی به مقاومت و حتی پیشروی و آسیب زدن به مواضع اقتصادی دشمن بپردازد، چرا که واژه مقاومتی تنها به معنی دفاع نیست و از آن می‌توان معانی دیگری نیز برداشت کرد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
!!!!!!
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۸:۵۶ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۷
6
220
ای کاش می شد به جای این حرف ها از مردم نظرخواهی یا رفراندوم انجام داد تا این قدر بعضی ملت ملت نکنند.
حکیم
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۲:۱۰ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۷
0
63
خدا رحم کند!
سورپرایز نشویم؟
نظرات بینندگان