پنجشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۱ | Thursday, 09 February 2023
  • ارتباط با انتخاب
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیک
  • |
  • نظرسنجی
پنجشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۱ | Thursday, 09 February 2023
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
جستجو
ویدئو جدیدترین اخبار پربیننده ترین
لایو خبر عکس خواندنی ها اخبار ویژه
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • ارتباط با انتخاب
  • پیوندها
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • مجله الکترونیک
  • نظرسنجی
  • آرشیو
ویدیو / نجات كودك تركيه‌اى پس از ۶۰ ساعت از زیر آوار توسط امدادگران هلال احمر ایران

ویدیو / نجات كودك تركيه‌اى پس از ۶۰ ساعت از زیر آوار توسط امدادگران هلال احمر ایران

ویدیو / بارش ۱.۵ متری برف در محور مریوان-سقز

ویدیو / بارش ۱.۵ متری برف در محور مریوان-سقز

ویدیو / کنایه نماینده مجلس به رئیس سازمان خصوصی‌سازی: قالیباف دوستان را از سازمان زیباسازی و بهشت زهرا آورده / با کدام سابقه و توانایی مولد سازی را به آقای قربانزاده سپرده‌ایم؟

ویدیو / کنایه نماینده مجلس به رئیس سازمان خصوصی‌سازی: قالیباف دوستان را از سازمان زیباسازی و بهشت زهرا آورده / با کدام سابقه و توانایی مولد سازی را به آقای قربانزاده سپرده‌ایم؟

ویدیو / واکنش مادر به نجات فرزندش پس از ۵۶ ساعت از زیر آوار در ترکیه

ویدیو / واکنش مادر به نجات فرزندش پس از ۵۶ ساعت از زیر آوار در ترکیه

ویدیو / لحظه آزادی احسان پیربرناش و اولین ملاقات او با پسرش

ویدیو / لحظه آزادی احسان پیربرناش و اولین ملاقات او با پسرش

ویدیو / رییس سازمان خصوصی سازی برنامه مناظره زنده درباره مولدسازی را ترک کرد

ویدیو / رییس سازمان خصوصی سازی برنامه مناظره زنده درباره مولدسازی را ترک کرد

کد خبر: ۶۹۷۲۸۰
تاریخ انتشار: ۱۲ : ۱۱ - ۱۱ مهر ۱۴۰۱
سیاست >> سیاست داخلی
پ

وکیل خانواده مهسا امینی: نظریه پزشکی قانونی را در صورت تأیید پزشک معتمدمان می‌پذیریم

محمد صالح نیکبخت وکیل خانواده مهسا امینی گفت: مهسا امینی در سال ۱۳۸۶ یعنی حدود ۱۵ سال پیش در حدود اینکه ۷ سال سن داشته، عمل داشته و عمل جراحی صورت گرفته ولی این عمل هیچ گونه ارتباطی با مرگ او در بیمارستان کسری یا اینکه قبل از آن در جاهای دیگر حوادثی به وجود آمده نداشته است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایلنا: وکیل خانواده مهسا امینی گفت: مهسا امینی در سال ۱۳۸۶ یعنی حدود ۱۵ سال پیش در حدود اینکه ۷ سال سن داشته، عمل داشته و عمل جراحی صورت گرفته ولی این عمل هیچ گونه ارتباطی با مرگ او در بیمارستان کسری یا اینکه قبل از آن در جاهای دیگر حوادثی به وجود آمده نداشته است.

محمد صالح نیکبخت وکیل خانواده مهسا امینی در واکنش به ماجرای عمل مهسا امینی در بیمارستان میلاد و تایید و تکذیب‌هایی که پیرامون آن صورت می‌گیرد، گفت: مهسا امینی در سال ۱۳۸۶ یعنی حدود ۱۵ سال پیش وقتی ۷ سال سن داشته، عمل داشته و عمل جراحی روی او صورت گرفته ولی این عمل هیچ گونه ارتباطی با مرگ او در بیمارستان کسری یا اینکه قبل از آن در جاهای دیگر حوادثی به وجود آمده نداشته است.

وی تصریح کرد: همه پزشکان پزشکی قانونی هم اعلام کردند بیماری قبلی مهسا امینی ارتباطی با این موضوع ندارد و متاسفانه عده‌ای این مسئله را بهانه کرده‌اند برای اینکه بگویند مهسا در گذشته چنین بیماری داشته و عامل مرگ اصلی او این مریضی بوده است. ما در جلسه شنبه گذشته پزشکی قانونی حضور داشتیم، همچنین پزشکی محترمی که او را معالجه کرده بود، صراحتا قیده شده است که مرگ خانم مهسا امینی، حادثه‌ای که برای او پیش آمده ناشی از آن عملی که صورت گرفته نبوده است.

صالح نیکبخت گفت: همچنین خانواده مهسا امینی در همان جلسه پزشکی قانونی به ما اعلام کردند او غده‌ای بزرگ در بالای چشمش داشته و پیش دکتر شیروانی رفته و او طبق نظر پزشکی اعلام کرد اگر این غده را عمل کنیم یا نکنیم هیچ تاثیری در وضعیت سلامتی او نخواهد گذاشت و جانش در سلامت کامل خواهد بود. اما با وجود چنین غده‌ای که ممکن است در بینایی او تاثیر بگذارد ما برای احتیاط عمل خواهیم کرد. این نهایت موضوعی بوده که برخی این را بهانه کردند که سابقه این بیماری و بیماری‌های دیگر را داشته است.

