يکشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ | Sunday, 05 February 2023
  • ارتباط با انتخاب
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیک
  • |
  • نظرسنجی
يکشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ | Sunday, 05 February 2023
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
جستجو
ویدئو جدیدترین اخبار پربیننده ترین
لایو خبر عکس خواندنی ها اخبار ویژه
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • ارتباط با انتخاب
  • پیوندها
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • مجله الکترونیک
  • نظرسنجی
  • آرشیو
ویدیو / حجم باورنکردنی برف در سردشت

ویدیو / حجم باورنکردنی برف در سردشت

ویدیو / تهدید علنی خبرنگار توسط رئیس سازمان مالیاتی در نشست خبری!

ویدیو / تهدید علنی خبرنگار توسط رئیس سازمان مالیاتی در نشست خبری!

ویدیو / رئیس قوه قضاییه: درصورت انجام مجدد جرم با عفوشده‌ها برخورد سخت‌تری خواهد شد

ویدیو / رئیس قوه قضاییه: درصورت انجام مجدد جرم با عفوشده‌ها برخورد سخت‌تری خواهد شد

ویدیو / مشاهد چندباره پلنگ در جنگل‌های املشِ گیلان

ویدیو / مشاهد چندباره پلنگ در جنگل‌های املشِ گیلان

ویدیو /  حرف های تلخ یک مادر زلزله‌زده در خوی با نوزادی در آغوش!

ویدیو / حرف های تلخ یک مادر زلزله‌زده در خوی با نوزادی در آغوش!

ویدیو / آمریکا بالن جاسوسی چین را سرنگون کرد

ویدیو / آمریکا بالن جاسوسی چین را سرنگون کرد

کد خبر: ۷۰۵۵۶۶
تاریخ انتشار: ۱۹ : ۱۳ - ۱۲ آذر ۱۴۰۱
سیاست >> سیاست داخلی
پ
شورای امنیت کشور اعلام کرد:

۲۰۰ نفر در اغتشاشات اخیر جان خود را از دست دادند

شورای امنیت کشور با صدور بیانیه‌ای نسبت به رخدادهای اخیر توضیحاتی ارائه و اعلام کرد که ۲۰۰ نفر در اغتشاشات اخیر جان خود را از دست دادند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

شورای امنیت کشور با صدور بیانیه‌ای نسبت به رخدادهای اخیر توضیحاتی ارائه و اعلام کرد که ۲۰۰ نفر در اغتشاشات اخیر جان خود را از دست دادند.

به گزارش انتخاب،  متن بیانیه شورای امنیت کشور به شرح زیر است:

شورای امنیت کشور با توجه به آغاز و تداوم اغتشاشات که نشان ­دهنده یک جنگ ترکیبی علیه جمهوری اسلامی ایران با هدف تضعیف همبستگی ملی و به عقب راندن پیشرفت کشور بوده و اساسا مطالبات واقعی مردم را به انحراف می ­کشاند؛ بنا به خواست عمومی مردم جهت ارتقاء سطح امنیت اجتماعی، توضیحات زیر را ارائه می­ دهد:

جمهوری اسلامی ایران با نظام مردم سالاری دینی در طول چهار دهه اخیر، لنگرگاه ثبات و امنیت منطقه‌ای بوده است. ناکامی کودتا، اقدامات تروریستی گروه­‌های ضدانقلاب و تجزیه طلب در دهه نخست انقلاب اسلامی، دفع تجاوز رژیم بعث عراق در دوران دفاع مقدس تا حفظ امنیت ملی در محیط پرآشوب غرب آسیا با تجاوزهای مکرر نظامی آمریکا و تروریسم داعش، همگی نشان دهنده توان امنیتی بالا مبتنی بر الگوی امنیت مردم پایه بوده است. اقتدار ملی در جمهوری اسلامی ایران بر مشارکت حداکثری مردم در نظام مردم سالاری دینی استوار می‌­باشد، به همین جهت نیز نقطه تمرکز دشمن؛ مردم و ولایت فقیه است.

دولت سیزدهم در یکسال گذشته با گفتمان «دولت مردمی و ایران قوی» برنامه خود را بر اصلاح ساختارهای اقتصادی، عدالت اجتماعی و مقابله با فساد برای بهبود معیشت عمومی قرار داده است. انباشته شدن حجم زیادی درخواست های صنفی و مطالبات اقتصادی میان مردم عزیز کشور، اصلی ترین دغدغه بوده که همت اصلی دولت نیز به رفع آنان مصروف گشته است. از سوی دیگر دولت با دیپلماسی چندجانبه، ضمن ارتقای روابط با همسایگان، پیوستن به اتحادیه‌­های اقتصادی با قدرت­‌های نوظهور، مذاکره با غرب درباره برجام را نیز با ایستادگی بر منافع ملی و به طور مشخص رفع فوری تحریم های ظالمانه، دنبال کرده است. رویکرد دولت بدون درگیر شدن به مسائل حاشیه ای بر اصلاح فرایندها و ساختارها جهت پیشرفت جهادی متمرکز شده تا کشور در آستانه جهش اقتصادی پس از سال­ها تحریم داخلی و خارجی قرار گیرد.

در شرایطی که کشور به آرامش سیاسی، خنثی سازی تحریم­‌ها و ثبات اقتصادی پس از طرح بزرگ هدفمندسازی ارز ترجیحی رسیده و دولت برای مواجهه با ریشه های نارضایتی های اجتماعی-اقتصادی در حوزه های مسکن، اشتغال، حاشیه نشینی، آسیب های اجتماعی و ... ناشی از سیاستگذاری های غلط توسعه در دهه های گذشته آماده می‌­شد، دشمن با ناامیدی از راهبرد فشار حداکثری به جنگ ترکیبی روی آورد. فوت تاثر برانگیز خانم «مهسا امینی» پس از حضور در واحد پلیس امنیت اخلاقی تهران مورخ ۲۵ شهریور باعث شد تا دشمن، طراحی پیچیده خود در جنگ ترکیبی که بنا بود به بهانه های مختلف آغاز شود را تسریع و با شتاب اجرایی سازد. لذا هرچند گزارش های رسمی سازمان پزشکی قانونی، مجلس شورای اسلامی، فراجا و همچنین نظرات کارشناسی پزشکان متعهد کشور نشان می داد که؛ هیچ اقدام مستقیمی از سوی عوامل انتظامی منجر به فوت خانم امینی نگردیده است، اما اغتشاش به این بهانه آغاز و اساسا موضوع متوفی به فراموشی سپرده شد. اعتراضات مسالمت­‌آمیز، به سرعت با فضاسازی منفی رسانه های تروریستی (بی.بی.سی و سعودی اینترنشنال) به سمت روند غیرقانونی و آشوب های خیابانی سوق داده شد. ظرف مدت کوتاهی با ورود شبکه آشوبگران حرفه­‌ای و سازمان یافته با رهبری فضای رسانه­‌ای انگلیسی-سعودی تبدیل به اغتشاش و اقدامات تروریستی شد.

