کد خبر: ۶۷۴۰۱۷
تاریخ انتشار: ۲۲ : ۲۲ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۱

مبلغ حاصل از حراج سیم کارت حجازی به چه مصرفی می رسد؟

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

مبلغ حاصل از حراج سیم کارت حجازی به چه مصرفی می رسد؟

رضا مردمی:با وجود گذشت چند روز از فروش سیم کارت ناصر حجازی در یک حراج خیر خواهانه، هنوز خبری در مورد چگونگی اهدای این مبلغ به بیماران سرطانی مخابره نشده است!

هفته پیش آتیلا حجازی در یک پیام اینستاگرامی فروش خط تلفن همراه پدرش جهت کمک به بیماران سرطانی را به اطلاع مردم رساند و گویا یکی از ایرانی های مقیم ترکیه این خط را به مبلغ یک میلیارد تومان خریداری کرده است.که ابن موضوع به تایید خانواده اسطوره فقید استقلال و تیم ملی ابران هم رسیده است اما هنوز مقصد این مبلغ مشخص نگردیده و همین امر موجب بروز شایعاتی در میان هواداران فوتبال ایران و فعالان امور خیریه شده است. عده ای معتقدند انجام این قبیل کارهای عام المنفعه از سوی چهره های سرشناس فی نفسه خوب بوده اما برای پرهیز از شایعات و حرف و حدیث های رایج بهتر است توسط مراجع معتبر و مورد وثوق انجام گیرد . بعضی ها پا را فراتر گذاشته و اتهاماتی را در این موضوع مطرح می کنند که شاید چندان پایه و ‌‌اساس درستی نداشته باشد اما می تواند نفس کارهایی از این دست را با تشکیک مواجه کند.اتفاقی که می تواند موجب بسته شدن این باب شده و موجب شود افراد دیگری که قصد شرکت و‌حضور پر رنگ در این قضایا را دارند عطای آن را به لقایش بخشیده و آبرویشان را برداشته و از مهلکه بد نامی بگریزند.

بنابراین بهتر است خانواده محترم ناصر حجازی که اعتبار و آبروی فوتبال ایران بوده است ضمن شفاف سازی در مورد نحوه هزینه کرد مبلغ فروش سیم کارت،، گزارشی کامل از مبدا و ماخذ این حرکت انساندوستانه ارائه دهند.

ضمن اینکه در چنین مواردی برخی مراجع ذیربط بیکار ننشسته و به چند و چون ماجرا ورود خواهند کرد.پس قبل از اینکه سر و صدایی از سوی این مراجع که قبلا برخوردی مشابه با شخصیت های برجسته ای همچون علی دایی، نیکی کریمی و ... را داشته اند بهتر است این موضوع در یک اعلان عمومی به سمع و نظر مردم رسیده و به تمام شایعات پایان داده شود.

نظرات بینندگان