سه‌شنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ | Tuesday, 16 August 2022
  • ارتباط با انتخاب
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیک
  • |
  • نظرسنجی
سه‌شنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ | Tuesday, 16 August 2022
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
جستجو
ویدئو جدیدترین اخبار پربیننده ترین
لایو خبر عکس خواندنی ها اخبار ویژه
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • ارتباط با انتخاب
  • پیوندها
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • مجله الکترونیک
  • نظرسنجی
  • آرشیو
ویدیو / خاطره طنز مجید مشیری از پشت صحنه سریال مسافری از هند

ویدیو / خاطره طنز مجید مشیری از پشت صحنه سریال مسافری از هند

ویدیو /  لحظه هجوم طوفان شن به دبی

ویدیو / لحظه هجوم طوفان شن به دبی

ویدیو / تصاویر تکان‌دهنده از زورگیری از یک دختر جوان در سعادت‌آباد تهران

ویدیو / تصاویر تکان‌دهنده از زورگیری از یک دختر جوان در سعادت‌آباد تهران

ویدیو /  تصویری جدید از بی‌احترامی مهماندار هواپیمای قشم ایر به مسافر

ویدیو / تصویری جدید از بی‌احترامی مهماندار هواپیمای قشم ایر به مسافر

ویدیو / جدال لفظی رئیس راهور تهران با مجری تلویزیون

ویدیو / جدال لفظی رئیس راهور تهران با مجری تلویزیون

ویدیو / از تجارت خون چه می‌دانید؟ + زیرنویس فارسی

ویدیو / از تجارت خون چه می‌دانید؟ + زیرنویس فارسی

کد خبر: ۶۸۴۱۲۴
تاریخ انتشار: ۱۷ : ۱۱ - ۱۳ تير ۱۴۰۱
سیاست >> سیاست داخلی
پ

قالیباف: زمانی که جمعیت کشور ۳۶ میلیون نفر بود، ۱۰ هزار نفر زندانی داشتیم، امروز که جمعیت دو برابر شده، ۲۹۰ هزار نفر زندانی داریم؛ این برای ما ننگ است / آموزش و پرورش در ۱۶ سال گذشته به طور متوسط هر ۲۰ ماه یک وزیر جابجا کرده / در دوران شهرداری، هیچ گاه از هیچ مدرسه‌ای در تهران غافل نشدم

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: به عنوان مدیری که بیش از ۵۰ سال در سطوح و حوزه‌های مختلف تجربه کسب کرده‌ام، می‌گویم که راه نجات کشور آموزش و پرورش است؛ معلمان نیز باید بدانند که بزرگترین بار مسئولیت بر دوش آنهاست.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایسنا: رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: به عنوان مدیری که بیش از ۵۰ سال در سطوح و حوزه‌های مختلف تجربه کسب کرده‌ام، می‌گویم که راه نجات کشور آموزش و پرورش است؛ معلمان نیز باید بدانند که بزرگترین بار مسئولیت بر دوش آنهاست.

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی صبح امروز دوشنبه در نخستین کنگره معلمان انقلاب اسلامی که در اردوگاه شهید باهنر تهران برگزار شد، با تاکید بر اینکه بدون شک مهم‌ترین اولویت‌ نظام جمهوری اسلامی آموزش و پرورش است، از جابجایی مکرر وزرای آموزش و پرورش انتقاد کرد و گفت: آموزش و پرورش که تنها اولویت اول نظام جمهوری اسلامی برای حل همه چالش ها است، وزارتخانه‌ای است که در ۱۶ سال گذشته بطور متوسط هر ۲۰ ماه به هر دلیلی یک وزیر جابجا کرده است و در همین دولت هم داشت استمرار روند گذشته رقم می‌خورد که در دو سه ماه نخست جلوی آن گرفته شد و در سیری قرار گرفت و امیدوارم که این مسیر با ثبات پیش برود و ۱۶ سال قبل را تجربه نکنیم چراکه ضربه سنگینی بر پیکره آموزش و پرورش وارد شد.

وی با بیان اینکه «در هر جا که می‌توانستیم نه بر اساس وظیفه اداری بلکه بر اساس وظیفه انقلابی از آموزش و پرورش حمایت کرده‌ام» اظهار کرد: در دوران شهرداری تهران هیچ گاه از هیچ مدرسه‌ای در تهران غافل نشدم. همچنین در دورانی که بصورت غیر رسمی کار جهادی انجام می‌دادم موضوع آموزش و پرورش در اولویت من بوده است چون با تمام وجود به این موضوع اعتقاد داشتم؛ در همین راستا نیز از زمان حضور در مجلس طرح آموزش و پرورش را در دستور کار خودم قرار دادم.

رئیس مجلس خاطرنشان کرد: فراز و نشیب‌های بسیاری وجود داشت تا طرح رتبه بندی به مرحله فعلی رسید. خودم را مکلف می دانم تا موضوع را تا مرحله نهایی پیگیری کنم و حتی در درون آموزش و پرورش برای اجرای دقیق طرح رتبه‌بندی از وزیر حتماً مطالبه‌گری می‌کنم. در حوزه منزلت، طرح رتبه بندی نه ابتدای کار است و نه انتهای آن اما مُسکنی است تا در برنامه هفتم چاره‌اندیشی دقیقی برای این موضوع انجام دهیم.

قالیباف همچنین با بیان اینکه «هیچ شکی نیست که امروز اولین اولویت فوری ما در کشور اقتصاد است»، تاکید کرد: امروز شرایط اقتصادی در کشور به گونه‌ای است که اولویت فوری ما ساماندهی و به ثبات رساندن اقتصاد است و این حتی در جامعه معلمین، کارآفرینان و سرمایه گذاران ما نیز سایه انداخته است. بزرگترین ضعف بی مدیریتی و بی لیاقتی در اداره این است که میان امورات فوری و امورات مهم فرق قائل نباشیم.