حمله مستقیم به مراکز امنیتی، نظامی و انتظامی، کشته سازی در میان جمعیت معترض، تخریب مراکز درمانی و آمبولانس‌­ها، و همچنین تخریب گسترده اماکن عمومی مانند: شهرداری‌­ها، خودروهای آتش نشانی، مساجد، بانک ها و اموال خصوصی مردم در دستورکار قرار گرفت.

دشمن همچنین از طریق اجماع سازی میان گروه های ضدانقلاب و نیز تهییج برخی از سلبریتی­‌ها قصد داشت با جنگ روانی گسترده و کشته سازی های دروغین، بهانه ای برای سلب آسایش مردم و گسترش اغتشاش در کف خیابان ایجاد کند. لذا آنچه امروز در برابر دیدگان مردم قرار دارد: نه اعتراض مدنی، بلکه تخریب، خشونت و ناامنی از سوی اقلیتی اغتشاش­گر است که زمینه را جهت ورود و سوءاستفاده گروهک های تجزیه طلب و تروریسم داعشی برای انجام حملات ددمنشانه به هموطنان بیگناه و مظلوم نظیر آنچه در سومین حرم اهل بیت شاهچراغ(سلام اله علیه) یا حمله تروریستی ایذه رخ داد، فراهم کرد. بررسی های مراجع ذی ربط نشان می دهد: در نتیجه مجموع آشوب­گری­‌های یاد شده تاکنون بالغ بر ۲۰۰ نفر جان خود را از دست داده اند که می توان آنها را به اقسام: شهدای امنیت، شهدای مردمی در اقدامات تروریستی، افراد بی گناه قربانی پروژه کشته سازی گروهک­‌ها، مردم بی­گناهی که در شرایط بهم­ ریختگی امنیتی جان باخته‌­اند، اغتشاشگران و نیز عناصر ضدانقلاب مسلح عضو گروهک‌­های تجزیه طلب، تفکیک کرد. همچنین در این حوادث، هزاران میلیارد تومان خسارت به مراکز دولتی، عمومی و خصوصی وارد شده است که کمیته تحقیق وزارت کشور، موظف به برآورد دقیق و به تفکیک خسارات و همچنین تعیین تکلیف شیوه جبران مادی و معنوی آسیب های وارده، شده است.

اقوام غیور و اصیل ایرانی در استان‌­های مرزی کشور، در مدت اخیر آماج طراحی های دشمن برای کشاندن موضوع اعتراضات به نزاع قومی و مذهبی بوده اند. طراحی اغتشاشات با ورود گروه­های تجزیه‌­طلب در استان­‌های سیستان و بلوچستان، کردستان و آذربایجان غربی به هدف ایجاد چرخه­‌ای از خشونت و چند دستگی در صفوف ملت صورت گرفت. در مقابل تمجید مقام معظم رهبری درباره قومیت های کرد و بلوچ و نیز تدابیر ویژه ایشان برای مدیریت میدانی حوادث زاهدان در تفکیک جان باختگان بیگناه، دلجویی و شهید قلمداد کردن آنان، ثبات و آرامش را تحقق بخشیده است. لازم به تاکید است که: تداوم این رویکرد ایجابی و اصلاحی، به دور از هرگونه فشار و سهم خواهی سیاسی، اراده قطعی نظام جمهوری اسلامی ایران در مدیریت وضعیت قومی-مذهبی نقاط مختلف کشور می باشد.

دانشگاه به عنوان مهمترین رکن تحقق اقتدار علمی و پیشران پیشرفت ملی در کشور، از ابتدای اغتشاشات مورد طمع دشمن قرار داشت، همچنان که مدارس را نیز برای آشفته ­خاطر نمودن اذهان خانواده‌­ها مورد هدف قرار گرفت. طی این مدت تلاش مجموعه دستگاه‌­ها، وزارتخانه­‌ها و دانشگاه­‌ها بر روی آرامش بخشی، تمرکز بر حوزه علم و در کنار آن نشاط سیاسی از طریق سازکارهای پیش بینی شده نظیر؛ تشکل­های دانشجویی، کرسی­‌های آزاد اندیشی، مجوز به برنامه‌­های سیاسی و ... بوده است. علیرغم تمامی هنجارشکنی­‌ها و فحاشی­‌های صورت گرفته در صحن مقدس دانشگاه توسط عده قلیلی از دانشجویان، اما اراده نظام جمهوری اسلامی بر غیرامنیتی نمودن فضای دانشگاه­‌ها، استفاده از سازکارهای داخلی مراکز آموزش عالی و هدایت قشر دانشجو به سمت کسب علم و دانش بوده است.

راهپیمایی گسترده و کم سابقه مردمی در سراسر کشور به مناسبت ۱۳ آبان، معادلات دشمن برای نمایش دروغین اغتشاشگران بجای مردم را، به صورت کامل تغییر داد. از این روی دستگاه­‌های اطلاعاتی دشمن، از طریق قاچاق بی سابق سلاح به درون کشور به منظور گسترش اقدامات تروریستی نظیر:شلیک مستقیم به تجمعات و نیز فعالیت پرحجم عملیات روانی-شناختی مبتنی بر دروغ و تغییر تاکتیک­‌های خیابانی، کوشیدند ضمن ایجاد نارضایتی و سلب آرامش روانی مردم، آنها را به ستوه آورده و انگشت اتهام را بسوی نظام نشانه روند. اینک که اغتشاش­گری و تروریسم با صبر و رشادتِ حافظان وطن و امنیت مدیریت و ناکامی دشمن آشکار گردیده است، می‌توان بیانات رهبری معظم انقلاب در مراسم دانش آموختگی مشترک نیروهای مسلح در ۱۱/۷/۱۴۰۱ را بهتر فهم نمود. چه اینکه ایشان تاکید فرمودند: موضوع دشمن حجاب و بی­‌حجابی نبوده، بلکه برنامه ریزی دشمن مقابله با حرکت شتاب گرفته کشور بسوی پیشرفت همه­ جانبه است.

