سه‌شنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ | Tuesday, 16 August 2022
  • ارتباط با انتخاب
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیک
  • |
  • نظرسنجی
سه‌شنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ | Tuesday, 16 August 2022
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
جستجو
ویدئو جدیدترین اخبار پربیننده ترین
لایو خبر عکس خواندنی ها اخبار ویژه
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • ارتباط با انتخاب
  • پیوندها
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • مجله الکترونیک
  • نظرسنجی
  • آرشیو
ویدیوی پربازدید از نجات یک زن در نانوایی

ویدیوی پربازدید از نجات یک زن در نانوایی

ویدیو /  لحظه غافلگیری جالب سارقان خودرو توسط مالک؛ کوبیدن سنگ بر کمر دزد از پشت‌بام

ویدیو / لحظه غافلگیری جالب سارقان خودرو توسط مالک؛ کوبیدن سنگ بر کمر دزد از پشت‌بام

تماشا کنید: شکست یک وعده دیگر اقتصادی؟ / ماجرای شاخص تعدیل، موج جدید بیکاری و چوب سازمان برنامه لای چرخ اقتصاد ایران

تماشا کنید: شکست یک وعده دیگر اقتصادی؟ / ماجرای شاخص تعدیل، موج جدید بیکاری و چوب سازمان برنامه لای چرخ اقتصاد ایران

ویدیو / کریدور روسیه - ایران - هند بالاخره پا می‌گیرد؟ + زیرنویس فارسی

ویدیو / کریدور روسیه - ایران - هند بالاخره پا می‌گیرد؟ + زیرنویس فارسی

ویدیو / خاطره طنز مجید مشیری از پشت صحنه سریال مسافری از هند

ویدیو / خاطره طنز مجید مشیری از پشت صحنه سریال مسافری از هند

ویدیو /  لحظه هجوم طوفان شن به دبی

ویدیو / لحظه هجوم طوفان شن به دبی

کد خبر: ۶۸۲۲۱۱
تاریخ انتشار: ۳۱ : ۱۵ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۱
سیاست >> سیاست داخلی
پ

نماینده دادستان: افشای اطلاعات موشکی ایران از اتهامات جمشید شارمهد است

نماینده دادستان در جلسه امروز رسیدگی به پرونده جمشید شارمهد سرکرده گروهک تروریستی تندر اظهار داشت که افشای اطلاعات موشکی سپاه و سایت های موشکی ایران از اتهامات او است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایسنا: نماینده دادستان در جلسه امروز رسیدگی به پچرونده جمشید شارمهد سرکرده گروهک تروریستی تندر اظهار داشت که افشای اطلاعات موشکی سپاه و سایت های موشکی ایران از اتهامات او است.

حسنی اعتماد نماینده دادستان در چهارمین جلسه رسیدگی به پرونده جمشید شارمهد سرکرده گروهک تروریستی تندر در ادامه قرائت کیفرخواست اظهار داشت: اتهام بعدی متهم افشای اطلاعات طبقه بندی شده در خصوص مختصات موشکی سپاه از طریق رادیوی ماهواره ای تندر است، متهم جمشید شارمهد در برنامه تلویزیونی خود در ۱۶ مهر ۹۶ اظهار می دارد انجمن پادشاهی در نظر دارد محل دقیق ۱۰ سایت جدید موشکی ایران را افشا نماید. در ادامه مختصات برخی از سایت های موشکی ایران را بیان می کند.  

وی تصریح کرد: متهم جمشید شارمهد در اقاریر خود در این خصوص بیان داشته در مورد مختصات ۱۵ آشیانه موشکی سپاه که به دست مان رسیده بوده شخصی به نام حسین احدی که اطلاعات دیگری نیز داشت می خواست به ما بفروشد ومن این اطلاعات را برای FBI و CIA که نام افسران آن را به یاد نمی آورم بردم، اما آن ها رغبتی نشان ندادند من هم برای این که این اطلاعات را چک کنم دو تا از این مختصات را در تلویزیون پخش کردم و این اطلاعات درست بود چون کسی اعتراض نکرد اما با این حال کسی حاضر نشد این اطلاعات را از ما بخرد.

نماینده دادستان اظهار کرد: همچنین در فیلمی که توسط یکی از اعضای این گروهک که با تصویری مخدوش و صدایی دستکاری شده منتشر شده این فرد بیان می کند ما سربازان انجمن پادشاهی توانستیم به اطلاعات تسلیحاتی مهمی در ایران دست یابیم و به دست انجمن و شخص جناب شارمهد برسانیم، ما می خواهیم محل تمام سایت های موشکی ایران را افشا کنیمو به جهانیان نشان دهیم.  

وی ادامه داد: یکی دیگر از اتهامات جمشید شارمهد انفجار بمب صوتی در شهرستان آبدانان بود که در تاریخ ۱۹ شهریور ماه سال ۱۳۹۵ یک بمب صوتی در شهرستان آبدانان استان ایلام منفجر گردید که صدای آن به حدی بود که در سطح شهر قابل شنیدن موجب ایجاد رعب و وحشت شد و بعد از آن انجمن پادشاهی ایران طی بیانیه ای در صفحه رسمی سایت خود ضمن بر عهده گرفتن مسئولیت این اتفاق، آن را سر آغار براندازی جمهوری اسلامی ایران معرفی کرده و ۱۲۰ روز به مسئولین کشور مهلت داده شد تا کناره گیری کنند و در بیانیه مذکور کشور را تهدید به حملات هشدار دهنده کرده است.  