وکیل خانواده مهسا امینی در ادامه گفت: مهسا امینی به بیماری تیروئید هم مبتلا بوده است. خانم مهسا امینی ۲۲ سال سن داشت و با توجه به وضعیت آب و هوایی غرب کشور که کوهستانی است و به علت باران‌های سیل آسا در آب‌های آنجا به دلیل کمبود ماده لیون، مانند اکثر همشهری‌های خود به بیماری تیروئید مبتلا بوده و اما این بیماری هم هیچ تاثیری در حادثه‌ای که برای او به وجود آمده نداشته است. زیرا به دلیل نتایج آزمایش سالیانه مهسا امینی که توسط پزشک متخصص او انجام می‌شد، صراحتا اعلام شده که نیازی به تهیه قرص بیماری تیروئید نیست و حتی نیازی به تغییر دوز مصرف آن قرص‌ها هم ندارد.

صالح نیکبخت گفت: در جلسه شنبه گذشته پزشکی قانونی، با سوالی که یکی از پزشکان پزشکی قانونی درباره روز حادثه کرده بود مشخص شد مهسا امینی قرص تیروئید خود را مصرف کرده بود و حتی قرص‌هایی که در روزهای غیرعادی برای ایشان تجویز شده بود هم مصرف کرده و حتی پزشک متخصص او هم در ۱۹ یا ۲۰ مرداد هم آزمایش جدیدی گرفتند که مشخص شد هیچ مشکلی ندارد و کاملا صحیح و سالم بوده است.

صالح نیکبخت در پاسخ به این سوال که در جلسه پزشکی قانونی چه جزئیات دیگری از مهسا امینی مطرح شد، گفت: در این جلسه قرار بود ابتدا روز جلسه را به ما اعلام کنند تا پزشکان مورد نظر خود را برای امکان ارتباط و تایید نظریه پزشکی قانونی معرفی کنیم. اما این موضوع را به ما اعلام نکردند. ثانیا در جلسه‌ای که ما حضور داشتیم نظریه پزشکی قانونی درباره جسد مهسا امینی مطرح نشده و لازم است تاکید کنم با توجه به توضیحات همکارم آقای رضایی در جلسه، همچنین درخواست خانواده مهسا امینی در این معیار قرار گرفته بود که ما هیچ جلسه‌ و هیچ نظریه‌ای را بدون جلب نظر پزشکان معتمد مورد نظر، قبول نخواهیم کرد.

وی ادامه داد: برخوردی که آن پزشک پزشکی قانونی با پدر مهسا امینی انجام داده بود که بعدها معاون دادستان تهران حضور او در پزشکی قانونی را تایید کرد، عدم رضایت خانواده مهسا امینی را درپی داشت. بدون حضور پزشک معتمدی که خانواده او برای تایید نظریه پزشکان قانونی درخواست کردند رسیدگی به پرونده مورد قبول نخواهد بود. اگر این نظریه مورد تایید پزشکی قانونی باشد، ایرادی ندارد و ما نیز حق مداخله در نظریه پزشکی قانونی را نداریم اما به صورت طبیعی این حق را داریم که هم اعتراض کنیم و هم از پزشکان معتمدی که از اساتید برجسته مغز و اعصاب هستند و هیچ وابستگی اداری و جناحی ندارند، نظر بخواهیم این مساله نه تنها موجب کسر شأن پزشکی قانونی نمی‌شود بلکه موجب ارتقاء و اعتلای عمومی در نهاد پزشکی قانونی خواهد شد.

وی افزود: ما وکلا و خانواده مهسا امینی درباره مسائل پزشکی قانونی هیچ علم و اطلاعاتی نداریم بلکه آن افراد هستند که تشخیص می‌دهند آیا نظریه پزشکی قانونی منطبق با واقعیت است یا خیر. به طور مشخص اگر آن‌ها نظر دهند در بین عموم واقعی قلمداد خواهد شد و مورد قبول ما خواهد بود و در برابر افکار عمومی هم اعلام خواهیم کرد که این نظریه را خواهیم پذیرفت.

صالح نیکبخت در پاسخ به سوالی درباره صحت و سقم وجود فیلمی از دوربین روی لباس مامور بازداشت‌کننده گفت: در مورد این مسئله، حین دستگیری مهسا امینی، دخترخاله او نیز همراه او بوده است. دخترخاله و برادر مهسا امینی گفتند حین آنکه مامور مهسا را دستگیر کرده به مامور گفتند چون او از سقز آمده و در تهران غریبه بوده و مهمان است از دستگیری او خودداری کند. اما مامور در جواب اصرار دختر خاله او می‌گوید: « برو کنار چون روی لباس من دوربینی وجود دارد که عکس تصویر تو را هم می‌اندازد و اگر تصویر تو هم باشد من بازخواست می‌شوم که چرا تو را بازداشت نکردم» به همین دلیل دخترخاله مهسا موضوع دوربین روی لباس مامور بازداشت‌کننده را گفته است.