درباره معترضان، نظام جمهوری اسلامی تلاش کرده، با مدارای حداکثری امنیتی برخورد و اقدامات سیاسی جهت جذب حداکثری را در دستورکار قرار دهد. چه اینکه ریاست محترم جمهوری اسلامی در تبیین حق اعتراض و تفکیک آن از اغتشاش به سه مولفه: گفتگو، انتقاد و اعتراض با هدف اصلاح اشاره کردند. لازم به ذکر است: در دولت سیزدهم طی یکسال گذشته، حداقل چهار اقدام مشخص برای نهادینه کردن حق اعتراض و سامان دادن به این موضوع انجام شده است: برگزاری انتخابات خانه احزاب به عنوان محلی جهت گفتگوه­های سیاسی، ساماندهی انجمن­های صنفی، حمایت از سازمان­های مردم نهاد NGO و تدوین پیش نویس آئین­نامه برگزاری تجمعات و راهپیمایی­های قانونی از آن جمله می باشند.

به دلیل تفاوت ماهوی دو گروه ناراضی و معترض، با اغتشاشگران تروریست، برخورد نیروهای امنیتی با اغتشاش به جهت آسیبی که به امنیت مردم داشته اند، کاملا متفاوت بوده است. به طور قطع اعتراض اجتماعی و پیگیری مطالبات بحق صنفی و معیشتی مردم -همچنان که در سال­های اخیر به شکل متعدد و بدون کمترین مساله امنیتی برگزار شده است- و نیز اعتراض سیاسی به فرایندهای جاری به شکل مسالمت آمیز، با حضور مسلحانه ضدانقلاب در خیابان­ها، آتش زدن اموال عمومی و خصوصی، استفاده از سلاح سرد و گرم علیه مردم و حافظان امنیت، ارعاب عمومی و اخلال در نظم شهری، هیچگونه نسبتی نداشته است. لذا بایستی خشونت ورزی در ابعاد مختلف را به عنوان، مرز میان اعتراض و اغتشاش تلقی کرد.

طراحی دشمن برای تداوم اغتشاشات و صبر راهبردی نظام در مدیریت فضای عمومی کشور، منجر به وارد آمدن خسارت های مادی و معنوی بی شمار به عموم مردم شده است. شکل گیری این وضعیت که برخی آن را مماشات نظام با اغتشاشگران و تروریست ها تلقی میکنند، اعتراض اکثریت مردم را به دنبال داشته که خواهان ثبات و امنیت در کشور هستند. تزریق ناامیدی، ضربه به کسب­و­کارهای اقتصادی، ناامنی محیط اجتماعی و دانشگاه ها که موجبات نگرانی خانواده ها را فراهم نموده، نتیجه عمل اغتشاشگران بی وطنی است که از سوی اتاق رسانه ای دشمن تهییج و هدایت می شوند. با این حال نیروهای حافظ امنیت با هدف روشن شدن همه ابعاد موضوع برای جامعه و دادن فرصت جهت جدا شدن صف اعتراض از اغتشاش، مدارا و سعه صدر به خرج داده و دستگاه قضائی نیز با رافت اسلامی بسرعت نسبت به آزادی معترضان اقدام کرده است. اما امروز مطالبه اصلی آحاد ملت ایران و پیام قاطع آنان در راهپیمایی­های میلاد پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله)، تشیع شهدای حادثه تروریستی حرم شاهچراغ(سلام اله علیه)، راهپیمایی ۱۳ آبان و مراجعات و درخواست متعدد از مسئولین، لزوم پایان دادن به ناامنی، برخورد جدی و قاطع با عاملان اغتشاش در خیابان ها و نیز شبکه های تامین و هدایت داخلی و خارجی آنان است.

شورای امنیت کشور، اعلام می دارد: گرچه رخدادهای اخیر زمینه را برای هجمه تروریست های رسانه ای، تجزیه طلبان، و برخی جریانات معاند سیاسی جهت به بیراهه بردن مطالبات واقعی مردم فراهم کرده است، لکن این شورا به ملت فهیم و بصیر ایران که در مدت اخیر ناامنی های اجتماعی و انواع تخریب گستره روانی را تحمل کرده، اما نسبت به مسیر امام و رهبری و راه روشن پیشرفت و عدالت در گام دوم انقلاب اسلامی تردیدی به خود راه ندادند و همچنین تسلیت به خانواده های شهدای حافظ وطن و امنیت و جان باختگان بیگناهی که مظلومانه قربانی اغتشاش­ها شدند، اطمینان می­دهد؛ با همدلی و همکاری آحاد مردم، وظیفه خود را در ایجاد امنیت، آرامش و ثبات در کشور قاطع­تر از گذشته صورت خواهد داد. فرزندان ملت در نهادهای امنیتی و انتظامی با تمام توان و اراده راسخ اجازه نخواهند داد تا عده ای آشوبگر با حمایت دستگاه­های اطلاعاتی بیگانه، بیش از این امنیت عمومی جامعه را به خطر بیاندازند. لذا با هرگونه اخلال در نظم عمومی و تجمع غیرقانونی در هر سطحی و مکانی برخورد قاطع و بدون اغماض صورت خواهد گرفت. امنیت شهروندان ابدا، قابل مذاکره و مسامحه نخواهد بود. بررسی قضائی درباره اغتشاش­گران و عاملان ناامن سازی محیط­های اجتماعی و نیز فضای روانی جامعه، در کمترین زمان ممکن صورت می گیرد.

شورای امنیت کشور انتظار دارد که؛ نخبگان و فرهیختگان کشور رسالت خود برای روشنگری، امیدبخشی و تبیین حقایق در برابر ماشین دروغ سازی و استکبار رسانه­ای را با قوت بیشتری به انجام رسانیده و از دانشگاهیان و دانشجویان به واسطه نقشی که در تمامی رویدادهای تاریخ معاصر با عقلانیت مثال زدنی ایفا کرده اند، برای حفظ قداست محیط علمی و فرهنگی دانشگاه دعوت به عمل می­آورد. احزاب، گروهها و شخصیت سیاسی، رسانه­های جمعی، مطبوعات و فعالان فضای مجازی نیز، با هوشیاری، مسئولیت­پذیری و درک واقعی از طراحی دشمن، ضمن نفی اغتشاش با همکاری دولت: زمینه نقد، گفتگوی سیاسی و بازاندیشی جهت ترمیم و اصلاح نارسایی­ها را فراهم آورده تا همه ظرفیت­های ملی برای رفع مشکلات کشور و ارتقای سرمایه اجتماعی، بسیج گردد.

لینک کوتاه
ارسال به تلگرام
بازید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
گزارش خطا
0
وب گردی
کدام بسته اینترنتی بهتر است؟!

کدام بسته اینترنتی بهتر است؟!

گرگ سه شهروند همدانی را مجروح و راهی بیمارستان کرد

گرگ سه شهروند همدانی را مجروح و راهی بیمارستان کرد

بازیگران «در پناه تو» در قابی تازه

بازیگران «در پناه تو» در قابی تازه

علیرضا دبیر: من هنوز خواب می‌بینم فوتبالیست هستم

علیرضا دبیر: من هنوز خواب می‌بینم فوتبالیست هستم

ادعای جالب رونالدو: پاهایم یک میلیارد یورو می‌ارزند!

