دوشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۲ | Monday, 27 March 2023
  • ارتباط با انتخاب
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیک
  • |
  • نظرسنجی
دوشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۲ | Monday, 27 March 2023
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
جستجو
ویدئو جدیدترین اخبار پربیننده ترین
لایو خبر عکس خواندنی ها اخبار ویژه
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • ارتباط با انتخاب
  • پیوندها
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • مجله الکترونیک
  • نظرسنجی
  • آرشیو
ویدیو / کارشناس صداوسیما: آرایشگری که ریش مردان را می‌تراشد "گناه" کرده

ویدیو / کارشناس صداوسیما: آرایشگری که ریش مردان را می‌تراشد "گناه" کرده

ویدیو / خودروساز چینی XPeng در حال آزمایش کامل یک خودروی الکتریکی پرنده

ویدیو / خودروساز چینی XPeng در حال آزمایش کامل یک خودروی الکتریکی پرنده

ویدیو /  پزشک «مادر ۱۴ ساله» به انتقاد‌ها پاسخ داد

ویدیو / پزشک «مادر ۱۴ ساله» به انتقاد‌ها پاسخ داد

ویدیو / کارشناس صداوسیما: یک شهروند اروپایی به من گفت ایران امید ماست!

ویدیو / کارشناس صداوسیما: یک شهروند اروپایی به من گفت ایران امید ماست!

ویدیو / با وجود اعمال محدودیت‌ از سوی طالبان، افغان‌ها نوروز را در خانه‌ جشن می‌گیرند

ویدیو / با وجود اعمال محدودیت‌ از سوی طالبان، افغان‌ها نوروز را در خانه‌ جشن می‌گیرند

ویدیو / انتقاد همسفر رئیسی در نیویورک: این مردم عیال خدایند؛ آقایان دولت و مجلس کجایند؟

ویدیو / انتقاد همسفر رئیسی در نیویورک: این مردم عیال خدایند؛ آقایان دولت و مجلس کجایند؟

کد خبر: ۷۱۲۰۰۰
تاریخ انتشار: ۰۰ : ۱۴ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۱
اقتصاد >> داخلی
پ

مخبر: بخشی از دارایی‌های مسدود شده ایران آزاد شد

معاون اول رئیس جمهور با اعلام اینکه بیش از ۱۱۰ طرح اقتصادی به ارزش بیش از ۹۰ میلیارد دلار در حوزه‌های مختلف پتروشیمی، نفت، صنایع و معادن وارد مرحله اجرا و سرمایه‌گذاری شده‌است، گفت: چند روز گذشته چند میلیارد دلار از دارایی‌های ارزی مسدود شده کشور آزاد شد و در چرخه اقتصاد قرار گرفت.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایرنا: معاون اول رئیس جمهور با اعلام اینکه بیش از ۱۱۰ طرح اقتصادی به ارزش بیش از ۹۰ میلیارد دلار در حوزه‌های مختلف پتروشیمی، نفت، صنایع و معادن وارد مرحله اجرا و سرمایه‌گذاری شده‌است، گفت: چند روز گذشته چند میلیارد دلار از دارایی‌های ارزی مسدود شده کشور آزاد شد و در چرخه اقتصاد قرار گرفت.

محمد مخبر روز دوشنبه در آیین تجلیل از فعالان پیشتاز اقتصاد ایران که در مرکز همایش‌های بین‌المللی برج میلاد برگزار شد، از وزیر امور اقتصادی و دارایی به خاطر تلاش‌های صورت گرفته قدردانی کرد و اظهار داشت: خاندوزی از ابتدای پذیرش مسئولیت به دنبال ارتباط گسترده و رسیدگی به مسائل و مشکلات بخش خصوصی و ایجاد تعامل سازنده میان دولت و فعالان اقتصادی بوده است.

معاون اول رییس جمهور از نبود اعتماد متقابل میان دولت و بخش خصوصی به عنوان حلقه مفقوده توسعه اقتصادی کشور یاد کرد و گفت: بزرگترین مشکل اقتصاد کشور تحریم‌ها و کمبود منابع مالی نیست بلکه این است که از پیش از انقلاب اسلامی تاکنون نتوانسته‌ایم بخش خصوصی را آنطور که باید تقویت کرده و به میدان بیاوریم.

وی با تأکید بر اینکه باید کارها را به مردم و بخش خصوصی واگذار کنیم، افزود: در دوران دفاع مقدس، مردم به صحنه آمدند و مسائل حل شد و پس از آن نیز در مقاطع مختلف هرگاه که مردم به میدان آمدند شاهد حل مشکلات کشور بوده ایم اما متأسفانه هنوز در بخش اقتصاد نتوانسته ایم آنطور که باید کارها را به دست مردم و بخش خصوصی بسپاریم.