وی افزود: من شخصا عکس دوربین مامور بازداشت‌کننده را ندیدم اما می‌خواهم بگویم در بحث وجود دوربین روی لباس مامور دستگیرکننده مهسا امینی، با مسئولان نیروی انتظامی اختلاف نظر وجود دارد. ولیکن دیدن یا ندیدن وکیل نمی‌تواند نفی یا اثبات این موضوع را در پی داشته باشد و ما باید به شهادت دخترخاله مهسا امینی استناد کنیم.

صالح نیکبخت درباره اینکه چه جزئیات دیگری درباره پرونده مهسا امینی وجود دارد که تا به حال گفته نشده است، گفت: ما خواهان این نیستیم که این پرونده فوری و بدون فوت وقت رسیدگی شده و به تمامی جوانب موضوع توجه نشود. یکی از مواردی که وجود دارد این است که ما به دنبال پرونده بالینی مهسا در بیمارستان میلاد هستیم. ما خواهان این هستیم که همه اسناد و مدارکی که می‌تواند اتهام به کسی را ثابت کند، مورد بررسی قرار دهند. از آن اسناد و مدارک مورد نیاز یکی استماع شهادت تمامی آن شهودی است که در حین بازداشت مهسا امینی در پارک طالقانی حضور داشتند و آن‌ها هم جزو بازداشت‌شدگان بودند. دوم درخواست استماع شهادت شهودی را می‌کنیم که در بازداشتگاه گشت ارشاد حضور داشتند و سومین موضوع این است که فیلم‌هایی که در دوربین مامور پلیس و دوربین مدخل ورودی یا در داخل بند وجود داشته و همچنین دوربینی که در داخل بازداشتگاه گشت ارشاد وجود دارد ارائه شده تا بررسی شود و از تمام مامورانی که با ایشان به نوعی برخورد داشتند تحقیقات به عمل آید و این تحقیقات با حضور پدر مهسا امینی و همچنین کسانی باشد که برای انتقال جسد از بازداشتگاه گشت ارشاد به بیمارستان کسری حضور داشتند.

وی افزود: اگر این مدارک ارائه شود، قطعا موجب رضایت می‌شود و این هراسی که به وجود آمده است فروخواهد نشست.

صالح نیکبخت در پاسخ به این سوال که آیا شما در این پرونده موردی را دیدید که برخلاف مسیر قانونی پرونده طی شده باشد؟ گفت: من به همراه همکارم آقای رضایی هنوز پرونده را به طور کامل نخواندیم و بدون خواندن پرونده نمی‌خواهیم هیچ اظهارنظری درباره صحت و درستی و نادرستی اینگونه اسناد و مدارک و مستندات بکنیم.

وکیل خانواده مهسا امینی در پاسخ به این سوال که چقدر امیدوار است تا پرونده به نتیجه برسد؟ گفت: انتظار دارم این پرونده مانند پرونده‌های دیگر در گذشته نباشد. هیچ اشکالی ندارد که یک یا چند مامور خاطی را اگر متخلف باشند شناسایی کرده و آن‌ها را مجازات کنند، چه بسا شاید خانواده مهسا اعلام گذشت کنند. اما مجازات افراد یک امر بازدارنده خواهد بود که از تکرار آن جلوگیری می‌کند. این را هم بگویم که مامور پلیس مصون از خطا نیست چراکه مامور پلیس امکان برخورد با افراد مختلف را هم دارد که احتمال بسیاری دارد خطرساز باشند.

صالح نیکبخت گفت: در تماسی که رئیس‌جمهور با خانواده مهسا امینی داشتند به غلط از قول خانواده مهسا امینی گفتند که هیچ پیگیری از سوی رئیس‌جمهور انجام نشده است که این موضوع صراحتا تکذیب می‌شود و تا به امروز هیچ نقل قولی از سوی وکیل و خانواده مهسا امینی درباره تماس تلفنی رئیس جمهور انجام نشده است.

لینک کوتاه
ارسال به تلگرام
بازید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
گزارش خطا
0
وب گردی
کدام بسته اینترنتی بهتر است؟!

کدام بسته اینترنتی بهتر است؟!

واکنش تند شهاب حسینی به توهین بهروز افخمی و مهمان برنامه‌اش به زنان

واکنش تند شهاب حسینی به توهین بهروز افخمی و مهمان برنامه‌اش به زنان

ادعای جالب سردار آزمون: از کل فوتبال ایران بیشتر پاداش می‌دهم

ادعای جالب سردار آزمون: از کل فوتبال ایران بیشتر پاداش می‌دهم

مشاهده گربه پالاس در منطقه حفاظت شده مهریز

مشاهده گربه پالاس در منطقه حفاظت شده مهریز

حسن یزدانی از دیوید تیلور جلو زد!

حسن یزدانی از دیوید تیلور جلو زد!

