پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : واحد مرکزی خبر نوشت: مقامات جمهوری آذربایجان چهارشنبه اعلام کردند طرح حمله ای تروریستی را در طول مسابقه اخیر یوروویژن کشف کرده اند و بنابراعلام وزارت امنیت این کشور ، چهل تن در چارچوب این پرونده بازداشت شده اند.
وزارت امنیت جمهوری آذربایجان در بیانیه ای اعلام کرد :« هدف اصلی این گروه تروریستی ارتکاب حمله ای تروریستی به باکو در طول مسابقات یوروویژن بوده است.»
بنابراعلام این منبع ، چهار تن ازاعضای این گروه بازداشت شده اند.
این وزارتخانه اطمینان داد :« این گروه قصد داشت به سالن کنسرت محل برگزاری این مسابقه حمله کند و حملات دیگری به الهام علی اف رئیس جمهوری آذربایجان ، شماری از مراکز پلیس ، هتل های محل استقرار میهمانان خارجی و همچنین به چندین مکان عبادی صورت دهد.»
وزارت امنیت ملی جمهوری آذربایجان تصریح کرد شماری از اعضای این گروه بلیت هایی برای یوروویژن داشتند تا در سالن کریستال هال باکو محل برگزاری این رقابتها اقدام تروریستی انجام دهند.
این وزارتخانه افزود دستگاه های امنیتی جمهوری آذربایجان اعضای احتمالی این گروه را در طول عملیاتی جداگانه در باکو در شهرهای گنجه ،سومگایت و همچنین در شمار زیادی از مناطق کشور بازداشت کرد.
وزارت امنیت ملی جمهوری آذربایجان تاریخ این بازداشت ها را مشخص نکرد.
این وزارتخانه افزود:« برخی از اعضای این گروه مقاومت کردند و کشته شدند.»
به گزارش خبرگزاری فرانسه از باکو ، وزارت امنیت ملی جمهوری آذربایجان در توضیح اعلام کرد:« این وزارتخانه تصمیم گرفت این خبر را در طول یوروویژن فاش نکند تا موجبات نگرانی شهروندان و میهمانان خارجی فراهم نشود.»