چهارشنبه ۰۹ فروردين ۱۴۰۲ | Wednesday, 29 March 2023
  • ارتباط با انتخاب
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیک
  • |
  • نظرسنجی
چهارشنبه ۰۹ فروردين ۱۴۰۲ | Wednesday, 29 March 2023
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
جستجو
ویدئو جدیدترین اخبار پربیننده ترین
لایو خبر عکس خواندنی ها اخبار ویژه
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • ارتباط با انتخاب
  • پیوندها
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • مجله الکترونیک
  • نظرسنجی
  • آرشیو
ویدیو / رفیعی، سخنران مذهبی درمورد وضعیت حجاب در جامعه: چرا نظام به این سادگی با این موضوع کنار آمده؟ از چه می ترسید؟ چگونه می‌خواهید دریا را کنترل کنید؟

ویدیو / رفیعی، سخنران مذهبی درمورد وضعیت حجاب در جامعه: چرا نظام به این سادگی با این موضوع کنار آمده؟ از چه می ترسید؟ چگونه می‌خواهید دریا را کنترل کنید؟

ویدیو /  درگیری برای دریافت پیراهن رضاییان روی سکوی زنان

ویدیو / درگیری برای دریافت پیراهن رضاییان روی سکوی زنان

ویدیو / جایگاه بانوان بعد از گل ایران به کنیا

ویدیو / جایگاه بانوان بعد از گل ایران به کنیا

ویدیو / شوخی با بهنام بانی در سریال «نون خ»

ویدیو / شوخی با بهنام بانی در سریال «نون خ»

ویدیو / بازرسی از خانم ها پیش از ورود به ورزشگاه برای بازی تیم ملی با کنیا

ویدیو / بازرسی از خانم ها پیش از ورود به ورزشگاه برای بازی تیم ملی با کنیا

ویدیو / خلاقیت هنگ‌کنگی‌ها برای حفظ امنیت عابران پیاده گوشی به دست

ویدیو / خلاقیت هنگ‌کنگی‌ها برای حفظ امنیت عابران پیاده گوشی به دست

کد خبر: ۷۱۳۰۷۳
تاریخ انتشار: ۳۶ : ۱۱ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۱
اجتماع >> جامعه
پ

زمان برگزاری آزمون وکالت و کارشناسان رسمی مشخص شد

براساس برنامه ریزی انجام شده، آزمون وکالت کانون وکلا در ۱۳ مردادماه سال آینده و آزمون کانون کارشناسان رسمی مشترک با مرکز وکلا و کارشناسان و مشاوران قوه قضائیه در اوایل سال ۱۴۰۲ برگزار می‌شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایسنا: سخنگوی قوه قضاییه گفت: قوه قضاییه این اطمینان را می‌دهد که در دوره تحول اهتمام ویژه ای به خرج دهد تا تحقق عدالت را برای همه پیگیری کند.

نشست خبری مشترک محمد کاظمی فرد رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه و مسعود ستایشی سخنگوی قوه قضاییه در محل مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه برگزار شد.

در ابتدای این نشست، مسعود ستایشی سخنگوی قوه قضاییه ضمن تبریک فرا رسیدن دهه فجر و پیروزی انقلاب اسلامی گفت: این دهه، فصل حرکت عدالت خواهانه ملت ایران بود، ملتی که پشت سر امام (ره) برای مبارزه با فساد و رفع بی عدالتی برخواست و همچنان ۴۴ سال است که بر این اراده محکم خود ایستاده است.

وی افزود: ملت ایران در سال ۵۷ همه یکدست و یکپارچه بودند و امروز نیز هر گونه حرکت تفرقه انگیزانه برخلاف خواست و اراده عمومی باشد را بر نمی تابد. دشمنان ۴۴ سال است در خواب و خیال خود وعده داده اند تا انقلاب اسلامی برای پیروزی خود جشن نگیرد و برای این هدف میلیاردها دلار خرج کرده اند ولی ملت ایران با طراحی های دشمن همراهی نکرده است‌ و ملت ایران ۴۴ سال ایستاده است و از جان هزینه داده است.

ستایشی تاکید کرد: قوه قضاییه این اطمینان را می دهد که در دوره تحول اهتمام ویژه ای به خرج دهد تا تحقق عدالت را برای همه پیگیری کند. قوه قضاییه درصدد است با تمام توان و با اقدامات خود کام ملت عزیز و بزرگوار ایران را شاد کند و بیش از پیش موجب افزایش وحدت شود و اعتماد عمومی را فراهم کند.