جدال سعودی‌ها بر سر کاپیتان بارسلونا؛ دشمن رونالدو یا یار؟

جدال سعودی‌ها بر سر کاپیتان بارسلونا؛ دشمن رونالدو یا یار؟

;
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر:
رپورتاژ / تریبون 2
تصاویر
۱/۴
۱/۴
تصاویر: ادامه عملیات امداد و نجات در ترکیه و سوریه

تصاویر: ادامه عملیات امداد و نجات در ترکیه و سوریه

۲/۴
تصاویر: بارش برف در همدان

تصاویر: بارش برف در همدان

۳/۴
تصاویر: جشن تکلیف هزار نفری در زنجان

تصاویر: جشن تکلیف هزار نفری در زنجان

۴/۴
تصاویر: حادثه انفجار لوله گاز در مشهد

تصاویر: حادثه انفجار لوله گاز در مشهد

خرید و فروش بیتکوین
ببینید!

ویدیو / نجات كودك تركيه‌اى پس از ۶۰ ساعت از زیر آوار توسط امدادگران هلال احمر ایران

ویدیو / بارش ۱.۵ متری برف در محور مریوان-سقز

ویدیو / کنایه نماینده مجلس به رئیس سازمان خصوصی‌سازی: قالیباف دوستان را از سازمان زیباسازی و بهشت زهرا آورده / با کدام سابقه و توانایی مولد سازی را به آقای قربانزاده سپرده‌ایم؟

ویدیو / واکنش مادر به نجات فرزندش پس از ۵۶ ساعت از زیر آوار در ترکیه

ویدیو / لحظه آزادی احسان پیربرناش و اولین ملاقات او با پسرش

ویدیو / رییس سازمان خصوصی سازی برنامه مناظره زنده درباره مولدسازی را ترک کرد

ویدیو / شادی امدادگران و مردم پس از نجات دو دختربچه از زیر آوار زلزله در شمال سوریه

آرشیو
خرید و فروش بیتکوین
پربازدیدها
روز هفته ماه سال

آیا سد «آتاتورک» به خاطر زلزله ترکیه در خطر فروریختن است؟

کارگردان هتاک به زنان در تلویزیون طلبکار شد: از ۴ نفر و ۶ رسانه شکایت می‌کنم؛ حرف بدی نزدم

قیمت طلا و سکه، امروز ۱۹ بهمن ۱۴۰۱

تصاویر: پایگاه زیرزمینی عقاب۴۴ نیروی هوایی ارتش

میروسلاو بلاژویچ، سرمربی سابق تیم ملی درگذشت

حذف قرعه کشی برای خودروهای عرضه شده در بورس

وضعیت آب و هوا، امروز ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ / احتمال توفان گردوخاک در ۵ استان / بارش و کاهش دما در نقاط مختلف کشور

کیهان: ترانه کذایی شروین حاجی پور، رقیب نداشته که در مسابقه برنده شود

دادستان خراسان رضوی: احضار پزشک هتاک به روحانیت و یک بانوی محجبه در کاشمر / مطب این پزشک پلمب و از طبابت منع شد

آیا سد «آتاتورک» به خاطر زلزله ترکیه در خطر فروریختن است؟

آخرین اخبار از زلزله ۷.۸ ریشتری در ترکیه و سوریه / بیش از ۳۶۰۰ کشته تاکنون / وقوع زلزله ۷.۸ ریشتری جدید، ۹ ساعت پس از زمین لرزه اول

شناسایی جسد دروازه‌بان ترکیه‌ای زیر آوار زمین لرزه

نماینده مجلس: حقوق‌ سربازان به ۵ میلیون تومان می‌رسد‌

عیدی کارکنان و بازنشستگان دولت یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان شد

ویدیو / لحظاتی ترسناک از زلزله دیشب ترکیه

کارگردان هتاک به زنان در تلویزیون طلبکار شد: از ۴ نفر و ۶ رسانه شکایت می‌کنم؛ حرف بدی نزدم

وزیر اقتصاد: حقوق کارکنان دولت در سال ۱۴۰۲، ۱۵ تا ۲۵ درصد افزایش می‌یابد / فعلا برنامه‌ای برای افزایش حقوق میانسالی نداریم

ویدیو / کوهرنگ پس از بارش برف ۱۸۰ سانتی‌متری

واریز پول شرط شرکت در قرعه‌کشی فروش خودرو شد

پیام‌ فروش جنگنده‌های سوخو ۳۵ روسیه به ایران

عکس عامل شلیک به هواپیمای اوکراینی منتشر شد

خاطرات هاشمی رفسنجانی، ۶ بهمن ۱۳۷۸: خوابی که یکی از علمای عراق درمورد من دیده بود

چگونه فقط با کارت ملی، ۵۰۰۰ یورو بخریم؟

وزارت خارجه جمهوری آذربایجان: درصددیم تا در آینده‌ای نزدیک سفارت خود در ایران را تخلیه کنیم / کمپین اخیر ضد آذربایجانی در رسانه‌های ایران زمینه‌ساز این حمله بوده / طرف ایرانی مسئولیت کامل حمله به سفارت ما را برعهده دارد

دایی مهسا امینی: مهسا کاملاً سالم بود؛ بیماری قلبی مادرزادی او دروغ مطلق است

سازمان جهانی بهداشت: قرنطینه امیکرون ۵ روز نیست

ویدیو / واکنش امیر قطر به برد ایران مقابل ولز

شرط تحویل آپارتمان ۱۵۰ متری در نیاوران به رضا رویگری / مجری صداوسیما: مالک منزل گفته خانه را با چند پرستار آماده کرده‌ام؛ فقط رضا باید تنها بیاید / وقتش رسیده بگویم که چقدر به رضا ظلم شده / او مدت‌هاست که در روابط‌ش دچار مشکل شده / مو‌های رضا به طرز عجیبی سوزانده شده بود؛ به گریمور گفتم جوری درست کن که فکر کند مو دارد

