arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۶۶۸۱۳۱
تاریخ انتشار: ۲۸ : ۱۸ - ۰۲ فروردين ۱۴۰۱

ایتالیا و هلند ۱.۲ میلیارد یورو از دارایی های روسیه را بلوکه کردند

رم و آمستردام از مسدود شدن دارایی‌های روسیه به مبلغ ۸۰۰ میلیون یورو در ایتالیا و ۴۰۰ میلیون یورو در هلند خبر دادند. ماریو دراگی، نخست‌وزیر ایتالیا، پس از سخنرانی ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین از طریق ویدئو، به پارلمان کشورش گفت: مقامات ایتالیا دارایی‌های بیش از ۸۰۰ میلیون یورو دارایی بازرگانان روسی را که در فهرست تحریم‌های اتحادیه اروپا هستند را مسدود کرده‌اند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

شفقنا: رم و آمستردام از مسدود شدن دارایی های روسیه به مبلغ ۸۰۰ میلیون یورو در ایتالیا و ۴۰۰ میلیون یورو در هلند خبر دادند.

به گزارش  آرتی عربی،‌ رم و آمستردام امروز (سه شنبه ) در واکنش به حمله روسیه به اوکراین و بسته های تحریمی اعمال شده از سوی کشورهای غربی علیه مسکو، بخشی ازدارایی های روسیه را بلوکه کردند.

ماریو دراگی، نخست‌وزیر ایتالیا، پس از سخنرانی ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین از طریق ویدئو، به پارلمان کشورش گفت: مقامات ایتالیا دارایی‌های بیش از ۸۰۰ میلیون یورو دارایی بازرگانان روسی را که در فهرست تحریم‌های اتحادیه اروپا هستند را مسدود کرده‌اند.

او تصریح کرد که ایتالیا از ابتدا به اوکراین کمک های مالی و بشردوستانه می کرد و با همکاری شرکای اروپایی خود، رم به درخواست های دولت کی‌یف برای کمک پاسخ داد.

به نوبه خود، وزیر دارایی هلند امروز(سه شنبه) اعلام کرد که دارایی های روسیه که حدود ۴۰۰ میلیون یورو تخمین زده می شود، مسدود شده است.

نظرات بینندگان