وی افزود: ما یکسری امورات دارای فوریت و یکسری امورات مهم داریم؛ حوزه فرهنگ با تاکید بر محوریت آموزش و پرورش از موضوعات اولویت اول و مهم ماست و ما باید در هر تصمیم میان و دراز مدت در مقطعی که نیروهای انقلاب بر مسند قدرت هستند، لحظه‌ای از آن چشم برنداریم. اگر فقط برای یک دهه به این موضوع اهمیت دهیم کشور را از این چالش جدی و حتی از چالش فوری اقتصاد نجات می‌دهیم.

رئیس قوه مقننه با تاکید بر اینکه وقتی حرف از آموزش و پرورش می‌زنیم، یعنی از معلم حرف می‌زنیم، گفت: همچنین اگر حرف از مکان و رده و سازمان و ساختار در آموزش و پرورش می‌زنیم، یعنی از مدرسه حرف می‌زنیم؛ برای برنامه ریزی درباره آموزش و پرورش باید معلم و مدرسه اساس کار ما باشد و به این دو موضوع نگاه کنیم؛ در این ساختار و سازمان، سایرین باید ذیل مدرسه و معلم تعریف شوند. فرق ما با سایر مکاتب انسان ساخت در این است که ما انسان را مبنای رشد و پیشرفت و حرکت می‌دانیم اما سایرین سرمایه را مبنا قرار می‌دهند؛ اگر ما انسان را مبنا می‌دانیم و آموزش و پرورش جزو اولویت‌های ما است باید این نهاد مورد توجه قرار بگیرد.

قالیباف خاطرنشان کرد: باید بدانیم که هویت نهاد آموزش به معلم و ارزش معلم است. این جمله که «هیچ جامعه‌ای فراتر از اندیشه معلمانش رشد نمی‌کند» جمله زیبایی است؛ به همین دلیل است که نقش معلم را رسالتی و هدایت‌گری می‌دانیم و این افراد جزو شریف‌ترین و پر مسئولیت‌ترین افراد جامعه ما هستند و همه مردم و مدیران باید به این موضوع باور داشته باشند.

وی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری گفت: دولت‌سازی و جامعه‌سازی مورد تاکید رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی از نهاد آموزش با هویت معلمان شکل می‌گیرد. اگر یک دهه آموزش و پرورش در اولیت مهم و اول ما قرار بگیرد کشور در ریل خود قرار می‌گیرد. من به عنوان مدیری که بیش از ۵۰ سال در سطوح و حوزه‌های مختلف تجربه کسب کرده‌ام، می‌گویم که راه نجات کشور آموزش و پرورش است؛ معلمان نیز باید بدانند که بزرگترین بار مسئولیت بر دوش آنهاست.

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه در نهاد آموزش که نهاد رشد و پیشرفت کشور است متاسفانه هیچ موقع یک نگاه سیستمی و حکمرانی درست نداشته‌ایم، گفت: باید نگاه سیستمی و حکمرانی دقیق و درست را در اولویت بگذاریم و حرکت‌مان از پایین به بالا باشد.

قالیباف با بیان اینکه «در مدیریت نباید از ۴ موضوع شفاف سازی، هوشمندسازی، مردمی سازی و کارآمد سازی غافل شد» خاطرنشان کرد: پیش از کرونا در آموزش و پرورش در حوزه هوشمند سازی و شفاف‌سازی با وجود اینکه باید پیشتاز می‌بود، گام‌های جدی برداشته نشده بود اما در دوران کرونا گام‌هایی در این زمینه برداشته شد. مسجد، منزل، مدرسه و محله «میم»هایی هستند که باید برای تحقق جامعه‌ساز و دولت‌سازی مورد توجه قرار می‌گرفتند اما پس از کرونا مجازی نیز به این «میم» ها اضافه شد؛ کرونا نشان داد اگر موقعیت فراهم شود آموزش و پرورش راه صدساله نرفته را با کمک همه معلمان طی می‌کند.

وی با اشاره به تجربیات دوران کرونا گفت: کرونا تجربه واقعاً بزرگی بود و کرونا در حوزه آموزش ما را از مدیریت خطی به مدیریت سایبرنتیکی نسل سومی قرار داد که فرصت کار بزرگی است.

رئیس قوه مقننه در ادامه بر لزوم تحول در نهاد آموزش در برنامه هفتم توسعه تاکید و اظهار کرد: در زمان معرفی وزرای دولت سیزدهم به مجلس به دو وزیر آموزش و پرورش و ارتباطات و فناوری اطلاعات گفتم که تا روزی که در مجلس هستم، برای شما آچار به دست هستم و در مجلس به روی شما باز است.

قالیباف گفت: در جریان جلسات بررسی برنامه هفتم توسعه به عنوان یکی از سران قوا به سران قوا و اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام گفته‌ام که تلاش من این است که مسیری که در ۶ برنامه قبلی طی شده را در برنامه هفتم طی نکنم؛ در این ۶ برنامه عملکرد حداکثر ۳۰ درصدی داشته‌ایم و به ۷۰ درصد آن عمل نشده است. در دولت و مجلس انقلابی که باید دین‌مان را به امام و شهدا ادا کنیم، نمی‌توانیم با یک برنامه ریزی که تجربه کردیم به وظایف خود عمل کنیم، باید تحولی در شیوه برنامه ریزی انجام شود.

وی خاطرنشان کرد: زمانی در یک سخنرانی گفتم که کشور از ناکارآمدی البته از نوع اشباع شده رنج می‌برد؛ عزیزی در یکی از جلسات مهم شوراهای عالی به من گفت که «این ناکارآمدی اشباع شده چیست که باز مطرح کرده‌ای؟» گفتم یعنی اگر من و تو نباشیم، کار بهتر اداره می‌شود.

رئیس مجلس با بیان اینکه «نیاز فوری آموزش و پرورش اقتصاد است» تاکید کرد: اول باید اقتصاد آموزش را سامان دهیم تا امکان توجه به ساماندهی سایر حوزه‌های آموزش و پرورش فراهم شود؛ باید در این زمینه با مدیریت سایبرنتیکی حرکت کنیم و حواس‌مان باشد که در ابتدا نیازمان سامان‌دهی اقتصادی‌ است.

