يکشنبه ۰۷ خرداد ۱۴۰۲.۱۴ : ۰۳
۷ ذی القعده ۱۴۴۴
- Sunday 28 May 2023
  • ارتباط با انتخاب
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیک
  • |
  • نظرسنجی
يکشنبه ۰۷ خرداد ۱۴۰۲.۱۴ : ۰۳
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
جستجو
ویدئو جدیدترین اخبار پربیننده ترین
لایو خبر عکس خواندنی ها اخبار ویژه
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • ارتباط با انتخاب
  • پیوندها
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • مجله الکترونیک
  • نظرسنجی
  • آرشیو
ویدیو / حمله طالبان به پاسگاه مرزی ایران

ویدیو / حمله طالبان به پاسگاه مرزی ایران

ویدیو / افزایش فعالیت رسانه‌ای ضد ایران از سوی حامیان طالبان

ویدیو / افزایش فعالیت رسانه‌ای ضد ایران از سوی حامیان طالبان

ویدیو / تهدیدات یک مقام پیشین طالبان: اگر بزرگان طالبان اجازه دهند، به‌زودی ایران را فتح می‌کنیم

ویدیو / تهدیدات یک مقام پیشین طالبان: اگر بزرگان طالبان اجازه دهند، به‌زودی ایران را فتح می‌کنیم

ویدیو / اولین ربات انسان‌نمای جهان به‌عنوان نگهبان در دنیای واقعی به کار گرفته شد

ویدیو / اولین ربات انسان‌نمای جهان به‌عنوان نگهبان در دنیای واقعی به کار گرفته شد

ویدیو / اولین تصاویر از درگیری طالبان با مرزبانان ایرانی در مرز

ویدیو / اولین تصاویر از درگیری طالبان با مرزبانان ایرانی در مرز

ویدیو  / شما شاسی بلند گرفتید؟ / نماینده مجلس: من نگرفتم ولی برخی با واسطه گرفتند

ویدیو / شما شاسی بلند گرفتید؟ / نماینده مجلس: من نگرفتم ولی برخی با واسطه گرفتند

کد خبر: ۷۱۰۶۰۵
تاریخ انتشار: ۲۹ : ۱۰ - ۲۴ دی ۱۴۰۱
سیاست >> سیاست داخلی
پ

نیکزاد: استیضاح ۹ وزیر روی میز هیئت رئیسه مجلس است

علی نیکزاد نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: استیضاح حق قانونی مجلس است و در این زمینه استیضاح ۹ وزیر که به امضای حداقل ۱۰ نماینده مجلس رسیده روی میز هیئت رئیسه قرار گرفته است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

مهر: نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: استیضاح حق قانونی مجلس است و در این زمینه استیضاح ۹ وزیر که به امضای حداقل ۱۰ نماینده مجلس رسیده روی میز هیئت رئیسه قرار گرفته است.

علی نیکزاد اظهار کرد: بر اساس ماده قانونی دولت باید خرداد ماه امسال برنامه هفتم توسعه را به مجلس ارائه می‌کرد که بنابه اظهارنظر رئیس جمهور دولت منتظر ابلاغ سیاست‌های کلی نظام شد تا شهریورماه این امر میسر شود.

وی تأخیر چندین ماهه را در ارسال برنامه هفتم توسعه از سوی دولت یادآور شد و بیان کرد: قرار بود برنامه هفتم توسعه واقع بینانه و مساله محور تهیه شود که به دلیل تأخیر و تعلل در این زمینه با هماهنگی قوای مجریه و مقننه و امر رهبری برنامه ششم توسعه تمدید شد و ما امیدواریم در اوایل سال آینده این برنامه برای تصویب نهایی به مجلس ارسال شود.

کمیسیون تلفیق و نمایندگان به سرعت لایحه ۱۴۰۲ را تدارک می‌بینند

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به ارائه لایحه بودجه ۱۴۰۲ خاطرنشان کرد: هرچند دیرهنگام ولی دولت لایحه بودجه را دو روز پیش تقدیم مجلس کرد و ما تا اواخر اسفند فرصت تصویب نهایی آن را داریم.

نیکزاد گفت: با تعیین رئیس کمیسیون تلفیق در روزهای آینده و تشکیل جلسات سه شیفته کمیسیون و جمع بندی نظرات نمایندگان امیدواریم به سرعت لایحه بودجه آماده بررسی در صحن علنی شود.

