کد خبر: ۶۵۲۲۳
تعداد نظرات: ۱۲ نظر
تاریخ انتشار: ۴۵ : ۰۴ - ۱۳ خرداد ۱۳۹۱

کلینتون خطاب به ایران: مذاکرات مسکو فرصت آخر است!

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

هیلاری کلینتون، وزیر خارجه آمریکا خطاب به ایران اعلام کرد که باید خود را آماده کند تا هنگام مذاکرات هسته ای آتی در مسکو اقدامی جدی در ارتباط با برنامه های هسته ای از خود نشان دهد.

به گزارش سرویس بین الملل "انتخاب" به نقل از بی بی سی؛  وی که در اسلو پایتخت نروژ سخن می گفت تاکید کرد که آمریکا و گروه موسوم به پنج بعلاوه یک به دنبال آنند که گام های عملی ایران برای حل بحران هسته ای این کشور با غرب را شاهد باشند.

کلینتون، همچنین گفت مذاکرات گروه پنج به علاوه یک با ایران هیچگاه بر سر نشان دادن "نیات یا صداقت" نبوده بلکه بر سر "اقدام عملی و نتایج" آن بوده است.

وی گفت: "با وجود نگرانی های بسیار از عزم و نیت ایران در این مذاکرات، ما قضاوت خود را بر اساس اقدام های ایران استوار خواهیم کرد تا اطمینان حاصل کنیم که چنین اقداماتی برای تایید پایبندی این کشور به تعهداتش کافی است."

با نزدیک شدن به دور سوم مذاکرات جدید این با گروه پنج به علاوه یک به نظر می رسد که آمریکا مذاکرات مسکو را آخرین مهلت برای نشان دادن عزم جدی از سوی ایران قلمداد کرده است.

به گزارش انتخاب به نقل از بی بی سی؛ سخنان کلینتون در حالی مطرح می شود که مذاکرات دو دور اخیر در استانبول و بغداد میان ایران و گروه پنج بعلاوه یک از سوی هر دو طرف سازنده ارزیابی شده است.

در حالی که تهران غنی سازی ۲۰ درصدی اورانیوم را اقدامی بازگشت ناپذیر می داند، کشورهای غربی توقف غنی سازی اورانیوم با خلوص بالا را نشانه ای از حسن نیت ایران برای اثبات صلح آمیز بودن برنامه های هسته ای این کشور ارزیابی می کنند.

محمود احمدی نژاد، رئیس جمهوری ایران روز گذشته (۱۱ خرداد) در مصاحبه با شبکه تلویزیونی فرانس ۲۴ تاکید کرد که تولید اورانیوم بیست درصدی حرکتی برای ساخت بمب نیست و هیچ ارتباطی بین این دو وجود ندارد.

ایران و پنج کشور چین، روسیه، بریتانیا، فرانسه، آلمان و آمریکا تا کمتر از سه هفته دیگر در مسکو به مذاکرات خود بر سر برنامه هسته ای ایران ادامه خواهند داد.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۴
S300
|
UNITED STATES
|
۰۶:۴۶ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۳
2
3
آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند
مشایی نژاد
|
UNITED STATES
|
۰۶:۴۷ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۳
1
0
تا رئیس جمهور مکتبی و ارزشی داریم غم نداریم
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۷:۵۶ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۳
1
1
نگران نباشد خانم جان یجوری پیش خواهد رفت که شما راضی بشی
مهدی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۰:۱۴ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۳
2
2
غلط کرده هیلاری و هر زیاده خواه دیگه ای.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۰:۵۹ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۳
2
0
زنده باد احمدی نژاد
ناشناس
|
UNITED STATES
|
۱۲:۱۷ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۳
0
1
این را قبلا نگفته بود؟
محمد
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۴:۳۳ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۳
0
2
خدا میدونه ما روزی چند میلارد داریم از بابت تحریمها از دست میدیم در حوزهای مشترک نفت و گاز با قطر و عربستان میلارد میلارد دارن نفت و گازمون و میبرند بگذریم از تعطیلی کارخانه ها و غیره مسولین حتی با به دست اوردن غنی سازی 20 در صد کار خواصی نکردند
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۴:۵۰ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۳
1
0
ای بابا شما هم که همش حرف میزنید ....
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۴:۵۵ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۳
0
1
الفاتحه
محمود
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۵:۰۴ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۳
2
0
برن جلو بوق بزنن. آخرين فرصت! زرشك
علی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۵:۴۶ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۳
0
0
پنج کشور نه شش کشور
علی بابا
|
UNITED STATES
|
۲۳:۰۶ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۳
1
0
دوصد گفته چون نیم کردارنیست
نظرات بینندگان