قالیباف در بخش دیگری از سخنرانی خود در نخستین کنگره معلمان انقلاب اسلامی با تاکید بر لزوم مردمی سازی در حوزه آموزش و پرورش اظهار کرد: گروهی هستند که به سمت سیاست‌های دست راستی حرکت می‌کنند و به دنبال خصوصی سازی و پول سازی از آموزش هستند؛ این کار هم ناعدالتی به وجود می‌آورد و هم استقلال ما را سلب می‌کند و موجب ایجاد ناعدالتی آموزشی می‌شود هرچند که ما را قانع کنند که در کوتاه مدت باری از دوش جامعه بر می‌دارند و مثلاً هزینه کاری دولت را کاهش می‌دهد.

وی با تاکید بر اینکه در آموزش و پرورش در ظاهر در چاله بی پولی گرفتاریم اما من معتقدم در حقیقت ما در چاله ناکارآمدی گرفتاریم نه بی پولی، گفت: امروز روزی است که باید با ایده‌پردازی برای حل مشکلات چاره‌اندیشی کنیم؛ اگر دغدغه انقلاب را داشته باشیم در این زمینه لحظه‌ای غفلت نمی‌کنیم. باید ایده پردازی کنیم تا هم مشکل اقتصاد را آموزش جمهوری اسلامی حل کنیم و هم آموزش و پرورش را در ریل و جایگاه اصلی خود قرار دهیم.

رییس قوه مقننه گفت: در گفتمان و رهیافت آینده رو به جلوی نظام جمهوری اسلامی باید به موضوع مردمی سازی در حوزه نهاد آموزش و پرورش توجه کنیم. انقلاب اسلامی دو بال برای پرواز خود تا به امروز داشته‌ است؛ یکی سنت‌های الهی، خداباوری و عمل مخلصانه و دیگری مردم‌باوری؛ باید به مردم در آموزش و پرورش نقش، آن هم نه نقش تشریفاتی بدهیم.

قالیباف تصریح کرد: باید بپذیریم که آموزش و پرورش یک نهاد اجتماعی است و نباید به سمت خصوصی سازی و پول‌سازی برود؛ نباید به گونه‌ای عمل کنیم که آن را نه در حوزه خصوصی سازی قرار دهیم که تمام آینده ما را بفروشد و ناعدالتی به وجود آورد و نه آن‌چنان دولتی سازی کنیم که در چاله ناکارآمدی اشباع شده دفن شود بلکه باید بدانیم که آموزش و پرورش نه یک بازار اقتصادی در دست سرمایه‌داران است و نه یک سازمان دولتی در دست مدیران نالایق؛ بلکه نهادی اجتماعی با همه باورهای انقلاب اسلامی بر بستر مردم و برای دولت سازی، جامعه سازی و تمدن سازی مورد تاکید در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی است؛ اگر این حرکت را انجام دادیم، می‌توانیم در هر فصل شاهد اتفاقی محسوس در همه مدارس چه در ایرانشهر و چه در خیابان ولنجک تهران باشیم.

رییس مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با تاکید بر اینکه معلمان بسیجی فرزندان انقلاب اسلامی و از نسل سردار سلیمانی هستند، اظهار کرد: برای ما در جمهوری اسلامی ننگ است که زمانی که ۳۶ میلیون نفر جمعیت کشور بود، ۱۰ هزار نفر زندانی داشتیم و امروز که جمعیت کشور دو برابر شده و به ۸۰ میلیون نفر رسیده است، ۲۹۰ هزار نفر زندانی داریم این‌ها با پول حل نمی‌شود بلکه با باورهای انقلاب و به دست معلمان حل می‌شود.

قالیباف در پایان با بیان اینکه «امروز اولویت مهم اول و آخر کشور اقتصاد نیست، بلکه فرهنگ و نهادی بنام آموزش است» تاکید کرد: این نهاد، یک عنصر مهم و اساسی به نام معلم دارد و معلمان انقلابی جزو معلمانی هستند که مدعی راه امام(ره) و شهدا هستند. ما می‌توانیم همه مسائل یک مدرسه را حل کنیم و جلوی ناعدالتی آموزشی که در آن بچه پولدارها هر روز رشد پیدا کنند و بچه‌های با استعداد مستضعف نتوانند ظرفیت‌های بالقوه خود را بالفعل کنند، بگیریم.

لینک کوتاه
ارسال به تلگرام
بازید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
گزارش خطا
0
وب گردی
کدام بسته اینترنتی بهتر است؟!

کدام بسته اینترنتی بهتر است؟!

استوری عجیب کونته علیه توخل پس از درگیری جنجالی/عکس

استوری عجیب کونته علیه توخل پس از درگیری جنجالی/عکس

دعوای جدی پیکه و شکیرا در دادگاه

دعوای جدی پیکه و شکیرا در دادگاه

سواستفاده یک شرکت آرایشی از اتفاق درگذشت هوشنگ ابتهاج/ «سایه» دست‌مایۀ یک حراجی جعلی شد!

سواستفاده یک شرکت آرایشی از اتفاق درگذشت هوشنگ ابتهاج/ «سایه» دست‌مایۀ یک حراجی جعلی شد!

زن و شوهرهای مرفه به این دلایل طلاق می گیرند

زن و شوهرهای مرفه به این دلایل طلاق می گیرند

کارگر ساختمانی اعتراف کرد: همکارم را با بیل کشتم

کارگر ساختمانی اعتراف کرد: همکارم را با بیل کشتم

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر:
رپورتاژ / تریبون 2
تصاویر
۱/۴
۱/۴
تصاویر: آبرسانی سیار در برخی از مناطق شهرکرد

تصاویر: آبرسانی سیار در برخی از مناطق شهرکرد

۲/۴
تصاویر: جشنواره بین المللی سالانه بالون بریستول

تصاویر: جشنواره بین المللی سالانه بالون بریستول

۳/۴
تصاویر: گرداندن اراذل و اوباش خطرناک تهران

تصاویر: گرداندن اراذل و اوباش خطرناک تهران

۴/۴
تصاویر: نفس‌های آخر دریاچه ارومیه

تصاویر: نفس‌های آخر دریاچه ارومیه

خرید و فروش بیتکوین
ببینید!