وی ادامه داد: دو نفر از نمایندگان استان سیدکاظم موسوی و محمود عباس زاده مشگینی در کمیسیون تلفیق حضور دارند و امیدواریم با برگزاری جلسات فشرده کمیسیون در اواسط اسفندماه لایحه به تصویب نهایی مجلس برسد.

اختصاص ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار ملی برای پروژه‌های پیشران اردبیل

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی بودجه عمومی سال آینده را یک هزار و ۹۸۴ میلیارد تومان اعلام و تصریح کرد: عمده این منابع از محل فروش نفت، مالیات، انتشار اوراق و فروش دارایی‌های دولت تأمین می‌شود که بخش عمده‌ای از این منابع صرف هزینه‌های جاری می‌شود.

نیکزاد اعتبارات عمرانی سال آینده را یک هزار و ۳۸۲ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: از محل تبصره ۱۴ ۶۶۰ میلیارد تومان منابع پیش بینی شده که عمده آن صرف پرداخت یارانه‌ها می‌شود.

وی با بیان اینکه بودجه شرکت‌ها در لایحه ۱۴۰۲ ۳۹۷ هزار است، افزود: کل بودجه سال آینده ۵ هزار و ۲۶۱ هزار میلیارد تومان است.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: برای پروژه‌های شاخص و پیشران استان نظیر راه آهن اردبیل یک هزار میلیارد تومان، پایاب سد خداآفرین ۲۰۰ میلیارد تومان، محور اردبیل – سرچم و گردنه حیران ۲۰۰ میلیارد تومان، فاضلاب اردبیل و گرمی ۲۰۰ میلیارد تومان و مجتمع فرهنگی هنری نیز ۲۰۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

نیکزاد در مورد بهره گیری از ظرفیت تهاتر نفت بیان کرد: یک هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان منابع برای استان از این محل پیش بینی شده که با ضمانت بانک عامل برای راه آهن، توسعه راه‌ها، طرح‌های آبرسانی و حمایت از طرح‌های تولیدی اختصاص می‌یابد.

وی اظهار کرد: تنها ۱۰ تا ۱۵ درصد توزیع اعتبارات و منابع کشور به صورت استانی است و مابقی از طریق وزارتخانه‌ها و در قالب ردیف‌های ملی توزیع می‌شود که انتظار می‌رود مسئولان استانی در این زمینه تلاش مضاعفی را انجام دهند تا جذب بیشترین اعتبارات را شاهد باشیم.

تغییر روزانه قیمت‌ها مردم را نگران کرده است

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: باید راه آهن اردبیل – میانه بعد از تکمیل به خط ریلی آذربایجان و روسیه وصل شود که تاکید مسئولان کشوری را برای اتصال این کریدور اصلی شاهد هستیم.

نیکزاد رصد هفتگی پیشرفت راه آهن اردبیل – میانه را به طول ۱۸۷ کیلومتر یادآور شد و بیان کرد: در این مسیر سخت پیچیده ۲۵ کیلومتر تونل، چهار کیلومتر پل و سه کیلومتر گالری است که تلاش می‌شود سال آینده این پروژه آماده بهره برداری شود.

وی از افزایش ۱۰ سورت پروازی به مقصد فرودگاه اردبیل در سال آینده خبر داد و گفت: در حال حاضر ۵۴ پرواز بین اردبیل و تهران دایر شده و امیدواریم ۱۰ پرواز جدید نیز که عمدتاً در اول صبح و آخر شب خواهد بود به این تعداد افزوده شود.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی به قوانین مصوب مجلس در حمایت از اشتغال و معیشت مردم اشاره کرد و گفت: اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده، پنجره واحد، تسهیل صدور مجوزها، حمایت از کسب و کار، رفع موانع تولید و حمایت از دانش بنیان از جمله مصوبات مهم بوده است.

نیکزاد افزود: مجلس همچنان با پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ در حمایت از تولید و خلق ثروت پشتیبانی لازم را از کارآفرینان انجام می‌دهد و امیدواریم رکود و نابسامانی در حوزه اشتغال و تولید مسکن با پرداخت تسهیلات فراهم آید.

