کد خبر: ۶۷۴۰۰۴
تاریخ انتشار: ۱۳ : ۲۱ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۱

توضیح ایزدخواه، نماینده، درمورد بیانیه حمایتی مجلس از قالیباف: طراحان بیانیه گفته بودند در تشکر از رهبری است؛ امضایم را پس گرفتم

توضیح ایزدخواه، نماینده، درمورد بیانیه حمایتی مجلس از قالیباف: طراحان بیانیه گفته بودند در تشکر از رهبری است؛ امضایم را پس گرفتم ایزدخواه، نماینده مجلس، درمورد بیانیه حمایتی مجلس از قالیباف در صفحه شخصی خود نوشت:، چون زیاد از بنده می‌پرسند بیشتر توضیح دهم که طراحان بیانیه امروز بدون ارائه متن امضا جمع کردند و گفتند در تشکر از رهبر برای حمایت از مجلس است. اما پس از مشخص شدن جزئیات متن بیانیه نمایندگانی از جمله بنده امضای خود را پس گرفتیم.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایزدخواه، نماینده مجلس، درمورد بیانیه حمایتی مجلس از قالیباف در صفحه شخصی خود توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش «انتخاب»؛ وی نوشت: چون زیاد از بنده میپرسند بیشتر توضیح دهم که طراحان بیانیه امروز بدون ارائه متن امضا جمع کردند و گفتند در تشکر از رهبر برای حمایت از مجلس است.

اما پس از مشخص شدن جزئیات متن بیانیه نمایندگانی از جمله بنده امضای خود را پس گرفتیم.

گفتنی است که ۲۳۳ نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در بیانیه‌ ی حمایتی از قالیباف از وزیر اطلاعات و رئیس سازمان اطلاعات سپاه خواستند که طراحان و مجریان پروژه‌های تخریب را شناسایی و با آن‌ها برخورد لازم صورت گیرد.

 
نظرات بینندگان
captcha