کد خبر: ۶۶۰۵۷۲
تاریخ انتشار: ۴۷ : ۲۱ - ۱۳ بهمن ۱۴۰۰

مسکو: استقرار نیروهای آمریکایی در اروپا، اقدام مخربی است؛ تنش نظامی را افزایش می‌دهد

مسکو: استقرار نیروهای آمریکایی در اروپا، اقدام مخربی است؛ تنش نظامی را افزایش می‌دهد «الکساندر گروشکو»، معاون وزیر امور خارجه این کشور شامگاه امروز (چهارشنبه) تاکید کرد که تصمیم اخیر آمریکا مبنی بر استقرار نیروهای ارتش این کشور در اروپا، یک اقدام مخرب است و باعث افزایش تنش های نظامی می شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

شفقنا: معاون وزیر خارجه روسیه از تصمیم آمریکا برای استقرار نیروهای خود در اروپا به عنوان یک اقدام مخرب و عامل افزایش تنش های نظامی نام برد.

به گزارش شبکه خبری «آر تی عربی» روسیه، «الکساندر گروشکو»، معاون وزیر امور خارجه این کشور شامگاه امروز (چهارشنبه) تاکید کرد که تصمیم اخیر آمریکا مبنی بر استقرار نیروهای ارتش این کشور در اروپا، یک اقدام مخرب است و باعث افزایش تنش های نظامی می شود.

گروشکو در این باره اظهار داشت: این اقدام تنها برای خشنود ساختن مقامات در کی‌یف است و آنها می توانند به تخریب توافقنامه های مینسک بدون مجازات ادامه دهند.

این مواضع در واکنش به اظهارات جان کربی، سخنگوی پنتاگون است که گفت: تصمیم گرفتیم نیروهای آمریکایی را به لهستان، آلمان و رومانی منتقل کنیم. این نیروها چند روز آینده راهی این کشورها خواهند شد.

کربی افزود: ما به فعالیت زیر چتر ناتو ادامه خواهیم داد تا نیروهای دفاعی غیرجنگی را در شرق اروپا مستقر کنیم. ما طی روزهای آتی ۲۰۰۰ نیرو از ایالات متحده آمریکا به اروپا منتقل خواهیم کرد.

جو بایدن رسما با استقرار نیروهای بیشتر آمریکا در شرق اروپا موافقت کرده تا حمایت از هم‌پیمانان در ناتو را که در معرض تهدید تحرکات روسیه در نزدیکی اوکراین هستند، اظهار کند.

نظرات بینندگان
captcha