مخبر اظهار داشت: مقام معظم رهبری سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی را با رویکرد واگذاری امور اقتصادی به دست مردم ابلاغ کردند اما متأسفانه هم در اجرای این سیاست‌ها و هم در رفتار پس از واگذاری‌ها نتوانسته‌ایم به نحو مطلوب عمل کنیم و کانونی که بتواند از اصل ۴۴ پشتیبانی کند وجود نداشته است.

دشمنان با تمام توان خود برای ضربه زدن به اقتصاد کشور بسیج شده‌اند

مخبر در ادامه با بیان اینکه امروز دشمنان با تمام توان خود برای ضربه زدن به اقتصاد کشور بسیج شده‌اند، گفت: در همین چند روز گذشته با وجود اینکه چند میلیارد دلار از دارایی‌های ارزی مسدود شده کشور آزاد شده و در چرخه اقتصاد قرار گرفته و با وجود آنکه کل نیازهای ارزی کشور از طریق سامانه نیما با قیمت ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان تأمین می‌شود، اما شاهد نوسانات نرخ ارز و افزایش قیمت‌ها در بازار آزاد هستیم که دلیل آن نه معاملات واقعی بلکه همین فضاسازی‌های رسانه‌ای و روانی دشمن است که موجب هراس‌افکنی در میان مردم و بخش خصوصی شده است.

وی تصریح کرد: بخش خصوصی باید در عمل به سیاست‌های دولت اعتماد کند و باور داشته باشد که دولت مصمم است کارها را به دست بخش خصوصی بسپارد چرا که رویکرد دولت این است که امکان مقابله با فشار و مشکلات جز از طریق واگذاری امور به مردم میسر نیست.

معاون اول رییس جمهور در ادامه با اشاره به اینکه سرتاسر کشور مملو از ظرفیت‌ها و فرصت‌های اقتصادی است، گفت: تاکنون کشور را با اتکا به درآمدها اداره کرده‌ایم در حالی که درآمدهای کشور در برابر دارایی‌های آن بسیار ناچیز است و باید بتوانیم با اتکا به دارایی‌ها گام‌های بلندی در راستای توسعه کشور برداریم.

مخبر ظرفیت‌های گسترده معدنی کشور را یادآور شد و اظهار داشت: براساس گزارش‌های موجود، با تولید یک میلیون کاتد مس، سالانه ۱۰ میلیارد دلار سودآوری و درآمد برای کشور خواهیم داشت اما متأسفانه تاکنون فقط هفت درصد از معادن مس در کشور اکتشاف شده و رتبه ایران از نظر ذخایر رتبه ششم است اما در بخش تولید در جایگاه هجدهم قرار داریم.

معاون اول رییس جمهور با تأکید بر اینکه دولت بر سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف تمرکز کرده است، گفت: در بخش معادن و صنایع حدود ۶۵ طرح با ارزش ۱۸ و نیم میلیارد دلار تعریف شده که بخشی از این طرح‌ها در دست اجرا قرار دارد.

مخبر افزود: در بخش پتروشیمی ۲۱ طرح با ارزش ۱۳ میلیارد دلار، در بخش میادین نفتی ۱۶ طرح به ارزش ۵۶ میلیارد دلار و در بخش صنعت شش طرح به ارزش هفت میلیارد دلار تعریف شده و در بخش کشاورزی نیز طرح‌هایی با ارزش پنج میلیارد دلار تدوین که برخی از این طرح ها وارد مرحله اجرا و عملیات شده‌اند.

معاون اول رییس جمهور همچنین با اشاره به دسترسی کشور به دو هزار و ۷۰۰ کیلومتر ساحل دریا و ۴۰۰ کیلومتر دسترسی به اقیانوس، افزود: ظرفیت ترانزیت کشور در مسیر شمال به جنوب حداقل ۲۰۰ میلیون تن در سال است در حالی که به دلیل تکمیل نبودن زیرساخت ها امروز میزان ترانزیت در مسیر شمال - جنوب کشور حدود هفت تا هشت میلیون تن است.

مخبر خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم مسیر راه آهن رشت - آستارا را تکمیل کنیم، این مسیر ترانزیتی از کشورهای شمالی ایران تا بندرعباس ادامه خواهد داشت و همچنین اگر با احداث ۲۵ کیلومتر راه آهن از خرمشهر به بصره متصل شویم، دسترسی ما تا مدیترانه ادامه خواهد یافت.

معاون اول رییس جمهور ادامه داد: ظرفیت‌ها و فرصت‌های اقتصادی کشور بسیار گسترده و بی‌نظیر است اما انجام کارهای بزرگ با منابع محدود دولت و از طریق بودجه‌های سالانه امکانپذیر نیست و لازم است بخش خصوصی و فعالان اقتصادی به این موضوعات ورود کنند و دولت نقش تسهیل‌گری، پشتیبانی و سیاستگذاری را ایفا کند.