ستایشی درباره نشست مشترک امروز با رییس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه گفت: در مقطع فعلی، قوه قضاییه به جایی رسیده که با بهره وری نوین محدوده زمانی و مکانی دسترسی به خدمات قضایی برداشته شده است ودر تمام ۲۴ ساعت شبانه روز امکان بهره برداری به خدمات قضایی از طریق پنجره واحد قوه قضاییه فراهم شده است. بدلیل اینکه مرکز امار و اطلاعات بعنوان مغز هوشمند دستگاه قضایی است بر آن شدیم که نشست این هفته بصورت دیگر و در این مرکز برگزار کنیم.

وی درباره برگزاری جشنواره نقد برتر گفت: اختتامیه اولین دوره جشنواره نقد برتر قوه قضاییه در ۱۹ بهمن ماه سال جاری برگزار می‌شود.

سخنگوی قوه قضاییه ادامه داد: جشنواره نقد برتر بر آن است که قوه قضاییه در دوره تحول، نقد خود را نه تنها عاملی برای ضعف تلقی نمی کند بلکه آنرا منجر به قدرت برشمرده و از آن استقبال می کند.

وی درباره اجرای فرامین رهبری گفت: ما برای اجرای فرامین و رهنمودهای رهبری اقداماتی را انجام دادیم. قوه قضاییه مطالبات رهبری از خود را مغتنم دانسته است. قرارگاهی به ریاست معاونت اول قوه قضاییه برای اجرای فرامین رهبری تشکیل شد. این قرارگاه تاکنون ۸۳ مصوبه عملیاتی داشته است و ۵۴ درصد از این مصوبات به طور کامل اجرا شده یا در حال اجراست. دو هفته برای اجرای هر مصوبه زمان در نظر گرفته شده است. این فرامین در ۵ کارگروه تخصصی برای اجرای مطالبات در حال اجرا است.

سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سوالی مبنی براینکه نایب رییس اسکودا درباره ازمون کانون وکلا گفته که قوه قضاییه باید ناظر باشد و برای آزمون وکالت کانون وکلا چه تدبیری دارید؟ گفت: مطابق مادتین ۴ و ۵ قانون تسهیل صدور برخی مجوز کسب و کار مصوب ۱۴۰۱ کانون کارشناسان رسمی و کانون وکلا و مرکز وکلا و کارشناسان رسمی قوه قضاییه موظف شدند هر ساله از طریق سازمان سنجش نسبت به برگزاری ازمون وکلا و کارشناسان با نظارت قوه قصاییه اقدام کنند. هر سه مرجع تلاش داشتند ازمون های مورد بحث تا پایان سال گذشته و سال جاری برگزار کنند ولی به دلیل فشردگی که در برنامه زمانی آزمون های مورد بحث از ناحیه سازمان سنجش بوده در سال گذشته میسر نشد.

وی افزود: آزمون پروانه وکالت مرکز وکلا و کارشناسان رسمی و مشاوران قوه قضاییه در ۲۳ اردیبهشت سال جاری و آزمون پروانه وکالت کانون وکلا در ۳۰ تیرماه ۱۴۰۱ با نظارت معاونت حقوقی و امور مجلس قوه قضاییه با لحاظ معیارهای سنجش قانون تسهیل برگزار شد.

ستایشی تاکید کرد: مقرر شده براساس برنامه ریزی انجام شده، ازمون وکالت کانون وکلا در ۱۳ مردادماه سال آینده و آزمون کانون کارشناسان رسمی مشترکا با مرکز وکلا و کارشناسان و مشاوران قوه قضاییه در اوایل سال ۱۴۰۲ برگزار شود. ما وعده می دهیم این کار با هماهنگی صورت گیرد و تلاشمان این بوده که امور مربوط به این آزمون‌ها مطابق موازین مربوطه باشد.

وی درباره مبارزه با پولشویی گفت: قانون مبارزه با پولشویی و مبارزه با تامین مالی تروریسم وجهه پیشگیرانه دارد که در اجرای کامل ان همه رویه های غلط اصلاح می شوند.

وی افزود: باید از حجم پرونده های قضایی به دستگاه قضایی کاسته شود. ما دنبال رضایتمندی هستیم و برای اینکه به حد رضایتمندی برسیم باید اطاله را کاهش دهیم.

ستایشی تاکید کرد: مبارزه با پولشویی امری فرا دستگاهی است و همه باید به میدان بیایند. ریاست قوه قضاییه به دادستان کل و رییس سازمان بازرسی و رییس کل دادگستری تهران بعنوان اعضای شورای مبارزه با پولشویی امر کردند که اقدامات مجدانه ای برای رسیدگی به پرونده های پولشویی به عمل اورند تا مشخص شود فرایند رسیدگی به پرونده ها چگونه بوده است. همانطور که گفتم رمز موفقیت امور مردم، اقدامات حاکمیت مقتدرانه و هماهنگی و هم افزایی است. مرکز آمار قوه قضاییه در این زمینه اقدامات خوبی را در مبارزه با پولشویی انجام داده است.