پرداخت ۱۰ درصد از منابع صندوق ملی در حمایت از اشتغال

وی اذن مقام معظم رهبری را برای پرداخت ۱۰ درصد از منابع صندوق توسعه ملی در حمایت از اشتغال یادآور شد و بیان کرد: این منابع در قالب تملک دارایی و تبصره ۱۸ پرداخت خواهد شد.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی ضرورت تلاش بیشتر وزرای دولت سیزدهم را در حل مشکلات مردم در حوزه‌های مختلف یادآور شد و گفت: استیضاح ۹ وزیر حداقل با امضای ۱۰ نفر از نمایندگان روی میز هیئت رئیسه است ولی ما فراتر از آن سعی می‌کنیم با همراهی و تعامل با دولت گره گشای مشکلات باشیم.

نیکزاد اظهار کرد: توسعه عدالت اجتماعی با رونق تولید و خلق ثروت بسیار مهم و اساسی است ولی به نظر می‌رسد تیم اقتصادی دولت باید منسجم‌تر از این عمل کند تا مردم شاهد تغییرات روزانه قیمت‌ها در بازار نباشند.

وی همراهی مجلس را با دولت در حل مشکلات اشتغال، مسکن و معیشت مردم یادآور شد و خاطرنشان کرد: این جفا در حق مردم است که روزی در این کشور تولید مرغ مازاد و روز دیگر کمبود عرضه مرغ و سایر اقلام را شاهد باشیم.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به برگزاری جلسات غیرعلنی مجلس با وزرا و مسئولان کشوری در سروسامان دادن به شرایط اقتصادی سخت تصریح کرد: هرچند مجلس شفاف و روشن مسائل را با مردم در میان می‌گذارد اما هدف از این جلسات غیرعلنی پیگیری مشکلات و بیان مسائل است که انتظار داریم بیش از این یاس و ناامیدی را در جامعه شاهد نباشیم.

لینک کوتاه
ارسال به تلگرام
بازید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
گزارش خطا
0
وب گردی
سرنوشت مادر بابک خرمدین چه شد؟

سرنوشت مادر بابک خرمدین چه شد؟

بریده شدن گلوی نوجوان ۱۶ ساله عمدی بود یا بر اثر تصادف؟

بریده شدن گلوی نوجوان ۱۶ ساله عمدی بود یا بر اثر تصادف؟

سرقت‌های سریالی باند «دو انگشتی» در ایستگاه آخر

سرقت‌های سریالی باند «دو انگشتی» در ایستگاه آخر

تتلو عاشق اجرا زنده در برج میلاد بود/ اگر جای او بودید، درباره بخش‌های دردناک زندگی‌تان صراحت به خرج می‌دادید یا پنهان کاری می‌کردید؟

تتلو عاشق اجرا زنده در برج میلاد بود/ اگر جای او بودید، درباره بخش‌های دردناک زندگی‌تان صراحت به خرج می‌دادید یا پنهان کاری می‌کردید؟

خانم مجری از آگهی بازرگانی تلویزیون سر درآورد!

خانم مجری از آگهی بازرگانی تلویزیون سر درآورد!

نظرات بینندگان
تصاویر
۱/۴
۱/۴
تصاویر: عروسی بختیاری

تصاویر: عروسی بختیاری

۲/۴
تصاویر: بارش باران و آبگرفتگی شدید معابر اردبیل

تصاویر: بارش باران و آبگرفتگی شدید معابر اردبیل

۳/۴
تصاویر: نبرد باهموت؛ عکس‌هایی که خونین‌ترین نزاع در جنگ اوکراین را روایت می‌کنند

تصاویر: نبرد باهموت؛ عکس‌هایی که خونین‌ترین نزاع در جنگ اوکراین را روایت می‌کنند

۴/۴
تصاویر: وزش تندباد و سقوط جرثقیل در بلوار محمد امین قم

تصاویر: وزش تندباد و سقوط جرثقیل در بلوار محمد امین قم

ببینید!