ادعای جالب رونالدو: پاهایم یک میلیارد یورو می‌ارزند!

علی نصیریان: در سینما کارکردن یک ریسک است

علی نصیریان: در سینما کارکردن یک ریسک است

;
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر:
رپورتاژ / تریبون 2
تصاویر
۱/۴
۱/۴
تصاویری از یک روز عادی در کره شمالی

تصاویری از یک روز عادی در کره شمالی

۲/۴
تصاویر: مراسم روز سرکیس مقدس

تصاویر: مراسم روز سرکیس مقدس

۳/۴
تصاویر: چهارمین روز چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر

تصاویر: چهارمین روز چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر

۴/۴
تصاویر: اسکی در پاپائی

تصاویر: اسکی در پاپائی

خرید و فروش بیتکوین
ببینید!

ویدیو / حجم باورنکردنی برف در سردشت

ویدیو / تهدید علنی خبرنگار توسط رئیس سازمان مالیاتی در نشست خبری!

ویدیو / رئیس قوه قضاییه: درصورت انجام مجدد جرم با عفوشده‌ها برخورد سخت‌تری خواهد شد

ویدیو / مشاهد چندباره پلنگ در جنگل‌های املشِ گیلان

ویدیو / حرف های تلخ یک مادر زلزله‌زده در خوی با نوزادی در آغوش!

ویدیو / آمریکا بالن جاسوسی چین را سرنگون کرد

ویدیو / جنگنده‌های آمریکایی در نزدیکی بالن چینی به پرواز در آمدند

آرشیو
خرید و فروش بیتکوین
پربازدیدها
روز هفته ماه سال

استعفای مربی ایرانی شاغل در فوتبال برزیل، پس از تروریست خطاب شدن

عیدی کارکنان و بازنشستگان دولت یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان شد

قیمت طلا و سکه، امروز ۱۶ بهمن ۱۴۰۱

فرمانده کل ارتش: رهبری و شخص حضرت آقا در رأس خطوط قرمز ما هستند؛ با نثار خون مان پای این خطوط قرمز می‌ایستیم / نه مشکل ما چند تار مو است و نه مسئله دشمنان

العرب: هدف از ورود قطر به پروژه های انرژی در عراق، فشار بر تهران و ریاض است

نشست مطبوعاتی فیلم «چرا گریه نمی‌کنی؟» تنها با حضور تهیه کننده / فریاد و بغض رضا محقق: به داماد پاسدار بودن افتخار میکنم / کجای دنیا بازیگر این همه اختیار عمل دارد که درباره همه چیز حرف بزند؟ / شما جای خود را با سیاسیون اشتباه گرفتید

تصاویر: بارش سنگین برف در چلگرد

ماشین‌های کرمان خودرو بدون قرعه‌کشی زیرپای کارکنان سازمان حج‌ و زیارت

ویدیو / کوهرنگ پس از بارش برف ۱۸۰ سانتی‌متری

تهیه‌کننده «چرا گریه نمی‌کنی؟» خطاب به بازیگرانش که بیانیه تحریم جشنواره فجر را امضا کرده‌اند: شما آبروی آزادی را برده‌اید / من داماد آقای «عدل هاشمی» هستم که به‌عنوان یک فرد نظامی برای این مملکت زحمت کشیده / من «آقازاده سینمایی» نیستم / اف بر کسانی که این اندازه نمک‌نشناس هستند

مصوبه جدید مجلس: همه‌ی زنان برای خروج از کشور باید از «سرپرست» خود کسب اجازه کنند/ پیش از این خروج دختران مجرد بالای ۱۸ سال نیاز به اذن کسی نداشت

۳ استان دیگر مشمول طرح کالابرگ الکترونیکی شدند

خبرگزاری حامی دولت، کنسرت خواننده «مثلا روم زوم کنی، بوم بوم کنه قلبم» را نقطه عطفی در تاریخ موسیقی ایران توصیف کرد

لیست کالاهای مشمول تخفیف ۲۵ درصدی اعلام شد

ویدیو / گلایه‌های زلزله زدگان خوی: به هر چادر ۱۲ نفره فقط ۲ پرس غذا می‌دهند / حتی یک پتو هم ندادند / در هر چادر ۳ خانواده زندگی می‌کنند / بچه ام را به دلیل شرایط سخت داده ام غریبه نگه دارد

قیمت دلار، امروز ۱۱ بهمن ۱۴۰۱

وزیر اقتصاد: حقوق کارکنان دولت در سال ۱۴۰۲، ۱۵ تا ۲۵ درصد افزایش می‌یابد / فعلا برنامه‌ای برای افزایش حقوق میانسالی نداریم

ویدیو / کوهرنگ پس از بارش برف ۱۸۰ سانتی‌متری

واریز پول شرط شرکت در قرعه‌کشی فروش خودرو شد

پیام‌ فروش جنگنده‌های سوخو ۳۵ روسیه به ایران

عکس عامل شلیک به هواپیمای اوکراینی منتشر شد

خاطرات هاشمی رفسنجانی، ۶ بهمن ۱۳۷۸: خوابی که یکی از علمای عراق درمورد من دیده بود

چگونه فقط با کارت ملی، ۵۰۰۰ یورو بخریم؟

وزارت خارجه جمهوری آذربایجان: درصددیم تا در آینده‌ای نزدیک سفارت خود در ایران را تخلیه کنیم / کمپین اخیر ضد آذربایجانی در رسانه‌های ایران زمینه‌ساز این حمله بوده / طرف ایرانی مسئولیت کامل حمله به سفارت ما را برعهده دارد

دایی مهسا امینی: مهسا کاملاً سالم بود؛ بیماری قلبی مادرزادی او دروغ مطلق است

سازمان جهانی بهداشت: قرنطینه امیکرون ۵ روز نیست

ویدیو / واکنش امیر قطر به برد ایران مقابل ولز

شرط تحویل آپارتمان ۱۵۰ متری در نیاوران به رضا رویگری / مجری صداوسیما: مالک منزل گفته خانه را با چند پرستار آماده کرده‌ام؛ فقط رضا باید تنها بیاید / وقتش رسیده بگویم که چقدر به رضا ظلم شده / او مدت‌هاست که در روابط‌ش دچار مشکل شده / مو‌های رضا به طرز عجیبی سوزانده شده بود؛ به گریمور گفتم جوری درست کن که فکر کند مو دارد