ستایشی افزود: با توجه به حساسیت این موضوع و نکات مطرح شده از سوی رئیس قوه قضائیه، مبارزه پولشویی و تامین مالی تروریست از نظر ما اهمیت ویژه ای دارد و با توجه به اصلاح قانون آن در سال ۹۷ و اصلاح ماده ۱۴ قانون مبارزه با پولشویی که در سال ۹۸ تصویب شد، در قالب پرونده ای در دستور کار سازمان بازرسی کل کشور قرار دارد و نامه ای از سوی سازمان بازرسی متضمن پیشنهادهای اصلاحی به وزیر امور اقتصادی و دارایی کشور ارسال شده است و این مسئله در قالب پرونده بازرسی فوق العاده در دستور کار سازمان بازرسی قرار گرفته است‌.

ستایشی درباره قراردادن سپاه پاسداران در فهرست تروریستی توسط پارلمان اروپا گفت: اقدام پارلمان اروپا اقدامی ناشایست بود که این اقدام تحت تاثیر لابی گروه تروریستی منافقین صورت پذیرفته است‌. این اقدام از نظر ما ضمانت حقوقی ندارد و براساس حقوق بین الملل و حقوق داخلی فاقد وجاهت است اما نمی توان به راحتی از این اقدام چشم پوشی کرد.

وی تاکید کرد: سپاه پاسداران نیروی رسمی و نظامی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و متکی به دل های پولادین فرزندان کشور ما است. ما تعجب می کنیم پارلمان اروپا چرا بر خلاف مقررات عمومی این مسئله را اعلام کرده است‌؟ این پارلمان باید جلوی گروهک تروریستی می ایستاد؛ در حالیکه به عنوان پدر برای گروهک های تروریستی رفتار کرده است. این اقدامات پارلمان اروپا قابل دفاع نیست‌.

سخنگوی قوه قضائیه ادامه داد: دست گروهک تروریستی منافقین به خون زنان، مردان و فرزندان ما آلوده است‌. قوه قضاییه در همین راستا تمامی تمهیدات لازم و مقتضی برای پیگیری قانونی از طریق ستاد حقوق بشر و وزارت خارجه را اندیشیده و اجرایی خواهد کرد.

لینک کوتاه
ارسال به تلگرام
بازید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
گزارش خطا
0
وب گردی
کدام بسته اینترنتی بهتر است؟!

کدام بسته اینترنتی بهتر است؟!

ضرر مالی روزانه ۲۰ میلیاردی با برگزار نشدن کنسرت‌ها / ۵ اتفاق مهم که در دنیای موسیقی افتاد

ضرر مالی روزانه ۲۰ میلیاردی با برگزار نشدن کنسرت‌ها / ۵ اتفاق مهم که در دنیای موسیقی افتاد

واکنش پیکه به اتهام‌ جنجالی علیه بارسلونا؛ ما هرگز داور نخریدیم

واکنش پیکه به اتهام‌ جنجالی علیه بارسلونا؛ ما هرگز داور نخریدیم

رونالدو در پرتغال مغز همه را به کار گرفت!

رونالدو در پرتغال مغز همه را به کار گرفت!

رقابت مجریان سیما بر سر تحویل سال/ مجریان پرکار، در این ویژه برنامه‌ها چه کسانی هستند؟

رقابت مجریان سیما بر سر تحویل سال/ مجریان پرکار، در این ویژه برنامه‌ها چه کسانی هستند؟

دختر۸ ساله، ماجرای کشته شدن برادر ۶ ساله اش به دست نامادری را فاش کرد

دختر۸ ساله، ماجرای کشته شدن برادر ۶ ساله اش به دست نامادری را فاش کرد

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر:
رپورتاژ / تریبون 2
تصاویر
۱/۴
۱/۴
تصاویر: در حاشیه دیدار تیم های فوتبال ایران - کنیا

تصاویر: در حاشیه دیدار تیم های فوتبال ایران - کنیا

۲/۴
تصاویر: گردشگران نوروزی در دریاچه ارومیه

تصاویر: گردشگران نوروزی در دریاچه ارومیه

۳/۴
تصاویر: مسافران نوروزی ۱۴۰۲ در مجموعه برج میلاد

تصاویر: مسافران نوروزی ۱۴۰۲ در مجموعه برج میلاد

۴/۴
تصاویر: حضور مسافران نوروزی در کنار زاینده‌رود

تصاویر: حضور مسافران نوروزی در کنار زاینده‌رود

خرید و فروش بیتکوین
ببینید!