دستگیری یکی از کارکنان دفتر زاکانی به علت خرید اسلحه

ویدیو / نروژ با پول‌های صندوق ذخیره ارزی‌اش چه می‌کند؟ / صندوقی ۱.۴ تریلیون دلاری که در ۷۰ کشور سرمایه گذاری کرده؛ از املاک نیویورک، واشنگتن و بوستون تا سهام اروپا، آمریکا، خاورمیانه و آفریقا / تلاش ناموفق چین برای تقلید از سیاست صندوق نروژ

ویدیو / خوابیدن اردوغان در یک برنامه زنده تلویزیونی

ویدیو / پاسخ دهقان به پرسش مجری درباره علت کناره گیری از کاندیداتوری انتخابات: هیچ ربطی به شما ندارد

ویدیو / سقوط جرثقیل روی پژو ۲۰۶ در قم

ویدیو / علیرضا حقیقی: من را در قبر هم بگذارند رویش می‌نویسند «پسر پرسپولیس»

ویدیو / اولین تصاویر از اسدالله اسدی در خاک ایران

آرشیو
پربازدیدها
روز هفته ماه سال

اطلاعیه مرزبانی سیستان و بلوچستان: مرزبانان‌هنگ مرزی زابل با افراد مسلح ناشناس که قصد ورود به خاک ایران را داشتند، در نقطه صفر مرزی درگیر شدند / مرزبانان با برتری آتش سنگین و تحمیل تلفات، خسارات جدی را به آنان وارد کردند

ویدیو / اولین تصاویر از درگیری طالبان با مرزبانان ایرانی در مرز

ویدیو / حمله طالبان به پاسگاه مرزی ایران

قیمت طلا و سکه، امروز ۶ خرداد ۱۴۰۲

تنش و تیراندازی بین مرزبانان ایران و نیروهای طالبان / ماجرا چه بود؟

ویدیو / تهدیدات یک مقام پیشین طالبان: اگر بزرگان طالبان اجازه دهند، به‌زودی ایران را فتح می‌کنیم

درگیری در مرز ایران و افغانستان پایان یافت

دستگیری یکی از کارکنان دفتر زاکانی به علت خرید اسلحه

روایتی از چگونگی شهادت ۵ مرزبان در سراوان/ نماینده مجلس: تروریست‌ها برجک را تخریب کردند / یک ساعت درگیر بودند / تروریست‌ها از مرزبانان خواسته بودند که تسلیم شوند، اما مرزبانان شهادت را بر تسلیم شدن ترجیح دادند / مشخص است که سرویس‌های بیگانه آن سوی مرز با گروهک تروریستی ارتباط تنگاتنگ داشتند

ویدیو / رونمایی از نخستین قطار هوایی با خط مغناطیسی معلق در چین

نگاهی به سوابق دبیر جدید شورای عالی امنیت ملی / علی اکبر احمدیان، از دندانپزشکی تا ریاست مرکز راهبردی سپاه

قیمت طلا و سکه، امروز ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲

ویدیو / سردار سلامی: سپاه هرگز ماهیت خود را از دست نمی‌دهد / ارتش نوین جمهوری اسلامی ایران محصول جنگ است / نمی‌توان بدون یک اراده و فکر قوی پیروز شد

اطلاعیه مرزبانی سیستان و بلوچستان: مرزبانان‌هنگ مرزی زابل با افراد مسلح ناشناس که قصد ورود به خاک ایران را داشتند، در نقطه صفر مرزی درگیر شدند / مرزبانان با برتری آتش سنگین و تحمیل تلفات، خسارات جدی را به آنان وارد کردند

ویدیو / اولین تصاویر از اسدالله اسدی در خاک ایران

ویدیو / مداحی حسین طاهری چرا جنجالی شد؟

ویدیو / پرتاب تریاک از مرز افغانستان به داخل خاک ایران با منجنیق

روایتی از چگونگی شهادت ۵ مرزبان در سراوان/ نماینده مجلس: تروریست‌ها برجک را تخریب کردند / یک ساعت درگیر بودند / تروریست‌ها از مرزبانان خواسته بودند که تسلیم شوند، اما مرزبانان شهادت را بر تسلیم شدن ترجیح دادند / مشخص است که سرویس‌های بیگانه آن سوی مرز با گروهک تروریستی ارتباط تنگاتنگ داشتند

قیمت مصوب ۱۷ خودروی مونتاژی اعلام شد / فیدیلیتی ۷۲۸ میلیون، تیگو ۸ یک میلیارد و ۴۸۳ میلیون

آغاز پرداخت مستمری اردیبهشت‌ماه بازنشستگان / اعمال افزایش حقوق‌ها و واریز مابه‌التفاوت فروردین

اظهارات نگران‌کننده مسئولان سپاهان درباره وضعیت سلامتی آرات حسینی: این بچه گناه دارد؛ او با فشار تمرینات پدرش صفحات رشدش بسته شده / هنگام تمرین سینه‌اش را می‌گیرد / پدر آرات به پسرش نگاه بیزینسی دارد

