کد خبر: ۶۷۴۱۵۹
تاریخ انتشار: ۱۷ : ۱۷ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۱

رئیس دومای روسیه: دارایی‌های تاجران کشورهای 'غیردوست' مصادره شود

ویاچسلاو ولودین، رئیس دومای دولتی روسیه در کانال تلگرامی خود پیشنهاد کرده که دارایی‌های بازرگانان کشور‌های "غیردوست" با روسیه در قلمرو این کشور "مصادره" شود. وی این پیشنهاد را پس از تصویب لایحه‌ای در مجلس نمایندگان آمریکا که به گفته وی "اجازه می‌دهد دارایی‌های مسدود شده شرکت‌ها و شهروندان روسی در آمریکا به اوکراین انتقال داده شود" ارائه کرده است.
رئیس دومای روسیه: دارایی‌های تاجران کشورهای 'غیردوست' مصادره شود
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

بی بی سی: ویاچسلاو ولودین، رئیس دومای دولتی روسیه در کانال تلگرامی خود پیشنهاد کرده که دارایی های بازرگانان کشورهای "غیردوست" با روسیه در قلمرو این کشور "مصادره" شود.

وی این پیشنهاد را پس از تصویب لایحه ای در مجلس نمایندگان آمریکا که به گفته وی "اجازه می دهد دارایی های مسدود شده شرکت ها و شهروندان روسی در آمریکا به اوکراین انتقال داده شود" ارائه کرده است.

طرح مصوب مجلس نمایندگان آمریکا می گوید دارایی های مسدود شده شرکت ها و شهروندان روسی مستقیماً به اوکراین منتقل نشود، بلک درآمد حاصل از فروش آنها برای نیازهای اوکراین، از جمله موارد نظامی، استفاده شود.

با آن حال این طرح هنوز اعتبار قانونی کسب نکرده است.

پیش از این هم برخی مقامات روسیه پیشنهاد داده بودند که دارایی های شرکتهای خارجی که روسیه را ترک کرده اند، ملی اعلام شود.

نظرات بینندگان
captcha