مخبر تصریح کرد: کشوری که از این میزان ظرفیت و فرصت برخوردار است، نباید دغدغه معیشتی برای مردمش وجود داشته باشد و انتظار ما این است که بخش خصوصی به کمک دولت و حاکمیت بیاید و دولت نیز موظف است که از آنها پشتیبانی کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به محدودیت منابع آب در کشور گفت: اگرچه ایران کشوری تقریباً خشک است اما در شمال و جنوب کشور دریا واقع شده و برخی سیاست‌ها و تصمیمات نادرست باعث شده که آب شرب را از مرکز کشور به کنار دریا ببریم و صنایع آب بر را در مناطق کویری احداث کنیم.

معاون اول رییس جمهور افزود: دولت با استناد به کد ملی متقاضیان جویای کار تاکنون بیش از ۹۰۰ هزار شغل ایجاد کرده و در بخش احداث مسکن نیز برای یک میلیون و ۲۰۰ هزار واحد مسکونی، زمین انتخاب شده ضمن آنکه هزار و ۱۰۰ شهر شناسایی شده اند که هم زمین و هم متقاضی مسکن دارند و برنامه دولت این است که زمین را در اختیار مردم قرار دهد تا خودشان بتوانند در این شهرها مسکن بسازند.

مخبر با اشاره به اینکه ۲۴۰ هزار مسکن مهر نیمه تمام در حال تکمیل است، گفت: ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای مددجویان در دستور کار قرار گرفته و با قرارگاه امام حسن (ع) هماهنگی‌های لازم انجام شده و این واحدها در حال احداث هستند.

معاون اول رییس جمهور به برخی اقدامات و برنامه‌های دولت در بخش درمان نیز اشاره و تصریح کرد: امروز در کشور هیچ کسی وجود ندارد که تحت پوشش بیمه نباشد و اگر کسی تحت پوشش بیمه نیست خودش تمایل به این کار نداشته است؛ پیگیری‌های دولت تا حدی بوده که از طریق کد ملی و شماره تلفن افرادی که تحت پوشش نیستند، با آنها تماس گرفته شده تا نسبت به بیمه شدن آنها اقدام شود.

مخبر با بیان اینکه پزشک خانواده برای شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر در حال انجام است و سال آینده این طرح توسعه پیدا خواهد کرد، گفت: به فضل الهی آینده کشور کاملاً روشن است و مسائل و مشکلات را با کمک مردم و بخش خصوصی پشت سر خواهیم گذاشت.

در این مراسم با حضور معاون اول رییس جمهور از سامانه تراز رونمایی و از ۱۰شرکت برگزیده در زمینه شفافیت، قانونمندی و خوش حسابی قدردانی شد.

همچنین سیداحسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی نیز بر لزوم حمایت از فعالان اقتصادی خوش حساب تأکید کرد و گفت: بالاترین مقام دستگاه‌های اجرایی باید با افتخار وقت خود را برای گره گشایی از مسائل بخش خصوصی صرف کنند و نظام پاداش و جزا باید به نفع تولیدکنندگان و صادرکنندگان اجرایی شود

لینک کوتاه
ارسال به تلگرام
بازید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
گزارش خطا
0
وب گردی
کدام بسته اینترنتی بهتر است؟!

کدام بسته اینترنتی بهتر است؟!

ضرر مالی روزانه ۲۰ میلیاردی با برگزار نشدن کنسرت‌ها / ۵ اتفاق مهم که در دنیای موسیقی افتاد

ضرر مالی روزانه ۲۰ میلیاردی با برگزار نشدن کنسرت‌ها / ۵ اتفاق مهم که در دنیای موسیقی افتاد

واکنش پیکه به اتهام‌ جنجالی علیه بارسلونا؛ ما هرگز داور نخریدیم

واکنش پیکه به اتهام‌ جنجالی علیه بارسلونا؛ ما هرگز داور نخریدیم

رونالدو در پرتغال مغز همه را به کار گرفت!

رونالدو در پرتغال مغز همه را به کار گرفت!

رقابت مجریان سیما بر سر تحویل سال/ مجریان پرکار، در این ویژه برنامه‌ها چه کسانی هستند؟

رقابت مجریان سیما بر سر تحویل سال/ مجریان پرکار، در این ویژه برنامه‌ها چه کسانی هستند؟

دختر۸ ساله، ماجرای کشته شدن برادر ۶ ساله اش به دست نامادری را فاش کرد

دختر۸ ساله، ماجرای کشته شدن برادر ۶ ساله اش به دست نامادری را فاش کرد

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر:
رپورتاژ / تریبون 2
تصاویر
۱/۴
۱/۴
تصاویر: گردشگران نوروزی ۱۴۰۲ در تخت جمشید

تصاویر: گردشگران نوروزی ۱۴۰۲ در تخت جمشید

۲/۴
تصاویر: اولین نماز جمعه تهران در سال ۱۴۰۲

تصاویر: اولین نماز جمعه تهران در سال ۱۴۰۲

۳/۴
تصاویر: دیدار فوتبال ایران و روسیه در آزادی با حضور بانوان

تصاویر: دیدار فوتبال ایران و روسیه در آزادی با حضور بانوان

۴/۴
تصاویر: میدان نقش جهان و میزبانی از مسافران نوروزی

تصاویر: میدان نقش جهان و میزبانی از مسافران نوروزی

خرید و فروش بیتکوین
ببینید!