ویدیو / آزار و اذیت شیطانی دختر دانشجو توسط این ۵ آدم‌ربا

معاوضه شماره موبایل با آپارتمان لوکس / قیمت شماره‌های رند به ۵۰ میلیارد تومان رسید

ساعت و تاریخ بازی ایران - آمریکا

ویدیویی که پلیس از مهسا امینی منتشر کرد

خرید و فروش بیتکوین
خواندنی ها
کشف قدیمی‌ترین مغز مهره‌داران؛ دانشمندان مغز ۳۱۹ میلیون ساله یک ماهی را پیدا کردند

کشف قدیمی‌ترین مغز مهره‌داران؛ دانشمندان مغز ۳۱۹ میلیون ساله یک ماهی را پیدا کردند

انرژی زمین‌گرمایشی؛ اروپا چگونه از سفره‌های آبی زیرزمینی گرما تولید می‌کند؟

انرژی زمین‌گرمایشی؛ اروپا چگونه از سفره‌های آبی زیرزمینی گرما تولید می‌کند؟

سفر مخفیانه ثروتمندان با یک کشتی تفریحی نامرئی

سفر مخفیانه ثروتمندان با یک کشتی تفریحی نامرئی

جدیدترین تلاش توئیتر برای درآمدزایی؛ تیک طلایی برای کسب و کارها ۱۰۰۰ دلار آب می‌خورد

جدیدترین تلاش توئیتر برای درآمدزایی؛ تیک طلایی برای کسب و کارها ۱۰۰۰ دلار آب می‌خورد

خرید و فروش بیتکوین
آخرین اخبار مهمترین عناوین روز

کشف قدیمی‌ترین مغز مهره‌داران؛ دانشمندان مغز ۳۱۹ میلیون ساله یک ماهی را پیدا کردند

وریا غفوری از فوتبال خداحافظی کرد

حمید رسایی: سبک زندگی حرامی درحال ترویج است که باید مقابل آن ایستادگی کرد / کشف حجاب را بیش‌تر در میان افرادی که هیچ مشکل اقتصادی ندارند شاهد هستیم

انرژی زمین‌گرمایشی؛ اروپا چگونه از سفره‌های آبی زیرزمینی گرما تولید می‌کند؟

سفر مخفیانه ثروتمندان با یک کشتی تفریحی نامرئی

ویدیو / حجم باورنکردنی برف در سردشت

جدیدترین تلاش توئیتر برای درآمدزایی؛ تیک طلایی برای کسب و کارها ۱۰۰۰ دلار آب می‌خورد

دادستان خراسان رضوی: احضار پزشک هتاک به روحانیت و یک بانوی محجبه در کاشمر / مطب این پزشک پلمب و از طبابت منع شد

ویدیو / تهدید علنی خبرنگار توسط رئیس سازمان مالیاتی در نشست خبری!

آتش‌سوزی ۲ چادر زلزله‌زدگان در خوی / چهار امدادگر دچار سوختگی شدند

وریا غفوری از فوتبال خداحافظی کرد

دادستان خراسان رضوی: احضار پزشک هتاک به روحانیت و یک بانوی محجبه در کاشمر / مطب این پزشک پلمب و از طبابت منع شد

ویدیو / رئیس قوه قضاییه: درصورت انجام مجدد جرم با عفوشده‌ها برخورد سخت‌تری خواهد شد

گزارش یک کاوش دیگر در سد «چم‌شیر»؛ کشف گور نوزاد و یک مکان تدفین

وزیر کشور درباره پایان فیلترینگ اینستاگرام و واتساپ: منتظر پاسخ صاحبان این شبکه‌ها هستیم، هنوز جواب روشنی در این زمینه داده نشده

نتانیاهو: اروپا به همسویی با تل آویو درباره ایران نزدیک‌تر شده / هیچ زمانی را به یاد نمی‌آورم که اسرائیل و اروپا موضعی چنان نزدیک درباره تهران داشته باشند

رئیسی درباره جشنواره فیلم فجر: جوسازی‌ها و حاشیه‌سازی‌ها نباید مسئولان را از کار و تلاش بازدارد / تلاش جریان انقلابی ستودنی است

نتانیاهو: تجهیز اوکراین به «گنبد آهنین» را بررسی می‌کنیم

اینترنت، طبقاتی شده است؟ / وزیر ارتباطات: به ما تکلیف شده دسترسی استادان به برخی از سایت‌های تحریمی و فیلترشده را فراهم کنیم

واکنش ایران به بیانیه تروئیکای اروپایی و آمریکا درباره فردو: هیچ اقدام جدیدی رخ نداده که نیازمند اطلاع‌رسانی به آژانس باشد

ادعای فرمانده کل ارتش بحرین: ایران باید «از سیاست‌های خصمانه خود» دست بردارد / انصارالله یمن طرح‌های تهران را اجرا می‌کنند / ما برای تمام گزینه‌ها در برخورد با ایران آماده هستیم

رییس سازمان امور مالیاتی: اداره‌ای فقط برای مالیات سلبریتی‌ها راه‌اندازی شده؛ قرارداد‌های این افراد را شناسایی می‌کنند

آغاز بررسی وضعیت زندانیان برای تطبیق با شرایط عفو

سریال نا تمام مسمومیت‌ها / دانش آموزان ۴ مدرسه در قم امروز مسموم شدند

باهنر: تردید من در خصوص اصل صحبت امام درباره اسرائیل نبود / امام ظاهرا فرمودند نگویید سیاست اعلامی جمهوری اسلامیست بلکه بگویید یک طلبه این را گفته؛ تردید من در این مورد بود

تصاویری از یک روز عادی در کره شمالی

آخرین آمار کرونا در ایران، ۱۶ بهمن ۱۴۰۱: فوت یک نفر در شبانه روز گذشته / شناسایی ۹۳ بیمار جدید

اینفوگرافیک/ قیمت‌ها امروز، ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ در بازار چقدر است؟ / پراید ۱۱۱ مدل ۹۹: ۲۹۵ میلیون تومان / سکه: ۲۳ میلیون و ۹۵۱ هزار تومان / دلار: ۴۳ هزار و ۱۵۱ تومان

الناز محمدی، روزنامه نگار بازداشت شد

قیمت طلا و سکه، امروز ۱۶ بهمن ۱۴۰۱

قالیباف: مستضعف کسی است که استعداد و ظرفیت دارد، اما استبداد و استکبار اجازه بروز آن را نمی‌دهد

پارلمان «حجاز» اعلام موجودیت کرد/ رئیس پارلمان «حجاز»: هدف ما برملا کردن اقدامات آل سعود علیه مقدسات است / به دستور بن سلمان، ۱۰۰ منطقه در مکه تخریب خواهد شد؛ هزاران نفر هم از مدینه مهاجرت خواهند کرد