نماینده دادستان همچنین بیان کرد: جمشید شارمهد پس از آن در اقاریر خود در خصوص این انفجار اظهار داشته پس از انتشار نامه سرگشاده من به فرمانده ک ل سپاه پاسداران مبنی بر این که از این پس نهاد شما را یک نهاد بیگانه و ضد ایرانی می شناسیم قول دادیم این نامه سرگشاده در همه مکان ها و موسساتی که با سپاه در تعامل هستند پخش شود قول دادیم به ایمیل اینترنت و پست بسنده نکنیم. این انفجار سرآغاز اقدامات تروریستی بعدی متهم بوده است.

حسنی اعتماد در ادامه اظهار داشت: آتش سوری پالایشگاه شاهرود در ۱۶ مهر ۱۳۹۵ یکی دیگر از اتهامات متهم پرونده است که در پی این اتفاق مخازن نفتی منفجر شده و حجم آتش سوزی به حدی بود که منجر به انفجار دو مخزن دیگر در پالایشگاه شد. سایت انجمن پادشاهی ایران ضمن قبول این اتفاق اعلام داشت که پیش مرگ ها یکی از مخازن را منفجر کردند وبردیا مجری عملیات به سلامت از عملیات بازگشته است و طی سه هفته گذشته دومین عملیتتی بود که به دقت انجام شد.  

وی تصریح کرد: جمشید شارمهد در اقاریر خود اظهار داشت که در تاریخ ۷ آبان از سوی انجمن و نامگذاری روز کوروش، انجمن شرق ایران دو مخزن را در شاهرود منفجر کردند.  

نماینده دادستان اضافه کرد: انفجار دکل صدا و سیما فارس در شهر شیراز از دیگر اقدامات این گروهک تروریستی بوده در سال ۱۳۹۵ از طریق یک بمب دست ساز در پشت ساختمان صدا و سیما منفجر شد وشارمهد در بیانیه اعلام کرد که طرح انفجار در محل صدا و سیمای شیراز با موفقیت انجام شد و بمب توسط انجمن خاک پاک ساخته شده و در اختیار آنان قرار گرفته بود.  

حسنی اعتماد افزود: متهم جمشید شارمهد در برنامه تلویزیونی زینا تهران با انتشار فیلمی اظهار داشت که جوانان باید به عمل دست بزنند، ترس نداشته باشد، همچنین متهم در ادامه کشور را تهدید به انجام اقدامات تروریستی در هفته های آینده می نماید.  

وی اجرای طرح پیام سلمان را از دیگر موارد اتهامی جمشید شارمهد عنوان کرد و افزود: این طرح به منظور تهدید و اخاذی از افرادی عادی جامعه صورت گرفت که در سال ۸۷ و پس از انفجار حسینیه شیراز، جمشید شارمهد از طریق ایمیل طرح سلمان را به مرتبطین و اعضای گروه در کشور ابلاغ کرد روزبه یحیی زاده از اعضای تروریست گروه در اقاریر خود در این رابطه اظهار داشت اواخر فروردین ماه در ایمیلی به من اعلام کرد که می خواهیم طرحی را به نام طرح سلمان پیاده کنیم و افرادی که شناسایی می شوند از آن ها سه چیز خواسته می شود یا برای انجمن فعالیت کنند، یا کمک مالی داشته و در مرحله سوم اگر همکاری نکردند با آن ها برخورد می کنیم و ما در درون باید این ها را شناسایی کنیم که از بچه های بسیج یا فرماندهان پایگاه ها باشند.

نماینده دادستان همچنین گفت: همچنین روزبه یحیی زاده در جای دیگری اقرار داشت که در اجرای این طرح افراد بسیجی را شناسایی کنیم و از آن ها بخواهیم یا برای انجمن کار کنند و یا کمک مالی داشته و در صورت عدم همکاری بلایی بر سر آنان آورده شود این کار توسط جمشید صورت می گرفت و قرار بود از طریق تلفن با افراد صحبت کند، علی اصغر پشت تر از اعضای دیگر گروه نیز در اقاریر خود گفته مجید راستگو به من گفت بچه های انجمن دارند فعالیت می کنند و به تازگی شروع به پخش اعلامیه میان بسیجی ها کرده اند. همچنین جمشید شارمهد در متن سند این طرح اعلام داشته که سه گام اصلی باید انجام شود، نخست این که انجمن های داخل کشور مشخصات افراد و نیروهای بسیجی، آدرس محل سکونت و محل کار ومناسبات خانوادگی را به دفت انجمن در آمریکا اعلام کنند.  

حسنی اعتماد در ادامه ابراز داشت: همچنین در تلاش بوده اند تا با ایجاد رعب و وحشت عمومی یکی از اعضا از خارج به نیروی مردم در داخل زنگ زده و تفهیم کند که برای انجمن کار کند و اگر حاضر به همکاری نشد و یا نیازهای مالی را تامین نکرد، زنده نمی ماند. همچنین شعار نویسی و جمع آوری اطلاعات درباره سایر پاسداران و نیروهای مردمی از دیگر فعالیت های این گروه بود تا افراد مورد نظر مجبور به پرداخت پول به خارج از کشور شوند.  

وی خاطرنشان کرد: برنامه ریزی برای ترور یکی از مسئولین محلی در شهر مریوان نیز در دستور کار عملیاتی این گروهگک قرار داشت، شخصی به نام محمد رضا علی زمانی از عوامل گروهک بود که در اقلیم کردستان با شارمهد در ارتباط بود و جمشید شارمهد از او می خواهد که در زمینه نظامی فردی را که تخصص دارد معرفی کند تا در داخل کشور دست به عملیت بزنند متهم نیز با یکی از کردهای عراقی به نام برهان تماس می گیرد ولی با توجه به انصراف از انجام عملیات، این اقدام اجرایی نمی شود.  