ویدیو / رونمایی از نخستین قطار هوایی با خط مغناطیسی معلق در چین

نگاهی به سوابق دبیر جدید شورای عالی امنیت ملی / علی اکبر احمدیان، از دندانپزشکی تا ریاست مرکز راهبردی سپاه

انتشار فیش حقوقی ۱۰۶ میلیونی کارمند شهرداری تهران

دایی مهسا امینی: مهسا کاملاً سالم بود؛ بیماری قلبی مادرزادی او دروغ مطلق است

ویدیو / واکنش امیر قطر به برد ایران مقابل ولز

ویدیو / آزار و اذیت شیطانی دختر دانشجو توسط این ۵ آدم‌ربا

ساعت و تاریخ بازی ایران - آمریکا

ویدیویی که پلیس از مهسا امینی منتشر کرد

۱۲ حقیقت شگفت انگیز درباره قوم باستانی آزتک که ثابت می کند جلوتر از زمان خود بودند

بازگشت ملوانان ایرانی از جهنم یک کشور آفریقایی بعد از ۱۰ سال: غذا‎ فقط روزی یک وعده ذرت کوبیده بود و یک تُشک برای خوابیدن۶ مرد

ویدیوی کامل حادثه حمله به حرم شاهچراغ در ۴ آبان ۱۴۰۱ (۱۸+)

خواندنی ها
درخواست عجیب کپچای هوش مصنوعی: اشیایی را پیدا کنید که وجود خارجی ندارند

درخواست عجیب کپچای هوش مصنوعی: اشیایی را پیدا کنید که وجود خارجی ندارند

دانشمندان با دریافت سیگنال مرموزی از مریخ، به دنبال کشف معمای حیات بیگانه هستند

دانشمندان با دریافت سیگنال مرموزی از مریخ، به دنبال کشف معمای حیات بیگانه هستند

کشف متن قدیمی‌تر انجیل؛ فصلی که ۱۵ قرن زیر لایه‌های بازنویسی شده پنهان بود

کشف متن قدیمی‌تر انجیل؛ فصلی که ۱۵ قرن زیر لایه‌های بازنویسی شده پنهان بود

مرد معلول با کمک کاشت مغزی موفق به راه رفتن شد

مرد معلول با کمک کاشت مغزی موفق به راه رفتن شد

آخرین اخبار مهمترین عناوین روز

تصاویر: عروسی بختیاری

تصاویر: بارش باران و آبگرفتگی شدید معابر اردبیل

تصاویر: نبرد باهموت؛ عکس‌هایی که خونین‌ترین نزاع در جنگ اوکراین را روایت می‌کنند

تصاویر: وزش تندباد و سقوط جرثقیل در بلوار محمد امین قم

تاریخ روابط ایران و آمریکا، شماره ۱۱۳: از اشتباه استراتژیک انگلیس‌ها در ایران تا تروری که به شاه منتسب شد

خاطرات هاشمی رفسنجانی، ۶ خرداد ۱۳۷۹: اعلام انصرافم از نمایندگی مجلس

یادداشت‌های علم، جمعه ۲۱ تیر ۱۳۴۷: پیام سفر جمال عبدالناصر به مسکو / سپهبد بختیار تحویل دولت ایران می‌شود

سپاه استان قم: بازداشت ۲۳ نفر در مهمانی مختلط

روزنامه همشهری: مردم قدردان و شاکر اقدامات مثبت مسئولان باشند

جشنواره کن ۲۰۲۳؛ «آناتومی یک سقوط» برنده جایزه نخل طلا شد / بهترین بازیگر مرد: کوجی یاکوشو، بازیگر مطرح ژاپنی / بهترین بازیگر زن: مروه دیزدار، بازیگر اهل ترکیه

ویدیو / دبیر کمیسیون قضایی مجلس: به نظر جامعه ایمانی، طولانی کردن نحوه برخورد با کشف حجاب کنندگان در لایحه حجاب موجب جری شدن این افراد می‌شود / معاون پارلمانی مجلس گفته قرار است لایحه را برای انجام اصلاحات به دولت برگرداند