ویدیو / فریاد ایران ایران از سوی هواداران بانوی تیم ملی

ویدیو / ایلان ماسک برای بایدن دردسر شده؟

ویدیو / واژگونیِ اتوبوس در عربستان با ۲۰ کشته و ۳۰ زخمی

ویدیو / آب گرفتگی معابر در مناطق شمالی تهران در پی باراش باران

ویدیو / افشاگری یک نماینده مجلس: ۱.۵ میلیارد لیتر آمار رسمی قاچاق سالانه سوخت مایع در نیروگاه‌ها ست

ویدیو / بارش شدید باران در خیابان ولی‌عصر تهران

ویدیو/ توافق ایران-سعودی: پیام چین برای امریکا چیست؟ / روایت وال استریت ژورنال را ببینید

آرشیو
خرید و فروش بیتکوین
پربازدیدها
روز هفته ماه سال

اینترنت ماهواره‌ای جدید از راه رسید / آمازون: دیش‌های ما کوچک‌تر، مقرون‌به‌صرفه‌تر و توانمندتر از استارلینک هستند / با کمتر از ۴۰۰ دلار به حداکثر سرعت ۴۰۰ مگابایت بر ثانیه دست پیدا می‌کنید

ویدیو / رفیعی، سخنران مذهبی درمورد وضعیت حجاب در جامعه: چرا نظام به این سادگی با این موضوع کنار آمده؟ از چه می ترسید؟ چگونه می‌خواهید دریا را کنترل کنید؟

ویدیو / درگیری برای دریافت پیراهن رضاییان روی سکوی زنان

تصاویر: عروسی سنتی ایل بختیاری

ویدیو / رئیسی: داشتم رد می شدم به امریکای لاتین بروم، به لاهه در هلند هم رفتم؛ دیدم به میزان پولی که به حقوقدانان‌مان دادیم، اینقدر کاسب نبودیم

به نظرم، بسیاری از سخنان شما سبب آزردگی خاطر رهبری شده / بیم آن دارم که جفا به چنین کسی، سو عاقبت بیاورد

وضعیت آب و هوا، امروز ۸ فروردین ۱۴۰۱ / هشدار کاهش ۲۰ درجه‌ای دما / احتمال کولاک و طغیان رودخانه‌ها در ۹ استان

صدور حکم اعدام برای ۵ نفر از متجاوزان به دختر دانشجو در مرند

۱۴ سلبریتی مسلمان مشهوری که در ماه رمضان روزه می‌گیرند

قیمت طلا و سکه، امروز ۵ فروردین ۱۴۰۲

تماشا کنید: نقشه خطرناک باکو برای ایران / چرا احداث کریدور زنگزور، ایران را به خطر می اندازد؟

ویدیو / رقص آذری احسان علیخانی با گروهی که سال گذشته رقص آنها در «عصر جدید» سانسور شده بود

ویدیو / پزشک «مادر ۱۴ ساله» به انتقاد‌ها پاسخ داد

ویدیو / صحبت‌های مازیار لرستانی درباره ازدواج و تبریک پدرش: من الان یک پسر ۱۵ ساله ام

معاون وزارت دادگستری: تدبیر کردیم که اگر یک ایرانی خواست از کشور خارج شود، بتواند به راحتی اموال خود را بفروشد

قیمت دلار در بازار مبادله ارز، امروز شنبه ۵ فروردین ۱۴۰۲

ویدیو / اعدام صحرایی سرباز اوکراینی پس از بیان «افتخار برای اوکراین!»

ویدیو / روبرو شدن ناگهانی خبرنگار صدا و سیما با تفنگدار دریایی آمریکایی که فارسی بلد بود

ویدیو / سعید قاسمی خطاب به رئیسی: عزیزم! قیمت خیار و گوجه را هم نتوانستی کنترل کنی

لحظه دقیق تحویل سال ۱۴۰۲

پاسخ سعید جلیلی به اظهارنظر یک دانشجو که گفت «خیلی بی عرضه اید که نمی توانید امنیت را تامین کنید» / جلیلی: «هماوردی تمدنی» در حال شکل گرفتن است!