نماینده دادستان در ادامه اظهار داشت: انفجار در حرم حضورت معصومه نیز در دستور کار این گروهک قرار داشت و در نظر داشتن تا یک بمب شیمیایی سیانید هیدورژن را از طریق جاسازی در صندلی موتور منفجر کنند که پس از خنثی سازی اقدامی دیگر در تهران، این عملیات نیز خنثی شد.  

حسنی اعتماد در ادامه انفجار در محل حوزه علمیه امامزاده شاه قیس شیراز را از دیگر برنامه های گروهک تروریستی تندر بر شمرد و گفت: شناسایی توسط علی ا صغر پشت تر، مجید راستگو و اسلامیان صورت گرفت، بمب در اختیار مجید راستگو رهبر انجمن شیراز قرار داشت اما این عملیات به مرحله اجرا نرسید.  

وی افزود: بمب گذاری در سرویس حمل و نقل پرسنل سپاه و بسیج از دیگر برنامه های گروهک بود که با توجه به اقدامات صورت گرفته و ضربه به هسته عملیاتی، منتفی شد، علی اصغر پشت تر اذعان داشته که شناسایی این مساله را راستگو بر عهده داشت ودر یکی از موارد از طریق یک تاکسی راننده مینی بوس را تعقیب می کند تا در زمانی که مینی بوس از شب تا صبح در خیابان پارک شده بتواند بمب گذاری را انجام دهد.

نماینده دادستان ترور امام جمعه وقت شیراز را از برنامه های دیگر گروهک تندر عنوان کرد و گفت: برنامه ریزی کرده بودند تا زمانی که آقای حائری امام جمعه وقت شیراز برای برپایی نماز عید فطر می رود این اقدام تروریستی را انجام دهند و علی اصغر پشت تر در اقاریر خود گفته بود براساس دستور شارمهد قصد داشتیم هنگامی که حائری امام جمعه وقت شیراز در محل نماز حاضر می شود به وسیله هواپیمای کنترل از راه دور او را ترور کنیم و یا هنگامی که اتومبیلش از روی پلی رد می شود این کار را انجام دهیم. شناسایی در مورد آقای حائری بر عهده راستگو بود از طریق تحقیق در محل کارش در فلکه ستاد شیراز که فقط چند سرباز آن جا حضور داشتند که گفته بود اگر منزلش را می دانستم حتما ترور انجام می شد و اگر وقت داشتم از طریق موشک مصلی نماز جمعه را منفجر می کردم که این عملیات با دستگیری عوامل تروریستی خنثی شد.  

وی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه گزارش‌ها و همچنین گزارش وزارت اطلاعات و فعالیت عملیات تروریستی در کشور و اظهارات متهم در دادسرای تهران و اذعان به دستور گرفتن از شارمهد و شکایت اولیای دم حادثه حسینیه شیراز و همچنین مجروح شدگان نظر به قانون، بزهکاری متهم مبرز بوده و برابر مواد ۲۹۶ و ۱۹۰ از قانون مجازات اسلامی و ۲۶۵ قانون آئین دادرسی کیفری، کیفر وی مورد تقاضا است.  

لینک کوتاه
ارسال به تلگرام
بازید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
گزارش خطا
0
وب گردی
کدام بسته اینترنتی بهتر است؟!

کدام بسته اینترنتی بهتر است؟!

رقم قرارداد بازیکنان استقلال و پرسپولیس فاش شد

رقم قرارداد بازیکنان استقلال و پرسپولیس فاش شد

پست اینستاگرامی همسر لوکادیا درباره حجاب!/عکس

پست اینستاگرامی همسر لوکادیا درباره حجاب!/عکس

درآمد شغل‌های مختلف در کشور‌های مختلف

درآمد شغل‌های مختلف در کشور‌های مختلف

عذرخواهی آکادمی اسکار به‌خاطر توهین به یک بازیگر پس از ۵۰ سال

عذرخواهی آکادمی اسکار به‌خاطر توهین به یک بازیگر پس از ۵۰ سال

قاتل: پدرم را با چکش کشتم، چون جاسوس آمریکا و انگلیس بود

قاتل: پدرم را با چکش کشتم، چون جاسوس آمریکا و انگلیس بود

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر:
رپورتاژ / تریبون 2
تصاویر
۱/۴
۱/۴
تصاویر: آبرسانی سیار در برخی از مناطق شهرکرد

تصاویر: آبرسانی سیار در برخی از مناطق شهرکرد

۲/۴
تصاویر: جشنواره بین المللی سالانه بالون بریستول

تصاویر: جشنواره بین المللی سالانه بالون بریستول

۳/۴
تصاویر: گرداندن اراذل و اوباش خطرناک تهران

تصاویر: گرداندن اراذل و اوباش خطرناک تهران

۴/۴
تصاویر: نفس‌های آخر دریاچه ارومیه

تصاویر: نفس‌های آخر دریاچه ارومیه

خرید و فروش بیتکوین
ببینید!

ویدیو / تصاویر تکان‌دهنده از زورگیری از یک دختر جوان در سعادت‌آباد تهران

ویدیو / تصویری جدید از بی‌احترامی مهماندار هواپیمای قشم ایر به مسافر

ویدیو / جدال لفظی رئیس راهور تهران با مجری تلویزیون

تماشا کنید: قالیباف، حداد می شود؟ / نخستین رویارویی قالیباف و دولت؛ چه بر سر رئیس مجلس خواهد آمد؟

ویدیو / از تجارت خون چه می‌دانید؟ + زیرنویس فارسی

ویدیو / افشاگری رئیس پلیس راهور در خصوص تخلفات عجیب در برخی مراکز معاینه فنی‌ با سیخ کباب!

