کد خبر: ۷۰۷۴۵
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار: ۲۰ : ۰۲ - ۰۳ مرداد ۱۳۹۱

زمان افتتاح قطار برقی تهران- مشهد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

قطار برقی تهران-مشهد امسال با هدف افزایش ظرفیت جابجایی مسافر با سرعت اولیه ۱۶۰ کیلومتر در ساعت به بهره برداری می رسد.

عبدالعی صاحب محمدی مدیر عامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران گفت: مهمترین ویژگی این خط آهن وجود سیستم های هوشمند کنترل جابجایی قطار به جای نیروی انسانی است که سیستم مرکزی آن cctv می باشد و کاملا هوشمند است.

صاحب محمدی ادامه داد: سرعت اولیه قطار برقی تهران-مشهد 160 کیلومتر در ساعت در نظر گرفته شده که این سرعت به 200 کیلومتر در ساعت می رسد.

وی افزود: با راه اندازی این قطار برقی از زمان مسافرت به مشهد مقدس، 6 ساعت کاسته می شود ضمن آنکه امکانات رفاهی لازم در بین ایستگاه های قطار برقی تهران-مشهد مانند: نمازخانه، رستوران، ایستگاه قطار پیش بینی شده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۳:۱۲ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۳
0
1
خدا بخیر کنه.
reza
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۶:۱۴ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۳
0
0
بعد از افتتاح اعلام میشودبه علت مناسب نبودن ریل امکان سرعت بالای 100 وجود ندارد مثل همین الان. استفاده از قطار برقی پیشرفت است ونیازی به وعده های غیر ممکن نیست.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۳
0
1
دو زار بده آش به همین خیال باش!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۲۲ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۳
0
0
آخر زمان افتتاحش كي هست ؟
نظرات بینندگان