arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۶۸۴۰۸۳
تاریخ انتشار: ۰۲ : ۲۳ - ۱۲ تير ۱۴۰۱

یک نفر بر اثر تب کریمه کنگو در یزد فوت کرد

رییس گروه بیماری‌های غیر واگیر مرکز بهداشت استان یزد، از فوت یک مورد قطعی بیماری تب کریمه کنگو در استان خبر داد. وی اظهار کرد:شهروندان حتما گوشت خریداری شده را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کرده و پس از آن با دستکش قطعه بندی و مصرف کنند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایرنا: رییس گروه بیماری‌های غیر واگیر مرکز بهداشت استان یزد، از فوت یک مورد قطعی بیماری تب کریمه کنگو در استان خبر داد.

مینو سپهر روز دوشنبه  افزود: این بیمار چند روز در بیمارستان بستری بود.

وی اظهار کرد:شهروندان حتما گوشت خریداری شده را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کرده و پس از آن با دستکش قطعه بندی و مصرف کنند.

رییس گروه بیماری‌های غیر واگیر مرکز بهداشت استان یزد اظهار کرد: بیماری تب خونریزی‌دهنده کریمه کنگو، یک بیماری ویروسی است که در اثر گزش نوعی کنه منتقل می‌شود.

سپهر ادامه داد: این بیماری یک بیماری مشترک بین انسان و حیوان است که هر ساله با فرا رسیدن فصل گرما بیماری تب کریمه کنگو یا همان تب خون ریزی دهنده هم شیوع پیدا می کند.

سردرد، تب بالا، کمردرد شدید و درد مفاصل و عضلات، دل درد، اسهال، استفراغ، قرمزی چشم و خونریزی از علائم بیماری تب کریمه کنگو است.

نظرات بینندگان