ماشین‌های کرمان خودرو بدون قرعه‌کشی زیرپای کارکنان سازمان حج‌ و زیارت

جریان اصلی انقلاب اسلامی هیچ‌گاه شعار‌های اقتصادی-توسعه‌ای نداشت / توسعه سیاسی و دموکراسی در کجای شعار «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی» می‌گنجد؟ / شاید امثال بازرگان دنبال توسعه سیاسی بودند، اما خط امام این نبود / رفراندوم ۱۲ فروردین نشان داد که کمونیست‌ها، ملی‌گراها، غربگرا‌ها و لیبرال‌ها کمتر از ۲ درصد هستند

وضعیت آب و هوا، امروز ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ / ورود سامانه بارشی به کشور از فردا/ بارش برف در مناطق سردسیر

قیمت دلار، امروز ۱۶ بهمن ۱۴۰۱

سازمان تعزیرات: یک شرکت خودروساز به دلیل گران فروشی ۱۴ هزار میلیارد تومان جریمه شد

رییسی در جمع زلزله زدگان خوی: مردم با صبوری شایعات را پشت سر بگذارند / مردم این منطقه همواره همراه با انقلاب و نظام بوده‌اند

بورل: سعی دارم برجام را زنده نگه دارم/ اتفاقاتی که در ایران می‌افتد، کار را بسیار دشوارتر می کند

آرشیو
خرید و فروش بیتکوین
وبگردی

محاکمه یک پرسپولیسی به جرم رانندگی بدون گواهینامه و حمل مواد مخدر

آنجلینا جولی به سنجار عراق رفت

جریمه‌های جورجینا برای طرز لباس پوشیدنش در عربستان!

النصر فقط ۱۰ درصد از حقوق رونالدو را پرداخت می‌کند

علیرضا دبیر: من هنوز خواب می‌بینم فوتبالیست هستم

گرگ سه شهروند همدانی را مجروح و راهی بیمارستان کرد

علی نصیریان: در سینما کارکردن یک ریسک است

ادعای جالب رونالدو: پاهایم یک میلیارد یورو می‌ارزند!

بازیگران «در پناه تو» در قابی تازه

  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"
کد خبر: ۷۰۵۵۶۶
تاریخ انتشار: ۱۹ : ۱۳ - ۱۲ آذر ۱۴۰۱
سیاست >> سیاست داخلی
پ
شورای امنیت کشور اعلام کرد:

۲۰۰ نفر در اغتشاشات اخیر جان خود را از دست دادند

شورای امنیت کشور با صدور بیانیه‌ای نسبت به رخدادهای اخیر توضیحاتی ارائه و اعلام کرد که ۲۰۰ نفر در اغتشاشات اخیر جان خود را از دست دادند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

شورای امنیت کشور با صدور بیانیه‌ای نسبت به رخدادهای اخیر توضیحاتی ارائه و اعلام کرد که ۲۰۰ نفر در اغتشاشات اخیر جان خود را از دست دادند.

به گزارش انتخاب،  متن بیانیه شورای امنیت کشور به شرح زیر است:

شورای امنیت کشور با توجه به آغاز و تداوم اغتشاشات که نشان ­دهنده یک جنگ ترکیبی علیه جمهوری اسلامی ایران با هدف تضعیف همبستگی ملی و به عقب راندن پیشرفت کشور بوده و اساسا مطالبات واقعی مردم را به انحراف می ­کشاند؛ بنا به خواست عمومی مردم جهت ارتقاء سطح امنیت اجتماعی، توضیحات زیر را ارائه می­ دهد:

جمهوری اسلامی ایران با نظام مردم سالاری دینی در طول چهار دهه اخیر، لنگرگاه ثبات و امنیت منطقه‌ای بوده است. ناکامی کودتا، اقدامات تروریستی گروه­‌های ضدانقلاب و تجزیه طلب در دهه نخست انقلاب اسلامی، دفع تجاوز رژیم بعث عراق در دوران دفاع مقدس تا حفظ امنیت ملی در محیط پرآشوب غرب آسیا با تجاوزهای مکرر نظامی آمریکا و تروریسم داعش، همگی نشان دهنده توان امنیتی بالا مبتنی بر الگوی امنیت مردم پایه بوده است. اقتدار ملی در جمهوری اسلامی ایران بر مشارکت حداکثری مردم در نظام مردم سالاری دینی استوار می‌­باشد، به همین جهت نیز نقطه تمرکز دشمن؛ مردم و ولایت فقیه است.

دولت سیزدهم در یکسال گذشته با گفتمان «دولت مردمی و ایران قوی» برنامه خود را بر اصلاح ساختارهای اقتصادی، عدالت اجتماعی و مقابله با فساد برای بهبود معیشت عمومی قرار داده است. انباشته شدن حجم زیادی درخواست های صنفی و مطالبات اقتصادی میان مردم عزیز کشور، اصلی ترین دغدغه بوده که همت اصلی دولت نیز به رفع آنان مصروف گشته است. از سوی دیگر دولت با دیپلماسی چندجانبه، ضمن ارتقای روابط با همسایگان، پیوستن به اتحادیه‌­های اقتصادی با قدرت­‌های نوظهور، مذاکره با غرب درباره برجام را نیز با ایستادگی بر منافع ملی و به طور مشخص رفع فوری تحریم های ظالمانه، دنبال کرده است. رویکرد دولت بدون درگیر شدن به مسائل حاشیه ای بر اصلاح فرایندها و ساختارها جهت پیشرفت جهادی متمرکز شده تا کشور در آستانه جهش اقتصادی پس از سال­ها تحریم داخلی و خارجی قرار گیرد.

در شرایطی که کشور به آرامش سیاسی، خنثی سازی تحریم­‌ها و ثبات اقتصادی پس از طرح بزرگ هدفمندسازی ارز ترجیحی رسیده و دولت برای مواجهه با ریشه های نارضایتی های اجتماعی-اقتصادی در حوزه های مسکن، اشتغال، حاشیه نشینی، آسیب های اجتماعی و ... ناشی از سیاستگذاری های غلط توسعه در دهه های گذشته آماده می‌­شد، دشمن با ناامیدی از راهبرد فشار حداکثری به جنگ ترکیبی روی آورد. فوت تاثر برانگیز خانم «مهسا امینی» پس از حضور در واحد پلیس امنیت اخلاقی تهران مورخ ۲۵ شهریور باعث شد تا دشمن، طراحی پیچیده خود در جنگ ترکیبی که بنا بود به بهانه های مختلف آغاز شود را تسریع و با شتاب اجرایی سازد. لذا هرچند گزارش های رسمی سازمان پزشکی قانونی، مجلس شورای اسلامی، فراجا و همچنین نظرات کارشناسی پزشکان متعهد کشور نشان می داد که؛ هیچ اقدام مستقیمی از سوی عوامل انتظامی منجر به فوت خانم امینی نگردیده است، اما اغتشاش به این بهانه آغاز و اساسا موضوع متوفی به فراموشی سپرده شد. اعتراضات مسالمت­‌آمیز، به سرعت با فضاسازی منفی رسانه های تروریستی (بی.بی.سی و سعودی اینترنشنال) به سمت روند غیرقانونی و آشوب های خیابانی سوق داده شد. ظرف مدت کوتاهی با ورود شبکه آشوبگران حرفه­‌ای و سازمان یافته با رهبری فضای رسانه­‌ای انگلیسی-سعودی تبدیل به اغتشاش و اقدامات تروریستی شد.