ویدیو / افشاگری رئیس پلیس راهور در خصوص تخلفات عجیب در برخی مراکز معاینه فنی‌ با سیخ کباب!

ویدیو / حال و هوای خانه مرحوم ابتهاج پیش از ورود پیکرش به ایران

ویدیو / خوشحالی جالب دختران والیبال ایران در رختکن پس از شکستن طلسم ۵۶ ساله

ویدیو / درگیری سرمربیان چلسی و تاتنهام پس از پایان شهرآورد لندن

ویدیو / هجوم حشرات به موزه هنرهای معاصر

ویدیو / چه‌شد که آمریکا پس از جنگ جهانی دوم، ابرقدرت دنیا شد؟ + زیرنویس فارسی

تماشا کنید: اسطوره‌های بادکنکی / گزارشی از هالک‌های وطنی که اصولگرایان آن‌ها را «باد» کردند، اما پس از مدتی رسوا شدند

آرشیو
خرید و فروش بیتکوین
پربازدیدها
روز هفته ماه سال

سقوط بخشی از سقف هواپیما روی سر مسافران پرواز تهران-تبریز

عباس عبدی: آخرالزمان سیاست؛ سلام نواصول‌گرایان به برجام / فقط چند روز کافی بود تا مدیر مسئول کیهان نیز به برجام سلام دهد

مجلس به شورای عالی انقلاب فرهنگی: اگر مصوبه کنکور را لغو نکنید، طرح جدید تصویب می‌کنیم

جزییات جدید از پیشنهاد دولت برای افزایش حقوق / چه کسانی مشمول این افزایش می‌شوند؟

امیرعبداللهیان: تا ۱۲ امشب، آخرین جمع‌بندی خود را به اتحادیه اروپا ارائه می کنیم / اگر آمریکا انعطاف نشان ندهد باید بیشتر گفت‌وگو کنیم / حتی اگر فردا برجام به نتیجه رسید و تحریم‌های ثانویه برداشته شود، تحریم‌های اولیه همچنان پابرجا خواهد ماند / امروز مردم از ما نتیجه می‌خواهند؛ می‌گویند به اندازه کافی مذاکره کردید و حرف زدید

تصاویر: جلسه مشترک دولت و مجلس

امیرعبداللهیان: مجلس می‌گوید پیش نویس ایراداتی دارد، خب بالاخره طرف مقابل هم مطالباتی دارد / طرف مقابل ما، شش کشورند، ملاحظاتی هم دارند؛ توافق نتیجه تضارب آرا ما و ۱+۵ است

قیمت جدید گوشت مشخص شد / یک کیلو خورشتی گوسفندی نزدیک به ۳۰۰ هزار تومان!

وصیت ابتهاج: پیکرم را زیر درخت ارغوانم به خاک بسپارید

خاطره‌ی عجیب هوشنگ ابتهاج: آن مرد گفت در ۹۴ سالگی می‌میری!

تماشا کنید: نردبان سفارت / ۱۱ سال پس از حمله به سفارت انگلیس، حمله کنندگان چه پست هایی گرفته اند؟

چرا ارمنستان تا این حد به ایران نزدیک است؟

فیلمی از لحظه حمله به سلمان رشدی

چرا نصف بیشتر کنکوری‌های مجاز، انتخاب رشته نمی‌کنند؟

هوشنگ ابتهاج (سایه) درگذشت

برگزاری دادگاه مصطفی تاجزاده با حضور وی / تاج‌زاده به سه عنوان از جمله تبانی علیه امنیت ملی متهم است / تاج زاده حاضر به دفاع از خود نشد

وصیت ابتهاج: پیکرم را زیر درخت ارغوانم به خاک بسپارید

خاطرات حسن روحانی، شماره ۱۰۸: با لباس نظامی درب خانه‌ی آیت الله خامنه‌ای را زدم؛ گفتند آمده اید آقا را ببرید؟

خاطره‌ی عجیب هوشنگ ابتهاج: آن مرد گفت در ۹۴ سالگی می‌میری!

تماشا کنید: نردبان سفارت / ۱۱ سال پس از حمله به سفارت انگلیس، حمله کنندگان چه پست هایی گرفته اند؟

خاطرات هاشمی رفسنجانی، ۸ مرداد ۱۳۷۸: آنچه ملک عبدالله گفت و به مذاق بعضی خوش نیامد

مسیر آب در امامزاده داوود به طور قطع دستکاری شده بود / توپوگرافی این مسیر به گونه‌ای است که نباید با بارش‌های ۲۰ تا ۳۰ میلیمتری چنین حادثه‌ای رخ دهد

ویدیو / سه ماه زندگی پرنده‌ای کوچک در موهای یک زن

ویدیو / نشستن یک زن جوان روی کاپوت ماشین در حال حرکت در چالوس

ویدیو / این حیوان عجیب الخلقه در عراق، شیر منقرض شده آشوری است؟

سازمان جهانی بهداشت: قرنطینه امیکرون ۵ روز نیست

معاوضه شماره موبایل با آپارتمان لوکس / قیمت شماره‌های رند به ۵۰ میلیارد تومان رسید

شرط تحویل آپارتمان ۱۵۰ متری در نیاوران به رضا رویگری / مجری صداوسیما: مالک منزل گفته خانه را با چند پرستار آماده کرده‌ام؛ فقط رضا باید تنها بیاید / وقتش رسیده بگویم که چقدر به رضا ظلم شده / او مدت‌هاست که در روابط‌ش دچار مشکل شده / مو‌های رضا به طرز عجیبی سوزانده شده بود؛ به گریمور گفتم جوری درست کن که فکر کند مو دارد

تماشا کنید: خداحافظی ایران با ارس؟ / پروژه «داپ» ترکیه چگونه در سکوت منابع آبی ایران را خشک می کند؟