ویدیو / توقف مسابقه‌ فوتبال در انگلیس برای افطار کردن بازیکنان مسلمان

ویدیو / خودروساز چینی XPeng در حال آزمایش کامل یک خودروی الکتریکی پرنده

ویدیو / رئیسی: رشد اقتصادی در ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱، ۵ و خُرده‌ای یا ۴/۴ درصد بوده؛ متوسطش را بگیریم، می‌شود ۴ درصد

نخستین ویدیو از یوزپلنگ تلف شده در تصادف میامی

ویدیو / رفتار عجیب مسافران نوروزی در هرمز؛ حمله به خاک گرانبهای جزیره

ویدیو / یک روز در زندگی یک دیکتاتور: استالین (بخش پایانی)

ویدیو / با وجود اعمال محدودیت‌ از سوی طالبان، افغان‌ها نوروز را در خانه‌ جشن می‌گیرند

آرشیو
خرید و فروش بیتکوین
پربازدیدها
روز هفته ماه سال

۱۴ سلبریتی مسلمان مشهوری که در ماه رمضان روزه می‌گیرند

ویدیو / صحبت‌های مازیار لرستانی درباره ازدواج و تبریک پدرش: من الان یک پسر ۱۵ ساله ام

معاون وزارت دادگستری: تدبیر کردیم که اگر یک ایرانی خواست از کشور خارج شود، بتواند به راحتی اموال خود را بفروشد

امارات زن اعدامی مسلمان اسرائیلی را عفو کرد

دبیرکل خانه کارگر: حداقل مزد کارگران باید دوبرابر میزان تعیین شده امسال باشد

طرح جدید مجلس: آموزش همگانی برای همه افراد ۷ تا ۵۰ سال / جریمه نقدی برای کسانی که در مهلت قانونی آموزش نمی بینند/ از آموزش مفاهیم دینی تا نحوه استفاده از وسایل ارتباط جمعی

رشد مجدد قیمت دلار؟ تا تحریم و تورم ۵۰ درصدی داریم، اوضاع همین است

ویدیو/ دهکده توریستی زوراس در بخش دهدز از توابع شهرستان ایذه

ویدیو/ لحظه وقوع زلزله شدید در پاکستان

قیمت طلا و سکه، امروز ۵ فروردین ۱۴۰۲

تماشا کنید: نقشه خطرناک باکو برای ایران / چرا احداث کریدور زنگزور، ایران را به خطر می اندازد؟

پزشکیان: چه کسانی از دیوار سفارت عربستان بالا رفتند و سفارت را آتش زدند؟ همین روزنامه‌ها و افرادی که الان می‌گویند این توافق دستاورد است / نمی‌شود با دنیا دعوا کرد و کار کشور را جلو برد

ویدیو / رقص آذری احسان علیخانی با گروهی که سال گذشته رقص آنها در «عصر جدید» سانسور شده بود

۱۴ سلبریتی مسلمان مشهوری که در ماه رمضان روزه می‌گیرند

سامانه ثبت‌نام خودرو‌های داخلی دوشنبه ۷ فروردین برای جاماندگان بازگشایی می‌شود

قیمت دلار در بازار مبادله ارز، امروز شنبه ۵ فروردین ۱۴۰۲

ویدیو / اعدام صحرایی سرباز اوکراینی پس از بیان «افتخار برای اوکراین!»

ویدیو / روبرو شدن ناگهانی خبرنگار صدا و سیما با تفنگدار دریایی آمریکایی که فارسی بلد بود

ویدیویی که از انگلیسی سخن گفتن ظریف پس از ماجرای امیرعبداللهیان در فضای مجازی منتشر شد

ویدیو / سعید قاسمی خطاب به رئیسی: عزیزم! قیمت خیار و گوجه را هم نتوانستی کنترل کنی

لحظه دقیق تحویل سال ۱۴۰۲

پاسخ سعید جلیلی به اظهارنظر یک دانشجو که گفت «خیلی بی عرضه اید که نمی توانید امنیت را تامین کنید» / جلیلی: «هماوردی تمدنی» در حال شکل گرفتن است!