ویدیو / سیلی زدن کشتی گیر جمهوری آذربایجان به حریف ارمنستانی

ویدیو / رهبر حزب مخالف اردوغان از تبار ایرانی اش می‌گوید

ویدیو / خنده حضار به وزیر خارجه روسیه در یک کنفرانس بین المللی

دایی مهسا امینی: مهسا کاملاً سالم بود؛ بیماری قلبی مادرزادی او دروغ مطلق است

ویدیو / واکنش امیر قطر به برد ایران مقابل ولز

شرط تحویل آپارتمان ۱۵۰ متری در نیاوران به رضا رویگری / مجری صداوسیما: مالک منزل گفته خانه را با چند پرستار آماده کرده‌ام؛ فقط رضا باید تنها بیاید / وقتش رسیده بگویم که چقدر به رضا ظلم شده / او مدت‌هاست که در روابط‌ش دچار مشکل شده / مو‌های رضا به طرز عجیبی سوزانده شده بود؛ به گریمور گفتم جوری درست کن که فکر کند مو دارد

ویدیو / آزار و اذیت شیطانی دختر دانشجو توسط این ۵ آدم‌ربا

ساعت و تاریخ بازی ایران - آمریکا

ویدیویی که پلیس از مهسا امینی منتشر کرد

تماشا کنید: خداحافظی ایران با ارس؟ / پروژه «داپ» ترکیه چگونه در سکوت منابع آبی ایران را خشک می کند؟

۱۲ حقیقت شگفت انگیز درباره قوم باستانی آزتک که ثابت می کند جلوتر از زمان خود بودند

خرید و فروش بیتکوین
خواندنی ها
۸ چیزی که فیلم‌ها و سریال‌های مشهور آن‌ها را مُد کردند

۸ چیزی که فیلم‌ها و سریال‌های مشهور آن‌ها را مُد کردند

۱۰ فیلم ترسناکی که در آن ها شخصیت قربانی بسیار خطرناک تر از شخصیت شرور است

۱۰ فیلم ترسناکی که در آن ها شخصیت قربانی بسیار خطرناک تر از شخصیت شرور است

اولین ساکنان ماه و مریخ می‌توانند خانه‌های خود را از «سیب‌زمینی و نمک» بسازند

اولین ساکنان ماه و مریخ می‌توانند خانه‌های خود را از «سیب‌زمینی و نمک» بسازند

ایلان ماسک: به‌زودی فقط توییت کاربران تأییدشده در زبانه For You توییتر پیشنهاد داده می‌شود

ایلان ماسک: به‌زودی فقط توییت کاربران تأییدشده در زبانه For You توییتر پیشنهاد داده می‌شود

خرید و فروش بیتکوین
آخرین اخبار مهمترین عناوین روز

ایران ۹ صدم نفت اوپک را تولید می کند، عربستان، امارات، عراق و کویت ۷۱ درصد

رئیسی: دانشمندان برای رفع مشکلات کشور راهکار ارائه کنند

وضعیت آب و هوا، امروز ۹ فروردین ۱۴۰۱ / هشدار سرمازدگی در ۱۸ استان / سامانه بارشی جدید در راه ایران

آمریکا: هر زمان و هر طور که بخواهیم به حملات به پایگاه‌هایمان در سوریه و عراق پاسخ می‌دهیم

بایدن: اسرائیل نمی‌تواند همچنان مسیر تغییرات قضایی را ادامه بدهد / قصد ندارم نتانیاهو را به کاخ سفید دعوت کنم، دست‌کم نه در آینده نزدیک

توضیحات دفتر آیت الله مکارم شیرازی درباره فتوای برداشتن حجاب در مراکز خارج از کشور

امیرعبداللهیان: برجام یکی از موضوعات مذاکره با لاوروف است / همکاری دفاعی مان با روسیه علیه هیچ طرفی نیست

یک‌ مجموعه تفریحی توریستی معروف در آمل به دلیل رقص بدون حجاب خانم ها پلمب شد

ادعای وزیر دفاع امریکا:‌ ایران و متحدانش در دوران ریاست جمهوری بایدن ۸۳ بار به مواضع آمریکا حمله کرده‌اند

وضعیت جاده‌ها و راه‌ها، امروز ۹ فروردین ۱۴۰۲ / ترافیک سنگین در محور چالوس / تردد روان در محوز هراز و فیروزکوه

وضعیت آب و هوا، امروز ۹ فروردین ۱۴۰۱ / هشدار سرمازدگی در ۱۸ استان / سامانه بارشی جدید در راه ایران

بایدن: اسرائیل نمی‌تواند همچنان مسیر تغییرات قضایی را ادامه بدهد / قصد ندارم نتانیاهو را به کاخ سفید دعوت کنم، دست‌کم نه در آینده نزدیک

امیرعبداللهیان: برجام یکی از موضوعات مذاکره با لاوروف است / همکاری دفاعی مان با روسیه علیه هیچ طرفی نیست

ویدیو / رفیعی، سخنران مذهبی درمورد وضعیت حجاب در جامعه: چرا نظام به این سادگی با این موضوع کنار آمده؟ از چه می ترسید؟ چگونه می‌خواهید دریا را کنترل کنید؟