سیلی «ویل اسمیت» به صورت مجری اسکار به خاطر شوخی با همسرش / تصویر واکنش حاضران در سالن / گریه و عذرخواهی اسمیت پس از دریافت جایزه: عشق موجب می‌شود کارهای دیوانه‌واری انجام دهیم؛ وقتی در اوج هستی، شیطان دقیقا همان موقع سراغت می‌آید +عکس و ویدیو

درگذشت ناگهانی بازیگر مشهور سینمای ایران/ علت فوت به روایت خبرگزاری قوه قضاییه: خودکشی

صوت / اظهارات شهره (مازیار) لرستانی درباره تغییر جنسیتش: عرفا و شرعا دیگر زن نیستم

خرید و فروش بیتکوین
خواندنی ها
معرفی ۱۷ اژدهایی که در سریال «خاندان اژدها» خواهیم دید؛ از «کاراکسس» تا «سانفایر»

معرفی ۱۷ اژدهایی که در سریال «خاندان اژدها» خواهیم دید؛ از «کاراکسس» تا «سانفایر»

کشف ردپاهای ۱۲ هزارساله متعلق به عصر یخبندان در صحرای یوتای آمریکا

کشف ردپاهای ۱۲ هزارساله متعلق به عصر یخبندان در صحرای یوتای آمریکا

جانی دپ بعد از ۲۵ سال فیلم می‌سازد / آل پاچینو و یک ایرانی در مقام تهیه کننده

جانی دپ بعد از ۲۵ سال فیلم می‌سازد / آل پاچینو و یک ایرانی در مقام تهیه کننده

تحول در پیوند اعضا؛ تغییر گروه‌خونی کلیه‌های اهدایی امکان پذیر شد

تحول در پیوند اعضا؛ تغییر گروه‌خونی کلیه‌های اهدایی امکان پذیر شد

خرید و فروش بیتکوین
آخرین اخبار مهمترین عناوین روز

اتحادیه اروپا پاسخ ایران درمورد پیش نویس توافق احیای برجام را دریافت کرد / تهران چه گفته؟ / یک منبع ایرانی: انتظار است تا ۲ روز آینده جواب طرف مقابل را دریافت کنیم

تصاویر: آبرسانی سیار در برخی از مناطق شهرکرد

تصاویر: جشنواره بین المللی سالانه بالون بریستول

تصاویر: گرداندن اراذل و اوباش خطرناک تهران

تصاویر: نفس‌های آخر دریاچه ارومیه

خاطرات هاشمی رفسنجانی، ۲۴ مرداد ۱۳۷۸: محمدحسین عادلی معاون اقتصادی وزارت خارجه گفت امریکایی‌ها تمایل زیادی به تلطیف رابطه دارند

خاطرات حسن روحانی، شماره ۱۲۵: ساواک من را به من حسن روحانی می‌شناخت، برای همین با نام فریدون به راحتی از گیت فرودگاه عبور کردم

یادداشت‌های علم، دوشنبه ۲۰ شهریور ۱۳۴۶: اوقات شاه از BBC تلخ شده؛ با یک دانشجوی مغرض مصاحبه بی ربطی کرده اند

دانشمندان پیوند هیجان‌انگیزی را میان عناصر موجود در زمین و ماه پیدا کردند

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: پاسخ خود را به صورت محرمانه به هماهنگ‌کننده اتحادیه اروپا خواهیم داد / تنها راه احیای برجام این است که تهران مطالبات فرعی را کنار بگذارد

ترامپ: اف‌بی‌آی گذرنامه‌ام را ضبط کرده است

درآمد ٩٩ درصدی هندی‌ها در مقابل درآمد یک درصد ایرانی‌ها در بندر چابهار

مفقودی شش ایرانی در انفجار مرکز خرید ایروان / سفارت ایران: سرنوشت این ۶ نفر نامعلوم است؛ پیگیر موضوع هستیم

بلومبرگ: ولید بن طلال، شاهزاده میلیاردر سعودی در شرکت‌های نفتی و گازی روسیه در روز‌های نزدیک به آغاز جنگ اوکراین سرمایه گذاری کرده

نماینده مجلس: زنان طلاق می‌گیرند و درخواست صیغه ۹۹ ساله می‌کنند تا حقوق پدر فوت شده را بگیرند

ترامپ: اوضاع آرام نشود، اتفاقات وحشتناکی رخ می‌دهد

آیا ایران قرار است گاز مانده بر دست روسیه را با قیمت بیشتری بخرد؟

پیکر هوشنگ ابتهاج روز جمعه ساعت ۹ صبح در رشت به خاک سپرده می‎ شود

سیلاب مرگبار در افغانستان ۳۱ کشته و ده‌ها مفقودی برجای گذاشت

چین همزمان با سفر نمایندگان کنگره آمریکا به تایوان تمرین‌های تازه نظامی انجام داد

ایران به مصر در پی آتش سوزی کلیسایی در این کشور تسلیت گفت

واکنش سخنگوی وزارت خارجه به ادعای قاچاق تسلیحات از بندرعباس به بندر الحدیده یمن

کره جنوبی به کیم جونگ اون «طرح بزرگ» پیشنهاد داد / طرح عظیم تقویت اقتصاد کره شمالی و زندگی مردم به شرط خلع سلاح اتمی واقعی

آزمون سراسری ۱۴۰۲: نوبت اول ۲۹ و ۳۰ دی سال جاری، نوبت دوم ۱۴ و ۱۵ تیر سال آینده

فارس: گزارش علی باقری در جلسه فوق‌العاده شورای عالی امنیت ملی در خصوص مذاکرات احیای برجام / جمع‌بندی نظرات کارشناسی در حال تدوین نهایی است

نماینده مجلس: آقای رئیسی! با کسانی نشست و برخاست می کنید که محرم نظام نبودند و نیستند / این آخرین اخطار است؛ دفعه بعد، سند رو می‌کنم

