پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : 
مراسم قرعه کشی جوایز جشنواره بزرگ بانک تجارت ویژه اصناف برگزار و طی آن 10 مشتری این بانک جایزه کمک هزینه سفر به مسابقات جام جهانی 2022 قطر را از آن خود کردند.
به گزارش انتخاب به نقل از روابطعمومی بانک تجارت، در این مراسم قرعهکشی که با حضور معاون مدیرعامل بانک تجارت و نمایندگان واحدهای نظارتی از بانک و اداره کل بازرگانی سازمان صداوسیما برگزار شد، 1127 فقره جایزه این جشنواره شامل 10 کمک هزینه سفر به مسابقات جامجهانی، 77 کمک هزینه 50 میلیون ریالی سفرهای داخلی، 40 جایزه نفیس (تردمیل، دوچرخه ثابت و دوچرخه) و 1000 بسته هدیه به ارزش 10 میلیون ریالی به برندگان تعلق گرفت.
حمیدرضا شریفیان معاون مدیرعامل بانک تجارت در این مراسم با اشاره به سیاستهای این بانک برای ورود به بازار مشتریان اصناف گفت: وجود بیش از 3 میلیون واحد صنفی در کشور، بانک تجارت را بر آن داشت تا از سال گذشته با ایجاد اداره بانکداری اصناف نگاه ویژهای را به این بخش معطوف کند؛ اگرچه نگاه تخصصی به این حوزه از گذشته در «بانک اصناف» به عنوان یکی از 12 بانک تشکیل دهنده بانک تجارت وجود داشته است.