کد خبر: ۷۱۳۱۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۴۹ : ۱۴ - ۰۸ مرداد ۱۳۹۱

ديدار صميمانه فتح‌الله‌زاده و رويانيان!

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
مديران عامل دو باشگاه پرسپوليس و استقلال شب گذشته با هم ديدار و گفت و گو كردند.

به گزارش ايسنا، پس از صحبت‌هاي تلفني فتح‌الله‌زاده و رويانيان دو طرف با يكديگر قرار ملاقات دوستانه‌اي گذاشتند كه اين دو نفر شب گذشته با هم ديدار كردند و روزه خود را با يكديگر باز كردند.

رويانيان و فتح‌الله‌زاده در اين ديدار به طور مفصل درباره مسايل دو باشگاه پرطرفدار پايتخت صحبت كردند و درباره حركت هر چه سريع‌تر هر دو باشگاه به سمت حرفه‌اي‌ شدن مسايلي را با يكديگر در ميان گذاشتند. همچنين مديران دو باشگاه استقلال و پرسپوليس در اين ديدار برخي دلخوري‌ها و سوءتفاهم‌هايي كه ميان آنها به وجود آمده بود برطرف شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محسن
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۵:۴۸ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۸
0
5
آخه استقلال چي كار به پرسپوليس داره پرسپوليس چي كار به استقلال. بابا دو تا تيم مستقليد هر كدوم بريد كارتون رو بكنيد. اگر ميخواييد به سمت حرفه اي شدن بريد با چند تا باشگاه اروپايي مشاوره كنيد. الان جريان شما شده كوري كه عصا كش كور ديگه است
نظرات بینندگان