اولیانوف: روسیه مانعی بر سر بازگرداندن برجام نبوده و نخواهد بود

فرمانده ارتش: درگیری‌های مرزی با طالبان باید دیپلماتیک حل شود؛ نیازی به دخالت نظامی نیست

قیمت طلا و سکه، ۲۴ مرداد ۱۴۰۱

جزییات جدید از پیشنهاد دولت برای افزایش حقوق / چه کسانی مشمول این افزایش می‌شوند؟

قیمت دلار در صرافی‌های بانکی، امروز ۲۴ مرداد ۱۴۰۱

دختر هوشنگ ابتهاج: اطلاعات منتشرشده در خصوص مراسم خاکسپاری پدرم درست نیست

اذعان کیهان به شکست پروژه رستم قاسمی، وزیر راه برای ساخت یک میلیون مسکن در سال اول: ۲۲ بانک از ۲۷ بانک کشور حتی یک ریال پول ندادند

عباس عبدی: آخرالزمان سیاست؛ سلام نواصول‌گرایان به برجام / فقط چند روز کافی بود تا مدیر مسئول کیهان نیز به برجام سلام دهد

سازمان هواپیمایی: بلیت اربعین را گران‌تر از ۶ میلیون تومان نخرید، حتی ۱ ریال/ آغاز پروازهای اربعین از ۲۰ شهریور

وضعیت آب و هوا، امروز ۲۴ مرداد ۱۴۰۱ / تدوام باد و باران در جنوب شرق کشور / هوای شمال گرم می‌شود / رگبار باران در ۳ استان

ادعاهای بلینکن علیه ایران در پی حمله به سلمان‌رشدی در نیویورک

عضو کمیته علمی کرونا: قله موج هفتم را رد کرده‌ایم / احتمال کاهشی شدن روند بیماری در کشور

سفیر چین در تهران: مسئله هسته‌ای ایران به مرحله‌ای حساس و کلیدی رسیده / پایداری بر گفت‌وگو و مذاکرات، تنها راه خروج از بن‌بست است

آرشیو
خرید و فروش بیتکوین
وبگردی

قایدی: برگشتم تا محبت هواداران استقلال را جبران کنم

دعوای جدی پیکه و شکیرا در دادگاه

استوری عجیب کونته علیه توخل پس از درگیری جنجالی/عکس

شماره پیراهن اسطوره پرسپولیس بر تن لوکادیا

سواستفاده یک شرکت آرایشی از اتفاق درگذشت هوشنگ ابتهاج/ «سایه» دست‌مایۀ یک حراجی جعلی شد!

پشت پرده عدم ثبت قرارداد کاوه رضایی چیست؟

زن و شوهرهای مرفه به این دلایل طلاق می گیرند

پیامک سارق مسلح ۱۹ساله به راننده اسنپ که ماشینش را دزدیده بود : حلالم کن،۱۰هزارتومان از داشبوردت برداشتم،۲۰هزارتومان هم کرایه ات را ندادم!

کارگر ساختمانی اعتراف کرد: همکارم را با بیل کشتم

«محمد کاسبی» بار دیگر در بیمارستان بستری شد؛ حال بازیگر «خوش رکاب» وخیم است

ستاره استقلال از سربازی معاف شد!

رکوردشکنی‌های فصیحی و تفتیان باطل شد!

  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"
کد خبر: ۶۸۴۱۲۴
تاریخ انتشار: ۱۷ : ۱۱ - ۱۳ تير ۱۴۰۱
سیاست >> سیاست داخلی
پ

قالیباف: زمانی که جمعیت کشور ۳۶ میلیون نفر بود، ۱۰ هزار نفر زندانی داشتیم، امروز که جمعیت دو برابر شده، ۲۹۰ هزار نفر زندانی داریم؛ این برای ما ننگ است / آموزش و پرورش در ۱۶ سال گذشته به طور متوسط هر ۲۰ ماه یک وزیر جابجا کرده / در دوران شهرداری، هیچ گاه از هیچ مدرسه‌ای در تهران غافل نشدم

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: به عنوان مدیری که بیش از ۵۰ سال در سطوح و حوزه‌های مختلف تجربه کسب کرده‌ام، می‌گویم که راه نجات کشور آموزش و پرورش است؛ معلمان نیز باید بدانند که بزرگترین بار مسئولیت بر دوش آنهاست.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایسنا: رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: به عنوان مدیری که بیش از ۵۰ سال در سطوح و حوزه‌های مختلف تجربه کسب کرده‌ام، می‌گویم که راه نجات کشور آموزش و پرورش است؛ معلمان نیز باید بدانند که بزرگترین بار مسئولیت بر دوش آنهاست.

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی صبح امروز دوشنبه در نخستین کنگره معلمان انقلاب اسلامی که در اردوگاه شهید باهنر تهران برگزار شد، با تاکید بر اینکه بدون شک مهم‌ترین اولویت‌ نظام جمهوری اسلامی آموزش و پرورش است، از جابجایی مکرر وزرای آموزش و پرورش انتقاد کرد و گفت: آموزش و پرورش که تنها اولویت اول نظام جمهوری اسلامی برای حل همه چالش ها است، وزارتخانه‌ای است که در ۱۶ سال گذشته بطور متوسط هر ۲۰ ماه به هر دلیلی یک وزیر جابجا کرده است و در همین دولت هم داشت استمرار روند گذشته رقم می‌خورد که در دو سه ماه نخست جلوی آن گرفته شد و در سیری قرار گرفت و امیدوارم که این مسیر با ثبات پیش برود و ۱۶ سال قبل را تجربه نکنیم چراکه ضربه سنگینی بر پیکره آموزش و پرورش وارد شد.

وی با بیان اینکه «در هر جا که می‌توانستیم نه بر اساس وظیفه اداری بلکه بر اساس وظیفه انقلابی از آموزش و پرورش حمایت کرده‌ام» اظهار کرد: در دوران شهرداری تهران هیچ گاه از هیچ مدرسه‌ای در تهران غافل نشدم. همچنین در دورانی که بصورت غیر رسمی کار جهادی انجام می‌دادم موضوع آموزش و پرورش در اولویت من بوده است چون با تمام وجود به این موضوع اعتقاد داشتم؛ در همین راستا نیز از زمان حضور در مجلس طرح آموزش و پرورش را در دستور کار خودم قرار دادم.

