پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : دهها نفر از تماشاگران رقابتهای تیراندازی بازیهای المپیک 2012 لندن با وجود داشتن بلیت در دست به ورزشگاه راه داده نشدند.
به گزارش رویترز از لندن ، این عده قصد داشتند برای تماشای رقابتهای ماده 10 متر تفنگ بادی وارد ورزشگاه رویال آرتیلری شوند اما به آنها گفته شد که ورزشگاه پر است و ظرفیت دیگری ندارد!
این مساله باعث خشم این 40 نفر شد و آنها با داد و فریاد دست به اعتراض زدند.جالب اینکه یکی از این افراد از مسئولان فدراسیون تیراندازی هند بود.
این اتفاق در حالی رخ داد که صندلی های خالی ورزشگاه ها در المپیک با وجود فروش تمام بلیت ها در اکثر رقابتها جنجال فراوانی به پا کرده است.
جالب اینکه در حالیکه هنوز مسابقه 47 نفر از شرکت کنندگان در تیراندازی باقی مانده بود ، حدود 80 تماشاگر ورزشگاه را ترک کردند.با این وجود مسئول کمیته برگزاری گفت مسابقه نفرات مدعی به پایان رسیده و به همین علت تماشاگران ورزشگاه را ترک کرده اند.