ویدیو / حال و هوای خانه مرحوم ابتهاج پیش از ورود پیکرش به ایران

آرشیو
خرید و فروش بیتکوین
پربازدیدها
روز هفته ماه سال

مجلس به شورای عالی انقلاب فرهنگی: اگر مصوبه کنکور را لغو نکنید، طرح جدید تصویب می‌کنیم

ویدیو / تصویری جدید از بی‌احترامی مهماندار هواپیمای قشم ایر به مسافر

الکس به اعدام محکوم شد

سقوط بخشی از سقف هواپیما روی سر مسافران پرواز تهران-تبریز

اتحادیه اروپا پاسخ ایران درمورد پیش نویس توافق احیای برجام را دریافت کرد / تهران چه گفته؟ / یک منبع ایرانی: انتظار است تا ۲ روز آینده جواب طرف مقابل را دریافت کنیم

عباس عبدی: آخرالزمان سیاست؛ سلام نواصول‌گرایان به برجام / فقط چند روز کافی بود تا مدیر مسئول کیهان نیز به برجام سلام دهد

جزییات جدید از پیشنهاد دولت برای افزایش حقوق / چه کسانی مشمول این افزایش می‌شوند؟

امیرعبداللهیان: تا ۱۲ امشب، آخرین جمع‌بندی خود را به اتحادیه اروپا ارائه می کنیم / اگر آمریکا انعطاف نشان ندهد باید بیشتر گفت‌وگو کنیم / حتی اگر فردا برجام به نتیجه رسید و تحریم‌های ثانویه برداشته شود، تحریم‌های اولیه همچنان پابرجا خواهد ماند / امروز مردم از ما نتیجه می‌خواهند؛ می‌گویند به اندازه کافی مذاکره کردید و حرف زدید

وصیت ابتهاج: پیکرم را زیر درخت ارغوانم به خاک بسپارید

خاطره‌ی عجیب هوشنگ ابتهاج: آن مرد گفت در ۹۴ سالگی می‌میری!

تماشا کنید: نردبان سفارت / ۱۱ سال پس از حمله به سفارت انگلیس، حمله کنندگان چه پست هایی گرفته اند؟

چرا ارمنستان تا این حد به ایران نزدیک است؟

فیلمی از لحظه حمله به سلمان رشدی

چرا نصف بیشتر کنکوری‌های مجاز، انتخاب رشته نمی‌کنند؟

مجلس به شورای عالی انقلاب فرهنگی: اگر مصوبه کنکور را لغو نکنید، طرح جدید تصویب می‌کنیم

هوشنگ ابتهاج (سایه) درگذشت

وصیت ابتهاج: پیکرم را زیر درخت ارغوانم به خاک بسپارید

خاطرات حسن روحانی، شماره ۱۰۸: با لباس نظامی درب خانه‌ی آیت الله خامنه‌ای را زدم؛ گفتند آمده اید آقا را ببرید؟

خاطره‌ی عجیب هوشنگ ابتهاج: آن مرد گفت در ۹۴ سالگی می‌میری!

تماشا کنید: نردبان سفارت / ۱۱ سال پس از حمله به سفارت انگلیس، حمله کنندگان چه پست هایی گرفته اند؟

خاطرات هاشمی رفسنجانی، ۸ مرداد ۱۳۷۸: آنچه ملک عبدالله گفت و به مذاق بعضی خوش نیامد

مسیر آب در امامزاده داوود به طور قطع دستکاری شده بود / توپوگرافی این مسیر به گونه‌ای است که نباید با بارش‌های ۲۰ تا ۳۰ میلیمتری چنین حادثه‌ای رخ دهد

ویدیو / سه ماه زندگی پرنده‌ای کوچک در موهای یک زن

ویدیو / نشستن یک زن جوان روی کاپوت ماشین در حال حرکت در چالوس

ویدیو / این حیوان عجیب الخلقه در عراق، شیر منقرض شده آشوری است؟

سازمان جهانی بهداشت: قرنطینه امیکرون ۵ روز نیست

معاوضه شماره موبایل با آپارتمان لوکس / قیمت شماره‌های رند به ۵۰ میلیارد تومان رسید

شرط تحویل آپارتمان ۱۵۰ متری در نیاوران به رضا رویگری / مجری صداوسیما: مالک منزل گفته خانه را با چند پرستار آماده کرده‌ام؛ فقط رضا باید تنها بیاید / وقتش رسیده بگویم که چقدر به رضا ظلم شده / او مدت‌هاست که در روابط‌ش دچار مشکل شده / مو‌های رضا به طرز عجیبی سوزانده شده بود؛ به گریمور گفتم جوری درست کن که فکر کند مو دارد

تماشا کنید: خداحافظی ایران با ارس؟ / پروژه «داپ» ترکیه چگونه در سکوت منابع آبی ایران را خشک می کند؟

سیلی «ویل اسمیت» به صورت مجری اسکار به خاطر شوخی با همسرش / تصویر واکنش حاضران در سالن / گریه و عذرخواهی اسمیت پس از دریافت جایزه: عشق موجب می‌شود کارهای دیوانه‌واری انجام دهیم؛ وقتی در اوج هستی، شیطان دقیقا همان موقع سراغت می‌آید +عکس و ویدیو