ویدیو / آزار و اذیت شیطانی دختر دانشجو توسط این ۵ آدم‌ربا

معاوضه شماره موبایل با آپارتمان لوکس / قیمت شماره‌های رند به ۵۰ میلیارد تومان رسید

ساعت و تاریخ بازی ایران - آمریکا

ویدیویی که پلیس از مهسا امینی منتشر کرد

خرید و فروش بیتکوین
خواندنی ها
۹ راز خانوادگی باورنکردنی از سلبریتی های هالیوودی که نمی دانستید

۹ راز خانوادگی باورنکردنی از سلبریتی های هالیوودی که نمی دانستید

گوگل مپس به قابلیت‌های هوش مصنوعی جدید و جذاب مجهز می‌شود

گوگل مپس به قابلیت‌های هوش مصنوعی جدید و جذاب مجهز می‌شود

کشف اسرار جدید از مومیایی‌های باتلاقی ۷ هزار ساله

کشف اسرار جدید از مومیایی‌های باتلاقی ۷ هزار ساله

کوادکوپتر دوزیست که هم پرواز و هم شنا می‌کند

کوادکوپتر دوزیست که هم پرواز و هم شنا می‌کند

خرید و فروش بیتکوین
آخرین اخبار مهمترین عناوین روز

تصاویر: ادامه عملیات امداد و نجات در ترکیه و سوریه

تصاویر: بارش برف در همدان

تصاویر: جشن تکلیف هزار نفری در زنجان

تصاویر: حادثه انفجار لوله گاز در مشهد

خاطرات هاشمی رفسنجانی، ۱۹ بهمن ۱۳۷۸: با اصرار کرباسچی، محسن رضایی از لیست کارگزاران حذف شده / مهاجرانی گفت به بن بست رسیده

یادداشت‌های علم، دوشنبه ۷ اسفند ۱۳۴۶: به نخست وزیر گفتم اینقدر‌ها نظر شاه را می‌دانم

تاریخ روابط ایران و امریکا، شماره ۱۲: نخستین ایرانی‌ای که مردم امریکا از نزدیک دیدند

شمار جان‌باختگان زلزله ترکیه و سوریه از ۱۲ هزار نفر فراتر رفت

آلمان: مذاکرات بر سر احیای برجام متوقف شده / هدف ما جلوگیری از تسلیح هسته‌ای ایران است و این هدف باقی می‌ماند

شمار جان‌باختگان زلزله ترکیه و سوریه از ۱۲ هزار نفر فراتر رفت

سخنگوی سپاه: فرمان عفو رهبر ی در زمانی صادر شد که اقتدار نظام در کنترل و مهار اغتشاشات بر همه عیان شد / صبر و حوصله قوی ما خیلی مهم و تعیین کننده بود

دادستان سیرجان درباره خودکشی یک وکیل در این شهر: این فرد پنجم آذر در اغتشاشات بازداشت شده / او از مشمولان عفوهای اخیر بوده / متوفی در ابتدای سال ۱۴۰۰ هم سابقه یک فقره خودکشی ناموفق داشته

«جبلی» افزایش بودجه صداوسیما را ناکافی دانست

شبهه‌هایی بر ترک‌خوردن سد آتاتورک پس از زلزله / معاون اردوغان: همه سدهای ما تحت کنترل هستند

امام جمعه اهواز: عمده آسیب‌ها در بحث کشاورزی به دلیل ندادن زکات است / مقصر پلشتی‌های حجاب، جامعه ایمانی است، زیرا حتی اگر فردی تکه تکه شود نباید ترک تکلیف کند

هرزگردی اینترنتی زیاد است، مردم از اینترنت درست استفاده کنند

واریز «عیدی» بازنشستگان تا نیمه اسفند

اردوغان: ظرف یک‌سال در ده استان زلزله‌زده خانه‌های جدید احداث می‌کنیم

وضعیت وحشتناک و بحرانی بزرگ‌ترین سد مازندران‌ / آب سد شهید رجایی ته کشید

آمریکا یافته‌هایش درباره «بالن جاسوسی چین» را در اختیار دیپلمات‌های ۴۰ کشور جهان گذاشت

دادستان سیستان و بلوچستان: بنیامین کوهکن ۱۷ ساله به اتهام قتل عمد و سرقت مسلحانه در بازداشت است / ادعای خودکشی او کذب است

نماینده تام الاختیار آیت‌الله‌ سیستانی: هر مذهبی، «بانوان» و «نسل جوان» را نادیده بگیرد، آینده خود را تخریب کرده

شمخانی در خصوص اظهارات مشاور رئیس جمهور اوکراین مبنی بر حمله پهپادی به اصفهان: زلنسکی و تیمش علاقه دارند در صدر اخبار باشند / اگر موردی بوده باشد، قبل از هر گونه اقدامی باید طرف اوکراینی شفاف سازی و تکذیب کند