ورود مجلس به حوزه حجاب پس از تعطیلات نوروز

نیمی از سرویس‌های اینترنتی محبوب دنیا در ایران فیلتر هستند

عضو مجلس خبرگان: اگر زن‌ها از نظر مالی مستقل شوند خانواده درگیر طغیان می‌شود

رییس بانک مرکزی: برای کاهش تورم به ۲۰ تا ۳۰ درصد برنامه داریم / باید اختیاراتی به بانک مرکزی داده شود

ادعای نیروی هوایی اوکراین: سرنگون کردن ۱۲ پهپاد «شاهد» ساخت ایران در شب گذشته

پاسخ یامین پور به انتقادات از مجری گری او در صداوسیما در کنار تصدی معاونت وزارت ورزش: دوست دارم!

آخرین آمار کرونا در ایران، ۸ فروردین ۱۴۰۲: فوت ۲۵ نفر در شبانه روز گذشته / شناسایی ۱۰۷۳ بیمار جدید

صدور حکم اعدام برای ۵ نفر از متجاوزان به دختر دانشجو در مرند

رئیس سازمان خصوصی‌سازی: فرایند اجرایی مولدسازی بعد از تعطیلات نوروز آغاز می‌شود / در بررسی آخرین اصلاحات آیین‌نامه تصمیم جدیدی گرفته نشد

تمدید ثبت نام خودرو برای افرادی که بانک ها نامشان را از قلم انداختند

اینفوگرافیک/ قیمت‌ها امروز، ۸ فروردین ۱۴۰۲ چقدر است؟ / پراید ۳۵۰ میلیون تومان

حسین شریعتمداری: زنانی که حجاب ندارند قانون را زیر پا می‌گذارند؛ می‌توان آن‌ها را آگاه کرد / سال آینده این زنان بی حجاب در معابر را نخواهید دید / با این تصور که امتیازات قابل توجهی به معترضان و سکولار‌ها داده شود مخالفم / ما بر سر اصول مصالحه نمی‌کنیم

۴ کاندیدای ریاست جمهوری ترکیه مشخص شدند

وزیر ارتباطات: محدودیت‌هایی که برای برخی سکو‌های خارجی به وجود آمد خارج از اراده وزارت ارتباطات بود / پیشرفت شبکه ملی اطلاعات از ۲۳ درصد در آغاز به کار دولت به ۶۰ درصد نزدیک شده

مسکو فردا میزبان «امیرعبداللهیان» است

میرسلیم: باید با قناعت و تحمل شرایط، مانع از ایجاد مشکلات شویم / کسانی که پول خود را در حوزه خودرو سرمایه گذاری می‌کنند باعث افزایش قیمت آن شدند

فرمانده نیروی زمینی سپاه در سیستان و بلوچستان: در اغتشاشات اخیر برخی دچار توهم شدند / آستانه تحمل ما امنیت مردم است / اگر کسی بخواهد امنیت را از مردم بگیرد با او به شدت برخورد خواهد شد

آمریکا: علیرغم حملات اخیر شبه‌نظامیان به ماموریت در سوریه ادامه می‌دهیم

وضعیت آب و هوا، امروز ۸ فروردین ۱۴۰۱ / هشدار کاهش ۲۰ درجه‌ای دما / احتمال کولاک و طغیان رودخانه‌ها در ۹ استان

رئیس‌جمهوری چین در تماس با محمد بن سلمان بر حمایت از ادامه مذاکرات ایران و عربستان تاکید کرد

پیش‌بینی هولناک پدرخوانده هوش مصنوعی: احتمال حذف انسان ها محال نیست

ایرانی‌ها ۹۷۲ خانه در ترکیه خریدند

پلمب ۲ رستوران معروف و بازداشت برخی در اهواز به دلیل رعایت نکردن قوانین در ماه رمضان

تماس تلفنی مشاور امنیت ملی هند با شمخانی درباره بندر چابهار و مشارکت دهلی در تکمیل کریدور شمال - جنوب

در اقدامی بی‌سابقه، رئیس جمهور پیشین تایوان با وعده «صلح» وارد چین شد

آرشیو
خرید و فروش بیتکوین
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"
کد خبر: ۷۱۳۰۷۳
تاریخ انتشار: ۳۶ : ۱۱ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۱
اجتماع >> جامعه
پ

زمان برگزاری آزمون وکالت و کارشناسان رسمی مشخص شد

براساس برنامه ریزی انجام شده، آزمون وکالت کانون وکلا در ۱۳ مردادماه سال آینده و آزمون کانون کارشناسان رسمی مشترک با مرکز وکلا و کارشناسان و مشاوران قوه قضائیه در اوایل سال ۱۴۰۲ برگزار می‌شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایسنا: سخنگوی قوه قضاییه گفت: قوه قضاییه این اطمینان را می‌دهد که در دوره تحول اهتمام ویژه ای به خرج دهد تا تحقق عدالت را برای همه پیگیری کند.

