کد خبر: ۶۴۸۵۳
تاریخ انتشار: ۵۹ : ۱۵ - ۰۹ خرداد ۱۳۹۱

ادعای یک رسانه اردنی؛ ایران به دنبال تهیه مقدمات سفر صالحی به اردن است

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

یک مقام مسئول ایرانی فاش کرد که سفارت جمهوري اسلامي ایران در اردن بیش از سه بار از وزارت خارجه اردن درخواست تعیین زمانی برای سفر وزیر خارجه ایران به کشور کرده،‌ اما هر بار با بی‌اعتنایی عَمان روبرو شده است.

به گزارش مشرق،‌ یک مقام ارشد دیپلماتیک ایرانی که خواست نامش فاش نشود، اعلام کرد که سفارت ایران در عَمان بیش از سه بار است از وزارت‌خارجه اردن درخواست تعیین زمانی برای سفر " امیر عبداللهیان" معاون عربی آفریقایی وزیر خارجه به این کشور را ارائه داده است.

این منبع در گفت‌وگو با پايگاه خبري "جفرا نيوز" افزود: هر بار این درخواست سفارت ایران توسط وزارت خارجه اردن بی‌پاسخ مانده و با بی‌اعتنایی عَمان مواجه شده است.

اين منبع دلیل سفر معاون عربی آفریقایی وزیر خارجه ایران به اردن را فراهم‌کردن زمینه سفر "علی‌اکبر صالحی" وزیر امور خارجه ایران به عَمان اعلام کرده است.

این مقام ارشد سفارت ایران در عَمان گفت: در صورت موافقت با سفر امیرعبداللهیان وی قرار است با مقامات مسؤول اردنی درباره اوضاع منطقه و اوضاع جاری در سوریه و روابط دوجانبه بحث و تبادل نظر کند.

این منبع در ادامه افشاگری‌های خود افزود که سفارت ایران در عَمان از "طاهر المصری" رئیس پارلمان سنای اردن دعوت کرده که به ایران سفر کند،‌ اما وی این دعوت را به بهانه مشغله کاری رد کرده است.
نظرات بینندگان