رئیس مجلس خاطرنشان کرد: فراز و نشیب‌های بسیاری وجود داشت تا طرح رتبه بندی به مرحله فعلی رسید. خودم را مکلف می دانم تا موضوع را تا مرحله نهایی پیگیری کنم و حتی در درون آموزش و پرورش برای اجرای دقیق طرح رتبه‌بندی از وزیر حتماً مطالبه‌گری می‌کنم. در حوزه منزلت، طرح رتبه بندی نه ابتدای کار است و نه انتهای آن اما مُسکنی است تا در برنامه هفتم چاره‌اندیشی دقیقی برای این موضوع انجام دهیم.

قالیباف همچنین با بیان اینکه «هیچ شکی نیست که امروز اولین اولویت فوری ما در کشور اقتصاد است»، تاکید کرد: امروز شرایط اقتصادی در کشور به گونه‌ای است که اولویت فوری ما ساماندهی و به ثبات رساندن اقتصاد است و این حتی در جامعه معلمین، کارآفرینان و سرمایه گذاران ما نیز سایه انداخته است. بزرگترین ضعف بی مدیریتی و بی لیاقتی در اداره این است که میان امورات فوری و امورات مهم فرق قائل نباشیم.

وی افزود: ما یکسری امورات دارای فوریت و یکسری امورات مهم داریم؛ حوزه فرهنگ با تاکید بر محوریت آموزش و پرورش از موضوعات اولویت اول و مهم ماست و ما باید در هر تصمیم میان و دراز مدت در مقطعی که نیروهای انقلاب بر مسند قدرت هستند، لحظه‌ای از آن چشم برنداریم. اگر فقط برای یک دهه به این موضوع اهمیت دهیم کشور را از این چالش جدی و حتی از چالش فوری اقتصاد نجات می‌دهیم.

رئیس قوه مقننه با تاکید بر اینکه وقتی حرف از آموزش و پرورش می‌زنیم، یعنی از معلم حرف می‌زنیم، گفت: همچنین اگر حرف از مکان و رده و سازمان و ساختار در آموزش و پرورش می‌زنیم، یعنی از مدرسه حرف می‌زنیم؛ برای برنامه ریزی درباره آموزش و پرورش باید معلم و مدرسه اساس کار ما باشد و به این دو موضوع نگاه کنیم؛ در این ساختار و سازمان، سایرین باید ذیل مدرسه و معلم تعریف شوند. فرق ما با سایر مکاتب انسان ساخت در این است که ما انسان را مبنای رشد و پیشرفت و حرکت می‌دانیم اما سایرین سرمایه را مبنا قرار می‌دهند؛ اگر ما انسان را مبنا می‌دانیم و آموزش و پرورش جزو اولویت‌های ما است باید این نهاد مورد توجه قرار بگیرد.

قالیباف خاطرنشان کرد: باید بدانیم که هویت نهاد آموزش به معلم و ارزش معلم است. این جمله که «هیچ جامعه‌ای فراتر از اندیشه معلمانش رشد نمی‌کند» جمله زیبایی است؛ به همین دلیل است که نقش معلم را رسالتی و هدایت‌گری می‌دانیم و این افراد جزو شریف‌ترین و پر مسئولیت‌ترین افراد جامعه ما هستند و همه مردم و مدیران باید به این موضوع باور داشته باشند.

وی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری گفت: دولت‌سازی و جامعه‌سازی مورد تاکید رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی از نهاد آموزش با هویت معلمان شکل می‌گیرد. اگر یک دهه آموزش و پرورش در اولیت مهم و اول ما قرار بگیرد کشور در ریل خود قرار می‌گیرد. من به عنوان مدیری که بیش از ۵۰ سال در سطوح و حوزه‌های مختلف تجربه کسب کرده‌ام، می‌گویم که راه نجات کشور آموزش و پرورش است؛ معلمان نیز باید بدانند که بزرگترین بار مسئولیت بر دوش آنهاست.

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه در نهاد آموزش که نهاد رشد و پیشرفت کشور است متاسفانه هیچ موقع یک نگاه سیستمی و حکمرانی درست نداشته‌ایم، گفت: باید نگاه سیستمی و حکمرانی دقیق و درست را در اولویت بگذاریم و حرکت‌مان از پایین به بالا باشد.

قالیباف با بیان اینکه «در مدیریت نباید از ۴ موضوع شفاف سازی، هوشمندسازی، مردمی سازی و کارآمد سازی غافل شد» خاطرنشان کرد: پیش از کرونا در آموزش و پرورش در حوزه هوشمند سازی و شفاف‌سازی با وجود اینکه باید پیشتاز می‌بود، گام‌های جدی برداشته نشده بود اما در دوران کرونا گام‌هایی در این زمینه برداشته شد. مسجد، منزل، مدرسه و محله «میم»هایی هستند که باید برای تحقق جامعه‌ساز و دولت‌سازی مورد توجه قرار می‌گرفتند اما پس از کرونا مجازی نیز به این «میم» ها اضافه شد؛ کرونا نشان داد اگر موقعیت فراهم شود آموزش و پرورش راه صدساله نرفته را با کمک همه معلمان طی می‌کند.

وی با اشاره به تجربیات دوران کرونا گفت: کرونا تجربه واقعاً بزرگی بود و کرونا در حوزه آموزش ما را از مدیریت خطی به مدیریت سایبرنتیکی نسل سومی قرار داد که فرصت کار بزرگی است.

رئیس قوه مقننه در ادامه بر لزوم تحول در نهاد آموزش در برنامه هفتم توسعه تاکید و اظهار کرد: در زمان معرفی وزرای دولت سیزدهم به مجلس به دو وزیر آموزش و پرورش و ارتباطات و فناوری اطلاعات گفتم که تا روزی که در مجلس هستم، برای شما آچار به دست هستم و در مجلس به روی شما باز است.

