کد خبر: ۶۴۸۹۷
تاریخ انتشار: ۰۰ : ۱۰ - ۱۰ خرداد ۱۳۹۱

چرا رئیس سازمان اطلاعات ارتش پاکستان، سفرش به آمریکا را به تعویق انداخت؟

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
شبکه تلویزیونی الاخباریه گزارش داد با تعویق سفر رئیس سازمان اطلاعات ارتش پاکستان به آمریکا تنش در روابط دو کشور تشدید شده است.
به گزارش انتخاب، بار دیگر تنش در روابط آمریکا و پاکستان وارد مرحله جدیدی شده است طوری که اقدام آمریکا در نقض حاکمیت پاکستان ادامه دارد .آمریکا همچنان به کشتار شهروندان پاکستانی ادامه می دهد.
ژنرال ظاهر الاسلام رئیس سازمان اطلاعات پاکستان که قرار بود به آمریکا سفر و با همتای آمریکایی خود دیدار کند سفر خود را به تعویق انداخت. ناظران سیاسی، تعویق سفر این مقام اطلاعاتی پاکستان را ناشی از علل مختلف می دانند که مهم ترین آنها افزایش حملات آمریکا در خاک پاکستان و شکست خوردن سفر رئیس جمهور پاکستان به کنفرانس ناتو برای متوقف کردن این حملات بوده است. در حالی که باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا از دیپلماسی مسالمت آمیز سخن می گوید ولی جنگنده های آمریکایی به حملات خود در پاکستان ادامه می دهند.
این جنگنده ها در داخل پایگاه هوایی بگرام در افغانستان تجهیز می شوند و حملاتی را در داخل خاک پاکستان انجام می دهند. آخرین حمله جنگنده های آمریکایی باعث کشته شدن نه پاکستانی در منطقه وزیرستان شد.
همچنین قانونگذاران آمریکایی طرحی را پیشنهاد کردند که براساس آن اعطای کمک آمریکا به پاکستان به تسهیل حرکت کاروان های تدارکاتی ناتو از خاک پاکستان منوط خواهد شد
نظرات بینندگان