کد خبر: ۶۹۰۸۸۳
تاریخ انتشار: ۴۳ : ۲۲ - ۲۸ مرداد ۱۴۰۱

نگاه رئیس سابق اطلاعات ارتش اسرائیل به توافق احیای برجام

 تامیر هیمن، رئیس سابق اطلاعات ارتش اسرائیل در توئیتی نوشت: اگر توافق امضا شود، توافق بدی است و اگر ۶ ماه پیش امضا می‌شد، کمتر بد بود. ولی این توافق همچنان برای خارج کردن ایران از وضعیتی که در آن قرار دارد (یعنی تقریباً یک کشور در آستانه هسته‌ای شدن)، و مهمتر از آن، برای خرید زمان به منظور آماده کردن گزینه نظامی در مقابل ایران، ضروری است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :  		 			نگاه رئیس سابق اطلاعات ارتش اسرائیل به توافق احیای برجام 		 	 			نگاه رئیس سابق اطلاعات ارتش اسرائیل به توافق احیای برجام

 تامیر هیمن، رئیس سابق اطلاعات ارتش اسرائیل درباره توافق احیای برجام  در توئیتی نوشت: پیش نویس توافق هسته ای که در حال نهایی شدن است، همچنان به تایید مقامات ایران نیاز دارد.

به گزارش «انتخاب»؛  وی در ادامه نوشت:  اگر توافق امضا شود، توافق بدی است و اگر 6 ماه پیش امضا می شد، کمتر بد بود. ولی این توافق همچنان برای خارج کردن ایران از وضعیتی که در آن قرار دارد ( یعنی تقریباً یک کشور در آستانه هسته ای شدن)، و مهمتر از آن، برای خرید زمان به منظور آماده کردن گزینه نظامی در مقابل ایران، ضروری است.

وی افزود: امضای توافق تضمین می کند که ایران حداقل تا سال 2030 بمب هسته ای نخواهد داشت و حتی پس از آن نیز توسعه توان هسته ای نظامی برای تهران ممنوع است. همه اینها تحت نظارت بین المللی و زیر چشم بدگمان سازمان های اطلاعاتی اسرائیل است.

رئیس سابق اطلاعات ارتش اسرائیل در ادامه نوشت: اگر ایران توافق را زیر پا بگذارد و توانایی هسته ای خود را توسعه دهد،‌احتمال حمله ائتلاف بین المللی به آن افزایش می یابد و اسرائیل مشروعیت بین‌المللی برای حمله نظامی به ایران خواهد داشت.

نظرات بینندگان