ویدیو / سیلی زدن کشتی گیر جمهوری آذربایجان به حریف ارمنستانی

ویدیو / رهبر حزب مخالف اردوغان از تبار ایرانی اش می‌گوید

دایی مهسا امینی: مهسا کاملاً سالم بود؛ بیماری قلبی مادرزادی او دروغ مطلق است

ویدیو / واکنش امیر قطر به برد ایران مقابل ولز

شرط تحویل آپارتمان ۱۵۰ متری در نیاوران به رضا رویگری / مجری صداوسیما: مالک منزل گفته خانه را با چند پرستار آماده کرده‌ام؛ فقط رضا باید تنها بیاید / وقتش رسیده بگویم که چقدر به رضا ظلم شده / او مدت‌هاست که در روابط‌ش دچار مشکل شده / مو‌های رضا به طرز عجیبی سوزانده شده بود؛ به گریمور گفتم جوری درست کن که فکر کند مو دارد

ویدیو / آزار و اذیت شیطانی دختر دانشجو توسط این ۵ آدم‌ربا

ساعت و تاریخ بازی ایران - آمریکا

ویدیویی که پلیس از مهسا امینی منتشر کرد

تماشا کنید: خداحافظی ایران با ارس؟ / پروژه «داپ» ترکیه چگونه در سکوت منابع آبی ایران را خشک می کند؟

۱۲ حقیقت شگفت انگیز درباره قوم باستانی آزتک که ثابت می کند جلوتر از زمان خود بودند

خرید و فروش بیتکوین
خواندنی ها
پیش‌بینی هولناک پدرخوانده هوش مصنوعی: احتمال حذف انسان ها محال نیست

پیش‌بینی هولناک پدرخوانده هوش مصنوعی: احتمال حذف انسان ها محال نیست

هوش مصنوعی سامسونگ در گلکسی S۲۳ اولترا به دهان نوزادان دندان اضافه می‌کند

هوش مصنوعی سامسونگ در گلکسی S۲۳ اولترا به دهان نوزادان دندان اضافه می‌کند

چهار فیلم که آینده را اشتباه پیش‌بینی کردند

چهار فیلم که آینده را اشتباه پیش‌بینی کردند

نتایج مطالعات تازه: مواد مخدر و الکل فرد را خلاق‌تر نمی‌کند

نتایج مطالعات تازه: مواد مخدر و الکل فرد را خلاق‌تر نمی‌کند

خرید و فروش بیتکوین
آخرین اخبار مهمترین عناوین روز

ویدیو / کارشناس صداوسیما: آرایشگری که ریش مردان را می‌تراشد "گناه" کرده

معاون وزیر اقتصاد: کاهش نرخ تورم از ابتدای دولت تا کنون نباید نادیده گرفته شود

دستور دادستان کل برای حل پرونده استقلال

پیش‌بینی هولناک پدرخوانده هوش مصنوعی: احتمال حذف انسان ها محال نیست

در سال جدید قیمت‌ها بیش از توان خرید مصرف‌کنندگان افزایش پیدا کرد / بیش از ۵۰ درصد برنج سال گذشته فروش نرفته / رو آوردن ذائقه مردم به خرید برنج خارجی

بخشی از کد منبع توئیتر در اینترنت درز کرد

هوش مصنوعی سامسونگ در گلکسی S۲۳ اولترا به دهان نوزادان دندان اضافه می‌کند

ویدیو / خودروساز چینی XPeng در حال آزمایش کامل یک خودروی الکتریکی پرنده

یک مسلمان رهبر حزب حاکم اسکاتلند شد

پیش‌بینی هولناک پدرخوانده هوش مصنوعی: احتمال حذف انسان ها محال نیست

هجوم ایرانی‌ها برای خرید خانه زلزله‌زدگان ترکیه

پلمب ۲ رستوران معروف و بازداشت برخی در اهواز به دلیل رعایت نکردن قوانین در ماه رمضان

تماس تلفنی مشاور امنیت ملی هند با شمخانی درباره بندر چابهار و مشارکت دهلی در تکمیل کریدور شمال - جنوب

در اقدامی بی‌سابقه، رئیس جمهور پیشین تایوان با وعده «صلح» وارد چین شد

علم‌الهدی: امروز عده‌ای خواهان مذاکره با غرب هستند؛ در زمان پیامبر (ص) هم عده‌ای به دنبال سازش بودند / این‌طور نیست که فکر کنیم همه بدبختی‌ها به خاطر مقابله با باطل است

ادعای ‏وزیر ارتباطات: از آغاز دولت سرعت اینترنت ۷۵ درصد افزایش داشته است

شمخانی: برخی کشور‌ها با سوء استفاده از رخداد‌های مشکوک بدنبال ایجاد سوءتفاهم در روابط میان تهران و دوحه هستند / هیچ محدودیتی برای گسترش مناسبات با کشور‌های همسایه قائل نیستیم