درگذشت ناگهانی بازیگر مشهور سینمای ایران/ علت فوت به روایت خبرگزاری قوه قضاییه: خودکشی

صوت / اظهارات شهره (مازیار) لرستانی درباره تغییر جنسیتش: عرفا و شرعا دیگر زن نیستم

خرید و فروش بیتکوین
خواندنی ها
وجود آب روی زمین می‌تواند «منشأ سیارکی داشته باشد»

وجود آب روی زمین می‌تواند «منشأ سیارکی داشته باشد»

از دهکده ارواح تا شهر ۳۴۰۰ ساله؛ خشکسالی چه بنا‌هایی تاریخی را از زیر آب بیرون آورد؟

از دهکده ارواح تا شهر ۳۴۰۰ ساله؛ خشکسالی چه بنا‌هایی تاریخی را از زیر آب بیرون آورد؟

ارباب حلقه‌ها؛ حضور جف بزوس در اولین اکران گران‌ترین سریال جهان / یک میلیارد دلار برای پنج فصل

ارباب حلقه‌ها؛ حضور جف بزوس در اولین اکران گران‌ترین سریال جهان / یک میلیارد دلار برای پنج فصل

نتایج یک تحقیق: جنگ هسته‌ای تمام عیار می‌تواند باعث مرگ ۵ میلیارد نفر شود

نتایج یک تحقیق: جنگ هسته‌ای تمام عیار می‌تواند باعث مرگ ۵ میلیارد نفر شود

خرید و فروش بیتکوین
آخرین اخبار مهمترین عناوین روز

مهراب قاسمخانی: اصلاً چی شد که شما سمت "معروف" قرار گرفتین و ما سمت منکر؟ ما صغیر و شما کبیر؟

تصویب اولویت‌های مرتبط با سلامت اجتماعی با تاکید بر موضوع حجاب و عفاف / کارکنان دولت در اجرای مقررات حجاب و عفاف در اولویت هستند

فردا؛ جلسه غیرعلنی مجلس درباره مذاکرات هسته‌ای

وجود آب روی زمین می‌تواند «منشأ سیارکی داشته باشد»

از دهکده ارواح تا شهر ۳۴۰۰ ساله؛ خشکسالی چه بنا‌هایی تاریخی را از زیر آب بیرون آورد؟

نشست کمیسیون امنیت ملی مجلس با شمخانی / سخنگوی کمیسیون: آمریکا ارائه تضمین و راستی آزمایی رفع تحریم‌ها را پذیرفته

العربی الجدید: «رابرت مالی»، نماینده ویژه آمریکا وعده داده که در جلسه آتی شورای حکام پرونده پادمانی ایران را ببندد به شرطی که آژانس در گزارشی پایان اختلافاتش با تهران را اعلام کند

ویدیوی پربازدید از نجات یک زن در نانوایی

ویدیو / لحظه غافلگیری جالب سارقان خودرو توسط مالک؛ کوبیدن سنگ بر کمر دزد از پشت‌بام

فردا؛ جلسه غیرعلنی مجلس درباره مذاکرات هسته‌ای

نشست کمیسیون امنیت ملی مجلس با شمخانی / سخنگوی کمیسیون: آمریکا ارائه تضمین و راستی آزمایی رفع تحریم‌ها را پذیرفته

العربی الجدید: «رابرت مالی»، نماینده ویژه آمریکا وعده داده که در جلسه آتی شورای حکام پرونده پادمانی ایران را ببندد به شرطی که آژانس در گزارشی پایان اختلافاتش با تهران را اعلام کند

مرحله دوم اجرای طرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان در راه است / آیا نان گران می شود؟

معاون وزیر بهداشت: فرد مبتلا آبله میمونی از همسرش که مسافر کانادا بوده آلوده شده است / فعلا نیازی به واکسیناسیون آبله میمون نیست

مرندی، مشاور تیم مذاکره‌کننده ایران: هرگونه خروج مجدد آمریکا از توافق باید با هزینه باشد / ضمانت اقتصادی یعنی مصون کردن شرکت‌های خارجی و حمایت از آنان در مقابل تحریم‌ها

رویترز: اگر تهران و واشنگتن پیشنهاد نهایی اتحادیه اروپا را نپذیرند، احتمالا هیچ کدام مرگ توافق را اعلام نکنند

وزارت خارجه آمریکا: در حال بررسی پیشنهادات ایران هستیم

حذف رشته موسیقی برای دختران دانش‌آموز در شیراز؟ / واکنش آموزش و پرورش فارس: مشکل ثبت نام به دلیل ابلاغ نشدن دستورالعمل بود

از ممنوع‌التصویری رؤسای جمهور رسیدیم به ممنوع التصویری مجری و فوتبالیست!

