کد خبر: ۶۵۱۶۰۹
تاریخ انتشار: ۳۵ : ۱۶ - ۱۹ آذر ۱۴۰۰

دبیرکل ناتو: روسیه باید به حق حاکمیت و تمامیت ارضی اوکراین احترام بگذارد / از عضویت کی‌یف در این ائتلاف حمایت می‌کنیم

«ینس استولتنبرگ» دبیرکل پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) روز جمعه گفت از عضویت اوکراین در این اتحاد نظامی غربی حمایت می‌کند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

فارس: «ینس استولتنبرگ» دبیرکل پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) روز جمعه گفت از عضویت اوکراین در این اتحاد نظامی غربی حمایت می‌کند.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، استولتنبرگ در نشست خبری با «ژان ایو لودریان» و «فلورنس پارلی» وزرای امور خارجه و دفاع فرانسه، گفت بحران اوکراین فقط باید از طریق دیپلماسی حل شود و روسیه تمام تلاش خود را برای کاهش تنش انجام دهد.

او گفت: «روسیه باید به کاهش تنش بپردازد، به حق حاکمیت و تمامیت ارضی اوکراین احترام بگذارد و به دیپلماسی بازگردد».

دبیرکل ناتو در ادامه گفت که موضعش در قبال حمایت از اوکراین برای پیوستن به این اتحاد نظامی ضد روسی حمایت می‌کند.

لودریان نیز در این نشست خبری با تکرار جوسازی‌های اخیر غربی‌ها در زمینه قصد روسیه برای حمله به اوکراین مدعی شد چنین کاری «عواقب عظیم راهبردی» برای مسکو خواهد داشت.

از سوی دیگر «آندری یرماک» رئیس دفتر ریاست‌جمهوری اوکراین درباره گفـت‌وگوی رئیس دولت کی‌یف با همتای آمریکایی گفت: «بایدن به وضوح گفت که تصمیم در مورد الحاق اوکراین به ناتو، فقط تصمیم مردم اوکراین است، زیرا اوکراین یک کشور مستقل و دارای حاکمیت خود است. البته که این به اوکراین و اعضای ناتو بستگی دارد».

نظرات بینندگان