آخرین آمار کرونا در ایران، ۷ فروردین ۱۴۰۲: فوت ۲۹ نفر در شبانه روز گذشته / مبتلایان جدید چهار رقمی شدند

فائزه هاشمی به مرخصی آمد

خودرو‌های سواری از قاعده واردات خودرو‌های دست دوم حذف شد

آذری جهرمی در واکنش به طرح جدید مجلس درباره حجاب: مطابق کدام فقه، دیه ۹۰۰ میلیون تومان و جریمه بی حجابی می‌تواند ۳ میلیارد تومان باشد؟

احمد خاتمی: حجاب آقایان این است که لباسی با آرم و علامت بیگانه نپوشند / بانوان باید از حجاب به عنوان یک نعمت استفاده کنند / نظام اسلامی برای این آمده که حق به حقدار برسد

اننقاد خبرگزاری حامی دولت از وزیر آموزش و پرورش: آقای نوری! اگر از پرداخت مطالبات حداقلی فرهنگیان نیز ناتوان هستید، استعفا دهید

کاهش چشمگیر خرید میوه در ایام نوروز / مردم دیگر سبدی خرید نمی‌کنند

وضعیت جاده‌ها و راه‌ها، امروز ۷ فروردین ۱۴۰۲ / ترافیک سنگین در جاده چالوس و هراز / بارش باران و برف در جاده‌های ۱۱ استان

امروز و فردا، فرصت دوباره برای برخی جاماندگان ثبت‌نام خودروی داخلی

رسانه‌های اسرائیلی: نتانیاهو قصد دارد توقف طرح تغییرات قضائی را اعلام کند

وضعیت آب و هوا، امروز ۷ فروردین ۱۴۰۱ / بارش باران و برف در اکثر مناطق کشور / هشدار بارش‌های سیل‌آسا در برخی استان‌ها

عضو کمیسیون انرژی مجلس: دولت قصد افزایش قیمت بنزین را ندارد؛ اگر قصد افزایش را داشت در لایحه بودجه می‌آورد

دادستانی قم: عاملان حمله به خانم محجبه در یکی از بوستان‌های قم بازداشت شدند

عضو مجلس خبرگان رهبری: کسی که ولایت را قبول ندارد نمی‌تواند بگوید قرآن را قبول دارد

وضعیت جوی شهرهای پرتردد نوروزی طی روزهای ۷ و ۸ فروردین

معاون وزیر دادگستری: گفتگو‌ها برای استرداد زندانیان از بلژیک در حال انجام است / امیدواریم اسدالله اسدی، براساس این توافقنامه به کشور بازگردانده شود

اولین قربانی اصلاحات قضایی در اسرائیل / اخراج وزیر جنگ توسط نتانیاهو

آیت‌الله اراکی: بی‌حجابی یعنی کرونای آدمکش و جامعه نابود کن/ اجازه نخواهیم داد تا بی‌حجابی در جامعه اسلامی رواج پیدا کند/ زن بی‌حجاب، در بند شهوت دیگران و ارضای آنان است

ادعای انگلیس: ایران عرضه پهپاد شاهد به روسیه را از سر گرفته است

طرح جدید روسیه برای جذب سرباز؛ حقوق ۲۵۰۰ دلاری باضافه ۶۵۰ دلار به ازای هر کیلومتر پیشروی در جبهه

محیط زیست: یوز تلف‌شده در سمنان سه‌قلو باردار بود

نماینده ویژه رییس‌جمهور در امور افغانستان: شیوه تعاملی شیعیان با حکومت طالبان مثبت است

آرشیو
خرید و فروش بیتکوین
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"
کد خبر: ۷۱۲۰۰۰
تاریخ انتشار: ۰۰ : ۱۴ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۱
اقتصاد >> داخلی
پ

مخبر: بخشی از دارایی‌های مسدود شده ایران آزاد شد

معاون اول رئیس جمهور با اعلام اینکه بیش از ۱۱۰ طرح اقتصادی به ارزش بیش از ۹۰ میلیارد دلار در حوزه‌های مختلف پتروشیمی، نفت، صنایع و معادن وارد مرحله اجرا و سرمایه‌گذاری شده‌است، گفت: چند روز گذشته چند میلیارد دلار از دارایی‌های ارزی مسدود شده کشور آزاد شد و در چرخه اقتصاد قرار گرفت.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایرنا: معاون اول رئیس جمهور با اعلام اینکه بیش از ۱۱۰ طرح اقتصادی به ارزش بیش از ۹۰ میلیارد دلار در حوزه‌های مختلف پتروشیمی، نفت، صنایع و معادن وارد مرحله اجرا و سرمایه‌گذاری شده‌است، گفت: چند روز گذشته چند میلیارد دلار از دارایی‌های ارزی مسدود شده کشور آزاد شد و در چرخه اقتصاد قرار گرفت.

