کد خبر: ۶۴۱۸۴
تعداد نظرات: ۷ نظر
تاریخ انتشار: ۳۹ : ۱۸ - ۰۳ خرداد ۱۳۹۱

سردار جزایری: مطهری باید عذر خواهی کند/ مدعی العموم فوراً وارد شود

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
معاون ستاد کل نیروهای مسلح در واکنش به سخنان علی مطهری در مورد دخالت سپاه در انتخابات ضمن تکذیب اتهام وارده گفت: از مدعی العموم انتظار داریم با قید فوریت با اینگونه افراد برخورد کند.

به گزارش انتخاب به نقل از معاونت امور بسیج و فرهنگ دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح، سردار سید مسعود جزایری در واکنش به سخنان سخیف علی مطهری در مورد دخالت سپاه در انتخابات ضمن تکذیب اتهام وارده گفت: از مدعی العموم انتظار داریم با قید فوریت با اینگونه افراد برخورد کند.

وی اظهار داشت: هیچ کس حق ندارد به آراء ملت ایران در انتخابات توهین کند، اینکه کسای بگویند فلان ارگان و سازمان در انتخابات مجلس شورای اسلامی و در نحوه آراء مردم اعمال نظر و یا دخالت غیر قانونی داشته و هیچ مدرکی هم ارائه ندهد، توهین به شعور و آگاهی مردم است.

سردار جزایری افزود: یکی از نعمت‌های الهی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران وجود دهها انتخابات پرشور و سالم در طول انقلاب اسلامی است و هر کس با هر نیتی بخواهد آن را مخدوش کند، اقدامی ضد انقلابی را مرتکب شده است و در ذهن مردم ما خواهد ماند.

معاون امور بسیج و فرهنگ دفاعی تاکید کرد: مدعیان دخالت سپاه در امر انتخابات مجلس باید به دادگاه مستندات خود را ارائه دهند.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱۸
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۸:۵۵ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۳
130
2
بله حتما باید آقای مطهری اسنادش را ارائه دهد حرف زدن آسان است ایشان اگر قدرت دارند عمل کنند.
ناشناس
|
UNITED STATES
|
۱۸:۵۷ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۳
3
22
بله دیگه!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۹:۰۸ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۳
2
43
خوب حالا اگر مستند ارایه نشد اون موقع شما آتشی بشو!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۹:۱۲ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۳
0
22
بله...!!!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۱:۳۲ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۳
2
70
برادران تمام کارکنان نظام خدمت گذار مردم هستند اما ایشون نماینده مردم هستند و دارای حقوقی هستن هیچ جرمی هم مرتکب نشدن رحماء بینهم پس یعنی چه ؟ در ضمن اگه هم جبهه نرفته موکلینش کل جبهه ها رو در 8 سال جنگ چرخوندن و هیچ ادعایی هم ندارن چون از سرزمینشون محافظت کردن در عوض کارکنان نظام به حکم وظیفه به جبهه رفتن و الان هم از مواهبش که به حق هم هست برخوردارن /جناب انتخاب لطفا منتشر کنین اگه لازم هست اصلاح کنید
حسن فاتحی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۱:۳۹ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۳
0
142
چه عجب که سردار جزایری با تخفیف دستور عذرخواهی دادن ، نگفتن دکتر مطهری توبه کنه!
سردار شما که اینهمه درمورد مسائل جزء وکل نظر میدین چرا نماینده مردمی مجلس که مصونیت نیز داشته برخی از افراد ارگان شمارا موردسوال قرارندهد؟
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۲:۳۵ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۳
0
143
اگر فرزند متفكر شهيد و پاره تن بنيانگذار انقلاب ره در اين كشور نتواند حرف بزند چه كسي مي تواند؟!
نظرات بینندگان