کد خبر: ۶۴۸۹۷۴
تاریخ انتشار: ۱۵ : ۲۳ - ۰۲ آذر ۱۴۰۰

امیرعبداللهیان: سفرهای سیاسی و گردشگری ایران و تایلند می‌تواند از سرگرفته شود

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران و دان پرامودوینای معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه تایلند روز سه‌شنبه در یک گفت‌وگوی تلفنی در خصوص موضوعات مختلف از جمله مسائل دوجانبه سیاسی و اقتصادی و مذاکرات وین به بحث و تبادل نظر پرداختند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران و دان پرامودوینای معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه تایلند روز سه‌شنبه در یک گفت‌وگوی تلفنی در خصوص موضوعات مختلف از جمله مسائل دوجانبه سیاسی و اقتصادی و مذاکرات وین به بحث و تبادل نظر پرداختند.

وزیر امور خارجه ایران ضمن تبریک روز ملی تایلند و یادآوری سابقه ۴۰۰ ساله روابط میان دو کشور، بر علاقمندی جمهوری اسلامی ایران جهت گسترش روابط با تایلند تأکید نمود و از همتای تایلندی خود جهت سفر به تهران دعوت کرد.

امیرعبداللهیان با بیان اینکه دو کشور توانسته‌اند از وضعیت بحرانی کرونا عبور کنند، اشاره نمود که اکنون سفر هیأت‌های سیاسی و تجاری و همچنین گردشگران به دو کشور می‌تواند از سر گرفته شود.

وزیر امور خارجه ایران همچنین بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران جهت برگزاری کمسیون مشترک اقتصادی و کمیسیون تجاری دو کشور تأکید نمود.

وزیر امور خارجه ایران یادآور شد که در دولت جدید جمهوری اسلامی سیاست خارجی با نگاه به آسیا دنبال می‌شود و در این میان تایلند از جایگاهی ویژه برخوردار است.

وزیر خارجه تایلند نیز در این تماس برای برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی و گسترش روابط تجاری با ایران از جمله در زمینه های فولاد، برنج و سوخت اعلام آمادگی کرد.

وزیر خارجه تایلند ضمن تاکید بر عزم بانکوک برای ارتقاء همه جانبه روابط از وزیر امورخارجه برای سفر به تایلند دعوت نمود.

آموزشگاه آرایشگری سرای نمونه
نظرات بینندگان