قالیباف گفت: در جریان جلسات بررسی برنامه هفتم توسعه به عنوان یکی از سران قوا به سران قوا و اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام گفته‌ام که تلاش من این است که مسیری که در ۶ برنامه قبلی طی شده را در برنامه هفتم طی نکنم؛ در این ۶ برنامه عملکرد حداکثر ۳۰ درصدی داشته‌ایم و به ۷۰ درصد آن عمل نشده است. در دولت و مجلس انقلابی که باید دین‌مان را به امام و شهدا ادا کنیم، نمی‌توانیم با یک برنامه ریزی که تجربه کردیم به وظایف خود عمل کنیم، باید تحولی در شیوه برنامه ریزی انجام شود.

وی خاطرنشان کرد: زمانی در یک سخنرانی گفتم که کشور از ناکارآمدی البته از نوع اشباع شده رنج می‌برد؛ عزیزی در یکی از جلسات مهم شوراهای عالی به من گفت که «این ناکارآمدی اشباع شده چیست که باز مطرح کرده‌ای؟» گفتم یعنی اگر من و تو نباشیم، کار بهتر اداره می‌شود.

رئیس مجلس با بیان اینکه «نیاز فوری آموزش و پرورش اقتصاد است» تاکید کرد: اول باید اقتصاد آموزش را سامان دهیم تا امکان توجه به ساماندهی سایر حوزه‌های آموزش و پرورش فراهم شود؛ باید در این زمینه با مدیریت سایبرنتیکی حرکت کنیم و حواس‌مان باشد که در ابتدا نیازمان سامان‌دهی اقتصادی‌ است.

قالیباف در بخش دیگری از سخنرانی خود در نخستین کنگره معلمان انقلاب اسلامی با تاکید بر لزوم مردمی سازی در حوزه آموزش و پرورش اظهار کرد: گروهی هستند که به سمت سیاست‌های دست راستی حرکت می‌کنند و به دنبال خصوصی سازی و پول سازی از آموزش هستند؛ این کار هم ناعدالتی به وجود می‌آورد و هم استقلال ما را سلب می‌کند و موجب ایجاد ناعدالتی آموزشی می‌شود هرچند که ما را قانع کنند که در کوتاه مدت باری از دوش جامعه بر می‌دارند و مثلاً هزینه کاری دولت را کاهش می‌دهد.

وی با تاکید بر اینکه در آموزش و پرورش در ظاهر در چاله بی پولی گرفتاریم اما من معتقدم در حقیقت ما در چاله ناکارآمدی گرفتاریم نه بی پولی، گفت: امروز روزی است که باید با ایده‌پردازی برای حل مشکلات چاره‌اندیشی کنیم؛ اگر دغدغه انقلاب را داشته باشیم در این زمینه لحظه‌ای غفلت نمی‌کنیم. باید ایده پردازی کنیم تا هم مشکل اقتصاد را آموزش جمهوری اسلامی حل کنیم و هم آموزش و پرورش را در ریل و جایگاه اصلی خود قرار دهیم.

رییس قوه مقننه گفت: در گفتمان و رهیافت آینده رو به جلوی نظام جمهوری اسلامی باید به موضوع مردمی سازی در حوزه نهاد آموزش و پرورش توجه کنیم. انقلاب اسلامی دو بال برای پرواز خود تا به امروز داشته‌ است؛ یکی سنت‌های الهی، خداباوری و عمل مخلصانه و دیگری مردم‌باوری؛ باید به مردم در آموزش و پرورش نقش، آن هم نه نقش تشریفاتی بدهیم.

قالیباف تصریح کرد: باید بپذیریم که آموزش و پرورش یک نهاد اجتماعی است و نباید به سمت خصوصی سازی و پول‌سازی برود؛ نباید به گونه‌ای عمل کنیم که آن را نه در حوزه خصوصی سازی قرار دهیم که تمام آینده ما را بفروشد و ناعدالتی به وجود آورد و نه آن‌چنان دولتی سازی کنیم که در چاله ناکارآمدی اشباع شده دفن شود بلکه باید بدانیم که آموزش و پرورش نه یک بازار اقتصادی در دست سرمایه‌داران است و نه یک سازمان دولتی در دست مدیران نالایق؛ بلکه نهادی اجتماعی با همه باورهای انقلاب اسلامی بر بستر مردم و برای دولت سازی، جامعه سازی و تمدن سازی مورد تاکید در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی است؛ اگر این حرکت را انجام دادیم، می‌توانیم در هر فصل شاهد اتفاقی محسوس در همه مدارس چه در ایرانشهر و چه در خیابان ولنجک تهران باشیم.

رییس مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با تاکید بر اینکه معلمان بسیجی فرزندان انقلاب اسلامی و از نسل سردار سلیمانی هستند، اظهار کرد: برای ما در جمهوری اسلامی ننگ است که زمانی که ۳۶ میلیون نفر جمعیت کشور بود، ۱۰ هزار نفر زندانی داشتیم و امروز که جمعیت کشور دو برابر شده و به ۸۰ میلیون نفر رسیده است، ۲۹۰ هزار نفر زندانی داریم این‌ها با پول حل نمی‌شود بلکه با باورهای انقلاب و به دست معلمان حل می‌شود.

قالیباف در پایان با بیان اینکه «امروز اولویت مهم اول و آخر کشور اقتصاد نیست، بلکه فرهنگ و نهادی بنام آموزش است» تاکید کرد: این نهاد، یک عنصر مهم و اساسی به نام معلم دارد و معلمان انقلابی جزو معلمانی هستند که مدعی راه امام(ره) و شهدا هستند. ما می‌توانیم همه مسائل یک مدرسه را حل کنیم و جلوی ناعدالتی آموزشی که در آن بچه پولدارها هر روز رشد پیدا کنند و بچه‌های با استعداد مستضعف نتوانند ظرفیت‌های بالقوه خود را بالفعل کنند، بگیریم.

رازیانه د
رومیس د
ارسال به تلگرام
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"