حمله مستقیم به مراکز امنیتی، نظامی و انتظامی، کشته سازی در میان جمعیت معترض، تخریب مراکز درمانی و آمبولانس‌­ها، و همچنین تخریب گسترده اماکن عمومی مانند: شهرداری‌­ها، خودروهای آتش نشانی، مساجد، بانک ها و اموال خصوصی مردم در دستورکار قرار گرفت.

دشمن همچنین از طریق اجماع سازی میان گروه های ضدانقلاب و نیز تهییج برخی از سلبریتی­‌ها قصد داشت با جنگ روانی گسترده و کشته سازی های دروغین، بهانه ای برای سلب آسایش مردم و گسترش اغتشاش در کف خیابان ایجاد کند. لذا آنچه امروز در برابر دیدگان مردم قرار دارد: نه اعتراض مدنی، بلکه تخریب، خشونت و ناامنی از سوی اقلیتی اغتشاش­گر است که زمینه را جهت ورود و سوءاستفاده گروهک های تجزیه طلب و تروریسم داعشی برای انجام حملات ددمنشانه به هموطنان بیگناه و مظلوم نظیر آنچه در سومین حرم اهل بیت شاهچراغ(سلام اله علیه) یا حمله تروریستی ایذه رخ داد، فراهم کرد. بررسی های مراجع ذی ربط نشان می دهد: در نتیجه مجموع آشوب­گری­‌های یاد شده تاکنون بالغ بر ۲۰۰ نفر جان خود را از دست داده اند که می توان آنها را به اقسام: شهدای امنیت، شهدای مردمی در اقدامات تروریستی، افراد بی گناه قربانی پروژه کشته سازی گروهک­‌ها، مردم بی­گناهی که در شرایط بهم­ ریختگی امنیتی جان باخته‌­اند، اغتشاشگران و نیز عناصر ضدانقلاب مسلح عضو گروهک‌­های تجزیه طلب، تفکیک کرد. همچنین در این حوادث، هزاران میلیارد تومان خسارت به مراکز دولتی، عمومی و خصوصی وارد شده است که کمیته تحقیق وزارت کشور، موظف به برآورد دقیق و به تفکیک خسارات و همچنین تعیین تکلیف شیوه جبران مادی و معنوی آسیب های وارده، شده است.

اقوام غیور و اصیل ایرانی در استان‌­های مرزی کشور، در مدت اخیر آماج طراحی های دشمن برای کشاندن موضوع اعتراضات به نزاع قومی و مذهبی بوده اند. طراحی اغتشاشات با ورود گروه­های تجزیه‌­طلب در استان­‌های سیستان و بلوچستان، کردستان و آذربایجان غربی به هدف ایجاد چرخه­‌ای از خشونت و چند دستگی در صفوف ملت صورت گرفت. در مقابل تمجید مقام معظم رهبری درباره قومیت های کرد و بلوچ و نیز تدابیر ویژه ایشان برای مدیریت میدانی حوادث زاهدان در تفکیک جان باختگان بیگناه، دلجویی و شهید قلمداد کردن آنان، ثبات و آرامش را تحقق بخشیده است. لازم به تاکید است که: تداوم این رویکرد ایجابی و اصلاحی، به دور از هرگونه فشار و سهم خواهی سیاسی، اراده قطعی نظام جمهوری اسلامی ایران در مدیریت وضعیت قومی-مذهبی نقاط مختلف کشور می باشد.

دانشگاه به عنوان مهمترین رکن تحقق اقتدار علمی و پیشران پیشرفت ملی در کشور، از ابتدای اغتشاشات مورد طمع دشمن قرار داشت، همچنان که مدارس را نیز برای آشفته ­خاطر نمودن اذهان خانواده‌­ها مورد هدف قرار گرفت. طی این مدت تلاش مجموعه دستگاه‌­ها، وزارتخانه­‌ها و دانشگاه­‌ها بر روی آرامش بخشی، تمرکز بر حوزه علم و در کنار آن نشاط سیاسی از طریق سازکارهای پیش بینی شده نظیر؛ تشکل­های دانشجویی، کرسی­‌های آزاد اندیشی، مجوز به برنامه‌­های سیاسی و ... بوده است. علیرغم تمامی هنجارشکنی­‌ها و فحاشی­‌های صورت گرفته در صحن مقدس دانشگاه توسط عده قلیلی از دانشجویان، اما اراده نظام جمهوری اسلامی بر غیرامنیتی نمودن فضای دانشگاه­‌ها، استفاده از سازکارهای داخلی مراکز آموزش عالی و هدایت قشر دانشجو به سمت کسب علم و دانش بوده است.

راهپیمایی گسترده و کم سابقه مردمی در سراسر کشور به مناسبت ۱۳ آبان، معادلات دشمن برای نمایش دروغین اغتشاشگران بجای مردم را، به صورت کامل تغییر داد. از این روی دستگاه­‌های اطلاعاتی دشمن، از طریق قاچاق بی سابق سلاح به درون کشور به منظور گسترش اقدامات تروریستی نظیر:شلیک مستقیم به تجمعات و نیز فعالیت پرحجم عملیات روانی-شناختی مبتنی بر دروغ و تغییر تاکتیک­‌های خیابانی، کوشیدند ضمن ایجاد نارضایتی و سلب آرامش روانی مردم، آنها را به ستوه آورده و انگشت اتهام را بسوی نظام نشانه روند. اینک که اغتشاش­گری و تروریسم با صبر و رشادتِ حافظان وطن و امنیت مدیریت و ناکامی دشمن آشکار گردیده است، می‌توان بیانات رهبری معظم انقلاب در مراسم دانش آموختگی مشترک نیروهای مسلح در ۱۱/۷/۱۴۰۱ را بهتر فهم نمود. چه اینکه ایشان تاکید فرمودند: موضوع دشمن حجاب و بی­‌حجابی نبوده، بلکه برنامه ریزی دشمن مقابله با حرکت شتاب گرفته کشور بسوی پیشرفت همه­ جانبه است.

