کد خبر: ۶۵۳۷۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۴ : ۰۲ - ۱۵ خرداد ۱۳۹۱

هواپیمایی در نیجریه با 150 مسافر با یک ساختمان برخورد کرد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
یک هواپیمای مسافربری در نیجریه با ۱۵۰ سرنشین در یک منطقه‌ مسکونی پرجمعیت در لاگوس، بزرگترین شهر این کشور سقوط کرده است.

به گزارش انتخاب به نقل از ایسنا، هارولد دمورن، رئیس سازمان هواپیمایی نیجریه می گوید که احتمال اینکه کسی از سرنشینان هواپیما زنده مانده باشد زیاد نیست.

شاهدان عینی از برخورد هواپیمای مذکور به یک ساختمان خبر داده اند و گفته اند که پس از برخورد، شعله های آتش را مشاهده کرده اند.

هنوز آمار تلفات این حادثه رسما اعلام نشده است.

گزارش ها از حضور نیروهای امداد پزشکی در محل حادثه حکایت دارد.

رئیس سازمان هواپیمایی نیجریه گفته است که این هواپیما در مسیر لاگوس به ابوجا، پایتخت در حرکت بود.

به گفته او، این هواپیما به شرکت هواپیمایی نیجریه ای دنا تعلق داشت.

هر چند که پس از وقوع موجی از حوادث هوایی در سال ۲۰۰۵ میلادی در نیجریه ، تلاش های زیادی برای بهبود شرایط صنعت هواپیمایی آن کشور صورت گرفته است، نیجریه هنوز مانند بسیاری از کشورهای افریقایی از نظر ایمنی صنعت هوایی در شرایط نامناسبی قرار دارد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۰۱ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۵
0
0
هواپیمای حادثه دیده از نوع ام دی 83 بوده که گفته میشود ضریب امنیتی بالایی دارد و اکثر خطوط هواپیمایی ایران را انواع کهنه چند سال کارکرده در اوکراینآ ن اشغال کرده است .
وقتی در آژانسهای فروش سعی میکنند بلیتهای چارترشان را به آدم قالب کنند و میگویند یک پرواز بویینگ هم در فلان ساعت برای مقصد شما پرواز دارد ، بی اختیار یاد ضرب المثلی می افتم که : از قاطر اسم پدرش راپرسیدند ، جواب داد خان داییم اسبه !
نظرات بینندگان