مشاور وزیر اطلاعات: ۹۰ کشور خواهان دریافت پهپاد از ایران هستند

آخرین آمار کرونا در ایران، ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ / فوت ۳ نفر دیگ / شناسایی ۱۱۹ بیمار جدید

آخرین اخبار از زلزله ترکیه و سوریه؛ شمار جانباختگان به بیش از ۱۱ هزار نفر رسید / خطر سرمازدگی در کمین افراد زیر آوار / سد آتاتورک در خطر

پلیس: امروز در میدان انقلاب تهران، فردی به بهانه خودکشی سعی در برهم زدن نظم جامعه را داشت / روی سقف پراید ایستاده بود و یک سلاح کمری و گالن بنزین و بلندگو داشت / این فرد دستگیر شد / او حین دستگیری یک تیر هوایی هم شلیک کرد

قیمت طلا و سکه، امروز ۱۹ بهمن ۱۴۰۱

وزیر ارشاد: معدل کیفیت فیلم های جشنواره فیلم فجر از همه سال های قبل بالاتر است

رهبر انقلاب: یک اختلافاتی قهراً وجود دارد، این اختلافات را نباید به گسل تبدیل کرد

معاون پارلمانی رئیسی: دشمنان از اینکه نقشه‌هایشان با فرمان عفو رهبر انقلاب نقش بر آب شده، عصبانی هستند

زاکانی درباره طرح اخذ عوارض از قبرها: موضوع مربوط به آرامگاه‌های خانوادگی است

وزیر کشور: دستورالعمل برگزاری تجمعات آماده است

رهبر انقلاب: بعضی‌ها انقلابی‌اند ولی انقلابی نمی‌مانند

میروسلاو بلاژویچ، سرمربی سابق تیم ملی درگذشت

وضعیت آب و هوا، امروز ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ / احتمال توفان گردوخاک در ۵ استان / بارش و کاهش دما در نقاط مختلف کشور

سخنگوی وزارت صمت: فعلا واردات خودروهای دست دوم از مناطق آزاد انجام می‌شود/ تا تصویب بودجه باید منتظر ماند

وزارت علوم: تاکنون گزارش فوتی و مصدومی از دانشجویان ایرانی در ترکیه نداشتیم

وزیر دفاع چین تماس همتای آمریکایی‌اش را پاسخ نداد

آرشیو
خرید و فروش بیتکوین
وبگردی

خواننده معروف تیتراژ سریالهای تلویزیون به قتل پدرش متهم شد

بازیگری که در حسرت پخش سریالش جان باخت

طارمی در پرتغال نخبه شد

عامل تیراندازی به قهوه‌خانه و قتل راننده اسنپ در یک قدمی چوبه دار

محاکمه ۲ پسر به اتهام آزار دختر جوان در باغ/ متهمان: از شکایت مریم تعجب کردیم چون روابط خوبی با هم داشتیم

مشاهده گربه پالاس در منطقه حفاظت شده مهریز

واکنش تند شهاب حسینی به توهین بهروز افخمی و مهمان برنامه‌اش به زنان

جدال سعودی‌ها بر سر کاپیتان بارسلونا؛ دشمن رونالدو یا یار؟

حسن یزدانی از دیوید تیلور جلو زد!

ادعای جالب سردار آزمون: از کل فوتبال ایران بیشتر پاداش می‌دهم

  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"
کد خبر: ۶۹۷۲۸۰
تاریخ انتشار: ۱۲ : ۱۱ - ۱۱ مهر ۱۴۰۱
سیاست >> سیاست داخلی
پ

وکیل خانواده مهسا امینی: نظریه پزشکی قانونی را در صورت تأیید پزشک معتمدمان می‌پذیریم

محمد صالح نیکبخت وکیل خانواده مهسا امینی گفت: مهسا امینی در سال ۱۳۸۶ یعنی حدود ۱۵ سال پیش در حدود اینکه ۷ سال سن داشته، عمل داشته و عمل جراحی صورت گرفته ولی این عمل هیچ گونه ارتباطی با مرگ او در بیمارستان کسری یا اینکه قبل از آن در جاهای دیگر حوادثی به وجود آمده نداشته است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایلنا: وکیل خانواده مهسا امینی گفت: مهسا امینی در سال ۱۳۸۶ یعنی حدود ۱۵ سال پیش در حدود اینکه ۷ سال سن داشته، عمل داشته و عمل جراحی صورت گرفته ولی این عمل هیچ گونه ارتباطی با مرگ او در بیمارستان کسری یا اینکه قبل از آن در جاهای دیگر حوادثی به وجود آمده نداشته است.

محمد صالح نیکبخت وکیل خانواده مهسا امینی در واکنش به ماجرای عمل مهسا امینی در بیمارستان میلاد و تایید و تکذیب‌هایی که پیرامون آن صورت می‌گیرد، گفت: مهسا امینی در سال ۱۳۸۶ یعنی حدود ۱۵ سال پیش وقتی ۷ سال سن داشته، عمل داشته و عمل جراحی روی او صورت گرفته ولی این عمل هیچ گونه ارتباطی با مرگ او در بیمارستان کسری یا اینکه قبل از آن در جاهای دیگر حوادثی به وجود آمده نداشته است.