پدر علم ژنتیک ایران: از قرار معلوم غربالگری و سقط جنین شرطی و قانونی" با چراغ خاموش" مسیر خود را طی کرده / اگر یکی از افراد سهیم در این دستورالعمل غیر علمی یک یا دو بچه معلول داشتند، هرگز چنین افاضاتی نمی‌فرمودند / گفته شده که غربالگری موجب نگرانی (چند روزه) مادران می‌شود اگر با خانواده‌های دارای کودک معلول گفتگو می‌شد، معنی "عسر و حرج" را می فهمیدید

آخرین آمار کرونا در ایران، ۲۵ مرداد ۱۴۰۱: فوت ۷۸ نفر در شبانه روز گذشته / شناسایی ۵۹۷۲ بیمار جدید کرونایی

قیمت طلا و سکه، امروز ۲۵ مرداد ۱۴۰۱

قیمت دلار در صرافی‌های بانکی، امروز ۲۵ مرداد ۱۴۰۱

جانمایی یک کتیبه تاریخی در دستشویی

اتهامات تاج‌زاده از زبان سخنگوی قوه قضاییه: تشویش اذهان عمومی و تبلیغ علیه نظام

سخنگوی قوه قضاییه: پرونده هواپیمای اوکراینی در روزهای آینده به دادگاه اعاده می‌شود / این پرونده به خاطر نقص تحقیقات به دادسرا ارسال شده بود؛ دادسرا در راستای رفع نقص اقداماتی انجام داده است

سخنگوی قوه قضاییه: اتهام فرد سوئدی بازداشت شده جاسوسی است اما ممکن است عناوین اتهامی دیگری هم اضافه شود

سخنگوی قوه قضائیه: میلاد حاتمی در بازداشت است / در این پرونده، ۲۲ متهم مطرح بودند؛ سایر متهمان با وثیقه آزاد هستند

وضعیت جاده‌ها و راه‌ها، امروز ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ / تردد روان در جاده‌ها به جز ۴ جاده / مسیر «امام‌زاده داوود» همچنان بسته است

سخنگوی دولت: برای رتبه بندی معلمان، مبالغی به صورت علی الحساب پرداخت خواهد شد

الکس به اعدام محکوم شد

سخنگوی قوه قضاییه: سرنخ‌های خوب و قوی از اموال بابک زنجانی به دست آمده

کوثری درباره دیپلمات های بازداشتی: کار آنها در نمونه برداری از خاک ایران، قطعا جاسوسی است / دنبال این هستند که یک آتو از ما پیدا کنند / اگر این‌ها بخواهند مذاکرات را طولانی کنند، قدرت سانتریفیوژهای خودمان را به ۱۹۰ هزار سو می‌رسانیم / ما کار خودمان را پیش می‌بریم؛ آن‌ها باید دنبال ما بدوند تا ببینند می‌رسند یا نه

وضعیت آب و هوا، امروز ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ / رگبار و رعد وبرق در جنوب کشور/ خیزش گرد و خاک در شرق

توضیح شرکت ارتباطات زیرساخت درباره اختلال در دسترسی به اینستاگرام در روز گذشته: به خاطر اختلال برخی از لینک‌های ارتباطی شمالی کشور از مبدا کشورهای همسایه بود

سخنگوی دولت: افزایش حقوق، تا پایان ماه آینده نهایی خواهد شد

دریادار سیاری: از سال ۸۷ تاکنون ۲۵۰ یا ۲۶۰ کشتی مورد تهاجم را نجات داده‌ایم

اردشیر مطهری، نماینده مجلس: هیچ محکومیت تعریزی برای من صادر نشده / حبس تعلیقی، اثر موثری ندارد؛ همین حکم نیز در دیوان عالی در حال بررسی است

آرشیو
خرید و فروش بیتکوین
وبگردی

قاتل: پدرم را با چکش کشتم، چون جاسوس آمریکا و انگلیس بود

سریال نرگس آبیار مجوز گرفت/ روایت جنایت‌های استعمارگران در دوران پهلوی

عذرخواهی آکادمی اسکار به‌خاطر توهین به یک بازیگر پس از ۵۰ سال

درآمد شغل‌های مختلف در کشور‌های مختلف

پست اینستاگرامی همسر لوکادیا درباره حجاب!/عکس

رقم قرارداد بازیکنان استقلال و پرسپولیس فاش شد

جنایت هولناک در مشهد: قاتل از روی دیوار به داخل خانه پرید و زن جوان را در مقابل ۳ فرزندش با گلوله کشت

قتل دوست قدیمی با شلیک 4 گلوله به خاطر ارتباط با یک دختر

فیلم «عروس» سینمای ایران را متحول کرد

قایدی: برگشتم تا محبت هواداران استقلال را جبران کنم

دعوای جدی پیکه و شکیرا در دادگاه

استوری عجیب کونته علیه توخل پس از درگیری جنجالی/عکس

  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"
کد خبر: ۶۸۲۲۱۱
تاریخ انتشار: ۳۱ : ۱۵ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۱
سیاست >> سیاست داخلی
پ

نماینده دادستان: افشای اطلاعات موشکی ایران از اتهامات جمشید شارمهد است

نماینده دادستان در جلسه امروز رسیدگی به پرونده جمشید شارمهد سرکرده گروهک تروریستی تندر اظهار داشت که افشای اطلاعات موشکی سپاه و سایت های موشکی ایران از اتهامات او است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایسنا: نماینده دادستان در جلسه امروز رسیدگی به پچرونده جمشید شارمهد سرکرده گروهک تروریستی تندر اظهار داشت که افشای اطلاعات موشکی سپاه و سایت های موشکی ایران از اتهامات او است.

حسنی اعتماد نماینده دادستان در چهارمین جلسه رسیدگی به پرونده جمشید شارمهد سرکرده گروهک تروریستی تندر در ادامه قرائت کیفرخواست اظهار داشت: اتهام بعدی متهم افشای اطلاعات طبقه بندی شده در خصوص مختصات موشکی سپاه از طریق رادیوی ماهواره ای تندر است، متهم جمشید شارمهد در برنامه تلویزیونی خود در ۱۶ مهر ۹۶ اظهار می دارد انجمن پادشاهی در نظر دارد محل دقیق ۱۰ سایت جدید موشکی ایران را افشا نماید. در ادامه مختصات برخی از سایت های موشکی ایران را بیان می کند.  

