کد خبر: ۶۴۱۷۵۲
تاریخ انتشار: ۴۳ : ۱۵ - ۱۸ مهر ۱۴۰۰

نیکزاد: مجلس موافق رتبه بندی معلمان است

رئیس جلسه علنی مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر نماینده صومعه سرا اظهار داشت: مجلس و رئیس محترم قوه مقننه موافق رتبه بندی معلمان است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

خانه ملت: سید کاظم دلخوش اباتری در نشست علنی امروز (یکشنبه 18 مهرماه) مجلس شورای اسلامی، در تذکر ناظر بر آیین نامه داخلی مجلس گفت: حدود یکصد نفر از نمایندگان برای در دستور قرار گرفتن موضوع رتبه بندی درخواستی را امضا کردند و لازم است این مسئله در دستور کار جلسه علنی قرار بگیرد.

وی افزود: موضوع دیگری که مردم با آن درگیر هستند، بحث افزایش هزینه برق مصرفی مشترکان است که متاسفانه تا 6 برابر افزایش پیدا کرده و مشکلات زیادی برای مردم ایجاد کرده است.

عضو هیات رئیسه کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس در پایان تصریح کرد: کمیسیون های نظارتی و کمیسیون مربوطه این موضوع را در دستور کار قرار دهد و از وزیر و مسئولان پیگیری علت هزینه تحمیل شده به مردم شود

علی نیکزاد ثمرین که ریاست جلسه علنی را برعهده داشت، در پاسخ به این تذکر تاکید کرد: رئیس مجلس و نمایندگان با موضوع رتبه بندی معلمان موافق هستند، همچنین امروز بعدازظهر در چارچوب جلسات کمیسیون ها، کمیسیون انرژی موضوع افزایش هزینه برق را پیگیری خواهد کرد

نظرات بینندگان