درباره معترضان، نظام جمهوری اسلامی تلاش کرده، با مدارای حداکثری امنیتی برخورد و اقدامات سیاسی جهت جذب حداکثری را در دستورکار قرار دهد. چه اینکه ریاست محترم جمهوری اسلامی در تبیین حق اعتراض و تفکیک آن از اغتشاش به سه مولفه: گفتگو، انتقاد و اعتراض با هدف اصلاح اشاره کردند. لازم به ذکر است: در دولت سیزدهم طی یکسال گذشته، حداقل چهار اقدام مشخص برای نهادینه کردن حق اعتراض و سامان دادن به این موضوع انجام شده است: برگزاری انتخابات خانه احزاب به عنوان محلی جهت گفتگوه­های سیاسی، ساماندهی انجمن­های صنفی، حمایت از سازمان­های مردم نهاد NGO و تدوین پیش نویس آئین­نامه برگزاری تجمعات و راهپیمایی­های قانونی از آن جمله می باشند.

به دلیل تفاوت ماهوی دو گروه ناراضی و معترض، با اغتشاشگران تروریست، برخورد نیروهای امنیتی با اغتشاش به جهت آسیبی که به امنیت مردم داشته اند، کاملا متفاوت بوده است. به طور قطع اعتراض اجتماعی و پیگیری مطالبات بحق صنفی و معیشتی مردم -همچنان که در سال­های اخیر به شکل متعدد و بدون کمترین مساله امنیتی برگزار شده است- و نیز اعتراض سیاسی به فرایندهای جاری به شکل مسالمت آمیز، با حضور مسلحانه ضدانقلاب در خیابان­ها، آتش زدن اموال عمومی و خصوصی، استفاده از سلاح سرد و گرم علیه مردم و حافظان امنیت، ارعاب عمومی و اخلال در نظم شهری، هیچگونه نسبتی نداشته است. لذا بایستی خشونت ورزی در ابعاد مختلف را به عنوان، مرز میان اعتراض و اغتشاش تلقی کرد.

طراحی دشمن برای تداوم اغتشاشات و صبر راهبردی نظام در مدیریت فضای عمومی کشور، منجر به وارد آمدن خسارت های مادی و معنوی بی شمار به عموم مردم شده است. شکل گیری این وضعیت که برخی آن را مماشات نظام با اغتشاشگران و تروریست ها تلقی میکنند، اعتراض اکثریت مردم را به دنبال داشته که خواهان ثبات و امنیت در کشور هستند. تزریق ناامیدی، ضربه به کسب­و­کارهای اقتصادی، ناامنی محیط اجتماعی و دانشگاه ها که موجبات نگرانی خانواده ها را فراهم نموده، نتیجه عمل اغتشاشگران بی وطنی است که از سوی اتاق رسانه ای دشمن تهییج و هدایت می شوند. با این حال نیروهای حافظ امنیت با هدف روشن شدن همه ابعاد موضوع برای جامعه و دادن فرصت جهت جدا شدن صف اعتراض از اغتشاش، مدارا و سعه صدر به خرج داده و دستگاه قضائی نیز با رافت اسلامی بسرعت نسبت به آزادی معترضان اقدام کرده است. اما امروز مطالبه اصلی آحاد ملت ایران و پیام قاطع آنان در راهپیمایی­های میلاد پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله)، تشیع شهدای حادثه تروریستی حرم شاهچراغ(سلام اله علیه)، راهپیمایی ۱۳ آبان و مراجعات و درخواست متعدد از مسئولین، لزوم پایان دادن به ناامنی، برخورد جدی و قاطع با عاملان اغتشاش در خیابان ها و نیز شبکه های تامین و هدایت داخلی و خارجی آنان است.

شورای امنیت کشور، اعلام می دارد: گرچه رخدادهای اخیر زمینه را برای هجمه تروریست های رسانه ای، تجزیه طلبان، و برخی جریانات معاند سیاسی جهت به بیراهه بردن مطالبات واقعی مردم فراهم کرده است، لکن این شورا به ملت فهیم و بصیر ایران که در مدت اخیر ناامنی های اجتماعی و انواع تخریب گستره روانی را تحمل کرده، اما نسبت به مسیر امام و رهبری و راه روشن پیشرفت و عدالت در گام دوم انقلاب اسلامی تردیدی به خود راه ندادند و همچنین تسلیت به خانواده های شهدای حافظ وطن و امنیت و جان باختگان بیگناهی که مظلومانه قربانی اغتشاش­ها شدند، اطمینان می­دهد؛ با همدلی و همکاری آحاد مردم، وظیفه خود را در ایجاد امنیت، آرامش و ثبات در کشور قاطع­تر از گذشته صورت خواهد داد. فرزندان ملت در نهادهای امنیتی و انتظامی با تمام توان و اراده راسخ اجازه نخواهند داد تا عده ای آشوبگر با حمایت دستگاه­های اطلاعاتی بیگانه، بیش از این امنیت عمومی جامعه را به خطر بیاندازند. لذا با هرگونه اخلال در نظم عمومی و تجمع غیرقانونی در هر سطحی و مکانی برخورد قاطع و بدون اغماض صورت خواهد گرفت. امنیت شهروندان ابدا، قابل مذاکره و مسامحه نخواهد بود. بررسی قضائی درباره اغتشاش­گران و عاملان ناامن سازی محیط­های اجتماعی و نیز فضای روانی جامعه، در کمترین زمان ممکن صورت می گیرد.

شورای امنیت کشور انتظار دارد که؛ نخبگان و فرهیختگان کشور رسالت خود برای روشنگری، امیدبخشی و تبیین حقایق در برابر ماشین دروغ سازی و استکبار رسانه­ای را با قوت بیشتری به انجام رسانیده و از دانشگاهیان و دانشجویان به واسطه نقشی که در تمامی رویدادهای تاریخ معاصر با عقلانیت مثال زدنی ایفا کرده اند، برای حفظ قداست محیط علمی و فرهنگی دانشگاه دعوت به عمل می­آورد. احزاب، گروهها و شخصیت سیاسی، رسانه­های جمعی، مطبوعات و فعالان فضای مجازی نیز، با هوشیاری، مسئولیت­پذیری و درک واقعی از طراحی دشمن، ضمن نفی اغتشاش با همکاری دولت: زمینه نقد، گفتگوی سیاسی و بازاندیشی جهت ترمیم و اصلاح نارسایی­ها را فراهم آورده تا همه ظرفیت­های ملی برای رفع مشکلات کشور و ارتقای سرمایه اجتماعی، بسیج گردد.

رازیانه د
رومیس د
ارسال به تلگرام
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"