کد خبر: ۶۶۷۹۵۵
تاریخ انتشار: ۴۷ : ۰۸ - ۰۱ فروردين ۱۴۰۱

روسیه: به مزدوران در ماریوپول تا ظهر دوشنبه مهلت می‌دهیم شهر را ترک کنند

در ادامه درگیریها در ماریوپول در اوکراین، سخنگوی وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که به مزدوران و نظامیان ارتش اوکراین تا ظهر دوشنبه مهلت میدهیم تا سلاحهای خود را زمین بگذارند و شهر را ترک کنند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

فارس: در ادامه درگیریها در ماریوپول در اوکراین، سخنگوی وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که به مزدوران و نظامیان ارتش اوکراین تا ظهر دوشنبه مهلت میدهیم تا سلاحهای خود را زمین بگذارند و شهر را ترک کنند.

وی افزود: روسیه به نظامیان و شبه نظامیان حاضر در ماریوپول تا ظهر روز دوشنبه مهلت میدهد تا این شهر را بدون سلاح ترک کنند.

ساعاتی بعد معاون نخست وزیر روسیه درخواست روسیه در این زمینه را رد کرد.

پیش از این ارتش روسیه اعلام کرده بود که در صورت تسلیم شدن نیرو‌های اوکراین در داخل ماریوپول به آن‌ها اجازه خروج از شهر را می‌دهد؛ اما کی یف با این درخواست مخالفت کرده است.

«میخائیل میزنتسف» رئیس مرکز مدیریت دفاع ملی روسیه نیز گفته، مسکو قصد دارد کریدورهای انسان دوستانه را از شرق تا غرب ماریوپول باز کند تا صبح روز دوشنبه غیرنظامیان بتوانند از این شهر خارج شوند.

وی گفته، بیش از 130 هزار غیرنظامی از جمله اتباع بیش از شش کشور هنوز در ماریوپول گروگان هستند.

نظرات بینندگان