کد خبر: ۷۰۴۷۴
تاریخ انتشار: ۵۵ : ۰۶ - ۰۱ مرداد ۱۳۹۱

فرمانده سپاه محمد (ص): عملیاتی شدن "اقدام‌های راهبردی در برابر ترویج زندگی غربی"

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

فرمانده سپاه محمد رسول‌الله(ص) تهران بزرگ با بيان اينكه "در عرصه جنگ نرم با تهديدات سنگين دشمن روبه‌رو هستيم"، از عملياتي شدن 20 اقدام راهبردي سپاه در برابر تهديدات دشمن عليه ايران و بويژه تهران خبر داد.

سردار كاظميني در همايش «زمزمه محبت» كه با حضور ائمه جماعات و فرماندهان پايگاه‌هاي بسيج برگزار شد، گفت: با ايجاد هماهنگي و هم‌افزايي ميان نيروهاي فعال در جبهه مقابل تهديدات، مي‌توانيم در عرصه جنگ نرم به پيروزي برسيم و از مهم‌ترين نيروهاي عمل‌كننده در اين عرصه، ائمه جماعات و هيئت‌امناي مساجد و فرماندهان پايگاه‌هاي بسيج هستند.

وي در ادامه اظهار كرد: ما در مورد تهران احساس كرده‌ايم تهديدات دشمن در عرصه جنگ نرم گستره زيادي را شامل مي‌شود و دشمن در آن با ابزارها و تكنولوژي‌هايي كه در اختيار دارد و همچنين با توان و سرمايه‌گذاري سنگين وارد ميدان شده است. بر اين اساس چهار تهديد بزرگ را بر ما وارد مي‌كنند كه تضعيف ايمان، باورها و ارزش‌هاي انقلاب و اسلام، ترويج زندگي غربي و گسترش آن، ترويج و ايجاد فضاي غيراسلامي و ساختارشكن و تربيت نيروهايي كه بتوانند براي آنها نقش‌آفريني كنند را شامل مي‌شود.

فرمانده سپاه محمد رسول‌الله(ص) تهران بزرگ افزود: در مقابل اين چهار تهديد، ما نيز چهار هدف براي مقابله با آنها پيشنهاد كرده‌ايم كه عبارتند از تقويت ايمان و باورهاي انقلابي و اسلامي در جامعه، ترويج زندگي اسلامي در مقابل ترويج زندگي غيراسلامي از سوي دشمنان، شكستن فضاي غيراسلامي و تربيت نيروهاي مومن و انقلابي.كاظميني با بيان اينكه "ما براي تحقق چهار هدف بزرگ خود، بيست اقدام عمده راهبردي در نظر گرفته‌ايم"، اظهار كرد: اين اقدامات شامل انس با قرآن، احياي امر به معروف و نهي از منكر و برنامه‌هايي از اين دست مي‌شود و براي اجرايي شدن اين بيست اقدام نيز 100 طرح و 526 اقدام عملياتي طراحي كرده‌ايم.

وي با بيان اينكه "مجموعه اين طرح با عنوان «لبيك يا خامنه‌اي» نامگذاري شده است"، خاطرنشان كرد: محور اصلي طرح‌هاي ما مساجد هستند و سه بخش ديگر يعني خانه، مدرسه و محله نيز در محوريت قرار دارند

.فرمانده سپاه محمد رسول‌الله(ص) تهران بزرگ اضافه كرد: از نگاه ما مسجد، همان پيام امام(ره) است كه فرمودند "مسجد سنگر است". بنابراين اين سنگر بايد مانند گذشته با همه توان در برابر جنگ نرم نقش‌آفريني كند و به همين دليل بود كه به ذهن ما رسيد تا همايش «زمزمه محبت» را برگزار كنيم و اين همايش يكي از 526 برنامه‌اي است كه ما در رابطه با برنامه‌هاي فرهنگي در نظر گرفته‌ايم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

نظرات بینندگان