نشست خبری مشترک محمد کاظمی فرد رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه و مسعود ستایشی سخنگوی قوه قضاییه در محل مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه برگزار شد.

در ابتدای این نشست، مسعود ستایشی سخنگوی قوه قضاییه ضمن تبریک فرا رسیدن دهه فجر و پیروزی انقلاب اسلامی گفت: این دهه، فصل حرکت عدالت خواهانه ملت ایران بود، ملتی که پشت سر امام (ره) برای مبارزه با فساد و رفع بی عدالتی برخواست و همچنان ۴۴ سال است که بر این اراده محکم خود ایستاده است.

وی افزود: ملت ایران در سال ۵۷ همه یکدست و یکپارچه بودند و امروز نیز هر گونه حرکت تفرقه انگیزانه برخلاف خواست و اراده عمومی باشد را بر نمی تابد. دشمنان ۴۴ سال است در خواب و خیال خود وعده داده اند تا انقلاب اسلامی برای پیروزی خود جشن نگیرد و برای این هدف میلیاردها دلار خرج کرده اند ولی ملت ایران با طراحی های دشمن همراهی نکرده است‌ و ملت ایران ۴۴ سال ایستاده است و از جان هزینه داده است.

ستایشی تاکید کرد: قوه قضاییه این اطمینان را می دهد که در دوره تحول اهتمام ویژه ای به خرج دهد تا تحقق عدالت را برای همه پیگیری کند. قوه قضاییه درصدد است با تمام توان و با اقدامات خود کام ملت عزیز و بزرگوار ایران را شاد کند و بیش از پیش موجب افزایش وحدت شود و اعتماد عمومی را فراهم کند.

ستایشی درباره نشست مشترک امروز با رییس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه گفت: در مقطع فعلی، قوه قضاییه به جایی رسیده که با بهره وری نوین محدوده زمانی و مکانی دسترسی به خدمات قضایی برداشته شده است ودر تمام ۲۴ ساعت شبانه روز امکان بهره برداری به خدمات قضایی از طریق پنجره واحد قوه قضاییه فراهم شده است. بدلیل اینکه مرکز امار و اطلاعات بعنوان مغز هوشمند دستگاه قضایی است بر آن شدیم که نشست این هفته بصورت دیگر و در این مرکز برگزار کنیم.

وی درباره برگزاری جشنواره نقد برتر گفت: اختتامیه اولین دوره جشنواره نقد برتر قوه قضاییه در ۱۹ بهمن ماه سال جاری برگزار می‌شود.

سخنگوی قوه قضاییه ادامه داد: جشنواره نقد برتر بر آن است که قوه قضاییه در دوره تحول، نقد خود را نه تنها عاملی برای ضعف تلقی نمی کند بلکه آنرا منجر به قدرت برشمرده و از آن استقبال می کند.

وی درباره اجرای فرامین رهبری گفت: ما برای اجرای فرامین و رهنمودهای رهبری اقداماتی را انجام دادیم. قوه قضاییه مطالبات رهبری از خود را مغتنم دانسته است. قرارگاهی به ریاست معاونت اول قوه قضاییه برای اجرای فرامین رهبری تشکیل شد. این قرارگاه تاکنون ۸۳ مصوبه عملیاتی داشته است و ۵۴ درصد از این مصوبات به طور کامل اجرا شده یا در حال اجراست. دو هفته برای اجرای هر مصوبه زمان در نظر گرفته شده است. این فرامین در ۵ کارگروه تخصصی برای اجرای مطالبات در حال اجرا است.

سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سوالی مبنی براینکه نایب رییس اسکودا درباره ازمون کانون وکلا گفته که قوه قضاییه باید ناظر باشد و برای آزمون وکالت کانون وکلا چه تدبیری دارید؟ گفت: مطابق مادتین ۴ و ۵ قانون تسهیل صدور برخی مجوز کسب و کار مصوب ۱۴۰۱ کانون کارشناسان رسمی و کانون وکلا و مرکز وکلا و کارشناسان رسمی قوه قضاییه موظف شدند هر ساله از طریق سازمان سنجش نسبت به برگزاری ازمون وکلا و کارشناسان با نظارت قوه قصاییه اقدام کنند. هر سه مرجع تلاش داشتند ازمون های مورد بحث تا پایان سال گذشته و سال جاری برگزار کنند ولی به دلیل فشردگی که در برنامه زمانی آزمون های مورد بحث از ناحیه سازمان سنجش بوده در سال گذشته میسر نشد.