وی تصریح کرد: همه پزشکان پزشکی قانونی هم اعلام کردند بیماری قبلی مهسا امینی ارتباطی با این موضوع ندارد و متاسفانه عده‌ای این مسئله را بهانه کرده‌اند برای اینکه بگویند مهسا در گذشته چنین بیماری داشته و عامل مرگ اصلی او این مریضی بوده است. ما در جلسه شنبه گذشته پزشکی قانونی حضور داشتیم، همچنین پزشکی محترمی که او را معالجه کرده بود، صراحتا قیده شده است که مرگ خانم مهسا امینی، حادثه‌ای که برای او پیش آمده ناشی از آن عملی که صورت گرفته نبوده است.

صالح نیکبخت گفت: همچنین خانواده مهسا امینی در همان جلسه پزشکی قانونی به ما اعلام کردند او غده‌ای بزرگ در بالای چشمش داشته و پیش دکتر شیروانی رفته و او طبق نظر پزشکی اعلام کرد اگر این غده را عمل کنیم یا نکنیم هیچ تاثیری در وضعیت سلامتی او نخواهد گذاشت و جانش در سلامت کامل خواهد بود. اما با وجود چنین غده‌ای که ممکن است در بینایی او تاثیر بگذارد ما برای احتیاط عمل خواهیم کرد. این نهایت موضوعی بوده که برخی این را بهانه کردند که سابقه این بیماری و بیماری‌های دیگر را داشته است.

وکیل خانواده مهسا امینی در ادامه گفت: مهسا امینی به بیماری تیروئید هم مبتلا بوده است. خانم مهسا امینی ۲۲ سال سن داشت و با توجه به وضعیت آب و هوایی غرب کشور که کوهستانی است و به علت باران‌های سیل آسا در آب‌های آنجا به دلیل کمبود ماده لیون، مانند اکثر همشهری‌های خود به بیماری تیروئید مبتلا بوده و اما این بیماری هم هیچ تاثیری در حادثه‌ای که برای او به وجود آمده نداشته است. زیرا به دلیل نتایج آزمایش سالیانه مهسا امینی که توسط پزشک متخصص او انجام می‌شد، صراحتا اعلام شده که نیازی به تهیه قرص بیماری تیروئید نیست و حتی نیازی به تغییر دوز مصرف آن قرص‌ها هم ندارد.

صالح نیکبخت گفت: در جلسه شنبه گذشته پزشکی قانونی، با سوالی که یکی از پزشکان پزشکی قانونی درباره روز حادثه کرده بود مشخص شد مهسا امینی قرص تیروئید خود را مصرف کرده بود و حتی قرص‌هایی که در روزهای غیرعادی برای ایشان تجویز شده بود هم مصرف کرده و حتی پزشک متخصص او هم در ۱۹ یا ۲۰ مرداد هم آزمایش جدیدی گرفتند که مشخص شد هیچ مشکلی ندارد و کاملا صحیح و سالم بوده است.

صالح نیکبخت در پاسخ به این سوال که در جلسه پزشکی قانونی چه جزئیات دیگری از مهسا امینی مطرح شد، گفت: در این جلسه قرار بود ابتدا روز جلسه را به ما اعلام کنند تا پزشکان مورد نظر خود را برای امکان ارتباط و تایید نظریه پزشکی قانونی معرفی کنیم. اما این موضوع را به ما اعلام نکردند. ثانیا در جلسه‌ای که ما حضور داشتیم نظریه پزشکی قانونی درباره جسد مهسا امینی مطرح نشده و لازم است تاکید کنم با توجه به توضیحات همکارم آقای رضایی در جلسه، همچنین درخواست خانواده مهسا امینی در این معیار قرار گرفته بود که ما هیچ جلسه‌ و هیچ نظریه‌ای را بدون جلب نظر پزشکان معتمد مورد نظر، قبول نخواهیم کرد.

وی ادامه داد: برخوردی که آن پزشک پزشکی قانونی با پدر مهسا امینی انجام داده بود که بعدها معاون دادستان تهران حضور او در پزشکی قانونی را تایید کرد، عدم رضایت خانواده مهسا امینی را درپی داشت. بدون حضور پزشک معتمدی که خانواده او برای تایید نظریه پزشکان قانونی درخواست کردند رسیدگی به پرونده مورد قبول نخواهد بود. اگر این نظریه مورد تایید پزشکی قانونی باشد، ایرادی ندارد و ما نیز حق مداخله در نظریه پزشکی قانونی را نداریم اما به صورت طبیعی این حق را داریم که هم اعتراض کنیم و هم از پزشکان معتمدی که از اساتید برجسته مغز و اعصاب هستند و هیچ وابستگی اداری و جناحی ندارند، نظر بخواهیم این مساله نه تنها موجب کسر شأن پزشکی قانونی نمی‌شود بلکه موجب ارتقاء و اعتلای عمومی در نهاد پزشکی قانونی خواهد شد.

