کد خبر: ۶۵۱۱۱
تعداد نظرات: ۷ نظر
تاریخ انتشار: ۰۴ : ۲۳ - ۱۱ خرداد ۱۳۹۱

درس خلیج فارسی نماینده ایران به عمان

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
در راستای نشست‌های سه‌جانبه کمیته حمایت اجتماعی در اجلاس سازمان جهاني كار، نماینده کشور عمان از گروه دولت به هنگام ايراد سخنان خود واژه‌اي غير از خليج فارس را به كار برد كه بلافاصله با واکنش نمایندگان كارگري جمهوری اسلامی ایران در این کمیته مواجه شد.

به گزارش ايسنا، در نطق نماینده ایران خطاب به فرد مذکور و سایر اعضاء یادآوري شد كه بهتر است پيش از صحبت در اين جلسه اطلاعات خود به ويژه يادگيري جغرافياي منطقه را در برنامه‌هاي خود قرار دهند.

هادي ابوي نماینده کانون‌ عالي انجمن‌های صنفی کارگران جمهوری اسلامی ايران و عضوگروه کارگر با اشاره به تيزهوشي نمايندگان ايراني در اين جلسه گفت: چه خوب است نمایندگان حاضر در این اجلاس مهم بین‌المللی شأن و جایگاه خود را بدانند و از اظهارات مبهم خودداری کنند.

وي افزود: درست است که این کنفرانس بین‌المللی، کنفرانس و نشست تخصصی حوزه کار است اما همواره به عنوان سفیران انقلاب اسلامی و نمایندگان جمهوری اسلامی ایران باید از تمامیت ارضی کشورمان دفاع کنیم و همان‌گونه که به سایر کشورها احترام می‌گذاریم اجازه ندهیم برخی افراد به طور موذیانه و آزمایشی هر حرفي مي‌خواهند بزنند.

احد محمودی، دیگر نماینده کانون‌عالی انجمن‌های صنفی کارگران ايران و عضو گروه كار كشورمان با اعتراض شديد به فرد اظهار کننده یادآورشد: در نقشه‌های بین‌المللی، به جز خلیج فارس، خلیج دیگری نداشته ونخواهیم داشت.

به گزارش ايسنا، نماينده كشور عمان در اين جلسه به نمايندگان جمهوري اسلامي ايران اعلام كرد كه منظور خاصی نداشته اما نمایندگان كشورمان نداشتن منظور خاص و حتی عذرخواهی را بي‌معنا دانستند.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
محمدموسوی
|
SWITZERLAND
|
۲۳:۵۸ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۱
14
31
درود بر فرزندان غیور حضرت امام که در آن سوی دنیا با غیرت وغرور سخن می گویند درود خدابر شما برادر هادی ابوی واحمد محمودی من پدرشهید دستتان را میبوسم.
پاسخ ها
ملت
| IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF |
۲۰:۰۷ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۲
اون بی غیرتی که منفی داده منظورش از این منفی اش چی بوده ؟
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۰:۲۸ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۲
5
38
آخرش یه مرد پیدا شد
پاسخ ها
عادل
| IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF |
۱۶:۵۲ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۲
این منفی که دادی یعنی چی؟ خودتم می فهمی که برای چی منفی دادی؟
به پایینی ها هم همینطور
محمد
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۱:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۲
4
38
دمشون گرم ! خلیج فقط خلیج فارس...
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۱:۲۸ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۲
4
34
افرین
غزل
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۲:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۲
1
7
درود بر شرفت مرد
نظرات بینندگان