وی افزود: آزمون پروانه وکالت مرکز وکلا و کارشناسان رسمی و مشاوران قوه قضاییه در ۲۳ اردیبهشت سال جاری و آزمون پروانه وکالت کانون وکلا در ۳۰ تیرماه ۱۴۰۱ با نظارت معاونت حقوقی و امور مجلس قوه قضاییه با لحاظ معیارهای سنجش قانون تسهیل برگزار شد.

ستایشی تاکید کرد: مقرر شده براساس برنامه ریزی انجام شده، ازمون وکالت کانون وکلا در ۱۳ مردادماه سال آینده و آزمون کانون کارشناسان رسمی مشترکا با مرکز وکلا و کارشناسان و مشاوران قوه قضاییه در اوایل سال ۱۴۰۲ برگزار شود. ما وعده می دهیم این کار با هماهنگی صورت گیرد و تلاشمان این بوده که امور مربوط به این آزمون‌ها مطابق موازین مربوطه باشد.

وی درباره مبارزه با پولشویی گفت: قانون مبارزه با پولشویی و مبارزه با تامین مالی تروریسم وجهه پیشگیرانه دارد که در اجرای کامل ان همه رویه های غلط اصلاح می شوند.

وی افزود: باید از حجم پرونده های قضایی به دستگاه قضایی کاسته شود. ما دنبال رضایتمندی هستیم و برای اینکه به حد رضایتمندی برسیم باید اطاله را کاهش دهیم.

ستایشی تاکید کرد: مبارزه با پولشویی امری فرا دستگاهی است و همه باید به میدان بیایند. ریاست قوه قضاییه به دادستان کل و رییس سازمان بازرسی و رییس کل دادگستری تهران بعنوان اعضای شورای مبارزه با پولشویی امر کردند که اقدامات مجدانه ای برای رسیدگی به پرونده های پولشویی به عمل اورند تا مشخص شود فرایند رسیدگی به پرونده ها چگونه بوده است. همانطور که گفتم رمز موفقیت امور مردم، اقدامات حاکمیت مقتدرانه و هماهنگی و هم افزایی است. مرکز آمار قوه قضاییه در این زمینه اقدامات خوبی را در مبارزه با پولشویی انجام داده است.

ستایشی افزود: با توجه به حساسیت این موضوع و نکات مطرح شده از سوی رئیس قوه قضائیه، مبارزه پولشویی و تامین مالی تروریست از نظر ما اهمیت ویژه ای دارد و با توجه به اصلاح قانون آن در سال ۹۷ و اصلاح ماده ۱۴ قانون مبارزه با پولشویی که در سال ۹۸ تصویب شد، در قالب پرونده ای در دستور کار سازمان بازرسی کل کشور قرار دارد و نامه ای از سوی سازمان بازرسی متضمن پیشنهادهای اصلاحی به وزیر امور اقتصادی و دارایی کشور ارسال شده است و این مسئله در قالب پرونده بازرسی فوق العاده در دستور کار سازمان بازرسی قرار گرفته است‌.

ستایشی درباره قراردادن سپاه پاسداران در فهرست تروریستی توسط پارلمان اروپا گفت: اقدام پارلمان اروپا اقدامی ناشایست بود که این اقدام تحت تاثیر لابی گروه تروریستی منافقین صورت پذیرفته است‌. این اقدام از نظر ما ضمانت حقوقی ندارد و براساس حقوق بین الملل و حقوق داخلی فاقد وجاهت است اما نمی توان به راحتی از این اقدام چشم پوشی کرد.

وی تاکید کرد: سپاه پاسداران نیروی رسمی و نظامی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و متکی به دل های پولادین فرزندان کشور ما است. ما تعجب می کنیم پارلمان اروپا چرا بر خلاف مقررات عمومی این مسئله را اعلام کرده است‌؟ این پارلمان باید جلوی گروهک تروریستی می ایستاد؛ در حالیکه به عنوان پدر برای گروهک های تروریستی رفتار کرده است. این اقدامات پارلمان اروپا قابل دفاع نیست‌.

سخنگوی قوه قضائیه ادامه داد: دست گروهک تروریستی منافقین به خون زنان، مردان و فرزندان ما آلوده است‌. قوه قضاییه در همین راستا تمامی تمهیدات لازم و مقتضی برای پیگیری قانونی از طریق ستاد حقوق بشر و وزارت خارجه را اندیشیده و اجرایی خواهد کرد.

رومیس د
رازیانه د
ارسال به تلگرام
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"