تصویری از لباس خون آلود سرباز وظیفه ای که در نبرد با طالبان شهید شد

معاون استاندار سیستان و بلوچستان: اوضاع در مرز زابل و افغانستان تحت کنترل است / مقامات محلی طالبان و ایران درباره ادامه گفتگو‌ها برای علت درگیری توافق کردند

ویدیو / افزایش فعالیت رسانه‌ای ضد ایران از سوی حامیان طالبان

دادستان ری درباره دلایل آسیب یک نوجوان درجریان ناآرامی های سال گذشته: هیچ گلوله جنگی یا پوکه گاز اشک آوری به سر ابوالفضل امیرعطایی برخورد نکرده / هنوز مشخص نیست جسم برخورد کرده به سر او چه بوده

طرح اتصال اروپا به خلیج فارس؛ عراق از پروژه بلندپروازانه ریلی و جاده‌ای خود رونمایی کرد

امام جمعه اهواز: جوانان اول ازدواج کنند، بعد درباره اشتغال و ادامه زندگی تصمیم‌گیری شود

کیسینجر: اوکراین باید از دست دادنِ کریمه را بپذیرد / برای روسیه، از دست دادن سواستوپول (بزرگترین شهر کریمه) چنان تنزلی است که انسجام این کشور را به خطر خواهد انداخت / تلاش برای بازگرداندن این شهر می‌تواند عواقب منفی برای کل جهان داشته باشد

محمدجواد لاریجانی: رفراندوم حجاب خلاف قانون اساسی است‌ / مگر در امریکا اجازه می دهند بر اساس قوانین اساسی‌شان تصمیمی گرفته شود؟ / انتخابات ناموس جمهوری اسلامی است

اطلاعیه پلیس تهران درباره سیلی زدن سرباز وظیفه به راننده خودرو در خیابان ستارخان: برای این پرسنل وظیفه متخلف، پرونده تشکیل و به مرجع قضایی ذی‌صلاح ارسال شده / پلیس از هیچگونه رفتار غیرقانونی احتمالی پرسنل حمایت نمی‌کند

اینفوگرافیک / امروز ۶ خرداد ۱۴۰۲ قیمت ها چقدر است؟

رئیسی: اعضای اوپک با تقویت انسجام مانع تفرقه‌افکنی غربی‌ها شوند

جزئیاتی درباره تیراندلزی میان مرزبانان ایرانی با نیروهای طالبان: این درگیری ظهر امروز در مرز سیستان و بلوچستان ایران و ولایت نیمروز افغانستان رخ داده / در این درگیری از سلاح‌های سبک و نیمه‌سبک و توپخانه استفاده شده / اخباری مبنی بر هدف قرار داده شدن فرودگاه زرنج در افغانستان توسط نیروهای ایرانی کذب است

درگیری در مرز ایران و افغانستان پایان یافت

میرسلیم: من عقب نمی کشم؛ طرفداران واردات خودروی دست دوم، دلال ها هستند

تنش و تیراندازی بین مرزبانان ایران و نیروهای طالبان / ماجرا چه بود؟

ثبت‌نام ۶ میلیون نفر در طرح نهضت ملی مسکن/ تاکنون ۱.۴ میلیون متقاضی واجد شرایط شناخته شدند

دستگیری یکی از کارکنان دفتر زاکانی به علت خرید اسلحه

قیمت طلا و سکه، امروز ۶ خرداد ۱۴۰۲

قیمت دلار در مرکز مبادلات، امروز ۶ خرداد ۱۴۰۲

ادعای مقام طالبان: حکومت کنونی افغانستان، حکومتی فراگیر است

 وزیر کشور: ۸۰ درصد از معتادان متجاهر از سطح شهرها جمع‌آوری شدند / ۳ ماه، برای درمان معتاد کفایت نمی‌کند

قیمت رسمی مرغ اعلام شد: ۷۳ هزار تومان / وزارت کشاورزی: مرغ را گران‌تر از این قیمت نخرید

واکنش سخنگوی وزارت خارجه به اظهارات زلنسکی: طفره رفتن اوکراین از مذاکرات کارشناسی موید بی اساس بودن ادعاها است

جانشین وزیر دفاع: موشک خیبر ظرف ۱۲ دقیقه به هدف می‌رسد/ می‌توانیم موشک با برد بیش از ۲۰۰۰ کیلومتر بسازیم