وی افزود: ما وکلا و خانواده مهسا امینی درباره مسائل پزشکی قانونی هیچ علم و اطلاعاتی نداریم بلکه آن افراد هستند که تشخیص می‌دهند آیا نظریه پزشکی قانونی منطبق با واقعیت است یا خیر. به طور مشخص اگر آن‌ها نظر دهند در بین عموم واقعی قلمداد خواهد شد و مورد قبول ما خواهد بود و در برابر افکار عمومی هم اعلام خواهیم کرد که این نظریه را خواهیم پذیرفت.

صالح نیکبخت در پاسخ به سوالی درباره صحت و سقم وجود فیلمی از دوربین روی لباس مامور بازداشت‌کننده گفت: در مورد این مسئله، حین دستگیری مهسا امینی، دخترخاله او نیز همراه او بوده است. دخترخاله و برادر مهسا امینی گفتند حین آنکه مامور مهسا را دستگیر کرده به مامور گفتند چون او از سقز آمده و در تهران غریبه بوده و مهمان است از دستگیری او خودداری کند. اما مامور در جواب اصرار دختر خاله او می‌گوید: « برو کنار چون روی لباس من دوربینی وجود دارد که عکس تصویر تو را هم می‌اندازد و اگر تصویر تو هم باشد من بازخواست می‌شوم که چرا تو را بازداشت نکردم» به همین دلیل دخترخاله مهسا موضوع دوربین روی لباس مامور بازداشت‌کننده را گفته است.

وی افزود: من شخصا عکس دوربین مامور بازداشت‌کننده را ندیدم اما می‌خواهم بگویم در بحث وجود دوربین روی لباس مامور دستگیرکننده مهسا امینی، با مسئولان نیروی انتظامی اختلاف نظر وجود دارد. ولیکن دیدن یا ندیدن وکیل نمی‌تواند نفی یا اثبات این موضوع را در پی داشته باشد و ما باید به شهادت دخترخاله مهسا امینی استناد کنیم.

صالح نیکبخت درباره اینکه چه جزئیات دیگری درباره پرونده مهسا امینی وجود دارد که تا به حال گفته نشده است، گفت: ما خواهان این نیستیم که این پرونده فوری و بدون فوت وقت رسیدگی شده و به تمامی جوانب موضوع توجه نشود. یکی از مواردی که وجود دارد این است که ما به دنبال پرونده بالینی مهسا در بیمارستان میلاد هستیم. ما خواهان این هستیم که همه اسناد و مدارکی که می‌تواند اتهام به کسی را ثابت کند، مورد بررسی قرار دهند. از آن اسناد و مدارک مورد نیاز یکی استماع شهادت تمامی آن شهودی است که در حین بازداشت مهسا امینی در پارک طالقانی حضور داشتند و آن‌ها هم جزو بازداشت‌شدگان بودند. دوم درخواست استماع شهادت شهودی را می‌کنیم که در بازداشتگاه گشت ارشاد حضور داشتند و سومین موضوع این است که فیلم‌هایی که در دوربین مامور پلیس و دوربین مدخل ورودی یا در داخل بند وجود داشته و همچنین دوربینی که در داخل بازداشتگاه گشت ارشاد وجود دارد ارائه شده تا بررسی شود و از تمام مامورانی که با ایشان به نوعی برخورد داشتند تحقیقات به عمل آید و این تحقیقات با حضور پدر مهسا امینی و همچنین کسانی باشد که برای انتقال جسد از بازداشتگاه گشت ارشاد به بیمارستان کسری حضور داشتند.

وی افزود: اگر این مدارک ارائه شود، قطعا موجب رضایت می‌شود و این هراسی که به وجود آمده است فروخواهد نشست.

صالح نیکبخت در پاسخ به این سوال که آیا شما در این پرونده موردی را دیدید که برخلاف مسیر قانونی پرونده طی شده باشد؟ گفت: من به همراه همکارم آقای رضایی هنوز پرونده را به طور کامل نخواندیم و بدون خواندن پرونده نمی‌خواهیم هیچ اظهارنظری درباره صحت و درستی و نادرستی اینگونه اسناد و مدارک و مستندات بکنیم.

وکیل خانواده مهسا امینی در پاسخ به این سوال که چقدر امیدوار است تا پرونده به نتیجه برسد؟ گفت: انتظار دارم این پرونده مانند پرونده‌های دیگر در گذشته نباشد. هیچ اشکالی ندارد که یک یا چند مامور خاطی را اگر متخلف باشند شناسایی کرده و آن‌ها را مجازات کنند، چه بسا شاید خانواده مهسا اعلام گذشت کنند. اما مجازات افراد یک امر بازدارنده خواهد بود که از تکرار آن جلوگیری می‌کند. این را هم بگویم که مامور پلیس مصون از خطا نیست چراکه مامور پلیس امکان برخورد با افراد مختلف را هم دارد که احتمال بسیاری دارد خطرساز باشند.

صالح نیکبخت گفت: در تماسی که رئیس‌جمهور با خانواده مهسا امینی داشتند به غلط از قول خانواده مهسا امینی گفتند که هیچ پیگیری از سوی رئیس‌جمهور انجام نشده است که این موضوع صراحتا تکذیب می‌شود و تا به امروز هیچ نقل قولی از سوی وکیل و خانواده مهسا امینی درباره تماس تلفنی رئیس جمهور انجام نشده است.

رومیس د
رازیانه د
ارسال به تلگرام
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"