کد خبر: ۶۹۷۹۷۴
تاریخ انتشار: ۱۶ : ۱۵ - ۱۶ مهر ۱۴۰۱

آتش‌سوزی مهیب بلوار معلم مشهد با تلاش ۵۰ آتش‌نشان مهار شد

مدیرعامل آتش‌نشانی مشهد گفت: در پی گزارش ارسالی به سامانه ۱۲۵ مبنی بر مشاهده آتش و دود از داخل یک فروشگاه بزرگ فرش در غرب مشهد، حدود ۵۰ آتش نشان و نجاتگر به همراه ۱۵ دستگاه خودرو سبک و سنگین و نردبان ۳۲ متری آتش‌نشانی از هشت ایستگاه به محل حادثه در بلوار معلم اعزام شدند.
آتش‌سوزی مهیب بلوار معلم مشهد با تلاش ۵۰ آتش‌نشان مهار شد
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

به گزارش روابط عمومی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد، مدیرعامل آتش‌نشانی مشهد گفت: با تلاش نفسگیر ۵۰ تن از آتش نشانان این سازمان، آتش‌سوزی مهیب یک واحد فرش‌فروشی روز شنبه در بلوار معلم مهار شد.

آتشپاد دوم مجید فرهادی افزود: در پی گزارش ارسالی به سامانه ۱۲۵ مبنی بر مشاهده آتش و دود از داخل یک فروشگاه بزرگ فرش در غرب مشهد، حدود ۵۰ آتش نشان و نجاتگر به همراه ۱۵ دستگاه خودرو سبک و سنگین و نردبان ۳۲ متری آتش‌نشانی از هشت ایستگاه به محل حادثه در بلوار معلم اعزام شدند.

وی خاطرنشان کرد: آتش سوزی در داخل این فروشگاه رخ داده بود و آتش در حال سرایت به واحدهای مجاور این محل تجاری بود که آتش نشانان پس از دقایقی عملیات نفسگیر و طاقت فرسا، ضمن مهار حریق از سرایت آتش به منازل و مغازه های مجاور جلوگیری کردند.

مدیرعامل آتش‌نشانی مشهد خاطرنشان کرد: در این حادثه یکی از افراد حاضر در داخل مغازه که گرفتار دود و آتش شده بود توسط نجاتگران آتش نشانی از محل خارج و به دلیل مصدومیت شدید توسط آمبولانس های اورژانس به بیمارستان منتقل شد که علت دقیق بروز این آتش سوزی توسط کارشناسان در دست بررسی است.

نظرات بینندگان
captcha