وی تصریح کرد: متهم جمشید شارمهد در اقاریر خود در این خصوص بیان داشته در مورد مختصات ۱۵ آشیانه موشکی سپاه که به دست مان رسیده بوده شخصی به نام حسین احدی که اطلاعات دیگری نیز داشت می خواست به ما بفروشد ومن این اطلاعات را برای FBI و CIA که نام افسران آن را به یاد نمی آورم بردم، اما آن ها رغبتی نشان ندادند من هم برای این که این اطلاعات را چک کنم دو تا از این مختصات را در تلویزیون پخش کردم و این اطلاعات درست بود چون کسی اعتراض نکرد اما با این حال کسی حاضر نشد این اطلاعات را از ما بخرد.

نماینده دادستان اظهار کرد: همچنین در فیلمی که توسط یکی از اعضای این گروهک که با تصویری مخدوش و صدایی دستکاری شده منتشر شده این فرد بیان می کند ما سربازان انجمن پادشاهی توانستیم به اطلاعات تسلیحاتی مهمی در ایران دست یابیم و به دست انجمن و شخص جناب شارمهد برسانیم، ما می خواهیم محل تمام سایت های موشکی ایران را افشا کنیمو به جهانیان نشان دهیم.  

وی ادامه داد: یکی دیگر از اتهامات جمشید شارمهد انفجار بمب صوتی در شهرستان آبدانان بود که در تاریخ ۱۹ شهریور ماه سال ۱۳۹۵ یک بمب صوتی در شهرستان آبدانان استان ایلام منفجر گردید که صدای آن به حدی بود که در سطح شهر قابل شنیدن موجب ایجاد رعب و وحشت شد و بعد از آن انجمن پادشاهی ایران طی بیانیه ای در صفحه رسمی سایت خود ضمن بر عهده گرفتن مسئولیت این اتفاق، آن را سر آغار براندازی جمهوری اسلامی ایران معرفی کرده و ۱۲۰ روز به مسئولین کشور مهلت داده شد تا کناره گیری کنند و در بیانیه مذکور کشور را تهدید به حملات هشدار دهنده کرده است.  

نماینده دادستان همچنین بیان کرد: جمشید شارمهد پس از آن در اقاریر خود در خصوص این انفجار اظهار داشته پس از انتشار نامه سرگشاده من به فرمانده ک ل سپاه پاسداران مبنی بر این که از این پس نهاد شما را یک نهاد بیگانه و ضد ایرانی می شناسیم قول دادیم این نامه سرگشاده در همه مکان ها و موسساتی که با سپاه در تعامل هستند پخش شود قول دادیم به ایمیل اینترنت و پست بسنده نکنیم. این انفجار سرآغاز اقدامات تروریستی بعدی متهم بوده است.

حسنی اعتماد در ادامه اظهار داشت: آتش سوری پالایشگاه شاهرود در ۱۶ مهر ۱۳۹۵ یکی دیگر از اتهامات متهم پرونده است که در پی این اتفاق مخازن نفتی منفجر شده و حجم آتش سوزی به حدی بود که منجر به انفجار دو مخزن دیگر در پالایشگاه شد. سایت انجمن پادشاهی ایران ضمن قبول این اتفاق اعلام داشت که پیش مرگ ها یکی از مخازن را منفجر کردند وبردیا مجری عملیات به سلامت از عملیات بازگشته است و طی سه هفته گذشته دومین عملیتتی بود که به دقت انجام شد.  

وی تصریح کرد: جمشید شارمهد در اقاریر خود اظهار داشت که در تاریخ ۷ آبان از سوی انجمن و نامگذاری روز کوروش، انجمن شرق ایران دو مخزن را در شاهرود منفجر کردند.  

نماینده دادستان اضافه کرد: انفجار دکل صدا و سیما فارس در شهر شیراز از دیگر اقدامات این گروهک تروریستی بوده در سال ۱۳۹۵ از طریق یک بمب دست ساز در پشت ساختمان صدا و سیما منفجر شد وشارمهد در بیانیه اعلام کرد که طرح انفجار در محل صدا و سیمای شیراز با موفقیت انجام شد و بمب توسط انجمن خاک پاک ساخته شده و در اختیار آنان قرار گرفته بود.  

حسنی اعتماد افزود: متهم جمشید شارمهد در برنامه تلویزیونی زینا تهران با انتشار فیلمی اظهار داشت که جوانان باید به عمل دست بزنند، ترس نداشته باشد، همچنین متهم در ادامه کشور را تهدید به انجام اقدامات تروریستی در هفته های آینده می نماید.  

وی اجرای طرح پیام سلمان را از دیگر موارد اتهامی جمشید شارمهد عنوان کرد و افزود: این طرح به منظور تهدید و اخاذی از افرادی عادی جامعه صورت گرفت که در سال ۸۷ و پس از انفجار حسینیه شیراز، جمشید شارمهد از طریق ایمیل طرح سلمان را به مرتبطین و اعضای گروه در کشور ابلاغ کرد روزبه یحیی زاده از اعضای تروریست گروه در اقاریر خود در این رابطه اظهار داشت اواخر فروردین ماه در ایمیلی به من اعلام کرد که می خواهیم طرحی را به نام طرح سلمان پیاده کنیم و افرادی که شناسایی می شوند از آن ها سه چیز خواسته می شود یا برای انجمن فعالیت کنند، یا کمک مالی داشته و در مرحله سوم اگر همکاری نکردند با آن ها برخورد می کنیم و ما در درون باید این ها را شناسایی کنیم که از بچه های بسیج یا فرماندهان پایگاه ها باشند.