محمد مخبر روز دوشنبه در آیین تجلیل از فعالان پیشتاز اقتصاد ایران که در مرکز همایش‌های بین‌المللی برج میلاد برگزار شد، از وزیر امور اقتصادی و دارایی به خاطر تلاش‌های صورت گرفته قدردانی کرد و اظهار داشت: خاندوزی از ابتدای پذیرش مسئولیت به دنبال ارتباط گسترده و رسیدگی به مسائل و مشکلات بخش خصوصی و ایجاد تعامل سازنده میان دولت و فعالان اقتصادی بوده است.

معاون اول رییس جمهور از نبود اعتماد متقابل میان دولت و بخش خصوصی به عنوان حلقه مفقوده توسعه اقتصادی کشور یاد کرد و گفت: بزرگترین مشکل اقتصاد کشور تحریم‌ها و کمبود منابع مالی نیست بلکه این است که از پیش از انقلاب اسلامی تاکنون نتوانسته‌ایم بخش خصوصی را آنطور که باید تقویت کرده و به میدان بیاوریم.

وی با تأکید بر اینکه باید کارها را به مردم و بخش خصوصی واگذار کنیم، افزود: در دوران دفاع مقدس، مردم به صحنه آمدند و مسائل حل شد و پس از آن نیز در مقاطع مختلف هرگاه که مردم به میدان آمدند شاهد حل مشکلات کشور بوده ایم اما متأسفانه هنوز در بخش اقتصاد نتوانسته ایم آنطور که باید کارها را به دست مردم و بخش خصوصی بسپاریم.

مخبر اظهار داشت: مقام معظم رهبری سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی را با رویکرد واگذاری امور اقتصادی به دست مردم ابلاغ کردند اما متأسفانه هم در اجرای این سیاست‌ها و هم در رفتار پس از واگذاری‌ها نتوانسته‌ایم به نحو مطلوب عمل کنیم و کانونی که بتواند از اصل ۴۴ پشتیبانی کند وجود نداشته است.

دشمنان با تمام توان خود برای ضربه زدن به اقتصاد کشور بسیج شده‌اند

مخبر در ادامه با بیان اینکه امروز دشمنان با تمام توان خود برای ضربه زدن به اقتصاد کشور بسیج شده‌اند، گفت: در همین چند روز گذشته با وجود اینکه چند میلیارد دلار از دارایی‌های ارزی مسدود شده کشور آزاد شده و در چرخه اقتصاد قرار گرفته و با وجود آنکه کل نیازهای ارزی کشور از طریق سامانه نیما با قیمت ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان تأمین می‌شود، اما شاهد نوسانات نرخ ارز و افزایش قیمت‌ها در بازار آزاد هستیم که دلیل آن نه معاملات واقعی بلکه همین فضاسازی‌های رسانه‌ای و روانی دشمن است که موجب هراس‌افکنی در میان مردم و بخش خصوصی شده است.

وی تصریح کرد: بخش خصوصی باید در عمل به سیاست‌های دولت اعتماد کند و باور داشته باشد که دولت مصمم است کارها را به دست بخش خصوصی بسپارد چرا که رویکرد دولت این است که امکان مقابله با فشار و مشکلات جز از طریق واگذاری امور به مردم میسر نیست.

معاون اول رییس جمهور در ادامه با اشاره به اینکه سرتاسر کشور مملو از ظرفیت‌ها و فرصت‌های اقتصادی است، گفت: تاکنون کشور را با اتکا به درآمدها اداره کرده‌ایم در حالی که درآمدهای کشور در برابر دارایی‌های آن بسیار ناچیز است و باید بتوانیم با اتکا به دارایی‌ها گام‌های بلندی در راستای توسعه کشور برداریم.

مخبر ظرفیت‌های گسترده معدنی کشور را یادآور شد و اظهار داشت: براساس گزارش‌های موجود، با تولید یک میلیون کاتد مس، سالانه ۱۰ میلیارد دلار سودآوری و درآمد برای کشور خواهیم داشت اما متأسفانه تاکنون فقط هفت درصد از معادن مس در کشور اکتشاف شده و رتبه ایران از نظر ذخایر رتبه ششم است اما در بخش تولید در جایگاه هجدهم قرار داریم.

معاون اول رییس جمهور با تأکید بر اینکه دولت بر سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف تمرکز کرده است، گفت: در بخش معادن و صنایع حدود ۶۵ طرح با ارزش ۱۸ و نیم میلیارد دلار تعریف شده که بخشی از این طرح‌ها در دست اجرا قرار دارد.

مخبر افزود: در بخش پتروشیمی ۲۱ طرح با ارزش ۱۳ میلیارد دلار، در بخش میادین نفتی ۱۶ طرح به ارزش ۵۶ میلیارد دلار و در بخش صنعت شش طرح به ارزش هفت میلیارد دلار تعریف شده و در بخش کشاورزی نیز طرح‌هایی با ارزش پنج میلیارد دلار تدوین که برخی از این طرح ها وارد مرحله اجرا و عملیات شده‌اند.