اوکراین: برای بازپس گیری کریمه به ۴۸ جنگنده اف-۱۶ نیاز داریم

سقوط آزاد لیر به پایین‌ترین سطح در آستانه دور دوم انتخابات ترکیه

بررسی «مشکلات مالی واشنگتن و تهران» به‌ویژه پول ایران در بانک‌های عراقی توسط وزیر خارجه بغداد و همتای عمانی‌اش

آرشیو
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"
کد خبر: ۷۱۰۶۰۵
تاریخ انتشار: ۲۹ : ۱۰ - ۲۴ دی ۱۴۰۱
سیاست >> سیاست داخلی
پ

نیکزاد: استیضاح ۹ وزیر روی میز هیئت رئیسه مجلس است

علی نیکزاد نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: استیضاح حق قانونی مجلس است و در این زمینه استیضاح ۹ وزیر که به امضای حداقل ۱۰ نماینده مجلس رسیده روی میز هیئت رئیسه قرار گرفته است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

مهر: نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: استیضاح حق قانونی مجلس است و در این زمینه استیضاح ۹ وزیر که به امضای حداقل ۱۰ نماینده مجلس رسیده روی میز هیئت رئیسه قرار گرفته است.

علی نیکزاد اظهار کرد: بر اساس ماده قانونی دولت باید خرداد ماه امسال برنامه هفتم توسعه را به مجلس ارائه می‌کرد که بنابه اظهارنظر رئیس جمهور دولت منتظر ابلاغ سیاست‌های کلی نظام شد تا شهریورماه این امر میسر شود.

وی تأخیر چندین ماهه را در ارسال برنامه هفتم توسعه از سوی دولت یادآور شد و بیان کرد: قرار بود برنامه هفتم توسعه واقع بینانه و مساله محور تهیه شود که به دلیل تأخیر و تعلل در این زمینه با هماهنگی قوای مجریه و مقننه و امر رهبری برنامه ششم توسعه تمدید شد و ما امیدواریم در اوایل سال آینده این برنامه برای تصویب نهایی به مجلس ارسال شود.

کمیسیون تلفیق و نمایندگان به سرعت لایحه ۱۴۰۲ را تدارک می‌بینند

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به ارائه لایحه بودجه ۱۴۰۲ خاطرنشان کرد: هرچند دیرهنگام ولی دولت لایحه بودجه را دو روز پیش تقدیم مجلس کرد و ما تا اواخر اسفند فرصت تصویب نهایی آن را داریم.

نیکزاد گفت: با تعیین رئیس کمیسیون تلفیق در روزهای آینده و تشکیل جلسات سه شیفته کمیسیون و جمع بندی نظرات نمایندگان امیدواریم به سرعت لایحه بودجه آماده بررسی در صحن علنی شود.

وی ادامه داد: دو نفر از نمایندگان استان سیدکاظم موسوی و محمود عباس زاده مشگینی در کمیسیون تلفیق حضور دارند و امیدواریم با برگزاری جلسات فشرده کمیسیون در اواسط اسفندماه لایحه به تصویب نهایی مجلس برسد.

اختصاص ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار ملی برای پروژه‌های پیشران اردبیل

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی بودجه عمومی سال آینده را یک هزار و ۹۸۴ میلیارد تومان اعلام و تصریح کرد: عمده این منابع از محل فروش نفت، مالیات، انتشار اوراق و فروش دارایی‌های دولت تأمین می‌شود که بخش عمده‌ای از این منابع صرف هزینه‌های جاری می‌شود.

نیکزاد اعتبارات عمرانی سال آینده را یک هزار و ۳۸۲ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: از محل تبصره ۱۴ ۶۶۰ میلیارد تومان منابع پیش بینی شده که عمده آن صرف پرداخت یارانه‌ها می‌شود.

وی با بیان اینکه بودجه شرکت‌ها در لایحه ۱۴۰۲ ۳۹۷ هزار است، افزود: کل بودجه سال آینده ۵ هزار و ۲۶۱ هزار میلیارد تومان است.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: برای پروژه‌های شاخص و پیشران استان نظیر راه آهن اردبیل یک هزار میلیارد تومان، پایاب سد خداآفرین ۲۰۰ میلیارد تومان، محور اردبیل – سرچم و گردنه حیران ۲۰۰ میلیارد تومان، فاضلاب اردبیل و گرمی ۲۰۰ میلیارد تومان و مجتمع فرهنگی هنری نیز ۲۰۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

نیکزاد در مورد بهره گیری از ظرفیت تهاتر نفت بیان کرد: یک هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان منابع برای استان از این محل پیش بینی شده که با ضمانت بانک عامل برای راه آهن، توسعه راه‌ها، طرح‌های آبرسانی و حمایت از طرح‌های تولیدی اختصاص می‌یابد.