نماینده دادستان همچنین گفت: همچنین روزبه یحیی زاده در جای دیگری اقرار داشت که در اجرای این طرح افراد بسیجی را شناسایی کنیم و از آن ها بخواهیم یا برای انجمن کار کنند و یا کمک مالی داشته و در صورت عدم همکاری بلایی بر سر آنان آورده شود این کار توسط جمشید صورت می گرفت و قرار بود از طریق تلفن با افراد صحبت کند، علی اصغر پشت تر از اعضای دیگر گروه نیز در اقاریر خود گفته مجید راستگو به من گفت بچه های انجمن دارند فعالیت می کنند و به تازگی شروع به پخش اعلامیه میان بسیجی ها کرده اند. همچنین جمشید شارمهد در متن سند این طرح اعلام داشته که سه گام اصلی باید انجام شود، نخست این که انجمن های داخل کشور مشخصات افراد و نیروهای بسیجی، آدرس محل سکونت و محل کار ومناسبات خانوادگی را به دفت انجمن در آمریکا اعلام کنند.  

حسنی اعتماد در ادامه ابراز داشت: همچنین در تلاش بوده اند تا با ایجاد رعب و وحشت عمومی یکی از اعضا از خارج به نیروی مردم در داخل زنگ زده و تفهیم کند که برای انجمن کار کند و اگر حاضر به همکاری نشد و یا نیازهای مالی را تامین نکرد، زنده نمی ماند. همچنین شعار نویسی و جمع آوری اطلاعات درباره سایر پاسداران و نیروهای مردمی از دیگر فعالیت های این گروه بود تا افراد مورد نظر مجبور به پرداخت پول به خارج از کشور شوند.  

وی خاطرنشان کرد: برنامه ریزی برای ترور یکی از مسئولین محلی در شهر مریوان نیز در دستور کار عملیاتی این گروهگک قرار داشت، شخصی به نام محمد رضا علی زمانی از عوامل گروهک بود که در اقلیم کردستان با شارمهد در ارتباط بود و جمشید شارمهد از او می خواهد که در زمینه نظامی فردی را که تخصص دارد معرفی کند تا در داخل کشور دست به عملیت بزنند متهم نیز با یکی از کردهای عراقی به نام برهان تماس می گیرد ولی با توجه به انصراف از انجام عملیات، این اقدام اجرایی نمی شود.  

نماینده دادستان در ادامه اظهار داشت: انفجار در حرم حضورت معصومه نیز در دستور کار این گروهک قرار داشت و در نظر داشتن تا یک بمب شیمیایی سیانید هیدورژن را از طریق جاسازی در صندلی موتور منفجر کنند که پس از خنثی سازی اقدامی دیگر در تهران، این عملیات نیز خنثی شد.  

حسنی اعتماد در ادامه انفجار در محل حوزه علمیه امامزاده شاه قیس شیراز را از دیگر برنامه های گروهک تروریستی تندر بر شمرد و گفت: شناسایی توسط علی ا صغر پشت تر، مجید راستگو و اسلامیان صورت گرفت، بمب در اختیار مجید راستگو رهبر انجمن شیراز قرار داشت اما این عملیات به مرحله اجرا نرسید.  

وی افزود: بمب گذاری در سرویس حمل و نقل پرسنل سپاه و بسیج از دیگر برنامه های گروهک بود که با توجه به اقدامات صورت گرفته و ضربه به هسته عملیاتی، منتفی شد، علی اصغر پشت تر اذعان داشته که شناسایی این مساله را راستگو بر عهده داشت ودر یکی از موارد از طریق یک تاکسی راننده مینی بوس را تعقیب می کند تا در زمانی که مینی بوس از شب تا صبح در خیابان پارک شده بتواند بمب گذاری را انجام دهد.

نماینده دادستان ترور امام جمعه وقت شیراز را از برنامه های دیگر گروهک تندر عنوان کرد و گفت: برنامه ریزی کرده بودند تا زمانی که آقای حائری امام جمعه وقت شیراز برای برپایی نماز عید فطر می رود این اقدام تروریستی را انجام دهند و علی اصغر پشت تر در اقاریر خود گفته بود براساس دستور شارمهد قصد داشتیم هنگامی که حائری امام جمعه وقت شیراز در محل نماز حاضر می شود به وسیله هواپیمای کنترل از راه دور او را ترور کنیم و یا هنگامی که اتومبیلش از روی پلی رد می شود این کار را انجام دهیم. شناسایی در مورد آقای حائری بر عهده راستگو بود از طریق تحقیق در محل کارش در فلکه ستاد شیراز که فقط چند سرباز آن جا حضور داشتند که گفته بود اگر منزلش را می دانستم حتما ترور انجام می شد و اگر وقت داشتم از طریق موشک مصلی نماز جمعه را منفجر می کردم که این عملیات با دستگیری عوامل تروریستی خنثی شد.  

وی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه گزارش‌ها و همچنین گزارش وزارت اطلاعات و فعالیت عملیات تروریستی در کشور و اظهارات متهم در دادسرای تهران و اذعان به دستور گرفتن از شارمهد و شکایت اولیای دم حادثه حسینیه شیراز و همچنین مجروح شدگان نظر به قانون، بزهکاری متهم مبرز بوده و برابر مواد ۲۹۶ و ۱۹۰ از قانون مجازات اسلامی و ۲۶۵ قانون آئین دادرسی کیفری، کیفر وی مورد تقاضا است.  

رازیانه د
رومیس د
ارسال به تلگرام
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"