کد خبر: ۶۸۸۵۴۰
تاریخ انتشار: ۲۱ : ۲۱ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۱

ضرغامی: هر وقت ‏«امر به معروف و نهی از منکر» حکومتی و آمرانه شد، نتیجه‌ی عکس داد / باید شجاعانه در روش هایمان تجدید نظر کنیم

ضرغامی وزیر میراث فرهنگی و گردشگری در واکنش به حواشی‌های اخیر در بحث حجاب در توئیتی نوشت:‏ امر به معروف و نهی از منکر وظیفه‌ای همگانی است. هر وقت این مسؤولیت، حکومتی، اداری و آمرانه شد، نتیجه‌ی عکس داد. وقت آن است که از گذشته عبرت بگیریم و در روش‌هایمان تجدیدنظر کنیم. این تغییر راهبرد، شجاعت می‌خواهد.
ضرغامی: هر وقت ‏«امر به معروف و نهی از منکر» حکومتی و آمرانه شد، نتیجه‌ی عکس داد / باید شجاعانه در روش هایمان تجدید نظر کنیم
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ضرغامی وزیر میراث فرهنگی و گردشگری در واکنش به حواشی های اخیر در بحث حجاب در توئیتی نوشت: باید شجاعانه در روش هایمان تجدید نظر کنیم.

وی در توئیتی نوشت: ‏امر به معروف و نهی از منکر وظیفه‌ای همگانی است. هر وقت این مسؤولیت، حکومتی، اداری و آمرانه شد، نتیجه‌ی عکس داد.

وقت آن است که از گذشته عبرت بگیریم و در روش‌هایمان تجدیدنظر کنیم. این تغییر راهبرد، شجاعت می‌خواهد.

از جنس همان شجاعتی که امام (ره) به ما آموخت.

نظرات بینندگان
captcha