وی اظهار کرد: تنها ۱۰ تا ۱۵ درصد توزیع اعتبارات و منابع کشور به صورت استانی است و مابقی از طریق وزارتخانه‌ها و در قالب ردیف‌های ملی توزیع می‌شود که انتظار می‌رود مسئولان استانی در این زمینه تلاش مضاعفی را انجام دهند تا جذب بیشترین اعتبارات را شاهد باشیم.

تغییر روزانه قیمت‌ها مردم را نگران کرده است

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: باید راه آهن اردبیل – میانه بعد از تکمیل به خط ریلی آذربایجان و روسیه وصل شود که تاکید مسئولان کشوری را برای اتصال این کریدور اصلی شاهد هستیم.

نیکزاد رصد هفتگی پیشرفت راه آهن اردبیل – میانه را به طول ۱۸۷ کیلومتر یادآور شد و بیان کرد: در این مسیر سخت پیچیده ۲۵ کیلومتر تونل، چهار کیلومتر پل و سه کیلومتر گالری است که تلاش می‌شود سال آینده این پروژه آماده بهره برداری شود.

وی از افزایش ۱۰ سورت پروازی به مقصد فرودگاه اردبیل در سال آینده خبر داد و گفت: در حال حاضر ۵۴ پرواز بین اردبیل و تهران دایر شده و امیدواریم ۱۰ پرواز جدید نیز که عمدتاً در اول صبح و آخر شب خواهد بود به این تعداد افزوده شود.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی به قوانین مصوب مجلس در حمایت از اشتغال و معیشت مردم اشاره کرد و گفت: اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده، پنجره واحد، تسهیل صدور مجوزها، حمایت از کسب و کار، رفع موانع تولید و حمایت از دانش بنیان از جمله مصوبات مهم بوده است.

نیکزاد افزود: مجلس همچنان با پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ در حمایت از تولید و خلق ثروت پشتیبانی لازم را از کارآفرینان انجام می‌دهد و امیدواریم رکود و نابسامانی در حوزه اشتغال و تولید مسکن با پرداخت تسهیلات فراهم آید.

پرداخت ۱۰ درصد از منابع صندوق ملی در حمایت از اشتغال

وی اذن مقام معظم رهبری را برای پرداخت ۱۰ درصد از منابع صندوق توسعه ملی در حمایت از اشتغال یادآور شد و بیان کرد: این منابع در قالب تملک دارایی و تبصره ۱۸ پرداخت خواهد شد.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی ضرورت تلاش بیشتر وزرای دولت سیزدهم را در حل مشکلات مردم در حوزه‌های مختلف یادآور شد و گفت: استیضاح ۹ وزیر حداقل با امضای ۱۰ نفر از نمایندگان روی میز هیئت رئیسه است ولی ما فراتر از آن سعی می‌کنیم با همراهی و تعامل با دولت گره گشای مشکلات باشیم.

نیکزاد اظهار کرد: توسعه عدالت اجتماعی با رونق تولید و خلق ثروت بسیار مهم و اساسی است ولی به نظر می‌رسد تیم اقتصادی دولت باید منسجم‌تر از این عمل کند تا مردم شاهد تغییرات روزانه قیمت‌ها در بازار نباشند.

وی همراهی مجلس را با دولت در حل مشکلات اشتغال، مسکن و معیشت مردم یادآور شد و خاطرنشان کرد: این جفا در حق مردم است که روزی در این کشور تولید مرغ مازاد و روز دیگر کمبود عرضه مرغ و سایر اقلام را شاهد باشیم.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به برگزاری جلسات غیرعلنی مجلس با وزرا و مسئولان کشوری در سروسامان دادن به شرایط اقتصادی سخت تصریح کرد: هرچند مجلس شفاف و روشن مسائل را با مردم در میان می‌گذارد اما هدف از این جلسات غیرعلنی پیگیری مشکلات و بیان مسائل است که انتظار داریم بیش از این یاس و ناامیدی را در جامعه شاهد نباشیم.

ارسال به تلگرام
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"