پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : حضرت امام خمینی (ره) فرمودند: بهترین دعا براي امثال رئیس جمهوري آمریكا و نوكرهاي او این است كه خدا مرگشان بدهد.
من عقیدهام است بهترین دعا از براي امثال رئیس جمهوري آمریكا و نوكرهاي او مثل صدام، بهترین دعاها این است كه خدا مرگشان بدهد، این دعا براي آنهاست.
اگر ميخواهید نفرین كنید، بگویید خدا حفظشان كند. براي این كه هر روزي كه بر امثال این ها ميگذرد، جهنمشان بدتر ميشود. جهنم مراتبش مثل خود مراتب انسان لایتناهیست. هر روزي كه بر اهل معصیت بگذرد، جهنمشان بدتر و داغتر ميشود.
پس دعاي براي اینها اگر بخواهید بكنید، این است كه خداوند اینها را مرگ بدهد تا این كه این جهنم به آن سختي نباشد بر ایشان و خداوند ان شاءالله ما را هم بیدار كند، متوجه كند، متوجه كند كه ما چند روزي بیشتر نیستیم، منتها من زودتر و شما هم دنبالش دیگر، بعد از 100 سال دیگر از این بساط خبري نیست.
اینها همه گذراست و از بین ميرود، آن چیزي كه باقي ميماند حركات خود انسان است. آن چیزي كه به انسان جهنم را ميرساند یا بهشت را ميرساند خود انسان است، از خارج نیست.
انسان كه مُرد شروع ميشود به یك عالم دیگري كه خود انسان تهیه كرده، از خارج چیزي نميآید. هر چه هست از خود انسان است.
* از بیانات امام خمینی در جمع مسئولان در روز عید سعید فطر (بیست و هفتم اردیبهشت 1367)