معاون اول رییس جمهور همچنین با اشاره به دسترسی کشور به دو هزار و ۷۰۰ کیلومتر ساحل دریا و ۴۰۰ کیلومتر دسترسی به اقیانوس، افزود: ظرفیت ترانزیت کشور در مسیر شمال به جنوب حداقل ۲۰۰ میلیون تن در سال است در حالی که به دلیل تکمیل نبودن زیرساخت ها امروز میزان ترانزیت در مسیر شمال - جنوب کشور حدود هفت تا هشت میلیون تن است.

مخبر خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم مسیر راه آهن رشت - آستارا را تکمیل کنیم، این مسیر ترانزیتی از کشورهای شمالی ایران تا بندرعباس ادامه خواهد داشت و همچنین اگر با احداث ۲۵ کیلومتر راه آهن از خرمشهر به بصره متصل شویم، دسترسی ما تا مدیترانه ادامه خواهد یافت.

معاون اول رییس جمهور ادامه داد: ظرفیت‌ها و فرصت‌های اقتصادی کشور بسیار گسترده و بی‌نظیر است اما انجام کارهای بزرگ با منابع محدود دولت و از طریق بودجه‌های سالانه امکانپذیر نیست و لازم است بخش خصوصی و فعالان اقتصادی به این موضوعات ورود کنند و دولت نقش تسهیل‌گری، پشتیبانی و سیاستگذاری را ایفا کند.

مخبر تصریح کرد: کشوری که از این میزان ظرفیت و فرصت برخوردار است، نباید دغدغه معیشتی برای مردمش وجود داشته باشد و انتظار ما این است که بخش خصوصی به کمک دولت و حاکمیت بیاید و دولت نیز موظف است که از آنها پشتیبانی کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به محدودیت منابع آب در کشور گفت: اگرچه ایران کشوری تقریباً خشک است اما در شمال و جنوب کشور دریا واقع شده و برخی سیاست‌ها و تصمیمات نادرست باعث شده که آب شرب را از مرکز کشور به کنار دریا ببریم و صنایع آب بر را در مناطق کویری احداث کنیم.

معاون اول رییس جمهور افزود: دولت با استناد به کد ملی متقاضیان جویای کار تاکنون بیش از ۹۰۰ هزار شغل ایجاد کرده و در بخش احداث مسکن نیز برای یک میلیون و ۲۰۰ هزار واحد مسکونی، زمین انتخاب شده ضمن آنکه هزار و ۱۰۰ شهر شناسایی شده اند که هم زمین و هم متقاضی مسکن دارند و برنامه دولت این است که زمین را در اختیار مردم قرار دهد تا خودشان بتوانند در این شهرها مسکن بسازند.

مخبر با اشاره به اینکه ۲۴۰ هزار مسکن مهر نیمه تمام در حال تکمیل است، گفت: ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای مددجویان در دستور کار قرار گرفته و با قرارگاه امام حسن (ع) هماهنگی‌های لازم انجام شده و این واحدها در حال احداث هستند.

معاون اول رییس جمهور به برخی اقدامات و برنامه‌های دولت در بخش درمان نیز اشاره و تصریح کرد: امروز در کشور هیچ کسی وجود ندارد که تحت پوشش بیمه نباشد و اگر کسی تحت پوشش بیمه نیست خودش تمایل به این کار نداشته است؛ پیگیری‌های دولت تا حدی بوده که از طریق کد ملی و شماره تلفن افرادی که تحت پوشش نیستند، با آنها تماس گرفته شده تا نسبت به بیمه شدن آنها اقدام شود.

مخبر با بیان اینکه پزشک خانواده برای شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر در حال انجام است و سال آینده این طرح توسعه پیدا خواهد کرد، گفت: به فضل الهی آینده کشور کاملاً روشن است و مسائل و مشکلات را با کمک مردم و بخش خصوصی پشت سر خواهیم گذاشت.

در این مراسم با حضور معاون اول رییس جمهور از سامانه تراز رونمایی و از ۱۰شرکت برگزیده در زمینه شفافیت، قانونمندی و خوش حسابی قدردانی شد.

همچنین سیداحسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی نیز بر لزوم حمایت از فعالان اقتصادی خوش حساب تأکید کرد و گفت: بالاترین مقام دستگاه‌های اجرایی باید با افتخار وقت خود را برای گره گشایی از مسائل بخش خصوصی صرف کنند و نظام پاداش و جزا باید به نفع تولیدکنندگان و صادرکنندگان اجرایی شود

رازیانه د
رومیس د
ارسال به تلگرام
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"